Шукай у EVA: лімітована колекція Back to nude by Katya Silchenko від L’Oréal Paris

Нова лімітована колекція створена в колаборації L’oréal Paris з Катею Сільченко. Посланниця краси бренду й відома дизайнерка запропонувала власне бачення улюбленого нюду та втілила його в абсолютно нових продуктах, яких раніше не було в портфелі бренду. І найголовніше — новинку Back to nude вже представлено ​​в магазинах EVA! Давайте подивимося, що приготували для нас б’юті-експерти на цей раз.

Тонуючий зволожувальний засіб для обличчя Skin Paradise Tinted Cream

Легкий тонувальний крем з СПФ-захистом має водну основу, тому він дуже легкий та зовсім не відчувається на обличчі. Створює природний фініш без ефекту маски й дарує відчуття здорової, чистої, сяючої шкіри. І, звісно, доглядальні властивості (зволожує до 24 годин), і трендовий ефект вологої шкіри, що не вимагає пудри.

Хайлайтер для обличчя Icoconic Glow Highliter

Цікавий продукт, що допомагає не просто освіжити обличчя, а й скульптурувати. Хайлайтер можна використовувати для будь-яких сяючих акцентів в мейку: на кінчик носа, верхню повіку, щоб підкреслити колір очей, підсвітити галочку над верхньою губою. Легка текстура зливається з тоном шкіри та надає їй ніжне тепле мерехтіння. У складі є кокосове масло, що доглядає за шкірою та випромінює тонкий екзотичний аромат.

Туш з ефектом накладних вій Architect False Lash Black Mascara

Її моделювальні 4D волокна виготовлені з того ж матеріалу, який використовують при нарощуванні. Завдяки цій інноваційній формулі вії неймовірно подовжуються, підкручуються, стають об’ємними. Зручна щіточка з силікону всього за пару помахів рівномірно розподіляє продукт.

Матова помада Color Riche Ultra Matte Lipstick

Ультраматова помада доглядає за губами та створює розкішний оксамитовий фініш. Її ексклюзивний відтінок, обраний самою Катею Сільченко з колекції Color Riche Nudes, звучить як «темний нюд».

Цей колір можна наносити різними способами. Проводячи стіком по губах, отримаємо більш яскравий ефект, лишаючись у рамках нюду. А коли хочеться делікатно підкреслити природну красу, Color Riche Ultra Matte Lipstick можна нанести кінчиками пальців вбиваючими рухами.

Обираючи макіяж з Back to Nude by Katya Silchenko, неможливо помилитися! Ці продукти впишуться в будь-який стиль і образ, не перетягнуть на себе надто багато уваги та підкреслять вашу природну чарівність.

Читайте також:

2 Листопада / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *