Огляд лінійки Royal Filler від GENETIC LAB GEN63

Добре, коли антивіковий догляд має відразу кілька дій: захищає, підтягує, зволожує, уповільнює утворення зморшок, вирівнює тон. Але щоб правильно дібрати засоби, треба розуміти, як і для чого вони працюють. Пропонуємо познайомитися з анти-ейдж технологіями на прикладі надійного союзника у боротьбі з часом — пептидної косметики лінійки Royal Filler від бренду GENETIC LAB GEN63.

GENETIC LAB GEN63 — це преміальна дерматологічна пептидна  косметика, яка робить спеціалізований догляд доступним у домашніх умовах. Креми, сироватки й маски інтенсивно зволожують, підтягують, уповільнюють процеси старіння та ніби зупиняють час.

Існує 3 лінійки продуктів:

  • Light version, рекомендована для жінок віком 30–45 років, для догляду за шкірою обличчя без особливих проблем;
  • Intensive version — для жінок віком 45+, для втомленої  шкіри обличчя (часті переїзди, робота у закритих приміщеннях, при порушеннях режиму сна и т.п.), при ранньому генетичному старінні шкіри або при частому використанні професійного make-up. 
  • Royal Filler — ревіталізуючий пептидний догляд, рекомендований жінкам від 25 років для підготовки шкіри обличчя до макіяжу.

Що таке ревіталізуюча косметика та чому саме пептиди

Ревіталізація — це процес доставки до шкіри біологічних речовин, які покращують її стан і допомагають зберегти молодість. Для цього використовуються різні компоненти. Наприклад, гіалуронова кислота (вона ідеально працює у складі філерів) або пептиди, які відрізняються рідкісною, як для білків, здатністю долати роговий шар шкіри та працювати  в її глибоких шарах.

А оскільки наявність пептидів для шкіри абсолютно звична (адже це її природні компоненти), подальша їхня дія продумана самою природою. Вони активізують здатність клітин до регенерації, покращують вироблення гіалуронової кислоти, колагену й еластину, працюють як антиоксиданти.

Є багато різних пептидів, які відрізняються своєю дією. Одні відбілюють шкіру — як ascorbic acid polypeptide. Інші збільшують у ній кількість стовбурових клітин і так покращують регенерацію (oligopeptide-1) або подібно ботоксу розслаблюють м’язи обличчя (hexapeptide-8).

Лінійка Royal Filler від GENETIC LAB GEN63

Продукти Royal Filler містять різні види пептидів. Максимальний ефект досягається шляхом ступеневого використання всіх засобів з представленої лінійки.

Очищуючий трансформер для обличчя

Очищуючий трансформер з лінійки Royal Filler від GENETIC LAB GEN 63  – інноваційний засіб для якісного очищення шкіри обличчя. Його консистенція нагадує щербет, при нанесенні на шкіру та контакті з водою перетворюється на масло. Допомагає розм’якшити макіяж (в тому числі водостійкий), видалити його разом із зайвим шкірним жиром та забрудненнями.

Має у складі Tripeptide-38 – антивіковий пептид. Володіє вираженою здатністю зміцнення позаклітинного матриксу, що стимулює процеси загоєння ран і відновлення волокон колагену. А також у складі присутні вітаміни С і Е, які мають антиоксидантні властивості: руйнують агресивні молекули кисню (вільні радикали) до того, як ті завдадуть клітинам пошкодження.

Ревіталізуюча маска

Один тільки дизайн цієї маски вже вартий того, щоб прикрашати б’юті-ритуали та щоразу дарувати гарний настрій! Та головне не це.

Маска для обличчя Genetic Lab GEN63 Royal Filler швидко готує шкіру до нанесення макіяжу — прибирає сліди втоми, освітлює плями та комплексно доглядає:

  • відновлює гідробаланс, стимулюючи природне вироблення гіалуронової кислоти (tripeptide-8);
  • покращує регенерацію клітин (oligopeptide-1);
  • зменшує глибину існуючих зморшок (tripeptide-5).

Ревіталізуючий концентрат для шкіри навколо очей

Концентрат GEN63 Genetic Lab Royal Filler ефективно працює проти мімічних зморшок і темних кіл завдяки трьом пептидам:

  1. Tripeptide-5 — розгладжує існуючі зморшки, стимулює вироблення колагену.
  2. Oligopeptide-1 — на молекулярному і клітинному рівні уповільнює старіння шкіри.
  3. Tripeptide-8 — активізує синтез гіалуронової кислоти, перешкоджає появі пігментації.

Для максимального ефекту після нанесення концентрату, ввімкніть масажер, який вбудовано в тюбик з кремом. Легким дотиком до шкіри навколо очей поводіть аплікатором до вбирання концентрату (орієнтовно 2-3 хвилини).

Ревіталізуючий сферичний серум

Антивікові сироватки дуже ефективні, оскільки їх формула заснована на максимальній концентрації корисних компонентів.

Сферичний серум Genetic Lab GEN63 Royal Filler містить високоефективний пептид hexapeptide-8, якому під силу не просто протистояти появі нових зморшок, але і зменшити глибину існуючих. Він працює як міорелаксант, тобто розслаблює м’язи обличчя, в результаті чого розгладжуються навіть глибокі зморшки.

Освітлюючий і вирівнюючий гель-крем для обличчя

Гель-крем GEN63 Genetic Lab Royal Filler допомагає освітлити пігментацію, вирівняти тон шкіри та надати їй сяяння (завдяки мерехтливим частинкам у складі). На 100% зволожує, усуває лущення, робить пружною.

До складу продукту входять ті ж пептиди, що і до сферичного серуму, — використовуй їх у парі для досягнення найкращого ефекту.

Ревіталізуючий BB-крем

BB-крем Genetic Lab GEN63 Royal Filler захищає шкіру від ультрафіолету (фактор SPF 30), робить її гладкою, сяючою, вирівнює тон. Його універсальний напівпрозорий відтінок підходить під будь-який колір обличчя.

Активні компоненти:

  • Copper tripeptide-1 — стимулює процеси оновлення всередині шкіри, надає пружність, зменшує зморшки.
  • Pentapeptide-4 — відновлює товщину шкіри, яка з віком зменшується, що призводить до появи зморшок.
  • Знайомий hexapeptide-8, що присутній у сироватці, — розслаблює м’язи обличчя й так зменшує мімічні зморшки.

Засіб легко використовувати завдяки кушону, який входить до комплекту.

Кому підійде лінійка Royal Filler

Процеси старіння шкіри починаються значно раніше, ніж вони стають видимими. Тому косметологи рекомендують починати використовувати анти-ейдж засоби у віці 25–30+.

А якщо у тебе активна міміка, спадкова схильність або ти любиш засмагати, гусячі лапки можуть проявитися й раніше. У такому випадку продукти Royal Filler допоможуть розгладити шкіру та уповільнити старіння.

На відміну від експрес-засобів, косметика з пептидами дає видимий результат не відразу, але завдяки такій накопичувальній дії він довше зберігається. Використовуй Royal Filler від GENETIC LAB GEN63 постійно й регулярно, щоб досягти стійкого ефекту.

Ревіталізувальний BB-крем Genetic Lab Gen 63 Royal Filler SPF 30

269.00
Купити

Ревіталізувальна маска для обличчя Genetic Lab Gen 63 Royal Filler відновлювальна

249.00
Купити

Ревіталізуючий сферичний серум з пептидами Genetic Lab Gen 63 Royal Filler

399.00
Купити

Освітлювальний та вирівнювальний гель-крем для обличчя GEN63 Genetic Lab Royal Filler

279.00
Купити
11 Травня / 2021 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Любовь

    Пользуюсь этой продукцией и мне очень нравится

  2. Анастасия

    А что это за пластиковая штучка ,что идёт к маске?

Рекомендовані статті