Латте-макіяж: у чому його фішки і як його повторити

Instagram — одне з тих місць, де зароджуються тренди. Це стосується як, наприклад, інтер’єрів, дизайну і декору, їжі, дозвілля і способу життя, так і стилю, і, звісно ж, мейкапу. Латте-макіяж вперше показала американська візажистка Таніель Джай ще в далекому 2018-му, але тоді він чомусь не «залетів». Однак з минулого року цей нескладний, але при цьому дуже ефектний образ практично очолив список модних тенденцій.

Час читання: 3 хвилини та чашка лате ☕

статья доступна на русском языке

1-Латте-макіяж

Які особливості притаманні цьому трендовому макіяжу, якій зовнішності він пасує і як його повторити — ділимося всіма тонкощами!

Цікаво на тему: 8 бюджетних тональних засобів, які тебе здивують

Latte makeup: у чому його особливості?

2-у-чому-його-особливості

Одна з ключових фішок лате-макіяжу — це колірна гама. У ньому переважають практично всі відтінки коричневого, а також персикові, карамельні, теракотові, золотисті, бронзові та кавові. Як бачиш, кольори досить універсальні й не контрастні, так що адаптувати його можна абсолютно під будь-яку зовнішність і відтінок шкіри. Він має чудовий вигляд як у денному образі, а, якщо його зробити більш насиченим і додати стрілки, у вечірньому він буде так само прекрасний. Ймовірно, ця особливість і зробила «кавовий мейк» настільки популярним — його люблять топові моделі та селебріті, б’юті-блогери та взагалі дівчата по всьому світу.

Шукай EVA Blog в Instagram

Латте-макіяж також передбачає максимально легкий і непомітний тон (якщо можеш обмежитися лише точковим нанесенням консилера, то взагалі прекрасно!) і обов’язкове використання бронзера, який створить ефект злегка засмаглої шкіри. Тут особливо доречні кремові продукти для обличчя (вони, до речі, стали одним із ключових beauty-трендів 2024 року), які можна потім продублювати сухою декоративною косметикою.

3-у-чому-його-особливості

Що стосується рум’ян, їх варто вибирати в теплих тонах — так вони відмінно поєднуватимуться з бронзером і доповнять його. Хайлайтер теж вітається, але його варто брати із золотистим підтоном. На губах краще стильний нюд — персиковий, світло-коричневий, пильно-рожевий. Текстура — на твій розсуд. Можна додати продукт з блискучим фінішем, а можна зробити вибір на користь матових або напівматових помад.

Цікаво на тему: Like a rock-star: як зробити макіяж у стилі гранж

У макіяжі очей у тебе повний карт-бланш — роби його таким, яким ти хочеш. Це може бути ніжний кавовий смокі з м’якою розтушованою стрілкою, однотонний мейк кремовим бронзером або рідкими тінями з підведеною слизовою і густо нафарбованими віями, класичний варіант з плавним градієнтом від внутрішнього куточка до зовнішнього… Головне — дотримуйся вибору відтінків, що характерні для латте-образу.

Повторюємо трендовий макіяж

Отже, з теорією розібралися, тепер можна переходити до практики. Чим безперечно гарний лате-макіяж — так це простотою. Для нього не знадобиться нічого надприродного і за часом він робиться так само швидко, як і твій повсякденний мейк. Приступимо?

4-Повторюємо-трендовий-макіяж

@makeupbykaca_

  1. Добре підготуй шкіру до макіяжу. Вмийся улюбленим засобом для обличчя, використовуй тонік або тонер і гарненько зволож шкіру. Якщо є деякі лущення, після вмивання зроби ексфоліацію м’яким скрабом або пілінг-скаткою — так твій мейк буде ще більш ідеальним.
  2. За допомогою консилера висвітли центральну частину обличчя і нижню частину щік, а також замаскуй нюанси на шкірі, якщо такі є. Кремовий бронзер нанеси під вилиці та на зовнішні сторони чола і ретельно розтушуй.4.1-Повторюємо-трендовий-макіяж
  3. Потім на все обличчя нанеси легкий тон. Тепер саме час для рідких рум’ян і хайлайтера, якщо ти його використовуєш.
  4. Коли всі кремові продукти нанесені, додай пудру. Після цього можна продублювати кремовий бронзер сухим — під вилицями, на бічних частинах чола, а також злегка пройтися ним по підборіддю, шиї та кінчику носа. Це допоможе створити ілюзію, ніби ти щойно повернулася з відпустки, де пісок, сонце і пальми. 😉
  5. Переходимо до очей. За допомогою кремового бронзера створи форму майбутнього макіяжу, відтягни пігмент до скронь і розтушуй, не забудь підвести нижню повіку. Зафіксуй форму сухою бронзуючою пудрою. Підведи слизову чорним або коричневим кайалом, а на внутрішній куточок нанеси трохи золотистого хайлайтера (ним також можна пройтися по вилицях, кінчику і спинці носа). Гарненько профарбуй вії тушшю.5-каял
  6. Підкресли контур губ нюдовим олівцем і нафарбуй їх блиском або олією. Щоб підтримати загальний настрій макіяжу, можна вибрати варіант із шимером.
  7. Брови розчеши, профарбуй і уклади звичним тобі продуктом — тушшю, тінтом, тінями, олівцем або маркером.

Цікаво на тему: 20+ найкращих пензлів для макіяжу

І карколомний лате-макіяж готовий! З ним можна і в офіс, і на побачення, і просто на прогулянку містом — він буде всюди доречним і водночас, завдяки стриманим відтінкам і елегантному блиску, має розкішний вигляд.

6-Рекомендовані-продукти

Рекомендовані продукти:

Як бачиш, лате-макіяж зовсім нескладно повторити, а вигляд він має просто неймовірний. Надихайся, експериментуй і обов’язково спробуй зробити такий look — імовірно, найближчі сезони це буде один із найбільш трендових образів.

Читай також:

9 Січня / 2024 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Дуже цікава та корисна стаття 🩷спасибі за чудові рекомендації 💝

VISUAL by EVA