Ритуали для розслаблення перед сном: відпочивайте на 100%

Порушення сну – це наша плата за прагнення бути успішними і продуктивними. Чим відповідальніше ми ставимося до своїх обов’язків, тим частіше ми стикаємося з тривогою і занепокоєнням, які не дають нам спокійно заснути. 

Для швидкого засинання і повноцінного нічного відпочинку необхідно перш за все «вимкнути» голову і розслабитися. У цьому вам допоможуть приємні вечірні ритуали краси та догляду від EVA Blog.

Розслабляємо тіло з засобами від UTerra Native

Густе SPA-масло для тіла «Масло какао та мигдальна олія»

Моральне виснаження майже завжди супроводжується фізичною втомою, яка відчувається буквально кожною клітиною тіла. Найкращий спосіб розслабитися і позбутися тілесної втоми наприкінці дня – це тепла вечірня ванна і приємний самомасаж з густим SPA-маслом від UTerra Native. 

Засіб збагачений рослинними екстрактами, які зміцнюють і відновлюють структуру шкіри, роблять її шовковистою і сяючою. Какао-олія, яка входить до складу масла, посилює захисні властивості епідермісу, а мигдалева олія стимулює процеси регенерації, розгладжує поверхню шкіри та інтенсивно її зволожує. 

Легкий масаж зі SPA-маслом поверне шкірі ніжність, м’якість і здоровий вигляд, а вам подарує розслаблення і душевну рівновагу.

 

Йогурт для тіла «Манго та маракуйя»

Йогурт «Манго та маракуйя» – це ще один засіб для тіла від UTerra Native, який допоможе вам розслабитися. Самомасаж з йогуртом це справжнє задоволення після робочого дня. Завдяки легкій консистенції засіб миттєво поглинається, а шкіра відразу стає помітно м’якшою і ніжнішою. 

В складі засобу такі незамінні компоненти, як олія Ши, кокосова олія і екстракт меду, тому він особливо ефективний у відношенні сухої шкіри, і це помітно вже після першого використання.

І неможливо не згадати дивовижний аромат тропічних фруктів, який змусить вас, принаймні на деякий час, забути про будь-які турботи.

 

Знімаємо втому з ніг зі SPA-шкарпетками та шкарпетками-маскою від MAY body

 

Відчуття втомлених ніг знайоме кожній жінці. Щодня наші ніжки проходять через тяжкі випробування. Динамічний темп пересування містом, підбори або незручна колодка, закрите взуття, що не дозволяє шкірі ніг дихати. Всі ці чинники призводять до купи неприємних наслідків, таких як набряк ніг, біль у стопах, сухість шкіри, тріщини і мозолі. Дискомфорт і біль в ногах заважають нормальному засинанню.

Косметична марка MAY body розробила серію продуктів для вирішення цих проблем, зокрема зволожуючі гелеві SPA-шкарпетки та Маску-шкарпетки «Ультразволожуючі та освіжаючі». 

 

SPA-шкарпетки просякнуті гелем з корисними інгредієнтами: олією жожоба, оливи та троянди разом з вітаміном Е – які глибоко зволожують, живлять, освіжають та пом’якшують шкіру ніг. 

Бавовна чудово утримує тепло, завдяки чому ці компоненти з легкістю проникають у глибокі шари епідермісу, тож ви одразу відчуєте полегшення і забудете про дискомфорт і неприємні відчуття.

Вдягніть шкарпетки одразу після водних процедур, поки ноги ще розпарені. Для найкращого результату SPA-шкарпетки рекомендовано залишити на ніч – вони дуже комфортні і не заважатимуть вашому сну. А вже на ранок ви помітите радикальні зміни і суттєве покращення стану ваших ніжок.

 

Маску-шкарпетки також рекомендовано вдягати на попередньо розпарені ноги і витримати впродовж 30-40 хвилин. Цього часу достатньо для того, щоб глибоко зволожити, надати свіжості шкірі ніг та пом’якшити огрубілі ділянки.


Формула маски збагачена маннаном, який зволожує шкіру краще за гіалуронову кислоту, а також екстрактом крижаного гриба, який є потужним антиоксидантом, та вівса, багатого на вітаміни А, В1, В2, РР, К та Е. 

 

Даємо відпочити очам з гелевими масками COLD&HOT 2 в 1від MAY face

Якщо вам відомі такі симптоми, як зниження гостроти зору, печіння або відчуття піску в очах, біль в області очних ямок і лоба, біль під час рухів очима, почервоніння очей, тоді радимо спробувати гелеві маски з кумедними совами або милими пандами від MAY face. 

Маска допоможе швидко позбутися ознак втоми, усуне почервоніння, припухлості і синці навколо очей та позбавить вас від відчуття дискомфорту. Крім того використання маски сприяє кращому проникненню доглядових засобів для зони навколо очей, покращує кровообіг, розслаблює мімічні м’язи. 

Маску MAY face слід тримати на обличчі впродовж 15-20 хвилин. Радимо поєднати цю процедуру з короткою медитацією, яка дозволить зупинити плин думок і налаштує на глибокий і спокійний сон.

 

Додаткові ідеї, як розслабитися перед сном

Також замість снодійного радимо переглянути свої звички і почати краще про себе піклуватися. 

  • Виключіть або мінімізуйте вживання алкоголю, принаймні у будні, коли здоровий сон вам найбільше необхідний. 
  • Не пийте каву після обіду. Не переїдайте на ніч. Ці погані звички погано позначаються на якості сну. 
  • Обов’язково провітрюйте спальню перед сном – кисень необхідний для нормального засинання. 
  • Привчіть себе виконувати комплекс спеціальних вправ перед сном. Такі комплекси побудовані на розтяжці і розслабленні м’язів у поєднанні з глибоким рівним диханням. 
  • Вимикайте месенджери на ніч, щільно занавісьте вікна і приберіть усі джерела світла. Проведіть останні 15 хвилин перед сном у повній тиші і без телефона. 

Слідуйте нашим порадам, і нехай ваш сон буде міцним, а день активним і насиченим!

Конкурс! Поділіться у коментарях до цієї статті власними ритуалами розслаблення перед сном і отримайте шанс виграти ось цей чудовий набір. Переможця визначимо 16.03.2020 за допомогою сервісу ramdom.org. Бажаємо всім успіху!

UPD: Переможниця конкурсу – Катерина ( ***katya@*****.***). Зазирніть у свою e-mail скриньку та дізнайтеся деталі отримання подарунку!

Зволожуючі гелеві СПА-шкарпетки MAY body, 1 пара

92.00
Купити

SPA-масло для тіла UTerra Native густе масло какао та міндальна олія 250 мл

74.90
Купити

MAY face Гелева маска для очей COLD&HOT 2 в 1 панда

60.00
Купити

MAY face Гелева маска для очей COLD&HOT 2 в 1 сова

60.00
Купити
6 Березня / 2020 Догляд за тілом

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія

    Для мене найкращий спосіб розслабитись перед сном і гарно відпочити – це приємний масаж!Але чоловіка так складно умовити його зробити,що про спокійний сон доводиться тільки мріяти! І так весь час в напрузі…

  2. Наталья

    принять ванну,рослабляючий масаж,легкий салатik

  3. Екатерина

    Перед сном помогает расслабиться и быстрее заснуть: спорт, душ, разнообразные косметические процедуры, проветривание комнаты, травяной чай, абсолютная темнота в комнате и позитивные мысли)

  4. Вікторія

    Для того, щоб розслабитися, я приймаю ванну з сіллю та включаю серію свого улюбленого серіалу =)

  5. Аліна

    Добре розслабляє гаряча ванна після довгого дня і повторення пар на наступний день.

  6. Светлана

    Главное, чтобы было темно, тепло и тихо: теплая водичка для умывания, тёплое молочко и тихо-тихо, доброй ночи

  7. Инга

    Перед сном всегда уделяю время на подготовку к завтрашнему дню: подготавливаю все, что понадобится, одежда, обувь, аксессуары, документы, планирую основные задачи на день. Благодаря этому с утра меньше паники, уверенность и сконцентрированность на целый день)

  8. Ірина

    Після того, як заснуть мої малюки, маю дорогоцінний час для себе. Звісно, турбота про своє тіло, як от душ, скраби-маски-креми розслабляють. Головне, бути “тут і зараз” коли все робиш, прислухатися до свого тіла. Ще читання книги, або улюбленого журналу. Ну і наостанок – молитва з подякою за прожитий день, за всі ситуації і за людей, які присутні у моєму житті.

  9. Юлія

    Щоб краще розслабитися і щоб швидше заснути, мені подобається запалити аромалампу з улюбленими арома оліями – лаванди, розмарину, кориці, евкаліпту та з теплою чашечкою чаю завернутися у ковдру і за переглядом телевізора окунуться у сон)

  10. Альона

    Головне визначити індивідуальний час для природнього засинання, для мене це 10-11 година ввечері, якщо ляжу пізніше буде ваще заснути.

  11. Елена

    Чаше всего для сна достаточно просто добраться до постели 🙂
    А вообще, легкий перекус, теплый чай или молоко, душ, можно почитать книгу и, обязательно!, не думать о работе! А самое главное, объятия любимого человека и мурлычущая кошка в ногах! 🙂

  12. Катерина

    Трав’яний чай або тепле молоко з ложкою меду дуже добре заспокоюють перед сном. Та ще улюблена книжка. Але обов’язково паперова.

  13. Анна

    Маленькі ритуали перед сном: обов’язково прийняти душ, нанести крем на обличчя і руки, випити трав’яний чай, почитати декілька сторінок книги на ніч)

  14. Людмила

    Принять ванну с травами

  15. Ольга

    Душ, масло для тела , массаж

  16. Ольга

    Я так люблю спать, что, к счастью, мне не нужны никакие дополнительные ухищрения.
    Перед сном у меня есть всегда один и тот же ритуал. Ванна перед тем, как лечь спать; умастить себя кремом, потому что кожа после ванны тут же сохнет; и, кстати, иногда это просто оливковое масло: кожа тут же делает “ням-ням-ням”. Потом я непременно играю в “Сокровища” или листаю ленту. Всегда проветриваю комнату, потому что дома у меня всегда жарко и душно.
    Перед тем как заснуть, всегда читаю книжку – хоть 10 страниц, но прочитать надо. Тут главное – не увлечься. Всё-таки в 40 лет важно доспать свои часы (мои – все семь часов для отличного самочувствия), иначе утром наш не в меру игривый завхоз будет отпускать сальные шуточки о том, почему я не выспалась.
    У меня такая уютная комната, в ней так хорошо, такая мягкая постелька: как можно не уснуть быстро?
    Эх, жаль, что я не спящая красавица. Поспать бы лет сто, пока не разбудит прекрасный принц.

  17. Оксана

    Теплий душ або ванна пере сном, після цього – обов’язково зволожуючі креми для обличчя, рук і тіла та м’ ятний або слабкий зелений чай. Всім бажаю приємних снів! 🙂

  18. Аліна

    Моя порада – приділяти ввечері хоча б 30-40хв собі. Неважливо, що ви будете робити: лежати зі зволожувальною масочкою на обличчі, масажувати собі ручки і нігтики кокосовою олією, приймати ванну з неймовірними ароматами, пити ромашковий чай і читати в 28-й раз Шерлока Холмса, дивитися улюблений серіал чи сидіти в позі лотоса…..головне, забудьте на ці 30-40 хв про всі негаразди, просто насолоджуйтеся моментом! Спокійної ночі і доброго ранку))

  19. Ксана

    Прекрасные ароматы перед сном,гарантируют отличный сон!Зажигай Свечи,палочки ароматизированные и дыши на полную грудь,под любимый сериал!

  20. Татьяна

    Добрый день Как я добилась спокойного крепкого сна и быстрого засыпания. Не ужинаю поздно, за 5 часов до сна.Перед сном прогулка от 30 минут до 1 часа. затем обязательно теплый душ, 2 раз в неделю теплая ванночка для ног с маслами после душа, Выключаю все гаджеты по возможности и свет, патчи под глаза гелиевые, и книгу беру, читаю и чувствую, что клонит ко сну – одеваю маску для сна и спать.

  21. Анна

    Обязательный ритуал-кефир за 2 часа до сна, и гидролат лаванды на лицо.

  22. Алла

    В ідеалі це відбувається так: перед теплим душем випиваю ромашковий чай, потім beauty-процедура очищення й зволоження обличчя, а далі перегляд французської комедії/мелодрами та врешті Bonne nuit ;-)))

  23. Діана

    Теплий душ, очищення обличчя, масочка для обличчя, крем для тіла та рук і перегляд улюбленого серіалу або читання цікавої книги

  24. Наталія

    Чашечка трав’яного чаю з медом, спокійна музика , теплий душ ,проведений час зі своїми рідними – це мої засоби розслаблення перед сном. Якщо є можливість , звичайно почитати цікаву книгу.

  25. Марина

    Свежий воздух в спальне в любую погоду. Теплый душ с любимым гелем. Чашка травяного чая с медом. И чтение интересной книги перед сном.

  26. Галина

    Жінка завжди залишається жінкою! І не варто перейматися скільки тобі років. Треба виглядати завжди на 100%. Розслабляюсь перед сном, приймаючи теплий душ, випиваючи трав’яний чай і обов’язково читання. Часто читаю маленькій внучці.
    Так що, розслабляємось ми разом з внучкою. Всім успіхів!

  27. Анна

    Доброго дня усім дівчатам! Читала коментарі, дійсно, це справжній талант та велика робота – налуштувати свій організм до відпочинку. Мені допомагає розслабитися трав’яний чай з м’яти, ромашки та мелісси, комплекс асан для сну. І звичайно, балую себе іноді гелевими масками для обличчя. Ось нещодавно відкрила дле себе серію Cold Hot з прикольними пандочкам та совами. Також дуже допомагає спокій, тиха музика і свіже повітря.
    Бажаю усім перемоги. Якщо не в конкурсі, то у боротьбі з важкими думками на ніч…

  28. Олена

    Колись давно, ще в підлітковому віці, наш шкільний психолог на уроках радила усім учням:
    “Якщо вас переслідує безсоння, навіть якщо ви прокидаєтесь у 2 чи 3 години ночі і вже не можете заснути – зробіть собі чай і почитайте цікаву книжку. Через певний час вас почне хилити у сон”.
    Пройшло понад двадцять років, але ця рада дуже мені допомагає і зараз. Якщо я не можу заснути – роблю собі чай із медом і читаю книжку, дивлюся улюблений фільм по смартфону або просто розкладую пас’янс на картах. Так-так, саме цей старовинни спосіб, який використовували ще наші прапрабабусі за часів, коли ще не було телебачення, дуже заспокоює.
    В мене немає шовкової сукні із перлами, шалі и ламберного столика, але ПАС’ЯНС актуальний і зараз. Варто лишень розслабитись, і, попиваючи трав’яний чай, загадати бажання – все інше матір природа зробить за Вас. І Ви заснете через одну-дві години, як немовля.

  29. Марі

    Я приймаю душ, цілую рідних,згадую кращі моменти дня та засинаю. А якщо ще не вдається одразу заснути – читаю художню літературу.

  30. Олена

    Для повного розслаблення я набираю теплу вану з піною, вмикаю музику та пью трав’яний чай. А іноді достатньо попарити ніжки з ароматною олією дивлячись цікавий фільм:)

  31. Алла

    Остання година перед сном необхідна для того, щоб розслабитись:
    1. Вимикаю телефон.
    2. Виконую легкі фізичні вправи (стрейчінг)
    3. Обовязково примаю душ з гелем для тіла насолоджуючись аромотерапією..
    4.Вмикаю музику, яка розслабляє, або “легесенький” фільм (мелодраму)
    5,Заплющую очі, вирівнюю дихання ііііііі…… ПРОКИДАЮСЬ ВРАНЦІ З ГАРНИМ НАСТРОЄМ!

    • Наталия

      Женщине для расслабления очеееень важно после 18.00 не…… ДУМАТЬ!!! Это правило я усвоила недавно. Действительно, когда мы “отключаем мозги”, замедляемся, начинаем ЧУВСТВОВАТЬ свое ТЕЛО! Оно расслабляется, становится плавным, текучим и гибким. А еще мне очень помагает массаж! Опять же для того, чтобы почувствовать свое ТЕЛО и расслабиться полностью! Благодарю своего Мужчину, который с удовольствием способствует моему расслаблению!

  32. Наталя

    В мене багато років діє правило: не дивитись телевізор та не “сидіти” в інтеренеті за 2 години до сну-діє краще будь-якого снодійного 😉 А ще допомагає чай з м*ятою та мелісою, улюблена книжка, теплий душ перед сном.

  33. Катерина

    Після важкого дня душ,потім 20 хв з масочкою,юез телефонів і телевізора,планування завтрашнього дня

  34. Катерина

    Зазвичай приймаю душ перед сном , а раніше могла поніжитись у ванній з морською сіллю , але коли ти мама двох дітей – то добре що і душ встигаєш приймати перед сном
    Маски роблю для обличчя – але це також залежить від того який насичений був у мене день .

  35. Ірина

    Душ перед сном допомагає мені розслабитись, а ще прошу чоловіка погладини спину

  36. Таня

    Для розслаблення дуже допомагає контрастний душ. Під час душу використовую апельсиновий або кавовий скраб. Також можна прийняти ванну з морською сіллю, аромомаслами або піною.

  37. Анна

    Если прихожу вечером после тренировки, то никакие ритуалы не нужны – засыпаю сразу же :))))
    Вообще у меня уже давно выработалась привычка ложиться в одно и то же время в будние дни, по выходным могу лечь спать на час-два позже. Люблю перед сном принять душ, намазаться кремом с лавандой, проветрить комнату, чтоб было свежо. Могу выпить свежезаваренный черный чай – мне это наоборот помогает лучше заснуть. Ставлю телефон на авиарежим, читаю книгу, плотно закрываю шторы, чтоб в комнате было максимально темно и надеваю маску на глаза 🙂

  38. Дарина

    Перед сном обов’язково наношу освіжаючий гель (зараз це алое вера) для обличчя: люблю відчуття свіжості та прохолоди. Потім разом з 10-річною донечкою вмощуємося зручніше і читаємо: по черзі, разом, або кожна щось своє, обговорюємо і кайфуємо від спілкування. Ритуал розслаблення виконано.

  39. Катерина

    Оууу я для повного розслаблення набираю повну ванну гарячої води. Після ванни роблю масаж всього тіла з кокосовим маслом, а також різні косметичні процедури для обличчя.

  40. Марина

    Після душу з кавовим скрабом UTerra, масочкою на обличчі та чашечкою травяного чаю за читанням книги настає повне розслаблення..

  41. Олена

    Гарно розслабить перед сном прийняття душу, чай з ромашки , а ще потрібно радіти прожитому дню ,щоб зустріти Новий день з усмішкою.

  42. Оксана

    Щоб розслабитись після робочого дня, приймаю ванну з морською сіллю та добавляю декілька капель ефірного масла чайного дерева.