Інтерв’ю з бренд-менеджером EVA: Lingery

За кожним брендом, який займає почесне місце у вашій ванній кімнаті або на туалетному столику, стоїть тривалий процес розробки. Створення рецептури і упаковки, тестування якості, перетворення ідеї в товар, який буде вас радувати. І за всім цим стоїть бренд-менеджер, який як ніхто інший знає важливі особливості і фішки продукту, що створюється.

У цій статті EVA Blog познайомить вас з брендом Lingery, а допоможе нам в цьому Інна Ткачук – бренд-менеджер цієї торгової марки.

Lingery: якість перш за все

Вперше бренд Lingery з’явився на полицях магазинів EVA в 2015 році. З тих пір його асортимент значно розширився. На сьогоднішній день – це широкий асортимент засобів особистої гігієни для дівчат, який складається з ультратонких прокладок для критичних днів, щоденних прокладок різних видів, довжини, товщини, форми, тампонів, серветок для інтимної гігієни і гелів. Про особливості кожної з лінійок розповість в відео інтерв’ю бренд-менеджер Lingery Інна Ткачук.

 

 

Для нас дуже важлива якість нашої продукції, тому всі товари виробляються під суворим контролем на всіх етапах, мають всі необхідні документи, що засвідчують якість та безпеку, згідно із законодавством України. Всі гігієнічні засоби є безпечними для використання за призначенням. Також, при кожному надходженні партії товар перевіряється на відповідність в незалежних лабораторіях. Ми додатково проводимо внутрішнє тестування для підтвердження якісних характеристик продукту.  

Три продукту бренду Lingery, які варто спробувати вже сьогодні

В асортименті бренду всі позиції цікаві і користуються попитом, адже розробляються з чітким розумінням потреб покупців. Але спробую все ж виділити три продукти, з корисними властивостями яких вам варто познайомитися вже сьогодні!

  1. Щоденні прокладки “Нормал Інфініті”. Мають суперабсорбуючий шар як у прокладок для критичних днів. Він вбирає вологу, перетворює її на гель, а поверхня залишається сухою. При цьому товщина прокладки всього 2 мм, і довжина 150мм.
  2. Міцелярні гелі для інтимної гігієни. Безпечні для організму, дерматологічно протестовані, не містять барвників, парабенів, ПАВів, інших агресивних компонентів. Обидва гелі збагачені натуральними екстрактами. Delicate Care – для дорослих дівчат, а Sensitive Care – для екстра дбайливого догляду за ніжною шкірою дівчаток від 3-х років і старше.
  3. Вологі серветки з алантоїном для інтимної гігієни . Стануть у нагоді, коли немає можливості скористатися гелем. Зроблені з біорозкладаємого полотна, безпечні для навколишнього середовища, можна змивати. Серветки займають мало місця, і їх зручно закинути в сумочку, щоб вони завжди були під рукою.

$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3

Поради, як відчувати себе краще в “ці дні”

  1. Щоб не переживати про протікання при використанні тампонів, для підстраховки можна використовувати щоденну прокладку.
  2. Поліпшити настрій можуть допомогти чорний шоколад і фрукти, зокрема ананас. У них містяться речовини, які стимулюють вироблення ендорфінів в нашому мозку. А ендорфіни, вони ж гормони радості, допомагають знизити больові відчуття в нашому організмі.
  3. Влаштуй помірне (саме ПОМІРНЕ) фізичне навантаження, наприклад пробіжку або просто прогулянку. Так, я розумію, не хочеться. Але це того варте! Під час фізичного навантаження виділяються ендорфіни і адреналін, які втруть ніс простагландинам, які викликають знайомі багатьом дівчатам переймоподібні болі.

 Хочете більше інформації про бренд Lingery? Залишайте питання в коментарях до статті, і Інна з радістю відповість на них.

Мицеллярный гель для интимной гигиены Lingery Delicate Care

54.00
Купити

Тампоны Lingery super

65.00
Купити

Прокладки ежедневные Lingery Multy-flex Soft

20.00
Купити

Прокладки для критических дней LINGERY Ультра Нормал софт део

20.00
Купити

Салфетки для интимной гигиены Lingery с экстрактом бамбука и отваром календулы

20.00
Купити
14 Вересня / 2020 Догляд за тілом

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Евгения

    Добрый вечер подскажите проходит ли данная продукция тестирование на животных?

Рекомендовані статті