4 прийоми створення красивого макіяжу з бестселерами від Flormar

Косметичний бренд Flormar — наш найкращий друг у всесвіті кольору. Принаймні такої концепції «Always close to women as their most colorful best friend» дотримуються його творці, пропонуючи нам багаті палітри й текстури, що найкраще підкреслюють красу та допомагають висловити емоції. Сьогодні говоримо не лише про відтінки, а й представимо тобі 4 бестселери бренду, на прикладі яких поділимося 4 лайфхаками створення красивого макіяжу.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

№ 1: Укладка для вій

Туш — це стратегічно важливий елемент у будь-якому макіяжі. З довгими та об’ємними віями денний і, звичайно, вечірній мейк виглядає яскравіше та виразніше. Але навіть власниці від природи довгих і об’ємних вій можуть бути незадоволені результатом через їх розташування перпендикулярно до повіки. Скільки такі прямі вії ні фарбуй, обсяг і особливо довжина будуть не такі помітні, як хотілося.

Можна використовувати кеплер, але це досить травматичний спосіб, який не підходить на кожен день. Зроби гарний макіяж, додавши віям вигин за допомогою туші та фену:

  1. Нанеси туш Flormar Triple Action Mascara Black. Це продукт 3 в 1 для об’єму, подовження та підкручування.
  2. Не чекаючи висихання, приклади до коренів вій палець і зафіксуй на кілька секунд.
  3. Увімкни фен на мінімальну потужність і направ тепле повітря на вії — це допоможе закріпити результат.

Короткі вії цей прийом допоможе зробити візуально довшими, а прямим надати ефектний завиток.

Цікаво по темі: Мистецтво збільшення очей за допомогою мейкапу

№ 2: Пудра як праймер

Компактна пудра здатна набагато більше, ніж просто бути фінальним штрихом красивого макіяжу. Хоча головне її призначення — матувати й довести до ідеалу тон шкіри, це ще й хороша база під пудрові продукти (тіні, рум’яна, скульптор, хайлайтер), що не дозволяє їм лягати плямами.

Якщо у тебе розширені пори, то ти не з чуток знаєш про те, як тональний засіб разом з пудрою може провалюватися в них і зіпсувати навіть найкрасивіший макіяж. Цього можна уникнути, якщо нанести пудру як праймер: не поверх, а під тональний засіб:

  1. Щедро припудри ділянки шкіри з розширеними порами за допомогою пудри Flormar Compact Powder.
  2. Нанеси тональний засіб і почекай хвилину, поки він застигне.
  3. Знову припудри обличчя: частково у Т-зоні або повністю.

№ 3: Матова помада для макіяжу очей

Ми полюбили матові помади за їхню стійкість і благородний оксамит, яким вони покривають губи. Якщо бажаєш досягти бездоганно чіткого контуру без олівця та праймера, обирай максимально непрозорі й добре пігментовані продукти. Наприклад, помаду Kiss Me More Lip Tattoo від Flormar.

Про помади замість тіней усі давно чули, а багато хто й пробував — якщо ти не в курсі цього лайфхаку макіяжу, дивись наш майстер-клас. А як щодо кольорових стрілок, намальованих за допомогою помади, — спробуємо? Насичені відтінки Flormar Kiss Me More Lip Tattoo якраз чудово підійдуть:

  1. Ретельно припудри повіки.
  2. На тонкий пензель для підводки набери трохи помади.
  3. Намалюй стрілки як завжди.
  4. Почекай, доки помада висохне.
  5. Приймай компліменти від оточуючих.

Цікаво по темі: Мінімалізм у макіяжі: що таке мономакіяж і як його зробити

№ 4: Чернетка бездоганних стрілок

Малювання стрілок вимагає вправності, але навіть ті, хто вже набили руку, знають, як один неточний рух може зіпсувати всі зусилля. Але можна схитрувати та провести зразкові стрілочки з першого разу й усього за пару хвилин!

Лінія магазинів EVA фейсбук

Головне — правильно підібрати підводку: краще з тонким пензликом, як у Flormar Matte Waterproof Dipliner. Він дозволить намалювати тонкі повітряні хвостики або, навпаки, яскраво окреслені — як ти захочеш. А ще приємно, що ручка цієї підводки знаходиться максимально близько до самого пензля, що дозволяє зробити рухи точними та краще контролювати процес:

  1. Візьми м’який олівець коричневого кольору та намалюй чорновий варіант стрілок. На відміну від підводки, лінію олівця ти зможеш легко виправити в процесі.
  2. Коли форма та напрямок будуть задані, продублюй лінію рідкою підводкою.

До речі, у EVA Blog є й інші круті лайхфаки макіяжу зі стрілками.

Нехай ці лайфхаки макіяжу допоможуть тобі в ранковій рутині: швидко зробити красивий мейк та урізноманітнити його за допомогою мінімального набору продуктів. А після того, як спробуєш, поділись своїм досвідом у коментарях — нам цікава твоя думка.

 

Читайте також:

Рідка матова помада для губ Flormar Kiss Me More Lip Tattoo

118.00
Купити

Туш для вій Flormar Triple Action Mascara Black

249.00
Купити

Водостійка підводка для очей Flormar Matte Waterproof Dipliner

210.00
Купити

Компактна пудра для обличчя Flormar Compact Powder

194.00
Купити
29 Грудня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *