Все, що вам потрібно знати про лазерну епіляцію

Як назавжди позбутися небажаного волосся на тілі? Це питання хвилює абсолютно всіх дівчат. Шугаринг, воскова депіляція, гоління, видалення волосся за допомогою епілятора які методи тільки не перепробуєш для боротьби за ідеально гладку шкіру. Але, як би того не хотілося, всі вони мають нетривалий ефект. Уже через якийсь час волоски з’являються знову і знову. Якщо ваша мета назавжди розпрощатися з небажаним волоссям, може, час записатися на лазерну епіляцію?

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Лазерна епіляція

Що таке лазерна епіляція і як вона працює

Лазерна епіляція це сучасна, безпечна і високоефективна косметологічна процедура, спрямована на видалення волосся за допомогою імпульсів лазерного випромінювання.

Що таке лазерна епіляція

Принцип роботи методики досить простий. В основі кожного волоска на нашому тілі міститься пігмент меланін, саме він і визначає колір волосся. Якщо пігменту багато, волосся набуває темнішого і насиченішого кольору. Якщо концентрація меланіну не надто висока, волоски мають світліший відтінок. До чого це ми ведемо? Лазерний промінь працює за принципом впливу на сам пігмент. Меланін, немов магніт, притягує світлову енергію і під час її поглинання сильно нагрівається. В результаті пошкоджується волосяний стрижень і кровоносні судини, які живлять фолікул. Волоски стоншуються і перестають рости, деякі з них випадають вже під час першого сеансу.

Як працює лазерна епіляція

Навіть світлі й тонкі волоски добре піддаються видаленню за допомогою лазера. Вже давно минули ті часи, коли складно було позбутися такого волосся. Сучасне і якісне обладнання для проведення лазерної епіляції творить чудеса.

Лазерна епіляція це боляче?

EVA у Telegram

Вічні розмови про те, що краса вимагає жертв уже канули в лету. Лазерна епіляція безболісна процедура і не залишає після себе подразнення на шкірі, що дуже тішить. Так, неприємні відчуття можуть виникнути у людей з низьким больовим порогом, а також під час роботи з певною ділянкою тіла, де розташована велика кількість больових рецепторів. Але це питання досить швидко і легко вирішується. Сьогодні є лазери з вбудованим механізмом охолодження та інноваційними технологіями, що знижують больові відчуття, а також можна використовувати спеціальні знеболювальні мазі, які дають змогу провести процедуру з максимальним комфортом для клієнта.

Якісне обладнання для лазерної епіляції

Цікаво на тему: Як позбутися врослого волосся і попередити його появу

Переваги лазерної епіляції

Такою популярною цю процедуру робить низка переваг, серед яких такі:

  • безпека і відсутність побічних ефектів;
  • один сеанс процедури не займає багато часу;
  • висока ефективність;
  • можливість назавжди позбутися небажаного волосся;
  • після завершення курсу лазерної епіляції корекція проводиться раз на пів року або раз на рік (залежить від вираженості росту волосся).

Переваги лазерної епіляції

Як підготуватися до процедури

Все дуже просто, жодних спеціальних заходів з підготовки проводити не потрібно:

  1. Не здійснюйте попередньо епіляцію зони (не виривайте і не вискубуйте волоски), з якою працюватиме лазер. Відсутність волосяних цибулин і самого стрижня волосся зроблять процедуру видалення просто марною.  
  2. За 1-2 дні перед відвідуванням процедури поголіть волосся.
  3. У день проведення лазерної епіляції помийтеся просто водою, щоб виключити ймовірність отримання опіку (лазер може вступити в реакцію з гігієнічними засобами). Якщо ви працюєте із зоною пахв не використовуйте дезодорант

Цікаво на тему: Дезодорант VS антиперспірант: хто стане фаворитом при виборі?

У будь-якому разі майстер надасть рекомендації з підготовки та догляду за зоною після процедури. Суворо дотримуйтеся їх, щоб ефект був максимально вираженим.

Як підготуватися до процедури

Коли очікувати результат

Всі ми хочемо отримати блискавичний результат, оскільки вічна боротьба з небажаним волоссям просто не залишає сил. Запасіться терпінням. Лазерна епіляція має накопичувальний ефект і бажаний результат можна буде помітити вже після 4-6 сеансів. Звичайно ж, усе залежатиме від індивідуальних особливостей організму, зони епіляції, а також гормонального фону. В будь-якому разі, воно того варте, адже більше не доведеться думати над тим, як позбутися зайвого волосся на тілі швидко, надовго і водночас без подразнення на шкірі.

Коли очікувати результат після лазерної епіляції

Якщо ви все ще з якихось причин сумніваєтеся і боїтеся йти на процедуру, рекомендуємо приділити трохи більше часу на пошуки професійної студії, де використовується сучасне обладнання, яке подарує вам гладеньку шкіру без жодного зайвого волоска на довгі роки.

 

Читайте також:

13 Липня / 2023 Догляд за тілом

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *