Кремові тіні: які обереш ти?

Влітку хочеться менше часу витрачати на мейкап, але при цьому залишатися привабливою. Візаж за принципом «швидко, але виразно» вимагає підбору особливих бьюті-засобів. Розповідаємо про кремові тіні, які після першого попадання до косметички точно затримаються там надовго. А головне — відповідатимуть літнім стандартам щодо стійкості та WOW-ефекту!

Особливості кремоподібних тіней

  • Кремові тіні за своєю щільною консистенцією дещо нагадують помаду. Адже мають схожі речовини у складі: олії, органічні кислоти та воски.
  • Вони здебільшого не вимагають підбору спеціальної бази: усі необхідні компоненти, що забезпечують оптимальну стійкість, містяться у формулі.
  • Кремові тіні можна використовувати як самостійний продукт або як базу під сухі пігменти. Завдяки ніжній текстурі легко наносяться, комбінуються з іншими косметичними засобами, створюючи плавні переходи.
  • Одного відтінку може бути цілком достатньо задля створення денного і вечірнього макіяжу очей. Наносити можна просто подушечками пальців, контролюючи інтенсивність покриття.
  • Полюбилися кремові тіні багатьом жінкам за таку властивість, як візуальне омолодження. Вони покривають повіки непомітною плівкою. Вона заповнює дрібні зморшки і робить шкіру гладкою.

Різновиди кремових тіней

Основний критерій, за яким розрізняються вологі тіні, — фініш, який вони залишають:

  • матовий;
  • перламутровий;
  • сатиновий;
  • металевий;
  • оксамитовий.

І тут на бьютіголиків чекає джек-пот, бо серед кремових тіней можна знайти ті самі, які буває важко підібрати серед сухих аналогів.

За формою випуску розрізняють:

  • в окремих баночках-«шайбочках»;
  • у тубах із кришечкою-аплікатором, які ззовні схожі на блиски для губ.

Зазвичай косметичні засоби з аплікатором мають більш рідку текстуру. Вони зручно розподіляються: плоска частина пензлика добре покриває основну поверхню повік, а загостреним кінчиком зручно ставити акценти у внутрішньому кутку ока і на нижніх повіках.

Для нанесення кремових тіней без аплікатора можна використовувати пальці або підібрати пензлик із синтетичним ворсом з урахуванням ефекту, який бажаєте досягти.

Порада від EVA Blog: Плоский пензлик краще використовувати для тіней із шимером, для матових — пухнастий. А як підібрати базовий кейс пензлів для мейкапу, читайте у нашому матеріалі.

Нанесення кремових тіней: основні нюанси

Якщо кращі друзі дівчат діаманти, то кремові тіні найкращі друзі літнього мейкапу. Головне: враховувати деякі рекомендації щодо нанесення.

  1.  Підготовка повік. І хоча у складі кремових тіней є компоненти, які забезпечують суперстійкість, праймер не треба знімати з рахунків. Особливо дівчатам із жирним або комбінованим типом шкіри.
  2. Наносити косметичний засіб треба швидко, але легкими уривчастими рухами. Інструмент — пензель або пальці. Від тепла тіла кремова текстура трохи тане, а тому наноситься рівномірно.
  3. Розтушовування та нашаровування виконуйте максимально акуратно. Стежте за тим, щоб не вийти за лінію повік. Зокрема, якщо засіб має мерехтливі блиски.
  4.  Щоб мейкап виглядав доречно, пам’ятайте про особливості створення денного і вечірнього макіяжу. Тут усе просто — регулюйте щільність нанесення. 
  5.  Якщо хочете продовжити стійкість візажу, закріпіть кремові тіні сухими засобами або пігментами в тон.

Рейтинг кращих кремових тіней від ЕVА Blog

1. Metallic nude від LAMEL

Новинка, яку краще один раз спробувати, ніж сто разів про неї почути. Цей вислів точно про рідкі тіні з характерним металевим ефектом. Фетровий аплікатор рівномірно розподіляє засіб, який вже з першого шару дає щільне покриття. Виграшний варіант для літніх вечірок і світських заходів. Найскладніше в застосуванні — витримати декілька секунд їх висихання, перш ніж розплющити очі й насолодитися вау-ефектом. Знайди свій шовковистий металік, який стійко тримається протягом дня, серед 6 високо пігментованих відтінків!

 2. Belor Design Color Drops

Той випадок, коли можна в макіяжі дозволити більше. Більше сяйва, більше блиску, більше експериментів. Тендітне мерехтіння пісочних тіней зробить погляд іскристим. А ось прихильницям нюдового мейкапу з натяком на природність стане до вподоби персиковий колір. Зробити будь-який образ теплим допоможуть тіні шампань. Витримана феєричність — ось головна ознака відтінків, які пропонує бренд Belor Design!

Порада від EVA Blog: Світлі тіні із шимером світло-персикового або кольору слонової кістки можна використовувати як хайлайтер.

3. Maybelline EyeStudio Color Tattoo

Хітовий бьюті-продукт, у назві якого криється його фішка. Тіні розроблені за технологією тату-пігментів. Тримаються довго, наносяться швидко, чарують переконливо! Цей продукт має приємну гелеву текстуру та залишає матовий фініш. Інтенсивність пігментації легко регулювати від напівпрозорого денного відтінку до насиченого вечірнього.

Порада від EVA Blog: Для демакіяжу водостійкої косметики використовуйте спеціальні засоби. Вони розробляються за унікальною формулою, тому швидко розчиняють пігменти, не викликаючи дискомфорту.

 4. Catrice Liquid Shadow Waterproof

Засіб-«знахідка» для створення вкрай фантастичних літніх мейкапів. Тіні не бояться вологи, а тому 100% мають бути в косметичці, яку збираєте на пляжний відпочинок. Вони грають у променях сонця так, що аж дух перехоплює.

Цікаво по темі: «5 трендових сумок для відпочинку на пляжі»

Тіні забезпечують легке мерехтіння, даруючи погляду свіжість. Цей бьюті-продукт про мрійливу жінку, яка любить дражнити, спокушати та закохувати.

 5. Lamel Insta Glitter

Коли як не влітку щосили експериментувати з блисками? Голографічні переливи, які створює Lamel Professional Insta Glitter, зводять з розуму своєю насиченістю. Акценти, створені за допомогою глітера, «стріляють», немов розряди блискавки. Тому якщо ви шукаєте засіб для вечірки, це влучне попадання і чудова інвестиція у свій б’юті-арсенал.

Обов’язково додавайте ці продукти у свій шопінг-лист, адже літо — офіційний час для запаморочливих блисків і соковитих фарб!

Жидкий глиттер Lamel Professional Insta Glitter 401 Blue

215.00
Купити

Рідкі водостійкі тіні для повік Liquid Shadow Waterproof 040 Peace Hunter

149.00
Купити

Кремові тіні для очей Belor Desing Color Drops 2 Персиковий

66.00
Купити

Тіні для повік Maybelline New York EyeStudio Color Tattoo

151.00
Купити
21 Липня / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Елена

    Обожаю НЮДОВЫЕ памады, а особенно Помада Color Me nyde – СУПЕР