З турботою про себе: зустрічаємо ранок по-новому!

Час, проведений на карантині, дав нам доторкнутися до альтернативної реальності. Тієї, в якій ранок починається не з похапцем випитої чашки кави й години–другої у заторах, а з можливості трішки побалувати себе, зробити безліч приємних речей, не відкладаючи їх на потім. План початку дня, що ми вам пропонуємо, не вимагатиме багато часу. Для виконання приємного б’юті-ритуалу вам буде достатнього наприклад, часу одного циклу прання.

Домашнє SPA

Почати пропонуємо з імпровізованого SPA. Доки салони не працюють, рятуємо ситуацію домашніми процедурами. Після звичайного швидкого душу прийміть розслаблюючу ванну з ароматною бомбою Magic wave від UTerra Native. Вона дає відчуття неймовірного релаксу та дбає про красу шкіри.

Після ванни переходимо до очищення тіла з кавово-сольовим скрабом від UTerra Native. Дрібні сольові часточки приємно масажують тіло та видаляють ороговілі клітини, роблячи шкіру дуже ніжною!

 

Магнітна золота маска для обличчя

Шкіра тіла гладенька та ніжна, тепер саме час потурбуватися про обличчя й ще кілька хвилин провести в тиші. Маска для обличчя — чудова ідея. Пропонуємо спробувати ще одну новинку — магнітну золоту маску з пептидами GENETIC LAB GEN 63 Lift Genesis. Таку процедуру зазвичай роблять в кабінетах дерматологічної естетики, але зараз ви можете побалувати себе і вдома.

Інноваційна формула цієї маски діє комплексно: знімає втому, розгладжує, покращує колір, бореться зі зморшками. У цей час мікрокристалічний віск вбирає забруднення. Щоб зняти маску, використовується магніт, який іде в комплекті. Процедура добре очищує пори й робить обличчя свіжим і доглянутим.

Спрей для стимуляції росту волосся

Лишилося тільки подбати про волосся. Зараз воно потребує ще активнішого догляду. Пропонуємо спробувати спрей для стимуляції росту волосся від GEN 96 genetic lab. Він впливає безпосередньо на шкіру голови й волосяні цибулини: наповнює живильними компонентами, активізує ріст, робить волосся густішим. Наносити спрей-концентрат потрібно на суху або вологу шкіру голови й не змивати найближчі 8 годин.

Велике прання з новими капсулами KÖNEN

Пам’ятаєте, на початку тексту ми писали, що виконати всі частини цього б’юті ритуалу можна за час, доки триває прання? Так от, це ще один маленький лайфхак, як відчувати себе принцесою, але зі справами попелюшки встигнути розібратися. Завантажили білизну у пральну машину, і поки вона виконує всю брудну роботу, ви насолоджуєтесь б’юті-процедурами. А з капсулами KÖNEN ваше прання стане ще ефективнішим та безпечним. Вони видаляють різні типи забруднень, підходять для більшості тканин і працюють за температури від 30 до 95 °С. Одна капсула розрахована на один цикл прання. Просто покладіть її до барабану разом з речами, запустіть програму й займайтеся приємними справами.

Ми знаємо, що багато з вас зараз працюють вдома віддалено й підлаштовуються під  новий для себе ритм життя. Як і ви, ми сумуємо за офісом, зустрічами з колегами та друзями. Тому б’юті-ритуали з цієї статті практикуємо не лише, щоб подбати про свою красу, а й щоб просто збадьоритися та підняти собі настрій з самого ранку! Залишайтеся з EVA Blog, і ми допоможемо знайти натхнення у будь-якій ситуації!

Подбайте про себе та близьких — замовляйте необхідні товари зручно в нашому інтернет-магазині eva.ua

Капсули для прання Persil Duo-Caps Color

498.00
Купити

Спрей GEN 96 genetic lab Spray Hair Growth Activator для волосся, що стимулює ріст

149.00
Купити

UTerra native Масляна бомба для ванни Refresh

40.90
Купити

Магнітна золота маска з пептидами GENETIC LAB GEN 63 Lift Genesis

174.00
Купити

UTerra Native Кавово-сольовий скраб Кава та бабасу

104.00
Купити
28 Квітня / 2020 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті