Тренди фарбування волосся

Бажаєте щось змінити у власній зовнішності? Немає нічого простіше нового кольору волосся! Всього кілька хвилин роботи з фарбою — і ви практично інша людина. Сміливо пробуйте нові кольори і відтінки, робіть своє волосся яскравішим, а разом з ним — своє життя.

Зараз з’явилося багато нових технік фарбування, а палітра розширилася: сучасні пігменти дозволяють отримати волосся будь-якого кольору. І навіть якщо ви пофарбуєтеся в шокуючий синій або палаюче-червоний — ви будете в тренді. І все ж — які відтінки, техніки і кольори будуть наймоднішими у майбутньому 2021 році?

5 трендових технік у фарбуванні в 2020-2021 році

Мода на фарбування змінюється. Головні тренди нинішнього і прийдешнього року — оригінальні техніки. Ніколи не перестане бути актуальною природність волосся: перукарі намагаються наслідувати натуральні відтінки кольору, імітують природне вигорання пасм на сонці. Але найголовніше — це здоровий вигляд вашого волосся: навіть кольорові пасма не повинні бути сухими і ламкими. У цьому допоможе правильний догляд за новим відтінком.

Актуальні техніки фарбування волосся

  1. Омбре. Перукарі і стилісти вже кілька разів оголошували цю техніку «застарілою» і «нецікавою», але вона повертається знову і знову. Зараз у моді кольорове омбре з переходом в яскраві відтінки — фіолетовий, синій, рожевий. Ефектно виглядає на темному волоссі, де добре грає градієнт від темного до світлого.
  2. Сомбре. Ефект градієнта досягається з використанням відтінків і рідного кольору, і відтінку фарбування. Рекомендується для створення глибокого кольору на волоссі. Дуже добре підходить брюнеткам.
  3. Бебілайтс. Нова техніка, в якій майстер за допомогою різних відтінків створює світлі відблиски на пасмах. Ще їх називають «сонячними зайчиками». Цікаво виглядає на довгому волоссі і середній довжині. Підходить дівчатам з русявим і темним волоссям.
  4. Балаяж. Фарбу наносять на поверхню пасм — так створюється ефект вигорання на сонці. Балаяж добре лежить на кучерявому волоссі середньої довжини і на стрижках з різною довжиною.
  5. Фарбування окремих пасм. На піку популярності техніка фарбування довгого чубчика, коли зберігається рідний основний колір, а прядки спереду фарбують яскравими відтінками. Таке фарбування носила відома співачка Дуа Липа.

Коротке волосся можна пофарбувати з невеликим горизонтальним градієнтом або додати кольорові пасма. Непогано виглядає забарвлена гривка на коротке волосся.

Модні кольорові палітри

В 2021 році палітра не обмежена. Якщо раніше на сині, рожеві, зелені або червоні відтінки наважувалися найсміливіші, то сьогодні в них немає нічого незвичайного. Увійшли в тренди фіолетовий і його відтінки як для повного, так і для часткового фарбування. Цікаво виглядає неонова палітра, але її не можна зробити на всьому волоссі.

Читайте також: «Тоніки та спреї для фарбування волосся»

Однозначно застарілими майстри називають:

  • велике мелірування — таке фарбування незабаром після фарбування починає виглядати неохайно;
  • однотонне глибоке фарбування — створює ефект перуки;
  • колір сивини і холодний блонд — роблять володарку такої зачіски старшою і примушують до специфічного, складного догляду за кольором;
  • «натуральні» техніки з хною і басмою — ці фарби поводяться непередбачувано, можуть пошкодити волосся і запечатати пігмент настільки глибоко, що колір не можна буде виправити.

Якщо серед зазначених технік знайлися ваші улюбленці, не засмучуйтеся. Напевно ви зможете знайти їм більш цікаву та актуальну альтернативу. Стилісти назвали кілька відтінків, які ще довго будуть актуальними:

  1. Каштановий зі світлими пасмами.
  2. Пастельно-рожевий.
  3. Фіолетовий і його відтінки.
  4. Теплий медовий.
  5. Пильно-рожевий.
  6. Синяво-чорний.
  7. Райдужне фарбування у різних варіаціях.
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3

Неважливо, який тон і техніку ви оберете, вам доведеться зайнятися б’юті-рутиною для волосся. Будь-яке фарбування травмує пасма, тому за ними треба доглядати ще старанніше.

Читайте також: «Який відтінок волосся зробить вас молодшою»

Кращі засоби по догляду за фарбованим волоссям від EVA Blog

За фарбованим волоссям потрібен особливий догляд, для того, щоб:

  1. Відновити їх після впливу фарби, особливо якщо була процедура освітлення.
  2. Живити пасма при кожному митті голови: навіть м’яка вода сушить волосся. Звичайний шампунь не зволожує їх так, як спеціальний.
  3. Відтягнути вимивання пігменту, а значить розтягнути паузу між повторними фарбуваннями.

EVA Blog рекомендує використовувати продукти, розроблені саме для фарбованого волосся. Шампунь Alliance Professional Argan Expert Shampoo очищує шкіру голови, зволожує волосся і запобігає вимиванню пігменту. Також підходить для ослаблених і сухих пасм.

Догляд варто продовжити зволожуючою маскою Parisienne CLR Post Color Mask. Масла льону, аргану і екстракт соняшника тонізують волосся, створюють захисну плівку для збереження кольору. Маска підходить для щоденного використання.

Сироватку Dikson Argabeta Serum Shine з маслом чорної смородини, виноградних кісточок і мигдалю наносять на очищене волосся після відновлювальної маски. Крім зволоження засіб надає пасмам блиск, полегшує розчісування і стайлінг. Сироватка наноситься в зручному форматі спрея, і її не потрібно змивати. Подарує фарбованому волоссю м’якість, яскравість і збереже тон.

Якщо ви часто завиваєте волосся, вам не обійтися без лосьйону Wella Professionals CREATINE+Curl. Засіб розроблений для захисту фарбованих пасм при завивці і укладанні. Склад надає локонам еластичність і пружність, також має кондиціонуючий ефект. Можна використовувати для перманентної завивки волосся.

В якості щоденного базового догляду використовуйте спреї:

  • Засіб від Bielita для темного волосся. Продукт захищає їх від вигорання, підтримує пігментацію після фарбування. Наносити можна на сухе та вологе волосся, до, або після укладання. Склад добре всмоктується, не залишає жирного блиску.
  • Спрей-догляд від L’oreal Paris на 98% складається з натуральних компонентів. Основний компонент — масло герані, яке захищає волосся по всій довжині. Воно надає здорового блиску і підтримує колір. Засіб дуже просто наноситься дозатором на сухе волосся. А ще ви обов’язково оціните приємний аромат! Спрей не потрібно змивати, він не обтяжує волосся і підходить для щоденного застосування.

Обов’язково порадьтеся з колористом, перш ніж фарбувати волосся, особливо якщо плануєте кардинально змінити відтінок. Орієнтуйтеся на довжину і початковий колір волосся. І пам’ятайте, що не менш важливо підтримувати волосся у хорошому стані. Комплексний догляд допоможе зволожити локони і довше зберегти отриманий тон яскравим і блискучим.

Шампунь-відновлення для фарбованого та мелірованого волосся Alliance Professional Argan Expert Shampoo

61.00
Купити

Сироватка Dikson Argabeta Serum Shine для фарбованого волосся

415.00
Купити

Лосьйон Wella Professionals CREATINE + Curl для завивки фарбованого та чутливого волосся

173.00
Купити

Спрей для темного і фарбованого волосся Bielita Брюнетки і блондинки Захист від вигорання

74.00
Купити

Маска для фарбованого волосся Parisienne CLR Post Color Mask

367.00
Купити

Спрей-догляд L’oreal Paris Botanicals Fresh Care Троянда та герань, еліксир сяяння, для фарбованого та тьмяного волосся

342.00
Купити
17 Листопада / 2020 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті