Листівки з Днем святого Миколая: нова дата, історія та традиції свята

Незабаром стартує сезон різдвяних свят — чарівний час подарунків, родинних зустрічей та довгоочікуваних відпусток. І розпочинається він з Дня святого Миколая, який просто обожнюють дітлахи за солодощі під подушками. Цьогоріч в Україні офіційна дата святкування перемістилась на 6 грудня, тому на сюрпризи можна чекати трішки раніше ніж зазвичай. Отже, щоб ти встигла вчасно запастися презентами та пригощеннями, лови корисну інфу про свято та його традиції.

Час читання: 2 хвилини та імбирне печиво

статья доступна на русском языке

Та звичайно, як відзначати День святого Миколая без крутих листівок та теплих привітань, що дбайливо підготував EVA Blog!

Що ми святкуємо

Що ми святкуємо

Так, взагалі-то, це релігійне свято, тому притримай коктейльну вечірку до Нового року. Проте сам святий Миколай навряд чи був би проти гучного святкування, адже народні перекази описують його як досить відкриту та щедру людину. Попри те, що він ріс у заможній віруючій родині, яка наполягала на релігійній освіті та кар’єрі, Миколай пішов власним шляхом, присвятивши себе наукам та допомозі тим, хто цього потребував.

Шукай EVA Blog в Instagram

Ще у молодому віці втративши батьків, Миколай витратив власний спадок на дитячі притулки, до яких приносив їжу, теплі речі та подарунки. Таке в нього було кредо — нічого собі, усе людям, тому що сам він жив досить аскетично і невибагливо. Добрі справи Миколай робив таємно (такий собі Брюс Уейн часів Римської імперії ), проте люди все одно дізналися та за таку доброчинність зробили його місцевим єпископом.

День святого Миколая

Цікаво на тему: Українські традиції Нового року, Різдва та зимових свят

Подейкують, що Миколай творив чудеса, адже з його діяльністю пов’язано багато легенд про те, як він зцілював хворих, визволяв безневинних полонених та постійно з’являвся там, де була потрібна його допомога. Скоріш за усе це просто була дуже здібна, самовіддана та чуйна людина, яка нікого не залишала напризволяще. Саме тому ми досі вшановуємо день, названий на його честь, адже усе життя Миколая було сповнене благородних справ та любові до ближнього.

Новорічні свята

Цікаво на тему: Суперсили святого Миколая, які здивують сучасну дитину

Кого вітаємо

Кого вітаємо

Негласно День святого Миколая вважається дитячим святом. Нічого дивного, тому що саме вони, так би мовити, були його основною “цільовою аудиторією”. Тому твоє завдання на цей день — підготувати щось класне для своєї малечі та покласти це у схованку (але не дуже надійну, щоб потім благополучно про неї не забути ). Традиційно дарують усілякі дрібнички:

Традиції святкування Дня святого Миколая

Оті всі айфони, приставки та інші дорогущі речі потім покладеш під ялинку, а на Миколая подарунок повинен бути скромнішим, проте з щирого серця. ❤️ Дорослі також радо вітають одне одного чимось солоденьким або просто ранковою кавою у ліжко (а що, ми б не відмовились!) Отже, поки ти вирішуєш, що дарувати, ми переходимо до наших чудових листівочок й привітань.

Цікаво на тему: Ідеї ​​подарунків для дітей до свят

Листівки до Дня святого Миколая

01 Час подарунків від Святого Миколая! (991)

Завантажити листівку

У це благочестиве свято бажаю, щоб ваш День святого Миколая був благословенний щастям і любов’ю, добротою і щедрістю, здоров’ям і добробутом. Нехай Ви та Ваші близькі відсвяткують цю особливу подію з великою радістю та веселощами.

02 Celebrate the Eve St. Nick! (972)

Завантажити листівку

Відзначаючи День святого Миколая, я молюся про те, щоб твоє життя було сповнене солодощами та вічною радістю. Нехай на життєвому шляху зустрічаються тільки прекрасні моменти щастя та посмішки. Бережи тебе Господь!

03 Нехай усі бажання здійснюються! З Днем святого Миколая! (740)

Завантажити листівку

Я не знав, що святий Миколай надішле тобі в цей особливий день, тому я посилаю тобі багато любові, турботи, ласки та обіймів, щоб зробити це чудове свято ще більш особливим для тебе. Вітаю тебе з Днем святого Миколая!

04 Щасливого Дня святого Миколая! (530)

Завантажити листівку

Бажаю, щоб ти й твоя сім’я сьогодні та завжди були благословенні щастям і здоров’ям, гармонією і процвітанням, прихильністю та єднанням. Нехай святий Миколай винагородить вас усім найкращим!

05 Wishing you a happy & bless St. Nicholas Day! (302)

Завантажити листівку

Вітаємо Вас із Днем святого Миколая! Нехай він наповнить Ваше життя щастям і обдарує безліччю приємних сюрпризів.

06 Веселих Різдвяних свят! (195)

Завантажити листівку

З нагоди Дня святого Миколая я молюся за світле, щасливе майбутнє і швидку перемогу, за успіх і процвітання нашої країни. Нехай виправдаються всі наші надії. Вітаю Вас із цим чарівним святом, повним чудес!

07 Щастя, миру та добробуту! Зі світлим Днем святого Миколая! (116)

Завантажити листівку

У День святого Миколая я хочу побажати тобі, щоб ти була благословенна усім, про що мрієш, щоб були сили та бадьорість для досягнення своїх цілей. Щасливого Дня святого Миколая, моя найдорожча!

Мирного та щасливого свята тобі, люба читачко!

Читай також:

29 Листопада / 2023 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Благодійність