Листівки та привітання з Новорічними святами

Новий рік – особливе свято не лише тому, що для кожного це радісна подія з гарними традиціями та подарунками. У цей час ми підбиваємо підсумки року і будуємо плани на майбутнє. Ми мріємо про мир, достаток, здоров’я рідних і сподіваємося, що все задумане неодмінно здійсниться. Хоча б на одну ніч на рік кожен із нас забуває про пережиті нещастя, труднощі, турботи, оточивши себе спокоєм та затишком. У цьому полягає магія новорічного свята! Подаруй близьким посмішки та теплі почуття з чудовими листівками та привітаннями від щирого серця. ❤️

Час читання: 2 хвилини та келих шампанського

статья доступна на русском языке

Святкування Нового року в Україні

Святкування Нового року

Під Новий рік наші предки посівали, щоб майбутній урожай був багатим і ставили в будинку дідуха — сніп пшеничних колосків, символ вшанування духів родичів. У сучасній Україні на свято прийнято готувати смачну вечерю для всієї родини, вбирати ялинку та прикрашати будинок святковим декором. Також ми обов’язково даруємо подарунки тим, хто важливий для нас — рідним, друзям та колегам, з якими підтримуємо добрі стосунки.

EVA y Viber
У новорічну ніч чудово запалювати бенгальські вогні та запускати феєрверки, на радість дітям та дорослим. Це щасливе сімейне свято із частуваннями, подарунками, добрими фільмами та радістю в душі! Цього дня хочеться сказати багато приємних слів усім, кого ми любимо і цінуємо. Саме для цього ми підготували теплі вітання, які можна надіслати разом із гарними листівками українською мовою.

Цікаво по темі: Українські традиції Нового року, Різдва та зимових свят

Новорічні вітання

Вітаю з Новим Роком!

Завантажити листівку

Новий рік — це чарівне свято, в яке хочеться побажати всього найдобрішого, найдивовижнішого. Нехай Новий рік принесе у ваше життя радість та гармонію! Бажаю, щоб весь рік вас супроводжували натхнення, мир та любов! З Новим роком!

Вітаю з Новорічними святами!

Завантажити листівку

З наступаючим Новим роком! Нехай всі невдачі і всі негаразди зникнуть з вашого життя разом з боєм курантів і вона наповниться усмішками близьких, теплом, підтримкою та турботою коханих! І щоб ніжність, любов і радість ніколи не залишали вашу оселю!

Цікаво по темі: 11 ідей як прикрасити оселю на Новий рік

Вітаю з Новим Роком! - 1

Завантажити листівку

Новорічна ніч приходить у твій дім і освітлює його світлом добра та щастя! Загадай бажання і воно виповниться, як тільки ти повіриш у святкове диво. ⛄ Обійми рідних, насолоджуйся моментом єдності та взаєморозуміння. Впусти в серце надію на все найкраще, що чекає на тебе в Новому році!

З Новим Роком!

Завантажити листівку

Нехай Новий рік розпочнеться для вас, як нова книга, в якій не буде порожніх сторінок, а лише яскраві сторінки, наповнені безліччю щасливих подій, моментів та пригод. Цінуйте та насолоджуйтесь кожною миттю вашого життя, любіть і будьте з коханими! ❄ Зігрівайте своїх близьких любов’ю, турботою та теплом! Щасливого Нового року!

Цікаво по темі: Ідеї ​​для оригінальних подарунків на Новий рік

Хай щастить у Новому році!

Завантажити листівку

Наближається наймагічніший час, коли і малюки, і дорослі чекають на чудеса. Нехай у наступному році чудеса трапляються частіше! Мрійте, втілюйте свої мрії та мрії своїх коханих у життя, даруйте тепло та кохання, і пам’ятайте, що магія навколо нас!

З Новим Роком! - 1

Завантажити листівку

З новим роком! Поспішаю привітати тебе та побажати успіхів, натхнення та багато щасливих миттєвостей у житті. Якщо ти прагнеш своєї мети, то досягни її в наступному році. Я вірю, що в тебе все вийде!

Веселих Новорічних свят!

Завантажити листівку

Нехай Новий рік буде часом нових здобутків та мрій. Щоб кожен будинок наповнився добротою, любов’ю та натхненням, достатком та безліччю позитивних емоцій. ✨ Здоров’я міцного, миру, душевного тепла, яке зігріватиме вас і ваше оточення. З Новим роком!

Щасливого Нового Року!

Завантажити листівку

Бачиш сніжний вихор за вікном? Це Санта поспішає до кожного будинку! Він квапить своїх оленів, запряжених у сани, які мчать зі швидкістю світла, щоб новорічної ночі встигнути доставити всім подарунки. Сподіваюся, що цього року він порадує тебе тим, про що ти мрієш! З Новим роком тебе!

Щиро вітаю

Завантажити листівку

Вітаю з Новим роком! Нехай старий рік забирає всі труднощі, а новий приносить у життя чари. Бажаю, щоб кожен день був сповнений сміхом, усмішками та неймовірними враженнями. А кожен крок у новому році став кроком до успіху і щастя

За минулий рік ми всі втомилися, фізично та емоційно. Але давайте вірити, що 2023-го багато що зміниться: ми переможемо всі негаразди, станемо краще, налагодимо життя і досягнемо бажаного. Новорічне свято стане моментом перезавантаження, осмислення та новою сходинкою до щастя. З наступаючим Новим роком, люба читачко!

Читайте також:

25 Грудня / 2023 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *