Ідеї ​​для оригінальних подарунків на Новий рік

Як щодо того, щоб уже зараз подумати про оригінальні подарунки на Новий рік? Адже це лише здається, що до свята ще багато часу. Зовсім скоро розпочнеться передсвяткова метушня, коли, крім розплутування гірлянд і ходіння магазинами, захочеться насолоджуватися мандаринами, глінтвейном і, якщо пощастить, засніженим видом із вікна. Тож щоб повністю зосередитися на святковому настрої, пропонуємо заздалегідь поставити відмітку “done” навпроти пункту “Придбати подарунки”.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

оригінальні подарунки на Новий рік

Б’юті-бокс своїми руками з набором мініатюр

Хороший варіант новорічного подарунка, особливо якщо одержувачка любить експериментувати, — beauty-box своїми руками з мініатюр різних брендів. Так подруга, сестра, мама або колега зможуть задовольнити свою б’юті-цікавість і зрозуміти, які продукти їм підходять, щоб потім купити їх у повнорозмірному форматі, а на які в майбутньому не варто витрачатися.

Б'юті-бокс з набором мініатюр

Мініатюрні подарунки на Новий рік:

Дарувати такий подарунковий набір можна у вигляді б’юті-боксу або як адвент-календар, якщо упакувати кожен флакончик окремо. Можеш скористатися такими цікавими варіантами упаковки.

Шукай EVA Blog в Instagram

Ідея для новорічних подарунків: палетки-шоколадки

Ідея новорічного подарунка для подруги, сестри або тієї, чию зовнішність ти добре знаєш і можеш обрати відтінки косметики. Залежно від холодного або теплого кольоротипу вибирай «температуру» палетки, а насиченість кольору — від рівня її сміливості.

Ідея для новорічних подарунків

Оригінальні подарунки на Новий рік — палетки тіней:

Щоб зробити презент особливим і трохи поінтригувати, палітру можна упакувати та презентувати як шоколадку.

Як креативно упакувати класичний подарунок на Новий рік

Якщо у вас заведено дарувати традиційні подарунки на Новий рік, ці ідеї оформлення допоможуть зробити твій символічний презент оригінальним:

Помада і шампанське

1. Помада і шампанське. Так, їх можна оригінально подарувати навіть разом! Стеж за руками: пляшку з шампанським обгортаємо зеленим гофрованим папером, а потім прикрашаємо як новорічну ялинку цукерками, «дощиком», шишками та прив’язуємо до горлечка коробочку з помадою. Якщо хочеш, саму коробочку можна прикрасити бантом.

Крем і солодощі

2. Крем і солодощі. Їх разом з ялинковими прикрасами можна запакувати у велику цукерку. Покрокову інструкцію знайдеш за посиланням: 5 крутих ідей, як упакувати новорічні подарунки.

листівка

3. Спрей для волосся, зимовий букет і листівка — незвичайний варіант подарунка для тих, хто любить доглядати за волоссям і насолоджуватися естетикою природи. Прямо всередині букета із сухоцвітів розмісти спрей для волосся та доповни презент листом з привітаннями, написаним від руки.

4. Крафтовий стиль. Щоб гарно упакувати подарунок для чоловіка, вам знадобиться коробочка, декоративне сіно, власне сам подарунок, ниточка і невелика гілочка ялинки. Можна додатково використовувати ялинкові прикраси.
Отже, давайте ж починати оформлення. Наповніть коробочку декоративним сіном і красиво укладіть подарунок. Оберніть коробку крафтовим папером. Приклейте гілочку ялинки в центрі коробки й обмотайте ниткою (стрічкою). Гарно упакований подарунок готовий вирушати до свого одержувача.

Цікаво по темі: 10 стильних ідей новорічного манікюру

Помада

Такий універсальний подарунок порадує практично кожну жінку, крім, хіба що, тих, хто обирає мейкап-мінімалізм. Круто, що в EVA та на eva.ua завжди можна підібрати помаду на будь-який бюджет.

Помада

До оригінальних подарунків на Новий рік в команді EVA Blog дібрали чотири приголомшливі відтінки в таких же класних упаковках:

Цікаво на тему: Що можна подарувати подрузі на Новий рік

Креми

Безперечний мастхев у косметичці, який також має властивість закінчуватися, тому такий твій презент точно не лишиться поза увагою. Особливо якщо ти обізнана про тип шкіри та смаки подруги або мами.

Креми

Наш список кремів-подарунків:

Якщо тобі цікаво, яку доглядальну та декоративну косметику обирають покупці EVA.UA, дивись нашу статтю «Що має бути в універсальній косметичці». У ній знайдеш базовий набір популярних засобів та ідеї оригінальних подарунків на Новий рік.

Догляд за волоссям

Це ще одна корисна річ, від якої не відмовиться жодна подружка або колега. До того ж догляд за волоссям простіше підібрати, ніж, наприклад, крем або помаду. Якщо знаєш улюблені бренди одержувачки, орієнтуйся на них, а якщо ні, тоді розглянь такі ідеї новорічного подарунка:

Догляд за волоссям

Цікаво на тему: Листівки та привітання з Новорічними святами

Ідеї подарунків для чоловіків

Не варто забувати й про улюблених чоловіків. Адже Новий рік – чудовий час для того, щоб потішити свого тата, хлопця чи брата приємним подарунком. І якщо у тебе зовсім немає ідей, EVA Blog готовий поділитися з тобою кількома безпрограшними варіантами презенту:

Ідеї подарунків для чоловіків

Обираючи новорічні подарунки, важливо враховувати смаки, захоплення одержувача та ваші з ним стосунки. А якщо пропорційно змішати класичний підхід і фантазію, можна отримати цілу купу оригінальних ідей, які сподобаються мамі, подрузі, сестрі, таткові, хлопцю, колезі або начальниці. Навіть якщо серед наших варіантів ти не вибереш відповідний, сподіваємося, натхнення на свої нові ідеї ти все ж знайдеш.

 

Читайте також:

Відновлювальний філлер Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule

46.00
Купити

Палетка тіней для повік Makeup Revolution Forever Flawless Dynamic Allure Eyeshadow Palette

279.00
Купити

Помада для губ L’Oreal Paris Color Riche

239.00
Купити

Розгладжувальний крем для волосся Chi Luxury Black Seed Oil

358.00
Купити

Крем для обличчя Sane Restoring Face Cream

130.00
Купити
25 Листопада / 2021 Свята

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Класні ідеї для чудових подарунків ❤️