5 цікавих ідей влаштувати яскраве свято своїм жінкам

Не обов’язково витрачати шалені кошти на дорогі подарунки, пам’ятайте, що емоції коштують набагато дорожче і запам’ятовуються надовго. Пропонуємо п’ять не банальних варіантів організації свята 8 Березня для чоловіків і тат.

Ваші прекрасні половинки будуть вражені, а ви завоюєте статус справжнього чарівника й романтика.

Вірш або пісня власного авторства

Пригадайте, що колись ви були ладні читати коханій вірші та обіцяли дістати місяць з неба. Звичайно, світило краще залишити на своєму місці, а ось подарувати родині чи дружині вірш власного авторства дуже оригінальна ідея до свята. Нехай він не буде ідеально римованим (до речі, рими можна підбирати на сайті rhymester.org), проте від щирого серця та про дуже особисте.

Розкажіть про свої почуття, враження, першу зустріч або зізнайтеся у коханні римованим словом.

 

Зніміть фільм

Навіть якщо ви вирішили провести день вдома, можна прикрасити дозвілля. Зніміть фільм про вашу родину, зробіть хоум-тур або запишіть, як готуєте сімейну вечерю. Або ж підготуйте кіно заздалегідь: наприклад, привітання від усіх чоловіків родини (дідуся, сина, тата чи друзів) усім жінкам у родині. Або ж зробіть міні-кіно, присвячене коханій. Це може бути фільм-спогад, фільм-подяка, або навіть освідчення.

Знімати можна навіть на камеру смартфона. Є безліч безкоштовних програм для монтажу, де можна додати ефекти та підібрати музику. Звичайно, розраховувати на шедевр не доводиться, але приємний і незабутній подарунок до 8 Березня вдасться.

 

Приготуйте подарунок своїми руками

О, цей незабутній аромат домашньої випічки! А як здивуються ваші дівчата, коли повернуться у дім, який шалено пахне солодкою ваніллю!

Відправте маму на прогулянку з доньками й зробіть смачнюще домашнє печиво. Підготуйте:

  • масло — 75 грамів;
  • сир (творог) — 100 грамів;
  • борошно — 125 грамів;
  • цукор — 50 грамів;
  • ванілін або ванільний цукор.

Глазур:

  • 250 мл сметани;
  • 4 столові ложки цукру;
  • 150 грамів чорного шоколаду.

Перетріть масло з сиром та цукром. Додайте борошно та зробіть м’яке пружне тісто. Це дуже просто, не переживайте, у вас все вийде! Залиште тісто на 1-2 години під харчовою плівкою у холодильнику. За цей час приготуйте глазур із шоколаду. На повільному вогні у металевій кастрюлі нагріваємо 250 мл сметани і 4 столові ложки цукру. Чекаємо, поки пісок розчиниться та додаємо тертий шоколад.

Зніміть глазур з вогню та перемішайте до однорідності.

Тісто розкачуємо до 5-7 мм та формуємо печиво. Навіть якщо у вас немає красивих форм, підійде звичайний стакан.  

Випікаємо печиво на пергаментному папері 15 хвилин за температури 180 градусів до золотавого кольору. Виймаємо печиво з духовки, даємо охолонути і наносимо глазур. Можна зробити особливі написи чи малюнки. Таким чином ми приготували бюджетний подарунок на 8 березня: домашню випічку чоловічими руками для вечірніх посиденьок.

Рецепт дуже простий, а ваші жінки будуть у захваті.

 

Звичні недорогі подарунки

Бюджетний подарунок не означає «поганий». Необов’язково витрачатися на золото, люксову косметику чи дорогі солодощі. Хіба що відмовтеся від банального дарування з рук у руки: влаштуйте пошуковий квест або намалюйте «карту подарункових скарбів». Такі презенти цікаво шукати всією родиною. Тож проявіть творчість.

У нас є кілька пропозицій, що ви можете подарувати коханим жінкам, не витративши мільйон.

Аксесуари

Для бюджетного свята підберіть коханій пасок, клатч чи гаманець. Шукайте в Інстаграмі @leath_art. На вибір — оригінальні кольорові моделі ремінців для джинсів або сукні по 550 грн. Або ж яскравий гаманець на 3 відділення також за 550 грн.

Дизайнерські речі

Пошукайте на Papadesign цікаві речі з гумором для коханої, доньок чи мами. Вони точно оцінять футболку No prob-lama або подушку Ждун (особливо, якщо довго чекали від вас подарунків).

Також на сайті представлені консерватори, набори, чашки, тарілки, блокноти, футболки, світшоти, косметика та сумки. Згаданий Ждун обійдеться в 400 грн, а жіночий світшот у 800 грн. Термочашка «Збагойно», якій усі точно позаздрять, коштує 350 грн.

Косметика

Те, скільки жінки витрачають на догляд за собою, вражає чоловіків до глибини душі. Вам хочеться зробити приємне дружині, але ціни люксових виробників занадто кусаються? Вихід є придбайте корейську косметику.  Широкий асортимент представлений в інтернет-магазині EVA.

Відмінність корейської косметики у тому, що вона гіпоалергенна, не містить шкідливих домішок і максимально дбайливо ставиться до шкіри. А жінки оцінять приємний дизайн: чудові коробочки та яскраве пакування.

Готовий солодкий подарунок

Це стилізовані набори у красивому пакуванні. У Candy Shop можна обрати такі подарунки за приємними цінами. Вони самі вирізають коробки з дерева та додатково роблять гравюру.

 

Фото-свято

Професійна фотосесія коштує досить дорого, але сьогодні навіть мобільні телефони мають непогану камеру. Запропонуйте родині влаштувати власну фотосесію. Нехай ваші дівчата причепуряться, вдягнуть найкращий одяг, а ви на годину або дві станете справжнім фотографом!

Чудова нагода провести час разом, зробити родинні світлини, яких у всіх небагато. 

Ви не будете обмежені в часі, як в студії, можете декалька разів змінити одяг та перефотографуватися, якщо результат не сподобався.

Не сидіть вдома! Продовжуйте фотографувати ваших принцес на прогулянці, а готовий результат обов’язково роздрукуйте.

Навіть якщо ваш подарунок недорогий (або ж узагалі безкоштовний), головне, щоб він був від серця, адже має значення не вартість, а увага та час. Тому сміливо радуйте коханих дружин, рідних мам, своїх сестер та улюблених доньок. Сподіваємося, наші ідеї стануть вам у нагоді.

Електронний подарунковий сертифікат

3 Березня / 2019 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *