Місяць Таро: значення та поєднання карти

Вісімнадцятий Старший Аркан — Місяць. Ця ворожильна карта про мінливість, властивість постійно шукати нове та часом хотіти кардинально протилежних речей. Значною мірою підсвічує страхи, але й дає інтуїтивні рішення. У цій статті дізнаєшся, як Місяць впливає на характеристику людини з цим арканом по даті народження. Тож тисни лайк та не забудь написати у коментарях, чи відгукнувся тобі опис цієї карти Таро.

Час читання: 6 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Аркан Місяць: дизайн карти Таро

1-Аркан-Місяць-дизайн-карти-Таро

Символіка карти 18 Старшого Аркана часто відсилатиме до несвідомого, страхів та самозаглиблення.

У Таро Райдера Уейта місяць світить між двома вежами, по центру ворожильної карти йде дорога, що губиться десь між гір. З водойми виповзає рак, а собака та вовк виють на повню. Ці тварини при розшифровці — відсилання до інстинктів, тваринних поривів. За бажанням у місяці можна побачити три його різні стани, про які детальніше говорили у статті про аркан Верховної Жриці.

Шукай EVA Blog в Instagram

На карті з Таро 78 дверей побачиш ящірку, що повзе по дверях. Вона підглядає за вагітною жінкою, яка прогулюється вдовж берега моря під місячним сяйвом. Символіка карти вказує на мінливість, жіночну енергетику та чутливість до змін всередині себе.

У Таро Шаленого Місяця небесне світило з дуже похмурим виразом обличчя. Від нього йдуть ниточки до фігур короля й королеви, що ніби маріонетки танцюють, прислухаються до місяця. Тлумачення карти може підказати, що варто передивитись мотиви своїх дій та чужий вплив на них.

Цікаво на тему: Зірка Таро: значення та поєднання карти

На карті з колоди Таро Манара жіноча фігура в корсеті та пишному головному уборі стоїть спиною до глядачів та обличчям до готичного замку (можливого, того ж, що був на карті Вежі?). Вона дивиться на повний місяць, на якому, ніби у дзеркалі, відображається обличчя.

2-Аркан-Місяць-дизайн-карти-Таро

У Таро Світлого Провидця образи на карті 18 аркана досить містичні. Жінка занурюється під воду, і звідти дивиться на повний місяць, на який виють два вовки, білий та чорний. Схоже, що самостійно вибратись красуні навряд вдасться.

18 аркан Місяць — це ще одна карта, яка в перевернутому значенні може мати позитивніше тлумачення, ніж в прямому. Зокрема, вказувати на те, що ілюзії та страхи втратили над тобою владу, що вдалося виплутатися з їх полону.

Цікаво на тему: Диявол Таро: значення та поєднання карти

Загальна характеристика людини з арканом Місяць

3-Загальна-характеристика-людини-з-арканом-Місяць

В житті людини з картою дня народження Місяць багато ілюзій, яким часом так хочеться піддатися. Активно працює інтуїція, але варто звірятись, чи не вмикається самообман.

У представниць 18 аркана відчувається сильна жіночна енергія. Часто хвилюються щодо майбутнього. Несвідоме часто дає підказки у сновидіннях. Мають непогані креативні здібності та фантазію.

Цікаво на тему: 8 цікавих фільмів про геніальних жінок

Аркан Місяць у плюсі

4-Аркан-Місяць-у-плюсі

Мрійлива, емоційна, відкрита до нового, вміє співчувати — таку характеристику людини з арканом Місяць можна зазвичай почути. Нерідко відчуває хвилювання щодо майбутнього. Якщо не може знайде раціональних підказок, покладається на інтуїтивні судження.

Буває загадковою, оточує себе таємницями, які зовсім не спішить розкривати. Часом піддається ілюзорним уявленням про реальний стан справ. Може експериментувати з духовними практиками, щоб розкрити нові грані свідомості.

Якщо Місяць —  твій аркан по даті народження, імовірно, що в уяві ти формуєш ідеальний образ, якого прагнеш досягнути. Можеш багато часу приділяти пошуку себе, заглиблюватись у несвідоме. Вчишся розширювати свої можливості.

Цікаво на тему: ТОП-10 книг, які має прочитати кожен

Аркан Місяць у мінусі

5-Аркан-Місяць-у-мінусі

Коли енергія аркана Місяць проявляється у мінусі, його представники так занурюються у світ вигадок, що починають бачити загрози там, де їх насправді нема. Нерідко стають залежними від онлайн-розваг. Погано керують емоціями, які часто беруть гору над розумом. Стають недовірливими. Піддаються темній стороні своєї особистості. Фокусуються на поганому, тим самим ще більше притягують його у своє життя.

Ще один прояв аркана у перевернутому значенні в тому, що людина починає занадто все раціоналізувати, не довіряє підказкам внутрішнього голосу. Або втрачає бажання діяти та здається під тиском депресії. Через налаштованість на негатив можуть виникати проблеми зі здоров’ям, зокрема раптовий набір ваги.

Цікаво на тему: Обережно, образа: чим вона небезпечна і як з нею обходитись

Естетика 18 аркана Місяць у зовнішності

6-Естетика-18-аркана-Місяць-у-зовнішності

Мінливі, яка фази місяця, представниці 18 Старшого Аркана схильні до пошуку себе та регулярної зміни стилю. Вони легко експериментують, шукають ті речі, які відповідатимуть їх уявленню про себе тут і зараз. Полюбляють легку недбалість та цікаві фішки образу. Естетика їх зовнішності несе з собою ту ж загадковість, що й особистість людини.

Цікаво на тему: Скільки білизни має бути в гардеробі: збираємо капсулу

Як проявляється в одязі

В одязі естетику аркана Місяць підкреслить вільний крій блуз, брюк та суконь. Тканина має струменіти по тілу. Ідеально впишуться півпрозорі та легкі тканини, які переливаються ніби місячне сяйво. Варто розглянути піжамний стиль, та властиві йому шовк, атлас, сатин. Серед кольорів переважатимуть сріблястий, білий, ніжно-блакитний.

7-Як-проявляється-в-одязі

Підкреслити естетику аркана Місяць у гардеробі допоможуть такі речі:

  • брюки з корсетами;
  • сорочки зі шнурівкою;
  • сукні у білизняному стилі;
  • м’які светри оверсайз.

Окрему увагу приділи аксесуарам, особливо на шию. Матимуть гарний вигляд натільні підвіски та ланцюжки, прикраси поверх сорочки чи жакету. Перли, аметисти, місячний камінь також чудово доповнять естетику 18 Старшого Аркана.

Цікаво на тему: Модний look: як зробити ефект вологих повік 

Як проявляється у макіяжі

Естетика 18 Аркана Місяць у макіяжі підкреслюється легким мерехтінням, вологим блиском та відсутністю занадто чітких контурів. Все ніби в легкому місячному світлі, мінливе й непостійне.

8-Як-проявляється-у-макіяжі

У косметичці  точно знайдеться місце стійкій чорній туші, бо представниці аркана Місяць полюбляють привертати увагу до погляду. А от стрілки краще робити розтушованими, ніж чітко промальовувати лайнером. На губах частіше використовуй блиски замість помади. Не варто занадто насичувати кольором, сяяння буде більш доречним.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

  • Блиск для губ GlamBee Wonderful My Wings , що додає вологого ефекту та живить завдяки оліям авокадо та жожоба у складі.
  • Туш Eveline Cosmetics Big Volume Explosion зробить вії красивими та помітними, підкреслить очі та глибину погляду. Окрім того, у складі є доглядові компоненти.
  • Палетка тіней Maybelline New York The Nudes допоможе змінювати інтенсивність макіяжу відповідно до настрою та внутрішнього самовідчуття. 12 відтінків, серед яких як стримано сатинові, так і мінливо шимерні, можна використовувати не лише на очах, а й для легкого скульптурування.

Кохання, сумісність

9-Кохання,-сумісність

Представники аркана Місяць у коханні можуть як занурюватись в атмосферу романтики, так і наповнювати особисті стосунки таємницями, можливо, навіть зрадами. Часом їм складно відділити реальний стан справ та свої уявлення про почуття чоловіка.

Коли енергія проявляється у мінусі, можуть чіплятися за ілюзію зразкового шлюбу. Але через те, що уникають проживання кризового моменту, тільки погіршують ситуацію та наближають розрив.

У розкладах на особисті стосунки у поєднанні з Верховною Жрицею може означати скору вагітність (чи то реальну, чи то творчу). А от Імператриця разом з Місяцем при розшифровці може натякати на потребу більше уваги приділити побуту з партнером.

Цікаво на тему: Як зрозуміти, що чоловік тебе хоче: 10 ознак

Аркан Місяць: призначення

10-Аркан-Місяць-призначення

У людей з 18 Арканом Місяць у сфері фінансів часом все буває дуже нестабільно. В роботі не завжди коректно оцінюють стан справ, опиняються у пастці інтриг та пліток в колективі. Можуть мати недоброзичливців серед колег. В мінусі схильні до марнотратства та надмірних кредитів.

Але в цілому представники цього аркана в плюсі непогано відчувають людей, що допомагає у професіях, які потребують вміння підібрати ключик до них. Відчувають, коли з ними не чесні. Успішні в задачах, що орієнтовані на візуальне сприйняття. Інтуїція в плюсі допомагає у сфері інвестування.

Цікаво на тему: Звички, які допоможуть досягти успіху

Людям з 18 арканам Місяць важливо пам’ятати, що його енергія допомагає притягувати в життя те, про що більше думаєш. Може здаватися, що думки матеріалізуються. Тому вкрай необхідно навчитись цілеспрямовано фокусуватись на світлих, оптимістичних аспектах життя, щоб примножувати їх для себе.

Читайте також:

9 Січня / 2024 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA