5 типових помилок, яких припускаються повітряні знаки зодіаку

Під покровительством стихії повітря перебувають три знаки Зодіаку – Терези, Водолій і Близнюки. Повітряна стихія вклала в них унікальну ментальність, яка наскрізь пронизує їхній характер, темперамент і життєву філософію.

Терези, Водолій і Близнюки: таємниці повітряного внутрішнього світу

01-5-типових-помилок,-яких-припускаються-повітряні-знаки-зодіаку

Тільки ці знаки зодіаку вміють залишати після себе незабутній відбиток на житті інших людей – його не можна побачити й доторкнутися, але можна сповна відчути. Повітряні знаки – це дихання:

  • Терези – вдих. Перший етап дихання, впродовж якого аналізуються ситуації, відбувається зважений пошук розв’язання проблем і досягається баланс між емоціями та здоровим глуздом. Нерідко складні для інших, але прості для себе Терези – це емпатична інтелектуальна раціональність у чистому вигляді;1-Терези-–-вдих
  • Водолій – момент спокою між вдихом і видихом. Внутрішній спокій завжди перебуває в боротьбі за свободу та незалежність, балансуючи між сплесками емоцій і логікою. Доброзичливі, щирі та відкриті для світу Водолії вміють дивувати швидким мисленням, яке часто народжує інноваційні ідеї;2-Водолій-–-момент-спокою-між-вдихом-і-видихом
  • Близнюки – видих. Завершальний етап дихання, на якому дається воля емоціям або ж, навпаки, пригнічуються почуття для подальшого більш детального аналізу ситуації. Легкість і гнучкість у спілкуванні дає змогу Близнюкам досягати своїх цілей за допомогою комунікації, з якої вони вибудовують лабіринт, що веде співрозмовника до потрібного для Близнюків виходу. Надійний друг або вітряний знайомий – це їхня суть. Мінливість, непостійність, легковажність, спалювання мостів за клацанням пальця – інший бік знака. Зіткнутися з обома одразу – карусель емоцій.3-Близнюки-–-видих

При цьому всьому дихання – єдиний процес. Представлені три повітряні знаки ментально переплетені, маючи можливість запозичувати один в одного ті чи інші якості. Тим паче, що повітряна стихія не забороняє їм займатися таким “читерством” 😈

Цікаво на тему: Як дізнатися свій аркан за датою народження?

Найчастіші помилки, яких припускаються повітряні знаки Зодіаку

Різка зміна настрою та рішень

4-Різка-зміна-настрою-та-рішень

Попри вміння проводити детальний аналіз ситуації, глибоко мислити та знаходити баланс між емоціями й здоровим глуздом, повітряні знаки Зодіаку часто падають у прірву невизначеності. Цей короткий момент життя нерідко настає в період ментального відпочинку від навколишнього світу. У голову починають закрадатися найменші сумніви в ухваленні того чи іншого рішення, що може вмить перетворити вітерець скепсису на ураган повної переоцінки ситуації.

Шукай EVA Blog в Instagram

Часта зміна думок і своїх планів може стати причиною нестабільності в любовних стосунках і житті загалом.

Цікаво на тему: Позитивні афірмації на кожен день для жінок

Бажання отримати все й одразу

5-Бажання-отримати-все-й-одразу

Переоцінка своїх можливостей – найпоширеніша проблема Терезів, Близнюків і Водолія. Вхопитися одразу за 10 справ, створити навколо суцільний хаос і в підсумку не довести нічого до кінця – це улюблений фетиш повітряної стихії. З цієї причини повітряні знаки часто асоціюються з тими, хто може гори звернути в бублик, але те, що вони дійдуть до цих гір, у багатьох викликає великий сумнів.

“Тільки нікому не кажи”

6-Тільки-нікому-не-кажи

Таємниці, інтриги, розслідування – ось чим горять очі у Близнюків, Водолія й Терезів. Вони вміють зберігати секрети краще, ніж будь-хто. Єдина проблема полягає в тому, що представники повітряної стихії з часом нерідко забувають, що це був “ваш секрет”. Тут із крайності в крайність – або незрозуміла оточуючим мовчазність, або балакучість, яку вкрай важко зупинити.

Цікаво на тему: 13-й зайвий або хто такий Змієносець ⛎︎

Недоречна правда

7-Недоречна-правда

Хто-хто, а повітряна стихія в цьому майстер. Висказати всю правду в обличчя, навіть коли це недоречно Терези, Водолій і Близнюки вміють краще за всіх. Але в цьому можна знайти й позитивний момент. Завдяки цій якості повітряних знаків Зодіаку співрозмовники часто знімають “рожеві окуляри” та переосмислюють своє життя на краще.

Швидке перегорання

8-Швидке-перегорання

Повітряна стихія може легко роздмухати пожежу пристрасті до якоїсь професії з невеликого вогника. Але водночас і швидко задути її сильним поривом вітру. З цієї причини повітряні знаки Зодіаку часто не можуть визначитися з місцем роботи та планами на майбутнє. Те, що сьогодні здається сенсом життя, завтра може геть втратити інтерес.

Обов’язково постав вподобайку, якщо впізнала себе або своїх знайомих серед Близнюків, Водолія й Терезів.

Читайте також:

21 Лютого / 2024 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *