7 хобі, які допоможуть стати цікавим співрозмовником

“З тобою так цікаво!” — це найкращий комплімент для кожної самодостатньої особистості. Зазвичай так говорять про захоплених людей, які чимось цікавляться та із задоволенням висловлюють свою думку. Хороші співрозмовники бажані в будь-якій компанії. Стати цікавою людиною дуже допомагають хобі: кіно, книжки, акторська майстерність, гра на музичних інструментах, скелелазіння, астрономія — все, що тебе захоплює, стане джерелом твого досвіду і знань. Ось 7 варіантів захоплень, які наблизять тебе до твоєї мети.

Дивись та слухай

1-Дивись-та-слухай

Можеш одразу назвати свою улюблену музичну композицію? Скажеш, хто твій улюблений режисер і чому? Якщо так, то вже не розгубишся в компанії, а якщо ні, тоді раджу подумати, яка музика тобі подобається, яким фільмам надаєш перевагу та почати набивати наслуханість і надивленість. Такі теми часто обговорюються в найрізноманітніших колах спілкування, тож візьми собі на замітку.

Шукай EVA Blog в Instagram

2-Навчайся

Навчання — важлива частина саморозвитку, тож якщо хочеш стати цікавою та самодостатньою особистістю, вчи мови, психологію, письменницьку майстерність, власне, все, що тебе захоплює. Ти зможеш вільно спілкуватися з іноземцями, легко заводити нові знайомства, розберешся в собі чи писатимеш сильні тексти тощо.

Дізнайся: 7 лайфхаків, як швидко вивчити англійську мову

Танцюй

3-Танцюй

Будь-які види танців — це гнучкість твого тіла і розуму, бо в процесі ти розкриваєшся, вивільняєш свою енергію і заряджаєшся позитивом. Можеш ходити в студію або навчатися рухам на ютубі, але взаємодія з іншими людьми підвищує свої комунікативні навички.

Готуй

4-Готуй

Їжа цікава всім. Якщо ти вмієш готувати, то завжди будеш бажаним гостем, бо всі знатимуть, що тільки ти змішуєш найкращі коктейлі. Плюс, зможеш вести свій влог/канал, знайти друзів за інтересами, корисних знайомих і монетизувати свою справу.

Дізнайся: 5 ідей, що приготувати на обід

Грай

5-Грай

Відеоігри та настолки — не просто круте дозвілля. Вони відмінно розвивають мислення, реакцію і пам’ять. До того ж буде прикольно похвалитися награними годинами в Starfield або вибитими сетами в Diablo (особливо в компанії хлопців!)

Подорожуй

6-Подорожуй

Тим, хто бачив світ, завжди є про що розповісти, це факт. Але якщо не маєш змоги вирушити за кордон, мандруй своєю країною: відвідуй незнайомі міста або просто побудь “туристом” у власному місті, знайомлячись із місцями, в яких раніше не бувала. Це завжди цікаво, весело, а крім того, буде про що розповісти друзям.

Дізнайся: Подорожі Україною разом з відомими блогерами

Люби

7-Люби

До чого тут любов? — запитаєш ти, а я відповім, що йдеться не лише про стосунки. Насамперед, потрібно розвивати любов до себе і того, що ти робиш. Займайся тільки тим, що знаходить відгук глибоко всередині тебе; тим, що можеш назвати своєю пристрастю, ну або хоча б справою, яка по-справжньому подобається і абсолютно не напружує. Люби себе у своєму хобі, справі, ремеслі і ти зрозумієш, наскільки легше воно даватиметься: ти зможеш освоювати його нативно, як діти, не докладаючи зусиль.

Це просто поради, ти можеш вибрати будь-яке інше заняття собі до душі. Що більше ти розвиваєшся, то сильніше стверджуєшся у власних очах і впевненіше можеш підтримати цікаву розмову.

Читай більше про саморозвиток:

26 Січня / 2024 Натхнення

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Чудова стаття 🙌🏻🤍Кожен зможе знайти щось цікаве для себе 💖

Благодійність