У що зарубатися в новорічну ніч: 5 найкращих ігор

Зустрічати Новий рік із сім’єю чи друзями, теревенячи та поїдаючи салатики — це прекрасно, але все це вже було. Пропоную абсолютно новий експірієнс, а саме, на всю ніч зарубатися в круту відеогру, яка подарує тобі яскраві враження і новорічний настрій.

Час читання: 3 хвилини та чашка какао ☕

статья доступна на русском языке

01-У-що-зарубатися-в-новорічну-ніч

Тематичних новорічних ігор не так багато, виходять вони вкрай рідко і ти напевно встигла в них пограти. Тому я зібрала, на мій погляд, найкращі тайтли з казковою атмосферою і захопливим геймплеєм, які чудово підходять під тематику свята.🎄

Шукай EVA Blog в Instagram

🎮Hogwarts Legacy

1-Хогвартс_-Наследие-(2024)

Хто з нас у дитинстві не мріяв сісти в Гоґвортс Експрес і разом з іншими учнями вирушити до знаменитої школи чаклунства та чарівництва? 🤩 Цьогоріч у нас з’явився щасливий білет разом із Hogwarts Legacy — рольовою грою у відкритому світі за мотивами романів про Гаррі Поттера. Події перенесуть тебе в Гоґвортс початку 19 століття, де ти, в образі свого персонажа, вивчатимеш магію, заведеш цікавих друзів, але, крім того, тобі доведеться зіткнутися з темними чарівниками, фантастичними створіннями та безліччю інших небезпек. Мені здається, що кращого способу провести новорічну ніч просто не існує!

🎮Baldur’s Gate III

2-Baldur's-Gate-III-(2023)

Продовжуємо нашу подорож магічними світами, і у нас на черзі Baldur’s Gate III — захоплива RPG у всесвіті знаменитої Dungeons & Dragons. У твоєму розпорядженні команда персонажів, які вирушать досліджувати світ, виконуючи велику кількість цікавих квестів і беручи участь у видовищних битвах. Звичайно, для її проходження однієї святкової ночі, м’яко кажучи, недостатньо, тож готуйся витратити на неї мінімум 200 годин. 🤯 Але обіцяю, що ти не зможеш відірватися від цієї гри!

Дізнайся: До затишку +100: 12 ідей для прикрашання інтер’єру гірляндами

🎮God of War: Ragnarök

3-God-of-War_-Ragnarök-(2022)

Кінець світу в новорічну ніч? Легко! Не в прямому сенсі, звісно, а у світі, де Кратос і його син Атрей вступатимуть у битву зі скандинавськими богами. Зізнаюся, це одна з моїх найулюбленіших ігрових серій, тому кожна нова частина для мене вже сама по собі свято. ❤️ У ній повно епічних битв, трагічних подій і похмурого гумору, а її героям просто неможливо не співпереживати, адже вони живі й цікаві. Від душі рекомендую пограти в Ragnarök у майбутній святковий вікенд.

🎮Batman: Arkham Origins

4-Бэтмен_-Летопись-Аркхема-(2013)

Це крута екшн-адвенчура з елементами стелсу у відкритому світі, де Лицар Готема зіткнеться з суперлиходіями напередодні Різдва. Так, гра вийшла давненько, але вона досі виглядає вражаюче, особливо прекрасний і небезпечний засніжений Готем. Тож, якщо в Новий рік хочеться що-небудь у дусі нуарного детектива з різдвяним сетингом, то Batman: Arkham Origins тобі однозначно сподобається.

Дізнайся: Добірка цікавих серіалів і фільмів на вечір

🎮Spirit of the North

5-Spirit-of-the-North-(2019)

Дух Півночі — чудова казка про мандрівку лиса чарівною північною долиною в пошуках джерела згуби, що загрожує всьому живому. При створенні гри розробники надихалися скандинавською міфологією і загадковими пейзажами Ісландії. 😍 Це захоплива, красива і зворушлива історія, яка не залишить тебе байдужою. 💔

2023 рік подарував нам безліч ігор: прекрасних, просто хороших і не дуже, але загалом був щедрим на найрізноманітніші проєкти, кожен з яких по-своєму запам’ятався. Сподіваюсь, що в прийдешньому 2024 році на нас чекають не менш атмосферні та захопливі ігри, які ми зможемо проходити в мирній і спокійній обстановці разом зі своїми близькими та друзями. Веселих тобі свят 🥂

Більше для новорічного настрою:

Джерело всіх зображень: imdb.com

29 Грудня / 2023 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті