Астропрогноз на грудень 2022: яким буде останній місяць року

Ось ми вже й дісталися останнього місяця року. Які він готує для нас події, які дати варто взяти на озброєння та яким загалом буде грудень 2022 року? EVA Blog вже підготував для вас розгорнутий астропрогноз разом із нашим постійним експертом — астрологом Василисою Яновські ✨

Поки ви ще не приступили до читання, поставте вподобайку ❤ статті, якщо з нетерпінням чекали на цей прогноз.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Астрологічний прогноз на грудень 2022

Астрологічний прогноз від Василиси Яновські

Саме час познайомитись ближче з нашим експертом.

Василиса Яновські (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) — астролог та психолог, працює за такими напрямками:

  • авторська методика комбінаторного прогнозу;
  • розрахунки ідеального місця життя;
  • оригінальні способи вирішення ваших кармічних завдань та виходів із кризових ситуацій;
  • аналіз сумісності та можливостей реалізації фінансового сценарію.

Яновски_1024х500 (1)

Що говорять зірки про грудень 2022 року

Висока ймовірність прийняття нових законів у світі, а також вступу сильних лідерів на посаду.

💫 13-16 грудня (особливо 13!) — вихід Плутона та Ліліт Адамсов — тримаємось подалі від екстремальних ситуацій, не потрапляємо в натовп, не водимо машину і тим більше не купуємо її. Техногенні катастрофи, природні катаклізми, посилення та повтор руйнівних дій з боку агресора — Росії, а також повторення ситуацій збройних конфліктів, терактів, масових загибелі людей, руйнувань, атак з повітря на тих територіях, де вони вже траплялися протягом 2022 року. Небезпечний час та пікова точка. Не приймайте важливих рішень та не нехтуйте безпекою. Зміна влади, дефолти, падіння на фондових ринках, боротьба за нафту та інші природні ресурси.

Небезпечний час у грудні

Цікаво по темі: Коли настане ніч: як підготуватися до блекауту

💫 17-18 грудня — Ретро Уран у гармонії з Меркурієм сприяє оригінальності, відкриттям, опікується математиками, архітекторами, астрологами та IT сферами, допомагаючи вирішити найнестандартнішим чином найскладніші питання. Сьогодні над нами найрозумніші небесні формули.

 

💫 20 грудня — Юпітер у знаку Овна: войовничий і справедливий переможець — актуальним стає все, що хвилювало кожного зокрема і світ загалом з травня до кінця жовтня, але з тим лише застереженням, що психологічний клімат стане м’якшим, а люди, об’єднані однією високою ідеєю, зміцніють. Всі шанси на успіх є у тих, хто не падає духом, бадьорий та оптимістичний. На побутовому рівні — чиновними силами та резервами вирішуємо будь-які складні завдання травня-жовтня.

Підтримка рідних та близьких

💫 21 грудня — день сонцестояння та обнулення всіх тяжких та негативних програм минулого у всіх сферах. У вас вийде все задумане, якщо ви дієте зі світом в унісон і теж скидаєте свої напружені програми. Час переродження у коханні та фінансах, а для деяких – у здоров’ї. Посадіть рослину і сходіть на курс фінансів – це дасть прибуток.

EVA в инстаграм

💫 23 грудня — молодик у Козерозі, а значить саме час для закладання нових робочих процесів, які за розумним та чітким підходом принесуть статус у вигляді посади чи партнера. Знайомства для вигідного шлюбу сьогодні знайдуть ті, хто цього бажає.

Кохання у грудні

Цікаво по темі: Криза у стосунках за роками: ознаки, як пережити

💫 25 грудня — їдемо і летимо на далекі відстані та цим запускаємо процес здійснення грандіозних планів на майбутнє.

 

💫 28 грудня — зупинка Меркурія та його перехід у ретроградність. Тому поїздки не плануємо, в суперечки не вступаємо, гаманець тримаємо на замку, дотримуємося плану. У загальноекономічних процесах (біржі, пересування, фондові ринки, торгівля) будуть великі зміни, які здивують усіх. Навіть величезні корпорації та потужні спілки, партії, анклави у безвиході.

Великі зміни у грудні 2022

💫 29 грудня — виходимо із замкнутого кола проблем 2022 року повільно, але впевнено, підбиваємо підсумки, розставляємо всі крапки над «і» з колишніми, оновлюємо стару схему доходів.

 

💫 31 грудня-1 січня — складається з’єднання Плутона і Венери у знаку козерога, а сприятливі аспекти впливають весь світ. Влада приймає складні, але важливі військово-політичні, що полегшують усім людям життя, доленосні рішення, які ведуть до зниження бойових дій, вузол розв’язується, а напруга слабшає. Це і є те саме диво під Новий Рік!

Важливі рішення у грудні 2022

Щасливого 2023 року! Зірки обіцяють нам, що він принесе Україні мир та перемогу!

 

Читайте також:

29 Листопада / 2022 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *