Сила Таро: значення та поєднання карти

Восьмий Старший Аркан — Сила. Основні його тлумачення пов’язані з духом та внутрішніми відчуттями, імпульс від яких дає сили змінювати обставини на користь собі. Ці ж особливості позначаються і на описі особистості, для якої аркан Сила є картою дня народження. Став лайк та дізнавайся, як проявляти свої сильні сторони та які ознаки вкажуть, що твоя енергія в мінусі!

Час читання: 4 хвилини та смузі

статья доступна на русском языке

Ми розглядаємо під 8 арканом саме Силу, але в деяких колодах вона йде під 11 номером. Різниця виникає через Таро Райдера Уейта, який поміняв ці карти місцями. Оскільки як основну систему у нашій серії про Старші Аркани ми взяли саме класичне Таро Уейта, то опис Старшого Аркана Справедливість (Правосуддя) тебе чекатиме у наступних статтях. Якщо по даті народження в тебе вийшла вісімка, можеш порівняти дві карти, щоб визначитись, тлумачення якої колоди тобі ближчі.

Аркан Сила: дизайн карти Таро

Аркан Сила: дизайн карти Таро

У колоді Таро Уейта карта Сили показує жінку, яка схилилась над левом. Він нею явно приручений. На голові жінки вінок з плюща, а замість поясу – рослинна гірлянда. Символ нескінченності над головою виглядає, наче німб. Ще раз нагадаємо, що саме з Таро Райдера Уейта Аркан Сили став восьмим. У частині інших колод в нього одинадцятий номер.

Таро Світлого Провидця також має схожу символіку. Знову бачимо жінку, і половина голови в неї звичайна, половина – левова. Біля її правої руки ягнятко, а на передпліччі татуювання у вигляді знаку нескінченності.

Цікаво на тему: Гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

Розшифровка образів на карті Сили зазвичай підштовхує подумати про баланс двох частин особистості. Лев виступає як символ пристрастей, що можуть контролювати людину:

  1. Сила чи агресія?
  2. Турбота, що захищає чи поглинає?
  3. Прагнення підкорювати чи підкорюватись?

Знак нескінченості у тлумаченнях відсилає і до поняття душі, і до сили волі.

Шукай EVA Blog в Instagram

У розкладах на майбутнє 8 аркан підштовхує подумати, які саме почуття та емоції керують твоїми діями. У розшифровці значень ворожильна карта Сили може вказувати як на інстинктивні бажання, які взяті під контроль й знайшли місце проявитися в особистості, так і на таємні пристрасті, що прагнуть показати своє тваринне нутро. І якщо в прямому положенні карта 8 Старшого Аркана про силу й енергію, то перевернуте положення вказує на їх відсутність або неетичне вживання.

Цікаво на тему: Аркан Маг: значення та тлумачення карти Таро

Загальна характеристика особистості з арканом Сила

Загальна характеристика особистості з арканом Сила

Зазвичай люди з арканом Сили по даті народження — харизматичні та сміливі особистості. Вони сексуальні, легко прислухаються до своєї чуттєвої сторони. Здається, що батарейка їх життєвої енергії дуже потужна. Полюбляють порядок та справедливість, готові відстоювати свої права, надихати й допомагати у цьому іншим. Не бояться ризику, що часом грає поганий жарт, бо йдуть за імпульсом, не зважують всі фактори.

Аркан Сила — це карта дня народження правдорубів, бійців та досягаторів. Але їм варто бути обережними у стараннях, вчасно відпочивати. Бо вигорання, як емоційне, так і фізичне, цілком можливе.

Якщо твоя карта дня народження Сила, то це і внутрішній потенціал, впевненість та готовність стояти на своєму, й вміння вплинути на зовнішній світ та приборкати його. Але головний секрет успіху для тебе — це знайти баланс внутрішніх сил, бажань, імпульсів, навчитись їх контролювати. Не ділити емоції на погані й хороші, а подумати, що вони дають та як можуть бути  корисними.

Цікаво на тему: 5 простих порад, як полюбити себе

Аркан Сила у плюсі

Аркан Сила у плюсі

Люди з арканом Сила вміють схилити ситуацію у свою користь. Довіряють своїм бажанням, завдяки чому не витрачають енергію на їх стримання, а слідують за імпульсом. Це сильні духом особистості. В них є внутрішній стрижень, який допомагає рухатись вперед, коли виникають труднощі.

Якщо твій аркан Сила, то ти досить структурна та впорядкована, тобі подобається контролювати ситуацію та мати важелі впливу на неї. Це проявляється не лише в роботі та самореалізації, а й у турботі про здоров’я. Ти полюбляєш тестувати свою силу та змагатись. Звісно, щоб відчути смак перемоги.

Цікаво на тему: Верховна Жриця Таро: значення та тлумачення карти

Аркан Сила у мінусі

Аркан Сила у мінусі

Коли енергія Старшого Аркана Сила у мінусі, людина втрачає контроль над емоціями та почуттями, робить необдумані та імпульсивні вчинки. Поступово припиняє вірити у свої сили та здібності, відчуває вивчену безпомічність. Їй складно впоратись з найменшими перепонами. Легко опускає руки, починаються проблеми зі здоров’ям. Якщо енергія карти Сила проявляється в перевернутому значенні, може здаватись, що весь світ проти тебе. Ти відриваєшся від внутрішніх опор, даремно не використовуєш свій потенціал. Тиснеш на інших, нав’язуєш свої рішення та бачення світу.

Цікаво на тему: Трикутник Карпмана: що це і як із нього вийти

Естетика 8 аркана Сила у зовнішності

Естетика 8 аркана Сила у зовнішності

Представники 8 аркана Сила зазвичай мають гарну фізичну форму, підтримують тіло у тонусі регулярною спортивною активністю та додатковими вправами на витривалість. Їх зовнішності властиві жіночність, легкість та невимушеність. У зачісках надають перевагу легким локонам або трохи недбалим низьким пучкам.

Цікаво на тему: Психотипи зовнішності за Кіббі

Як проявляється в одязі

Як проявляється в одязі

У гардеробі жінок з 8 арканом Сила багато об’ємних, повітряних верхів (блуз, сорочок, тонких светрів). Вони часто вибирають зручне взуття на низькому ходу, полюбляють поєднувати кросівки та кеди з вільними брючними костюмами.

Їм пасують жакети, тренчі, піджаки під пояс. Серед кольорів одягу переважають пастельні відтінки, оранжевий, коричневий, жовтий та білий.

Важливе місце у гардеробі займають аксесуари. Це можуть бути:

  • підвіски на шию;
  • елегантні заколки для волосся;
  • окуляри;
  • шовкові хустини;
  • невеликі сумки;
  • прикраси з перлами;
  • капелюхи.

В цілому, щоб проявити у зовнішності енергетику аркан Сила, варто формувати розслаблений образ з плавними лініями.

Цікаво на тему: 7 секретів ліфтинг-макіяжу

Як проявляється у макіяжі

Як проявляється у макіяжі

Підкреслити естетику 8 аркану Сили допомагають нюдові макіяжі. Ніби ніяких кардинальних змін, але риси обличчя виглядають виразніше та гармонійніше.

У косметичці завжди буде якісна пудра, підібрана в тон шкіри, консилер та зручні у розтушовуванні рум’яна. У макіяжі очей серед кольорів переважають коричневі, пісочні, золотаві та бронзові тіні. А от надто яскраві відтінки хоч і можуть часом відгукуватись пристрасній натурі аркана Сили, але перетягуватимуть на себе забагато уваги.

Якщо хочеться більше виразності, підкреслити енергетику 8 аркану Сила можна завдяки стрілці між віями та волоскової техніки побудови форми брів.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

  • Розсипчаста пудра Patricia Ledo Loose Powder у трьох відтінках. Дає легке й рівномірне покриття, має матовий ефект та добре тримається впродовж дня.
  • Гелевий кайал для очей від Lamel Professional у коричневому та чорному відтінках.  Гарно фіксується на слизовій, допоможе промалювати стрілку вздовж лінії росту вій, щоб підкреслити погляд.
  • Палетка Patricia Ledo Atelier з 18 відтінками різної насиченості, серед яких є й стримано матові, й звабливо шимерні.

Кохання, сумісність

Кохання, сумісність

Люди з 8 арканом Сила, особливо жінки, —  сексуальні та  пристрасні особистості. Партнер має бути відповідним по темпераменту, рішучості та прагненню відкривати нові грані в собі. Такі пари можуть проходити періоди емоційних потрясінь, криз у стосунках, але знайдуть вихід, якщо приручать внутрішніх звірів та щиро йтимуть на діалог. Жінці важливо знати почуття чоловіка та відчувати його цікавість до її власних переживань.

Якщо в тебе 8 аркан Сила, тобі важливо відчувати партнера і тілом, і душею. Поважаєш свої емоції, не прагнеш заглушити їх доводами розуму. Але варто бути обережною, щоб стосунки залишались партнерськими, на рівних.

У мінусі енергія аркана Сила сильно б’є по емоційній сфері. Або пропадає сексуальне бажання та емоційна відкритість, або з’являється схильність до надмірного тиску. Люди з 8 арканом, коли його енергія у перевернутому значенні, швидко втрачають інтерес до партнера. Відчувають стосунки як зону невдач, що погано позначається на самооцінці.

Якщо карта Сила випадає у розкладах на кохання, їх розшифровка вказує на сприятливі умови для знайомства. Але важливо не тиснути на обранця, приручити його.

Цікаво на тему: Ерогенні зони у чоловіків та жінок, про які варто знати

Аркан Сила: призначення

Аркан Сила: призначення

Особистостям з Арканом Сила важливо розвиватись у фінансах, рости у заробітку.   Продуктивно працюють, щоб забезпечити собі матеріальний достаток. Можуть бути лідерами та драйверами в роботі. Але коли енергія в мінусі, то всі управлінські процеси ламаються й виходять з-під контролю. Тож важливо слідкувати за емоціями, працювати зі стресом та вчасно відновлюватись, щоб не стати необдумано імпульсивними.

Якщо Сила — твоя карта дня народження, то в тебе є значний потенціал, але треба додати енергію дій, щоб привернути до себе увагу та реалізувати природні здібності.

Професії, які можуть тобі підійти:

  • робота з тілом, наприклад, масажист чи реабілітолог;
  • професійний спорт;
  • пожежники та рятувальники;
  • інвестиції, банківська справа;
  • взаємодія з тваринами;
  • фізична праця.

У розкладах на роботу ворожильна карта Сила у поєднанні з арканом Ієрофант підкреслить потребу у зміні наставників. Ті, що є, вже навчили тебе тому, що могли дати. А якщо у передбаченнях карта Сила випадає у поєднанні з арканом Смерть, то варто чекати змін у житті, нового світосприйняття та бачення себе.

Людям з 8 Старшим Арканом важливо дбати про потреби тіла, щоб були сили для реалізації душевних поривів. У наполегливості пам’ятай про розумну доцільність. Бо інколи шлях навпростець і досягнення цілі під тиском — програшна стратегія. Якщо твій аркан по даті народження Сила, то тобі потрібно знайти баланс внутрішніх переживань та прагнень, не ділити їх на погані та хороші, а допомогти їм ужитися й  реалізувати твій потенціал. А якщо внутрішні імпульси будуть у гармонії, ти легко втілиш у життя плани й прагнення.

Читайте також:

5 Грудня / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті