Верховна Жриця Таро: значення та тлумачення карти

Другий Старший Аркан — Верховна Жриця. Тлумачення цієї ворожильної карти Таро часто пов’язано з присутністю вищих енергій у матеріальній, фізичній площині, дуальністю світу, поєднанням протилежностей. Коли ця карта Таро випадає у передбаченні та розкладах на майбутнє, вона вказує на потребу довіритись інтуїції. А які якості властиві людини, що народилась під цим арканом? Яких викликів та підводних каменів їй варто чекати у стосунках, здоров’ї та роботі?  Дізнайся з цієї статті одразу після того, як натиснеш лайк!

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Верховна Жриця: дизайн карти Таро

Верховна Жриця: дизайн карти Таро

У колоді Таро Світлого Провидця Верховна Жриця зображена у сукні, на голові аксесуар у вигляді перевернутого місяця. Він досить невеликий та мінімалістичний, на відміну від класичної колоди Райдера Уейта, в якій Жриця у повноцінному головному уборі. Він, до речі, має цікаве тлумачення. Три стани місяця порівнюють з трьома етапами жіночого життя:

  • молодик — дівчина;
  • повня — жінка, мати;
  • спадний — бабуся.

Шукай EVA Blog в Instagram

Є ще кілька елементів, які повторюються у різних дизайнах та пов’язані з варіантами тлумачення:

  • елементи колон по боках, які символізують дуальність світу, поєднання чорного та білого;
  • півмісяць у ногах, що тлумачать як зв’язок з несвідомим.

Цікава особливість карти з колоди Світлого Провидця — Жриця зображена з закритими очима, але видно її зіниці, ніби вона містично дивиться у незвідане, щоб зробити своє передбачення.

Цікаво на тему: Аркан Маг: значення та тлумачення карти Таро

Загальна характеристика особистості з арканом Верховна Жриця

Аркан Верховна Жриця

Спілкування з цією таємничою персоною — для посвячених, вона відкриває свої думки, знання та передбачення лише обраним. Решта має дотримуватись дистанції, чекати уваги. Це лідерський аркан, впевнений у своєму праві на могутність. Якщо Верховна Жриця — твоя карта дня народження, то ти маєш навчитись приймати дуальність цього світу, в якому світло неможливе без темряви, а добро без зла.

Жінкам з цим арканом важливо дбати про здоров’я, адже їх тіло — священне вмістилище божественної сутності. Регулярні помірні тренування (наприклад, йога чи пілатес), збалансоване меню, питний режим, та повноцінний сон – must have для представниць другого аркана.

Цікаво на тему: 5 простих порад, як полюбити себе

Аркан Верховна Жриця у плюсі

Аркан Верховна Жриця у плюсі

Другий Старший Аркан — це чутливі особистості з розвиненою інтуїцією. Їх оточує атмосфера загадковості та таємних знань. Люди з арканом Верховна Жриця відчувають постійну жагу до інформації, підсвідомо відмічають багато деталей. Через це часом здається, що якісь містичні сили допомагають їм знайти ідеальне рішення у будь-які ситуації. Вміють берегти чужі таємниці. У жінок, для яких Жриця — карта дня народження, досить розвинена жіноча частина, для них важливий розвиток духовної сфери.

Якщо по даті народження тобі випав 2 аркан Таро, треба більше довіряти інтуїції. На шляху до здійснення бажань уважно слідкуй за знаками, які можуть допомогти пришвидшити здійснення задуманого. А для цього корисно постійно оновлювати свої знання.

Цікаво на тему: Що таке аскеза і як вона працює

Аркан Верховна Жриця у мінусі

Аркан Верховна Жриця у мінусі

У перевернутому значенні представниці цього аркану відрізають себе від інтуїтивних знань, стають поверхневими та втрачають сексуальність. Вони піддаються бажанню передати контроль розуму, бути такою, як від них очікують, замість того щоб слухати власне “Я”. Стають нервовими, бачать світ у негативних тонах.

Якщо аркан Верховної Жриці у мінусі, то в оточенні до тебе можуть надто близько підібратись недоброзичливці. Ймовірні проблеми з довірою, зокрема й у любовних стосунках. Ти сприймаєш все, що кажуть, занадто буквально. Довіряєш логічним висновкам розуму, навіть якщо інтуїція кричить, що це помилка. Часто стикаєшся зі спотворенням інформації та небажаним викриттям таємниць.

Естетика 2 аркана Верховна Жриця в зовнішності

Людині, в якої Верховна Жриця — аркан по даті народження, в зовнішньому вигляді важливо підкреслити легкість, невагомість, загадковість. Не варто прагнути складних зачісок Імператриці, краще розслаблені кучері та елегантні плетіння. В цілому образ має бути збалансованим, виглядати легко й вишукано.

Цікаво на тему: Психотипи зовнішності за Кіббі

Як проявляється в одязі

Естетика аркану Верховна Жриця в одязі

Вбрання має підкреслювати фігуру, але залишати відчуття недомовленості. Тому від речей, що занадто облягають, краще відмовитись. Натомість цікаво гратися з тканинами, що створюють враження вуалі, яка ніби й приховує тіло, але при цьому підкреслює його спокусливість.

На одязі може бути багато ґудзиків, як натяк на знання, які треба отримати. Можна розглянути моделі з рюшами та воланами, але витонченими, щоб не створити відчуття простакуватості.

В гардероб жінки з арканом Верховна Жриця чудово впишуться:

  1. Блузи та сукні з напівпрозорих матеріалів, що гарно драпіруються.
  2. Штани з тканини, яка плавними хвилями підкреслює силует.
  3. Костюми-піжами з шовку та сатину для літнього гардероба.
  4. Красивий трикотаж у натуральних відтінках, що легко спадає по фігурі.
  5. Елегантні хустини, які доповнять образ.

Серед кольорів переважатимуть світлі (бежевий, блакитний, білий, молочний, нюдові), але знайдеться місце і чорному.

В естетиці аркана Верховна Жриця важливі аксесуари, зокрема головні убори та прикраси для волосся. Але, на відміну від Мага, вони більш витончені, не такі масивні, з хитрими плетіннями. Лінії мають бути плавними, елегантними. Також зверни уваги на підвіски на шию та символічні аксесуари, що мають для тебе приховане значення.

Цікаво на тему: Косметика, яка завжди має бути у твоїй косметичці

Як проявляється у макіяжі

Аркан Верховна Жриця у макіяжі

У макіяжі головна складова естетики аркана Верховна Жриця —  здорова шкіра, що ніби сяє з середини. Тому варто ретельно підібрати щоденний догляд для обличчя та поповнити косметичку хайлайтером під свій кольоротип.

Не варто робити яскравий макіяж очей, краще підходять димчасті тушування стрілки, які додадуть виразності погляду. Можеш підкреслити губи, але теж бажано нюдовими чи рожевими відтінками. Хоча в окремих випадках в хід підуть й активні червоні помади. І звісно, у косметичці обов’язково має бути стійка туш для вій.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

Кохання та сумісність

Аркан Верховна Жриця у коханні

У плюсі жінкам з арканом Верховної Жриці властиві чуттєвість та спокуслива жіночність, але вони нерідко супроводжуються зовнішньою відстороненістю та холодністю. Часом про представниць цього аркану можна почути, що вони схожі на Снігову королеву: бажану, але недоступну. У коханні Верховні Жриці прагнуть чесності, щирості, відкриття прихованих думок та бажань коханого. У стосунках з такою партнеркою чоловіки мають бути готовими до того, що довкола крутитиметься багато конкурентів.

А от в перевернутому значенні Верховна Жриця може почати нехтувати коханим, пробувати його обманути. Не виключені ревнощі та підозри. Або ж навпаки, жінка з 2 арканом по даті народження почне підлаштуватись під очікування чоловіка, нехтувати власним “Я”.

Цікаво на тему: Уникаючий тип прив’язаності: як зрозуміти, що це про тебе

Аркан Верховна Жриця: призначення

Призначення аркану Верховна Жриця

У роботі Верховній Жриці не можна йти всупереч інтуїції. Другий аркан прагне до натхнення та реалізації. Якщо це твоя карта дня народження, то не покладайся на допомогу інших, май план, як впоратись своїми силами. Вміння накопичувати знання допоможе відчути у роботі стан “потоку”, коли здається, що всі рішення інтуїтивні й “самі собою”, а насправді – на базі великої кількості інформації.

Кар’єру бажано будувати у сферах, що впливають на зовнішній світ завдяки знанням. Професії, які підійдуть, пов’язані з набуттям та зберіганням інформації, дослідженнями, створенням нових технологій. Наприклад, психологи, бібліотекарі, науковці, розробники.

Тим, хто народився з арканом Верховної Жриці важливо довірятись інтуїції, дбайливо ставитись до своїх та чужих секретів та таємниць. Якщо це твоя карта по даті народження, тобі необхідно насичуватись новими враженнями та знаннями, сміливо йти за цікавістю у невідоме. А от забагато раціоналізувати, намагатись підлаштуватись під чиїсь очікування —  дуже шкідливий шлях, якого варто уникати. Вір собі, враховуй, що все в житті досить дуальне, і слухайте своє внутрішнє “Я”.

Читайте також:

14 Листопада / 2023 Гороскопи

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті