Аркан Маг: значення та тлумачення карти Таро

Перший Старший Аркан – Маг. Ця карта у передбаченнях та ворожіннях символізує початок нового та зміни, що сприятимуть наближенню цілей та бажань. А що можна дізнатись про особистість, якій по даті народження випав аркан Маг? Що означає ця карта? Став лайк статті та дізнайся прямо зараз на EVA Blog!

Час читання: 3 хвилини та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Карта має різний дизайн в Таро Древніх Магів, колоді Тота чи Райдера Уейта. Але більшість символів присутні у всіх варіантах. Персона зазвичай зображається з однією рукою вниз, однією вгору, підкреслює тим самим зв’язок небесного та земного, інтуїції та практичності. Об’єднує 4 стихії. У дизайні ворожильних карт Таро Райдера Уэйта аркан Мага схожий на жерця чи алхіміка, зі свічкою у піднятій руці та знаком нескінченності над головою. Аркан Мага часто трактують як Божественну Волю, яка приносить зміни.

Загальна характеристика особистості з арканом Маг

Планета-покровитель: Меркурій

Аркан Маг в колоді Райтера Уейта

Якщо твій аркан по даті народження Маг, то ти людина, яка сама творить свою долю. Саме від твоїх рішень залежатиме результат, якого досягнеш. Твоя сила у поєднанні гнучкості, кмітивості та емпатичності. Вміло поєднуєш інтуїцію, розум та творчу енергію.

Людям з арканом Маг важливо виділятися, підкреслювати індивідуальність. Бути “як всі” – то не про них. Це вольові особистості з творчим потенціалом, які закладають шлях до нових початків. А от рутину та одноманітність витримувати складно. Все, що робить людина з арканом Маг, має наслідки, але наскільки позитивними вони будуть, залежить від того, у плюсі аркан, чи в перевернутій позиції.

Воля та зусилля допомагають отримати владу над людьми. Можуть бути гарними наставниками. Маги мають сильний характер, але водночас схильні до завищеної самооцінки. Тож у прагненні до успіху їм важливо не втрачати емпатичність. Маг активно розвиває внутрішній світ, завдяки чому за ним слідує зовнішній.

Цікаво на тему: 5 простих порад, як полюбити себе

Аркан Маг у плюсі

Аркан Маг у плюсі

Якщо аркан Мага у тебе в плюсі, то отримуєш його найкращі якості: волю, активність, комунікативність. Може здаватися, що маєш магічні здібності. Цікавитиме незвичне та містичне.

Маги відкривають незвідане, мають лідерські якості. Їм підходять сфери діяльності, де можна створювати щось нове, віддаватись творчості. Вони постійно самовдосконалюються, з головою занурюються в процес, фокусують на ньому думки. Це дуже діяльні особистості, які легко проявляють ініціативу, поєднують багато ролей, прагнуть бути першими та кращими, справжньою зіркою.

Шукай EVA Blog в Instagram
Якщо аркан Маг в тебе у позитивному значенні, то легко приваблюватимеш людей лідерськими якостями. Тобі хочуть наслідувати, бо маєш чітку мету й впевнено йдеш до неї. Завдяки розвиненій інтуїції й гарному логічному мисленню створюєш умови для власного успіху, робиш вклад на майбутнє. З тобою не варто проявляти зверхність, ти прагнеш спілкування на рівних.

У розкладах Маг часто вказує на початок нового етапу (вагітність, зміна роботи чи сфери інтересів), який вимагатиме обґрунтованих рішень. Можливість підвищити рівень своїх можливостей з цим арканом дуже висока, він сприяє втіленню бажань.

Цікаво на тему: Що таке аскеза і як вона працює

Аркан Маг у мінусі

Аркан Маг у мінусі

У мінусі аркан Мага – це персона без принципів. Перевернуте положення вказує на неправильне використання здібностей. Усі позитивні якості відображаються ніби у кривому дзеркалі. З’являється страх проявити себе. Уникаєш прийняття рішень та дій. Руйнуєш плани, бо погано все продумала. Часто нехтуєш здоров’ям.

Перевернутий Маг – це слабкість волі, схильність до обману та шахрайства. Часто переоцінює себе, втрачає навичку домовлятися. Занадто зверхній, вдає, що кращий за інших, хоч знає, що це не так. Не схильний поступатися, тож погано працює в команді, продавлює свої вигоди та інтереси, навіть якщо його дії шкодять іншим. Може проявляти агресію та самостверджуватися за чужий рахунок.

Щоб вийти з мінуса, людині з арканом Маг по даті народження важливо зрозуміти, що не всі засоби є “окей”. Повернути собі емпатичність, ініціативність та бажання привносити у світ нове.

Цікаво на тему: Трикутник Карпмана — ігри, в які грають люди

Естетика 1 аркану Маг у зовнішності

Позитивні якості аркана по даті народження можна підкреслити в естетиці зовнішнього вигляду. Тим самим ти допоможеш і собі на них сфокусуватися, й в оточуючих викличеш необхідні асоціації.

Як проявити в одязі

Як проявити аркан Мага в одязі

Підкреслити риси свого архетипу за картами Таро допоможуть одяг та аксесуари. Для Мага властиві плавні силуети, натуральні тканини, які красиво струмують, та загальний “дорогий вигляд”. Тож варто відмовитись від синтетики, що має дивні принти та погано тримає форму.

Особистості Мага важливо виділятися, бути не як усі. Надавай перевагу речам з цікавим дизайном, обов’язково додай у гардероб акцентні речі для поєднання з базою. Активно використовуй колір, але без крикливого неону, ближче до глибоких природних відтінків.

Класно додати у гардероб:

  • модні костюми-трійки;
  • сукні, що струменять по силуету;
  • якісний текстурний трикотаж.

Немале значення мають також аксесуари, якими підкреслюєш свої інтереси та вподобання. Якими з них доповнити свій образ, читай у статті за цим посиланням.

Цікаво на тему: Як сформувати гардероб по архетипу?

Як проявити у макіяжі

Як проявити аркан Мага у макіяжі

Що може бути більш властивим Магу, ніж макіяж. Контуринг, стробінг й інші техніки допомагають творити справжню магію без жодних заклять.

У макіяжі ти можеш дотримуватись двох підходів:

  1. В цілому підкреслювати риси обличчя.
  2. Виділяти певну зону, що привернути до неї увагу.

Наприклад, яскраві й насичені помади сфокусують увагу на губах та тому, що говориш.  Або ж зроби акцент на виразному макіяжі очей, з глибокими, насиченими відтінками, коли хочеш просунути своє бачення питання.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

Кохання та сумісність

Аркан Мага у коханні

У коханні Магам важливо досягати партнерства та рівності, щоб не підживлювати проявлення аркана в мінусі. Комунікабельність, виражена сексуальна енергія та харизма притягують до них потенційних партнерів, допомагають легко заводити знайомство. Закохані маги впевнено роблять перший крок. Схильні контролювати розвиток спілкування.

Якщо по даті народження у тебе перший аркан, тобі потрібен незалежний партнер та гармонія у стосунках. Важливо розділити сфери лідерства, бо конфлікт “Хто головний” може призвести до сварок та розриву. Навчись приходити до консенсусу.

Зверни увагу, що коли твій аркан Мага в мінусі, проявиться схильність до маніпуляцій партнером, може зникнути щирість. Будеш схильна грати з почуттями чоловіка. Легко розірвеш стосунки, коли почне набридати рутина в них.

Цікаво на тему: Як почуватися на побаченні впевнено та розкуто?

Аркан Маг: призначення

Аркан Мага призначення

Пізнавати себе, створювати щось нове – ось головне призначення людей з арканом Маг.  Їм важливо реалізовувати свій потенціал та здібності, нести відповідальність за свої вчинки. Ці люди народились, щоб змінювати світ.

Фінанси до них приходять завдяки красномовству, вмінню переконувати та передавати інформацію. Професії, які підходять Магам: підприємці, маркетологи, блогери, письменники, лікарі, езотерики.

Якщо народилась з арканом Маг, працюй над розвитком комунікативних навичок, тренуйся бути переконливим оратором та отримуй нові звання. Магам важливо мати активну життєву позицію та нести відповідальність за свої рішення.  Вчитись чітко формулювати цілі та не забувай реалізовувати дії, що прискорять досягнення бажаного!

Читайте також:

12 Листопада / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті