Гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

Астрологічні прогнози – це додатковий спосіб звернути увагу на можливості, які відкриє рік Дракона, і труднощі, які він підкине. Але підсумковий результат, звичайно ж, залежатиме від ваших зусиль та рішень. Як усім знакам Зодіаку прожити 2024 високосний рік Дракона з користю? Дізнайся з цієї статті у зодіакальному гороскопі від Василиси Яновські (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit)! І не забудь поділитися цією публікацією із подружками, їм теж буде цікаво!

Час читання: 10 хвилин та шоколадка

статья доступна на русском языке

Основні астрологічні тренди 2024 року Дракона

Гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

Високосний рік Зеленого дерев’яного Дракона стартує 10 лютого 2024 року. Його покровитель символізує собою владу, силу, відродження з тліну, неймовірної сили вогонь і протистояння трьох основних гравців на світовій арені.

Пам’ятаємо, що Дракон, хоч і втілює в собі чоловічу енергію, виглядає жахливо і, згідно з міфологією, постійно вимагає жертв, але все ж таки частіше з’являється в образі помічників, людей-лідерів і борців за колективну свободу.

Яновски_1024х500 (1)

Зодіакальний гороскоп на 2024 рік не буде переповнений описом астрономічної картини та аспектів, порадами, в чому зустрічати Новий Рік і які ритуали робити, з однієї простої причини — завдання людей просто вижити, об’єднавшись один з одним. Щоб ви почали діяти заздалегідь, варто підготуватися до наступних, можливих для нашої планети подій.

Машини можуть розпочати війну проти людей. У цій сутичці штучний інтелект (ШІ) прагнутиме знищити тих, хто виявиться менш спритним. Спочатку люди будуть захоплюватися можливостями ШІ, впроваджувати їх у повсякденне життя, перекладати на нього свої обов’язки. Але потім є шанс, що ШІ позбавить їх робочих місць, права вибору, голосу, і казка Андерсена «Тінь» стане реальністю навіть для сильних світу цього. Люди боротимуться за відновлення влади над своїми витворами.

Астропрогноз на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

Інститут релігій почне руйнуватися та скасовуватися. Події, про які йтиметься нижче, не залишать йому шансів на існування, але об’єднають людей справжньою, чистою та щирою вірою.

Цікаво на тему: Верховна Жриця Таро: значення та тлумачення карти

Світ охопить “сонна пандемія”. Новий вірус вражатиме людей сном, схожим на летаргічний, і позбавлятиме їх працездатності. Іншими словами, життя все більше стане схожим на фантасмагорію, яка не відрізняється від сну або галюцинації, затягує у свою невидиму вирву.

Цей вірус, як і провокації та заявка про себе ШІ, проникне через найпопулярніші та найактивніші соціальні мережі, де сама людина не зможе впливати на ситуацію та власне життя. Контроль над умами, темні наміри, втрата ідентичності… З цього хаосу виберуться не всі.

Мобільний додаток EVA

Серія руйнівних кібератак, спрямованих на критично важливу інфраструктуру та військові системи, викличе хаос та недовіру між націями. Досвідчені хакери та підрозділи кібервійськ, що спонсоруються урядом,  використовуватимуть слабкі місця, застосовуватимуть складні атаки, щоб вивести з ладу комунікаційні мережі, підірвати фінансові системи та поставити під загрозу найважливіші механізми захисту держав.

Цікаво на тему: Аркан Маг: значення та тлумачення карти Таро

За астропрогнозом для всіх знаків Зодіаку у 2024 році у людей з’явиться шанс назавжди припинити територіальні та релігійні війни. Але для цього необхідно пережити приголомшливу подію — буде виявлено раніше не відому астрономам комету або інший контакт з тією частиною планетарної системи, з якою людство ще не знайоме. Величезна комета проникне в нашу Сонячну систему й опиниться в небезпечній близькості до Землі. Її величезні розміри сигналізуватимуть про потенціал пошкоджень, почнуть перегони на швидкість.

Астрологічний прогноз на рік Зеленого Дракона

У 2024 році у зодіакальному гороскопі будуть періоди повернення до минулого та робота над помилками. Тільки зробивши її, ми зможемо почати щось нове.

1-2 січня (Меркурій у Стрільці) — вирішаться основні завдання щодо територіальності та кордонів держав, які не були вирішені остаточно минулого року.

1-25 квітня (Меркурій в Овні) — запекла боротьба на фронті та вісь катастроф, що гостро деренчить. Астрологія каже, що поспішність в ухваленні фінансових рішень у цей період може призвести до ускладнень на найближчі 10 років. У квітні 2024 року період ретроградного Меркурія накладається на коридор затемнень, який розпочнеться наприкінці березня 2024 року.

Загалом березень — це перехідний період, коли Дракон лише пробує свої сили: закохані відчують смак романтики, а шукачі запах перемоги.

5-28 серпня (Меркурій у Леві) — ця ретроградна фаза охоплює середину року.

Непорозуміння протягом цього часу можуть погіршити проблеми, пов’язані з квадратом Юпітер-Сатурн. Астрологічний прогноз каже, що знову можлива боротьба держав за землю та території, закриття гордонів, обмеження пересування.

25 листопада-15 грудня — Меркурій повертається до Стрільця і ситуація змінюється на краще, якщо зроблено висновки. Вирішуються питання із встановленням кордонів, настає вища справедливість і відроджується віра.

Ну, що друзі, а тепер гороскоп за знаками Зодіаку на 2024 рік Зеленого дерев’яного Дракона!

Цікаво на тему: Кава з корицею щочетверга – магніт для фінансів

♈️ Овен

Рік складних рішень, максимальної уваги до здоров’я та яскравих любовних історій!

Фінанси

_________________

Складний рік для Овнів у всіх проявах. Рік вибору, прийняття непростих рішень та взяття на себе додаткових матеріальних зобов’язань. Фінанси на середньому рівні, десь густо, десь порожньо. Проте проєкти, запущені з березня, будуть дуже вдалими та перспективними. По астропрогнозу можливе також кар’єрне зростання у тих Овнів, хто будує свою роботу планомірно і просувається сходами чітко та впевнено. Витрати на хобі або інтереси, які ви постійно відкладаєте на користь побуту, дадуть вам фінансовий успіх.Гороскоп на 2024 рік для Овнів

Здоров’я

_________________

Необхідно бути максимально уважними до свого здоров’я, особливо у другій половині 2024 року. Астрологія рекомендує звернути увагу на кістки та легені. Головне вчасно почати прийом вітаміну С, щоб зміцнити імунітет і не допустити застуду, яка може затягнутися і привести до стану смутку. Найнебезпечніша пора року, коли травматичність зашкалює, — з квітня по червень. А в травні згідно з зодіакальним гороскопом можуть загостритися хвороби, що проявлялися раніше.

Кохання

_________________

На любовному фронті на Овнів чекає яскравий, швидкоплинний роман влітку, ближче до осені. І добре! А то сірі будні та вічна погоня за великим заробітком взагалі вимили усі фарби з вашого життя. Вільні Овни збиратимуть урожай компліментів та уваги до своєї персони вже з лютого. Якщо ви давно перебуваєте у стосунках, то настав час урізноманітнити їх цікавим проведенням часу, в якому саме ви повинні виступити ініціатором. До речі, саме романтична енергія і підштовхне вас до початку нового проєкту чи реалізації ідеї, яку давно виношуєте.

Сюрпризи

_________________

Найбільш непростий місяць – жовтень. Він змусить вас взяти відпустку та виявиться головним сюрпризом, який переверне все з ніг на голову та подарує особисте щастя.

Цікаво за темою: Як досягти балансу між роботою, сім’єю та турботою про себе?

♉️ Телець

Успішний рік у кар’єрі, коханні та здоров’ї – не забудьте насолодитися!

Фінанси

_________________

Вміння творчо розв’язувати всі питання, пов’язані з бізнесом та фінансами, дасть Тельцям цього року хорошу базу на майбутнє. У зодіакальному гороскопі на вас чекає зміна професійної діяльності, причому найкардинальнішим способом. Також ваші гроші підуть на переїзд в іншу країну або, як мінімум, на нове місце проживання. Ось те, чим по астропрогнозу ви займатиметесь цілий рік. Особливо сприятливі для таких змін та вкладень зимові місяці наприкінці року. Зірки рекомендують погоджуватись на вакансію, про яку ви мріяли, але думали, що недотягуєте. Вона принесе вам безліч нових зв’язків і, як наслідок, легке розв’язання фінансових питань. А дивіденди сипатимуться на вас цілий рік із різних джерел.

Гороскоп на 2024 рік для Тельців

Здоров’я

_________________

Зі здоров’ям проблем не з’явиться, якщо будете вести здоровий спосіб життя, потоваришуєте зі спортзалом і басейном, відрегулюєте, нарешті, режим харчування і приберете надмірності, тортики та смаколики. Тельці, будьте особливо уважні під час коридору затемнень (квітень-травень), не зривайтеся з дієти, інакше можете скотитися у шкідливі харчові звички надовго та потрапити у залежність від солодкого. На фігуру не вплине, а ось внутрішні органи «Дякую» вам не скажуть.

Кохання

_________________

У особистих стосунках та взаємодії з бізнес-партнерами на вас чекає спокій та гармонія. А всі непорозуміння, що виникають між вами, вирішуватимуться конструктивно і без напруги. Як передбачає астрологічний прогноз, травень порадує вас чудовою новиною з вуст другої половинки, а також можете розраховувати на більш ніж шикарний подарунок з цього ж боку. Гарний, загалом, рік для підняття романтичного градуса, особливо, якщо ви зараз самотні та знаходитеся в пошуку. Місцем, де зустрічаються серця, стане компанія з перевезення чи сервіс, що займається наданням побутових послуг. Ті ж, хто давно перебуває в невизначеності та емоційних гойдалках — поспішіть поставити фінальну точку, адже щастя згідно з зодіакальним гороскопом чекає на вас за поворотом.

Сюрпризи

_________________

Місяцем дивовижних подій в особистій та діловій сфері стануть для вас травень та початок червня. Навіть якщо ви відправитеся у відпустку в цей час, вас наздожене новина про пропозицію нової посади або розкішний презент до Дня народження від серця, що вас любить.

Цікаво на тему: Золота середина: що означає бути амбівертом?

♊️ Близнюки

На вас чекають романтичні знайомства та прихильність зірок у фінансах та кар’єрі

Фінанси

_________________

Дорогі Близнюки! Це, безперечно, ваш рік! Зірки в зодіакальному гороскопі благоволять людям творчим, неординарним, з вогником та фантазією: дизайн, архітектура, астрологія, робота з текстами, застосунками та інформацією. Фінанси з середнього рівня переходять на більш високий, покупки стають дорожчими та престижнішими. Нові проєкти з лютого будуть дуже вдалими та прийдуть до вас через знайомих та родичів. Сміливо беріться навіть за малознайому тему — ви подужаєте і досягнете успіху! Зірки рекомендують у 2024 році Дракона вкласти гроші у бізнес, від якого отримуватимете пасивний дохід. Цілком можна мати справу з близькими родичами та виступити у ролі інвестора.

Гороскоп на 2024 рік для Близнюків

Здоров’я

_________________

Кохання коханням, але приділіть свою увагу здоров’ю. Особливо бережіть кісткову систему. Займіться плаванням, розтяжкою, пройдіть декілька курсів масажу. Нерви Близнюкам теж бажано підлікувати, особливо ближче до осені.

Кохання

_________________

У особистих стосунках навесні, швидше за все у квітні-травні, на вас чекає нове романтичне знайомство з бурхливим продовженням. Пристрасті кипітимуть прямо шекспірівські! Можливо, все закінчиться шлюбом, або принаймні ви з другою половинкою вирішите з’їхатися. Для тих Близнюків, хто вже знаходиться у стосунках, почнеться нова пора залицянь та пізнавання один одного з несподіваного боку. Ваш союз стане глибшим та міцнішим. Доленосні моменти, романтичні знайомства згідно з астрологічним прогнозом чекають вас буквально дорогою в інше місто. Не зневажайте подорожами, особливо в травні та серпні, якщо хочете взяти участь у пригодах, які підготували вам нагорі.

Сюрпризи

_________________

Абсолютною несподіванкою для зовсім не ощадливих Близнюків стане покупка нерухомості або земельної ділянки. І гроші на придбання знайдуться, і умови будуть сприятливими.

Цікаво на тему: 10 ознак, що чоловік тебе хоче

♋️ Рак

Приготуйтеся до масштабування в кар’єрі, складнощів зі здоров’ям та успіху в коханні

Фінанси

_________________

Цього року на Раків чекає кар’єрне зростання або масштабування власного бізнесу, пов’язаного з місячною нішею. Це можуть бути:

  • харчові продукти;
  • постачання, доставка або приготування їжі;
  • робота з жінками;
  • покращення комфорту, домашнього затишку;
  • виховання дітей, піклування про тварин;
  • сервіс, що допомагає розв’язувати побутові питання.

Фінансове становище налагодиться ближче до весни. У травні в зодіакальному гороскопі — успіх на вашому боці. Робота та самодисципліна — ось найкращі союзники цього року. Ракам потрібно бути дуже обережними у фінансових питаннях на початку року, особливо важливо не брати участі у сумнівних угодах.

Гороскоп на 2024 рік для Рака

Здоров’я

_________________

Здоров’я може підкачати. Остерігайтеся отруєння алкоголем у літні місяці. Краще взагалі не вживати нічого міцного для настрою. Навіть дуже легке вино може призвести до лікарні. Цього року зодіакальний гороскоп рекомендує звернути особливу увагу на рідини в тілі, гормональний баланс і кров, яку варто почистити. Програми детоксу та озонотерапія підуть вам на користь, а замість розваг на курортах, жінкам в астропрогнозі рекомендовані санаторні процедури, навіть якщо ви ще зовсім юні.

Кохання

_________________

Ракам в астрологічному прогнозі призначена велика удача в особистому житті. Можливий шлюб, який виявиться дуже перспективним та вдалим. Ви нарешті зрозумієте, що означає справжня половинка. З партнером цілий рік спільні фінансові інтереси, можливе навіть будівництво будинку чи ремонт у квартирі, спільний заробіток на суміжних із комфортом чи будівництвом темах. Продавати та купувати теж будете зі своєю другою половинкою спільно, будь то автомобіль, житло, ділянка, гараж або подарунки близьким. Романтика на висоті, а вашій винахідливості в коханні можна лише позаздрити. Ви ініціюєте поїздки, вилазки на природу, а хтось навіть відправиться за кордон наздоганяти щастя.

Сюрпризи

_________________

Дивувати та дивуватися в році Зеленого дерев’яного Дракона вам по астропрогнозу доведеться вже навесні 2024 року, а в серпні запросять у далеку поїздку або просто запропонують переїхати, вручать ключі від свого будинку та серця. Найвдаліший місяць у зодіакальному гороскопі для Раків – вересень. Мрії здійснюються, якщо вони про особисте.

Цікаво на тему: Як оптимізувати простір у маленькій квартирі

♌️ Лев

Не поспішайте розривати стосунки, бережіть нерви та придивіться до нових проєктів

Фінанси

_________________

Цього року зірки в астропрогнозі не радять Левам розривати старі взаємини з бізнес-партнерами, кращих навряд чи зараз знайдете. А от із токсичним начальником безперечно варто попрощатися, навіть якщо він — ваш супутник життя. Сміливо йдіть в новий вигідний проєкт, який видається важким та непідйомним. Зодіакальний гороскоп каже, що цей проєкт зможе принести вам гарний прибуток вже до літа. Зірки дуже рекомендують записатися на курс фінансової грамотності. Це зміцнить ваш авторитет і допоможе розібратися, де ви постійно робите ту саму помилку, яка заважає рухатися вперед. Не соромтеся вчитися у будь-якому віці.

Гороскоп на 2024 рік для Левів

Здоров’я

_________________

Леви, бережіть свої нерви цього року. Інакше все може піти накатаною стежкою. Спочатку розхиталися нерви, ви не звернули увагу. Потім пропав сон і апетит, начебто не смертельно. Потім стара виразка не дає з’їсти улюблену страву, потім – операційний стіл. Так ось, що б цього не сталося, лікуйте нерви, йдіть до психолога чи невролога. Але робити це потрібно вже зараз, згодом може бути дуже затратно. Найнебезпечніший час для тривожних людей.

Кохання

_________________

Особисті стосунки астрологічний прогноз теж не рекомендує руйнувати, як би вам не хотілося. Знайдіть компроміс, висловіть все, що накипіло, почніть усе з чистого аркуша, забудьте образи. Особливо бережіть свої стосунки в осінній період, не конфліктуйте, не ревнуйте. Повірте, у вас немає для цього причин. Подаруйте своїй другій половині гідний відпочинок. Побувайте в місцях, пов’язаних зі спільними поїздками, з місцями, де вам було добре і затишно вдвох. Найкраще — на природі, далеко від суєти. Розведіть багаття, поплавайте на човні, поставте намет, подивіться разом на зірки та загадайте вголос бажання. Після такого відпочинку налагодяться стосунки, підуть образи, й ви обоє підбадьоритеся.

Сюрпризи

_________________

У ролі помічника чи чиєїсь правої руки, ви в буквальному сенсі слова зірвете (і цілком заслужено) великий фінансовий куш. Другі ролі зазвичай не для Левів, але тут астропрогноз радить зробити виняток з усіх правил. Ви станете зіркою, коли працюватимете разом із відомою чи популярною людиною, примножите капітал у гаманці та багаж зв’язків. Особливо вдалий місяць у зодіакальному гороскопі для Левів на 2024 рік — березень!

Цікаво за темою: Криза у стосунках за роками: ознаки, як пережити

♍️ Діва

Відмовтеся від захоплення солодощами, менше заздріть та обережніше з фінансами

Фінанси

_________________

У 2024 році Дракона всім Дівам, які займаються біржовою діяльністю, астрологічний прогноз рекомендує бути особливо обережними. Можна в мить все втратити. Краще не ризикувати навіть невеликою сумою! Також не можна грати в казино. Фінансової стабільності можна досягти лише розвиваючи свою власну чи сімейну справу. Ви можете з великим успіхом зайнятися виробництвом харчових продуктів, починаючи від вирощування курей чи іншої живності та закінчуючи створенням свого консервного заводу. З вашим креативним підходом до будь-якого нового проєкту справи дуже швидко підуть у гору, і вже в другій половині року ваш новий бізнес принесе прибуток. Головне почати!

Гороскоп на 2024 рік для Дів

Здоров’я

_________________

Зверніть увагу на свою вагу. Навіть не значне збільшення в пару кілограм може говорити про те, що потрібно перевіритися на цукор. Здайте аналізи, пройдіть загальне обстеження, сядьте на дієту. Нестриманість у їжі та вживанні алкогольних напоїв може цього року принести Дівам чималі проблеми зі здоров’ям. Особливо у весняні місяці. Будьте аскетичні та суворі щодо свого здоров’я, тоді влітку не доведеться бігати по лікарях. Травматичний місяць у зодіакальному гороскопі на 2024 рік для Дів — червень.

Кохання

_________________

Дорогі Діви, вам цього року весь час здаватиметься, що вас не люблять, обманюють, зраджують. Захочеться пуститись у всі тяжкі та помститися невірній половинці. Це не означає, що вас справді дурять. Швидше за все, вам просто банально хочеться розваг на стороні, от і шукаєте привід. Зупиніться, доки не пізно! Астрологія каже, що великий ризик втратити доброго і надійного партнера в гонитві за насолодами, і залишитися ні з чим. Не варто дивитися на стосунки тих, хто відверто дратує вас своєю ідеальністю, і таємно їм заздрити. Все не так солодко, як видається на перший погляд.

Вільні Діви шукають свого щастя там, де купують чи читають книжки, оформляють документи та підписують договори. Вдалий час для особистих звершень та демонстрації себе протилежній статі — середина весни, останній місяць літа та грудень.

Сюрпризи

_________________

Вас здивує новина про розрив чиїхось стабільних стосунків: чи то в діловому, чи в особистому плані. Висока ймовірність того, що навіть найбільш нерішучі з вас цього року вийдуть із токсичної любовної залежності. Час змін по астропрогнозу — лютий та березень.

Цікаво на тему: Що таке пасивна агресія, як її розпізнати та протистояти

♎️ Терези

Рік великого прибутку в роботі та взаємопідтримки в особистому житті

Фінанси

_________________

У 2024 році багато Терезів можуть отримати або великий прибуток, або спадщину. Вона просто впаде, звідки не очікуєте. Акуратність, з якою ви ведете свої справи, дасть чудовий результат. Астрологічний прогноз рекомендує продовжувати так само. Ваші партнери оцінять здоровий педантизм і довірятимуть ще більше, ніж раніше. У році Зеленого Дракона у Терезів може несподівано прорізатися талант до діяльності, прямо протилежної тій, яку вважають своєю рідною. Хтось почне писати картини, хтось піде у політику. Це почнеться з кінця весни та триватиме до кінця року.

Гороскоп на 2024 рік для Терезів

Здоров’я

_________________

А ось зі здоров’ям треба бути напоготові. Щось не долікували, щось проігнорували. Тому можуть повернутися старі хронічні захворювання, особливо у березні-квітні. Зодіакальний гороскоп рекомендує приділити здоров’ю особливу увагу в цей період. Можлива також позапланова операція в галузі шлунково-кишкового тракту.

Кохання

_________________

У багатьох Терезів у літні місяці 2024 року може народитися довгоочікувана дитина. Кохання буде міцнішим, ніж минулого року. Ви краще зрозумієте одне одного, непорозуміння відійдуть на третій план. Станете більше допомагати один одному знайти своє призначення, допоможете один одному в бізнесі, більше цінуватимете один одного. Незаміжніх жінок зі знаком Зодіаку Терези в особистому житті чекає нелегкий вибір між двома дуже гідними кандидатурами. Причому, познайомитесь ви за найзагадковіших та найтаємничіших обставин. Зодіакальний гороскоп говорить, що стосунки розвиватимуться динамічно і до осені цілком можливо отримати пропозицію… В астропрогнозі для Терезів Дракон стане роком-вибором, який вплине на подальші 15 років життя.

Сюрпризи

_________________

Вас в астрологічному прогнозі здивує кохання, яке несподівано вразить у саме серце. Не ваш типаж, ви не шукайте шлюбних зв’язків, але саме це кохання і змусить вас переглянути свої погляди та зібратися під вінець. Фатальні знайомства можливі для Терезів у квітні, серпні та вересні.

Цікаво на тему: Позитивні афірмації на кожен день для жінок

♏️ Скорпіон

Успіх в особистих стосунках, новому бізнесі та грошах

Фінанси

_________________

У рік Дракона по астропрогнозу Скорпіони можуть отримати дуже гарний прибуток від нового бізнесу, якщо все-таки наважаться відкрити його на початку року, в зимові місяці. Наважуйтеся, удача цього року на вашому боці! Кар’єрне зростання вас не цікавить. Та вам воно і не потрібне. Скорпіон — вільний птах або, іншими словами, фрілансер. Куди хочу, туди лечу. У вас і без кар’єри все буде гаразд у фінансовому плані. 2024 року відкладайте по максимуму гроші. Вони знадобляться на новий, дуже успішний проєкт наприкінці року. Ви захочете інвестувати у нерухомість. Сміливо втілюйте свій проєкт у життя. Зодіакальний гороскоп пророкує, що він буде вдалим. А ось у борг нікому не давайте. Не повернуть! Краще подаруйте. І людині приємно, і вам спокійніше. Так збережете гарні стосунки, а подаровані гроші наприкінці року повернуться вам із бонусами.

Гороскоп на 2024 рік для Скорпіонів

Здоров’я

_________________

У рік Дракона Скорпіонам рекомендовано здоровий спосіб життя. Поміняйте свій раціон, додайте більше активності, займіться своїми суглобами. Дуже допоможе легка гімнастика, йога, масаж. Візьміть відпустку і поїдьте в гори. Подихайте цілющим повітрям, наберіться сил від природи. Це вам дуже потрібно.

Кохання

_________________

В особистому житті за астрологічним прогнозом — добробут та взаєморозуміння, кохання та підтримка вашої половинки. Самотні Скорпіони можуть зустріти любов всього свого життя в середині літа на відпочинку, на корпоративній вечірці або навіть на пікніку. Цього року на Скорпіонів чекає дуже гарний період в особистих стосунках. Повне порозуміння та ніжна дружба. Більше довіряйте своєму партнерові. Він дуже старається для вас. Висока ймовірність розширення сімейства, народження дитини або просто поліпшення житлових умов (стараннями партнера, що вас дуже порадує).

Сюрпризи

_________________

Несподіванкою для вас стане партнерство або невеликий бізнес, який ви розглядали як творчий проєкт-віддушину. Він принесе величезний прибуток та визнання, розростеться до неймовірних розмірів. А також вам вдасться купити нерухомість чи отримати її у подарунок. Час удачі в зодіакальному гороскопі для Скорпіонів — лютий, березень та квітень.

Цікаво за темою: Як зрозуміти, що ти – сапіосексуал?

♐️ Стрілець

Налаштуйтеся на рік везіння та змін у фінансах і коханні

Фінанси

_________________

У рік Дракона у Стрільців в астропрогнозі зміна життя загалом. Це стосується грошей, кар’єри, особистого життя. Носіть зелений колір (всі відтінки, крім відверто темних) або хоча б елементи зеленого для залучення фінансової удачі та створення ореолу солідності. Зодіакальний гороскоп на рік дерев’яного Дракона не дозволяє Стрільцям ніяких афер з фінансами! Можлива купівля нерухомості як у своїй країні, так і за її межами. Імовірна також велика угода з чужою нерухомістю, яка принесе відчутний прибуток. Дуже сприятливий період для людей, народжених у рік Коня, оскільки Дракон вважає Коня своєю молодшою дитиною й опікується ним. Це стосується всіх видів бізнесу, грошей, особистого життя та здоров’я. Витрати будуть лише приємними, великими та незапланованими.

Гороскоп на 2024 рік для Стрільців

Здоров’я

_________________

Здоров’я не підводить. Але треба більше відпочивати, висипатись, хоч уривками добирати кількість сну за добу. У зимові місяці до раціону необхідно додати більше якісного, свіжого м’яса, щоб відновити сили. Місяці удачі для впровадження нових здорових звичок чи відпочинку в санаторії, прийому вітамінних коктейлів у зодіакальному гороскопі 2024 року для Стрільців: січень, березень, усі літні місяці, грудень. Найголовніше — не брати поганого в голову, берегти свої нерви. І тоді зі здоров’ям буде все гаразд. Менше довіряйте лікарям. Піддавайте сумнівам все, що вони говоритимуть: можуть поставити помилковий діагноз.

Кохання

_________________

Астрологічний прогноз 2024 року обіцяє Стрільцям зміни в особистому житті. Цей рік — ідеальний час для укладання нового шлюбу. Навіть якщо ви одружені. Це нічого не значить. Буде новий шлюб. Дуже вдалий і в особистому, і матеріальному плані. Ця нова людина швидко впишеться в ваше життя. Через дуже короткий час не зможете уявити, як жили весь цей час без неї. Особисте життя зміниться у сприятливу сторону. З’явиться цікава та дуже перспективна людина, яка відкриє вам нові горизонти як в особистому житті, так і у вашому бізнесі. Не відлякайте її. Стосунки з колишніми перейдуть у розряд споріднених.

Сюрпризи

_________________

Ви зробите те, що давно й наполегливо відкладали, бо не вистачало то фінансів, то мотивації до дії. Зірки вишикувалися таким чином, що дають вам шанс на успіх у реалізації заповітного бажання у першій декаді березня, у середині квітня та листопаді.

Цікаво на тему: Звички, які допоможуть досягти успіху

♑️ Козоріг

Бережіть здоров’я, вчіться керувати грошима і приборкайте ревнощі, поки не пізно!

Фінанси

_________________

Кар’єрне зростання, яке буде в астропрогнозі у Козерогів цього і наступного року, ніяк не позначиться на їхньому житті. Так, добре, стабільно, упевнено. Але не більше! Адже ви точно заслужили підвищення на посаді, премії та додаткові бонуси. Але дивіться, не наламайте дров у взаєминах із начальством. Адже ваш агресивний характер може зіграти з вами злий жарт. І премію відберуть, і навіть звільнити можуть. Щоб гроші наповнювали ваш гаманець, Козороги, варто підвищити свою фінансову грамотність. Займайтеся цим протягом усього року Дракона. Підіть на курси, тренінги, семінари, вступіть до вищого навчального закладу, переймайте досвід інших, успішніших людей. Вчиться поводитися з грошима і примножувати їх, спробуйте різні методики. У лютому-квітні у вас є всі шанси на матеріальний, цілком заслужений успіх і велику довгоочікувану покупку, можливо, автомобіль.

Гороскоп на 2024 рік для Козорогів

Здоров’я

_________________

Через вашу нестримність і непоміркованість у всьому, включаючи алкоголь, здоров’я може бути підірвано. Перевірте свою серцево-судинну систему та печінку, сходіть до психолога. Депресія вже стукає у ваші двері. Краще зверніть увагу на зміцнення власного здоров’я. До літа за астрологічним прогнозом ви можете вибитись із сил. Все вивалюватиметься з рук, а настрій виявиться на нулі. Не вдайтеся до вживання алкоголю як останнього засобу від депресії. Це дуже небезпечно для здоров’я. Краще очиститися детокс-програмами та розумним споживанням води.

Кохання

_________________

Козороги! Ваші ревнощі не знають кордонів. Можуть назавжди розірватися довгі добрі стосунки з другою половиною саме через вашу буйну фантазію, ревнощі та агресивність. Травень та червень — особливо небезпечні у цьому плані місяці. Хочете зберегти союз – не з’ясовуйте стосунки! Не влаштовуйте істерик на рівному місці. Якщо не дотягуєте до своєї половинки у саморозвитку, це ще не привід влаштовувати сцени ревнощів. Краще підтягніться, займіться духовним зростанням, стримайте свій запал і претензії. На вільних Козорогів, як каже зодіакальний гороскоп, чекають знайомства на роботі чи під час колективних занять спортом. Надягайте яскравий костюм і дивіться по сторонах у липні, серпні та жовтні.

Сюрпризи

_________________

Дивувати вас буде незнайома до того нова сфера у навчанні чи напрям у роботі, який ви неохоче почнете розвивати. І те, й інше принесе просто приголомшливі успіхи та розкриє ваш талант, що дрімає. Погоджуйтесь на будь-які пропозиції щодо роботи або навчання у квітні та травні. Ловіть удачу!

Цікаво на тему: Як зрозуміти, що ти недовірлива?

♒️ Водолій

Вас чекає рік сюрпризів, пригод та прагнення змінити життя

Фінанси

_________________

У рік Дракона багато Водоліїв увійдуть із величезним бажанням переробити купу справ, які не встигли доробити торік, поміняти все у своєму житті: бізнес, професію, партнерів, коханих, сім’ю, країну проживання, машину, будинок. Все! Зірки на вашому боці, обіцяють значний прибуток і сприяють фінансовій свободі. Тільки дивіться, не доведіть своє життя до абсурду непомірними витратами. Хоч трохи плануйте та увімкніть стоп у своїй вічній благодійності. Найвдалішими у зодіакальному гороскопі 2024 року для Водоліїв у фінансовому плані будуть серпень та листопад. Дуже успішними можуть стати проєкти у сфері краси. Наприклад, відкриття свого салону чи магазину косметики, створення стоматологічної чи пластичної клініки. На цій ниві на вас чекає удача. Закладайте базу цього року, щоб 2025 рік дав відчутний прибуток. До бізнесу залучайте лише добре знайомих, перевірених людей.

Гороскоп на 2024 рік для Водоліїв

Здоров’я

_________________

Ця сфера в астропрогнозі також принесе сюрпризи. Затягнуться застарілі виразки та рани, відійдуть у минуле хронічні хвороби. Зверніть увагу на печінку та підшлункову, стан шкіри. Починайте профілактику заздалегідь. Але для того, щоб здоров’я було в порядку, ви повинні позбутися поганих звичок. Під великою забороною у 2024 році має бути алкоголь та куріння. Інакше можете на початку року потрапити до реанімації. Ідеально взяти аскезу заради виконання бажаного.

Кохання

_________________

Особисте життя в зодіакальному гороскопі Водоліїв сповнене пригод та романтики. Закохуйтеся, відкрийте своє серце, сповнене доброти, і світ усміхнеться у відповідь. Друга половинка ходить поруч із вами, давно любить, але ви цього, на жаль, не помічаєте. А даремно! Вам здається, що зможете зловити жар-птицю, модель з обкладинки журналу. Так, можете. І що? Незабаром переконаєтеся, що оригінал не відповідає тому образу, в який ви закохалися. Астрологія нагадує, що розчарування стане дуже болючим, особливо для жінок.

Краще озирніться та уважно подивіться навколо. Щастя поряд з вами. Тільки виглядає набагато скромніше, носить окуляри, непомітні речі, читає книги запоєм і поглядає на вас через монітор комп’ютера. У сімейних представників вашого знака почнеться період, який можна характеризувати як плато, а рутина та відсутність динаміки для вас подібні до смерті. Займіться тим, щоб освіжити стосунки: поїхати в поїздку або разом змінити імідж. Головне, щоб було весело та захопливо.

Сюрпризи

_________________

Не стільки для вас, скільки для людей, що оточують вас, колективу однодумців, здивуванням будете ви самі — організатор нового руху або автор революційних змін. У вас це вийде блискуче! А зірковий період в астропрогнозі — з лютого до закінчення 2024 року!

Цікаво на тему: Як впоратися з рутиною у стосунках

♓️ Риби

Складний рік, у якому буде потрібна увага до здоров’я та фінансів

Фінанси

_________________

Початок року Дракона по астропрогнозу буде складним та важким у грошовому відношенні. Потрібно напружити всі свої сили та ресурси, щоб не постраждати фінансово. Шахрайські схеми, в які можете бути втягнуті, надовго виб’ють з колії. Відновлювати втрачене буде дуже важко. Запасіться терпінням. Це єдине рятувальне коло цього року, як передбачає зодіакальний гороскоп. І ще — роздайте борги протягом року у будь-який спосіб, а інакше вони тягнуться ще мінімум три роки. Зосередьтесь на вивченні фінансової грамотності, впровадженні додаткових інструментів, які дозволяють відстежити доходи/витрати. Риби, знайдіть собі фінансово успішного наставника. Відкладайте гроші, щоб у важку хвилину не просити у борг.

Гороскоп на 2024 рік для Риб

Здоров’я

_________________

За астрологічним прогнозом 2024 року здоров’я вимагатиме особливої уваги. Пройдіть повну профілактичну перевірку у спеціалістів. Здайте аналізи крові на початку року. Ваша серцево-судинна система потребує цього року підвищеної уваги. Краще поїхати до санаторію і пройти курс лікування, щоб потім не опинитися на лікарняному ліжку. Також є ймовірність гормонального збою або звернення до лікаря з приводу сечостатевої системи. Подбайте завчасно про своє інтимне здоров’я, тоді все буде гаразд. Багато Риб протягом року будуть регулярно доробляти зуби, які почали лікувати минулого року.

Кохання

_________________

Особисте життя теж не складається. Вам належить ділити майно з колишніми. Нові романи на видимому горизонті в зодіакальному гороскопі 2024 року для Риб не проглядаються, тільки зародження стосунків, не більше. Займіться собою, саморозвитком, благодійною діяльністю. Будьте добрішими та щедрішими. Тоді життя знову повернеться до вас обличчям, а не спиною. Полюбіть, зрештою, саме життя як таке, з усіма його примхами й неприємностями, полюбіть себе, інших людей, своїх дітей та близьких. Тоді у вашому оточенні з’явиться людина, яка покохає вас. Астрологія пророкує важливу особисту зустріч та сприятливі знайомства з липня до вересня. Вони не обов’язково увінчаються шлюбом, але людина суттєво вплине на ваше життя та світогляд у коханні.

Цікаво на тему: Трикутник Карпмана — ігри, в які грають люди

Сюрпризи

_________________

Наприкінці 2024 року, у третій декаді грудня відбудеться подія, на яку ви чекали цілий рік. Швидше за все це пов’язано з переїздом або покупкою свого власного транспорту. Ви вже й сподіватись не будете, але все складеться найкращим чином для вас!

Попереду 12 місяців, щоб у кар’єрі та стосунках скористатися всіма можливостями, які обіцяє рік Зеленого Дракона. Збережіть посилання на цю статтю, щоб будь-якої миті скористатися підказками зодіакального гороскопа 2024 від EVA Blog!

 

Читайте також:

16 Листопада / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA