Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на квітень 2023 року

Незабаром довгоочікуваний квітень. Це час першого по-справжньому весняного тепла, квітучих дерев та киплячої життєвої енергії, яка надихає нас на здійснення планів. А що ж цього місяця обіцяють нам зірки? У своєму гороскопі для всіх знаків Зодіаку астролог та психолог Василиса Яновські (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) розповість про те, як прожити квітень із користю.

Час читання: 8 хвилин та панкейки 🥞

статья доступна на русском языке

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку

Квітень — це астрологічний період, який виступає у статусі найматеріальнішого місяця року. Його символом стане скарбничка ресурсів, і щоб нею розпоряджатися, кожному знадобиться особлива розсудливість та почуття міри. Прогноз неба на квітень 2023 року говорить про те, як багато часу та енергії може бути витрачено на видобуток матеріальних благ та гонитву за земними радощами.

Загальні тенденції місяця задає затемнення — можливість почати все з нуля, вдихнути вільно і назавжди уникнути небажаної напруженої ситуації.

Яновски_1024х500 (1)

5 квітня очікується повний місяць! У цей період, що припадає на початок місяця, краще у всьому проявити обережність і усвідомлено обмежити себе. Поважаємо Місяць у Діві та приводимо простір до ладу.

6, 7, 8 квітня на нас чекає повний місяць у Терезах, який загострює тему кохання, естетики, мистецтва та задоволень.

Сприятливий день — 11 квітня, коли Венера у Близнюках подарує довгоочікувані новини та пропозиції, розв’язання всіх питань із комунікацією.

19 квітня — Сатурн в аспекті з кармічним Вузлом у Тельці — розв’язуємо питання фінансів у довгостроковій перспективі, починаємо будівництво, влаштовуємося на нову роботу та чекаємо на шикарні новини з фронту!

Питання фінансів

Сонячне затемнення і молодик у Тельці з 20 квітня, початок ретроградного Меркурія в Тельці з 21 квітня — не варто здійснювати великі угоди та брати на себе надмірні фінансові зобов’язання, але попрощатися з темною стороною та боргами безперечно необхідно.

10, 15, 24 квітня — найсприятливіші дати для усіх починань.

13, 17, 30 квітня — час пригальмувати, пройти зону провокацій та турбулентності, тож нові справи під питанням і лише для найсміливіших.

Стихія Вогню (Овен, Лев, Стрілець), на вас чекає ненудний місяць. Все піде за підготовленим планом небес і вам доведеться поринути у вир абсолютно непередбачуваних подій, що стосуються місця вашого проживання, нерухомості або близьких родичів. Діяти доведеться рішуче і сміливо, інакше ви ризикуєте втратити фінанси та репутацію головного члена сім’ї.

Представники Земних знаків Зодіаку (Козоріг Телець, Діва) зіткнуться з непримиренним сперечальником у своєму оточенні та непохитним представником протилежної статі, який нав’язуватиме свою увагу. Не поспішайте говорити «ні» і вступати у конфлікт, адже той, з ким ви ледь не посварилися, може стати вашим рятівником і надати вам неоціненну послугу в потрібний момент.

Не поспішайте говорити «ні»

Повітряні знаки (Близнюки, Терези, Водолій) цілий місяць кататимуться як сир у маслі: отримуватимуть посилки, подарунки від друзів, близьких та визнання своїх талантів від суспільства. Стосовно творчої реалізації серед однодумців та в соцмережах буде все чудово. Квітень сприятиме відмінному старту навчання, капіталу зв’язків та нових ідей.

Представники Водної стихії (Рак, Риби, Скорпіон) здійснять справжній прорив у найважливішій для них сфері, наприклад: зроблять довгоочікувану операцію, закінчать ремонт або здійснять запланований переїзд до іншої країни. Квітень буде щедрим на дрібні та великі ділові поїздки, питання, пов’язані з транспортом та тісним спілкуванням із найближчим оточенням.

EVA у Telegram

♈️ Овен

Приділіть увагу своїм фінансам, стосункам та оточенню.

Фінанси

_________________

Квітень — чудовий час, щоб направити свою енергію на досягнення поставлених фінансових цілей. Енергія Овна вирує і посилюється, а це означає, що ви можете досягти багато чого, адже амбіції змушують вас старанніше працювати. Сила та зосередженість на результаті допомагають вам отримати нову роботу. Ваша завзятість не залишиться непоміченою, ви отримаєте бонус, премію, виплати або гонорар за роботу вище того максимуму, на який очікували. Витрачати доведеться тільки на пральню або клінінг, тому що ви рішуче не зможете знайти час на рутинні справи. Марнотратним Овнам рекомендується купити дорогий пилотяг. Грошові наміри краще закладати до 20 квітня.

Овен здоров'я

Здоров’я

_________________

Бігом у спортзал та на велосипед! Саме про це кричить ваше тіло та свідомість. Цілий місяць ви максимально заряджені спортивною енергією, яка надає вам неймовірну продуктивність. Вам під силу ставити навіть олімпійські рекорди, не кажучи вже про звичні тренування з фітнесу. Але після 22 квітня ваш ентузіазм різко йде на спад та підвищується ризик спортивних травм.

Цікаво по темі: Фізкультура і здоров’я: вплив спорту на організм

Кохання

_________________

Зараз у романтиці повний штиль. Але з 6 по 8 квітня навіть в Овнів зі стабільними стосунками можливі любовні загострення. Це несподівані спалахи ревнощів партнера, якому навколо ввижається зрада або подвійна гра. Відпустіть почуття на волю, знайдіть нове хобі (те, чим ви давно хотіли зайнятися) і просто вирвіться із замкнутого кола рутини. Можливо, вам вдасться зустріти приємного співрозмовника за незвичайних обставин, наприклад, під час візиту до психолога. Це знайомство з перших хвилин носитиме романтичний відтінок.

Овен кохання

Сюрпризи

_________________

З 18 по 30 квітня чекайте на неприємні сюрпризи серед свого оточення. Мила, цікава, врівноважена людина, з якою у вас багато спільних тем для розмов, може виявитися не такою гарною, якою вам здавалося.

Повний гороскоп на 2023 рік: Овен: від хаосу до рівноваги

♉️ Телець

Чекайте великого фінансового успіху і безліч приємних сюрпризів.

Фінанси

_________________

Великі витрати чекають практично усіх представників цього знака, але особливо тих, хто народився в середині циклу Тельців. Родичі несподівано вимагатимуть витрат, сусіди можуть позичити грошей. У вас завжди є недоторканний фінансовий запас тільки тому, що ви не надто схильні роздавати свої заощадження. Але в цьому випадку навіть вам захочеться допомогти за покликом душі та серця. Це й стане правильним рішенням місяця і Всесвіт винагородить вас за вашу доброту, надіславши вам прибуток і навіть надприбутки з нового джерела. Ловіть ваш фінансовий та професійний успіх (цілком можливі пропозиції про співпрацю або роботу у новій сфері) 19 квітня. І ще одна порада від зірок: позичте у два рази менше, ніж у вас просять. Так гроші швидше повернуться у ваш гаманець.

Фінанси

Здоров’я

_________________

Цього місяця ви відкриєте для себе абсолютно нові напрямки підтримки краси та здоров’я. Наприклад, аюрведа та кисневі коктейлі для шкіри обличчя, а також фітотерапія. Ретельно займаючись своїм зовнішнім виглядом, ви будете винагороджені: вам подарують дорогий та шикарний набір косметики чи похід у салон краси на luxury процедуру. Але ваші заробітки дозволять вам самостійно подбати про власне тіло. Ви не пошкодуєте грошей на те, щоб виглядати молодими та сяйнистими.

Кохання

_________________

Хто сказав, що особистим життям не можна займатися так само ретельно як кар’єрою? Таке формулювання точно не про вас. Ви будете у всеозброєнні, а розкішний, квітучий зовнішній вигляд, зміна гардероба на весняні тони так і кричать своїм виглядом «Познайомся зі мною!». Несподівано піде дощ і над вашою головою розкриється гарна парасолька (і головне — дорога, як ви любите!), а ви опинитеся віч-на-віч з найприємнішим і чемним співрозмовником у світі. Тоді прокинуться почуття, які останнім часом йшли на спад. Сонце в сьомому будинку ніби спеціально підсвічуватиме для вас найкращі варіанти та підкреслюватиме сильні сторони давнього або передбачуваного партнера по шлюбу. Придивіться, можливо, саме на вас чекає неймовірний успіх у коханні в період з 6 по 10 квітня.

Правила вибору одягу для побачення

Цікаво по темі: Що таке жіноче лібідо та як його підвищити

Сюрпризи

_________________

Неймовірне здивування чекає на вас у найближчому оточенні й серед тих, хто ревно стежить за вашими талантами та успіхами останнім часом. Хтось нарешті набереться сміливості та зізнається вам у своїх давніх, сильних почуттях. Також сюрпризом стане несподіваний подарунок. Успіх можна спіймати 6, 18 та 26 квітня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Телець: на хвилі споглядання

♊️ Близнюки

Приготуйтеся до фінансових успіхів, нових знайомств та кохання.

Фінанси

_________________

Ви вперше вчасно сплатите усі рахунки, комунальні послуги та після цього ще залишиться купа грошей. Ваша творчість принесе чималий прибуток, а батьки чи діти вимагатимуть особливої фінансової уваги. На вас чекають витрати на приємні дрібниці, сюрпризи чи подарунки. У квітні має відсвяткувати день народження людина з ближнього оточення, яке ви не зможете пропустити. Ви розщедритеся, оберете найдорожчий презент, який тільки можете собі дозволити та й не обминете себе. Ви не сваритимете себе за марнотратство, але в гаманці залишиться недостатньо коштів до кінця місяця. Близнюкам властиво жити враженнями та емоціями, які є найбільшим джерелом енергії. Надихнувшись, вони можуть почуватися найбагатшими людьми у своєму оточенні. А цього місяця навколо вас зберуться багаті та ресурсні люди, з якими є чим обмінятися з усякого погляду. Фінансовий успіх — 5, 6, 8 та 12 квітня.

Лев сюрприз

Здоров’я

_________________

Протягом усього квітня творча енергія так і вирує: ви фонтануєте ідеями та разом із музою у ваше життя приходить безсоння. Ви багато працюєте, спілкуєтеся, засиджуєтесь за проєктами допізна. На другий тиждень місяця вам буде важко самостійно впоратися з відсутністю сну. Необхідно відвідати лікаря та зайнятися здоров’ям. Зірки рекомендують пити на ніч тепле молоко з медом, двічі на день відпочивати, лежачи хоча б по 10 хвилин. Прикрийте очі, ненадовго відверніться від гаджетів та турбот.

Цікаво по темі: Як налагодити режим сну: боремося з недосипанням та безсонням

Кохання

_________________

У першій декаді квітня знайомства та симпатії посиплються як із рогу достатку. Але ви залишаєтеся вірними своєму коханню або тому ідеалу, про якого давно мріяли. Не перестарайтеся з привабливістю та довгим наведенням марафету перед виходом з дому. Є ризик переграти у флірт і опинитися в любовному трикутнику чи ситуації боротьби представників протилежної статі за вашу увагу. Кого ж вибрати та з ким піти сьогодні на побачення? Це питання, яке ви ставите собі цілий місяць. Усі кандидати на ваше серце настільки гарні та самобутні, що навіть ви губитеся. Напруження пристрастей очікує в останній декаді квітня. Для деяких романтики та кохання буде так багато, що захочеться втекти на безлюдний острів з вашою спорідненою душею і виговоритися там без залишку.

Близнюки кохання

Сюрпризи

_________________

На вас чекає період знайомств у незвичайних місцях, куди вас занесе волею долі. Наприклад, через колишніх друзів, однокласників чи одногрупників. Прийміть пропозицію на похід у кіно чи театр та сміливо ловіть свій сюрприз у вигляді знайомства. 6 та 28 квітня — ваша формула успіху!

Повний гороскоп на 2023 рік: Близнюки: дорогу творчості

♋️ Рак

Здоров’я та романтика у квітні будуть понад усе.

Фінанси

_________________

Несподіваним чином вирішиться питання з транспортним засобом та пересуванням за кордон, який вже давно завдає вам проблем. Хтось із вас відремонтує, обміняє, купить чи вигідно продасть автомобіль. Не шкодуйте грошей на свої задоволення, особливо якщо вони пов’язані з обновками в гардеробі або милими дрібницями для вашого незвичайного хобі. Пам’ятайте, що енергія та стан — королева та король всього, що вас оточує. Дозвольте собі витратитися на себе трохи більше, ніж планували, порадійте і відразу отримаєте роботу або велике замовлення. Ваш прибуток залежить від того, як ви виглядаєте і чим балували себе. Важливо відчувати свої можливості, а за станом достатку вже буде прибуток. Відкладіть гроші на відпочинок або відкрийте рахунок наприкінці місяця — так ви створите ще одне джерело доходу.

Фінансовий стан

Здоров’я

_________________

Вам доведеться зробити медичну книгу або здати аналізи для отримання нової роботи чи візи. Любов до здоров’я прокинеться у вас виключно завдяки подорожі, що замаячила на горизонті, з метою отримання прибутку. Весь місяць ви будете тішити себе надіями, що ось-ось впровадите здорові звички або почнете ходити в басейн. Але, замість цього знову поринете у переживання по роботі. Порятунком для вас будуть походи у лазню з друзями чи пікнік на природі.

Цікаво по темі: Як боротися, якщо відчуваєш апатію від стресу?

Кохання

_________________

Однією з ключових тем місяця стане тема романтичних стосунків та любовної прихильності, яка вас ніяк не відпустить. Можливо, ви самі провокуєте другу половинку на скандал чи непотрібні розбирання, «мотивуючи» своїми ревнощами та недовірою. Хтось із вас дійде у своїй підозрілості до того, що встановить за партнером (цілком можливо — колишнім) справжнє стеження. Інші влаштують допит із пристрастю. Особливо сильно на чутливих Раках позначиться період затемнення: три дні до та три після, коли можна наламати дров у стосунках і наробити чимало непоправних помилок. Для вільних представників знака варто частіше бувати у громадських місцях, заходити у нові кав’ярні. Саме там може відбутися те саме знайомство, яке переверне ваш світ. Висока ймовірність розпочати романтичні стосунки у середині квітня.

Діва кохання в березні 2023

Сюрпризи

_________________

Хтось із рідних стане вам добрим чарівником і сплатить ваші рахунки або просто від душі запропонує свою фінансову підтримку. Це буде та сама недостатня сума, над якою ви билися цілий місяць. Людська щедрість вас по-справжньому здивує. Період удачі для будь-яких починань з 4 по 13 квітня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Рак: прагнення до порядку

♌️ Лев

Подбайте про здоров’я і не втрачайте шансу добре заробити.

Фінанси

_________________

Пристебніть ремені та тримайтеся! Попереду найскладніший, витратний і водночас найприбутковіший за фінансами місяць року! Але працювати доведеться вам, а основний прибуток отримуватиме ваш начальник, який вимагає від вас все більше віддачі. Ви на межі можливостей, мозок вирує і вигадує нові варіанти розвитку бізнесу або трансформації схеми доходів. Більшість енергії та грошей піде на навчання, де вам доведеться зрозуміти як швидко перейти на нові методики заробітку. Сміливо вкладайте фінанси у дітей, комфорт, навчальні матеріали та курси. Це принесе величезний прибуток у найближчому майбутньому. Вам захочеться попрощатися з робочими обов’язками, написати заяву про звільнення або позбутися настирливого бізнес-партнера. Але ні того, ні іншого не вдасться зробити: у небес на вас інші плани.

Лев-фінанси

Здоров’я

_________________

Одним з основних моментів для опрацювання та трансформації по Плутону у Водолії стане ваше здоров’я, стан та форми тіла. За це ви візьметеся з величезним натхненням та ентузіазмом. Витратитися варто на БАДи та низький гемоглобін. Приймайте залізовмісні добавки, налягайте на гранати та червоні яблука.

Цікаво по темі: ТОП-10 продуктів з високим вмістом заліза

Кохання

_________________

У коханні у невгамовних Левів майже повний штиль, у тому числі для тих, хто давно у стосунках. Дратують лише погані звички партнера в їжі та категорична відмова сісти на дієту. Також зірки застерігають вас від провокацій у любовній сфері, яких цього місяця досить багато, а особливо у період з 18 по 25 квітня. Ви виявите, що цілі партнера йдуть у розріз вашими: один готовий облаштовувати побут, інший хоче розважатися або піти в безстрокову відпустку. Здаватиметься, що ви як трансформаторна будка, яка не витримує напруги. Все у стосунках звалиться на ваші плечі. Від такого навантаження вам просто ліньки розбиратися і ви віддасте перевагу залишити все як є. Для вільних Левів рекомендовано вирушити у невелику та недалеку поїздку чи сходити на корпоративний захід. Висока ймовірність знайомства з цікавою та незвичайною людиною для приємних зустрічей, яких так хочеться навесні.

Стосунки

Сюрпризи

_________________

19, 29, 30 квітня будуть днями здивувань та незвичайних сюрпризів. Також вразить приголомшлива новина з вуст родича чи гарного приятеля. Тримайтеся! Ви станете охоронцем таємниць або разом із кимось переживете особисту кризу.

Повний гороскоп на 2023 рік: Лев: у пошуках балансу

♍️ Діва

Готуйтеся зробити квантовий стрибок у фінансовому питанні та успіхах на любовному фронті.

Фінанси

_________________

Або ви задумали грандіозний переїзд, або склали план таким чином, щоб назавжди вийти з будь-якої фінансової залежності та відмовитися від усіх грошових обмежень, що заважають вам зробити квантовий стрибок у грошовому зростанні.

Можливо, з урахуванням транзиту Плутона по сфері результату та статусу, ви прийняли амбітне рішення пробити стелю доходу та заробити мільйон на знаннях, продажах та діяльності, де основним товаром є ваша репутація та експертність. Вишенькою на торті стане особистий результат у прибутку. Квітень настільки активний місяць, що навіть у найскромніших Дів-ремісників вдасться зробити неможливе на надзусиллях. Новим джерелом витрати стане автомобіль чи інший засіб пересування. Фінансова удача чекає на вас практично в будь-який день місяця, крім 20 і 21 числа. Ці дати просто нейтральні.

Діва-бізнес

Здоров’я

_________________

Одні з вас серйозно замисляться про генеральний ремонт організму: від пластичної операції до реставрації посмішки. Питання лише в тому, щоб знайти варіант ціна-якість. Шукайте відразу за кордоном, хоча ваша раціональна частина може говорити вам про те, що — ні! Там же дорожче! Але варіант виявиться вигіднішим за вартістю, ніж той, який ви розглядали на батьківщині. Результатом ви залишитеся неймовірно задоволені.

Кохання

_________________

Основною тенденцією у романтичній сфері стануть нові знайомства та розширення капіталу зв’язків. Світ ніби постачає вам людей, яким ви симпатизуєте: новий співробітник, рієлтор чи лікар. З деякими навіть вдасться пофліртувати. Успіх на любовному фронті полягає у величезному виборі потенційних цікавих та вільних кандидатів, кількість яких збільшується з кожним днем. Усі без винятку надають вам знаки уваги та натякають на зближення. Діви, що перебувають у постійних чи сімейних стосунках, опиняться перед вибором: партнер наполягатиме на тому, що його професійна та кар’єрна реалізація важливіша за вашу, тому вам буде запропоновано пожертвувати своєю роботою. Але не поспішайте звинувачувати партнера в черствості та нерозумінні ваших потреб. Ситуація кардинально зміниться, коли подіє вітер змін. Це станеться у третій декаді квітня. До цього часу ви остаточно влаштуєтеся на новому місці з вашим непримиренним партнером або.. у нових стосунках. Успіх у коханні 3 та 6 квітня.

Діва-кохання

Цікаво по темі: Як зрозуміти, що ти — сапіосексуал?

Сюрпризи

_________________

20 квітня на вас чекає основний сюрприз місяця — хороші новини, посилка або великий грошовий переказ здалеку. Придумайте, як і куди витратите гроші, на отримання яких вже не розраховували. Придивіться до дорогої прикраси або загляньте у брендовий бутик.

Повний гороскоп на 2023 рік: Діва: уважніше до оточення

♎️ Терези

Займіться навчанням та уникайте колишніх.

Фінанси

_________________

Матеріальне становище Терезів буде стійким, але не надто шикарним. Основний дохід піде на розв’язання дитячих питань і витрат на хобі, що нещодавно утворилося. Гроші будуть приходити з одного джерела, весь місяць змушуючи вас думати над тим, як розширити картину фінансового майбутнього і знайти додаткові сфери, що приносять прибуток. Терези-естети значно витратяться на те, що зараз є для них розкішшю. Цього місяця навчання стане гарним джерелом доходу. Це може бути підвищення кваліфікації, курси з продажу чи фінансової грамотності. У будь-якому випадку, це розумне вкладення у своє майбутнє. Вже на початку місяця виникнуть непередбачувані витрати, пов’язані з вашим комфортом і будинком. Зламався чайник, пилотяг чи тварина зіпсувала меблі в орендованій квартирі — платити за рахунками доведеться вам. Не варто вкладати гроші в ризикові проєкти, навіть якщо вони здадуться вам дуже привабливими. Особливо 7, 9, 23 квітня.

Цікаво по темі: Найкращі програми для ведення сімейного бюджету

Здоров’я

_________________

У першій декаді квітня варто запастися пігулками від безсоння та мігрені, адже вони йтимуть пліч-о-пліч, ніби не бажаючи дати вам спокій. Все це результат пережитого стресу, з яким ви й не думаєте справлятися. Відмовтеся від вечірніх солодощів перед монітором комп’ютера, замінивши їх прогулянками в парку перед сном, а ще краще — поїздками на велосипеді. Вже через тиждень таких «тренувань» ваш організм віддячить вам міцним і здоровим нічним сном, а нервова система почне відновлюватися.

Кохання

_________________

Уникайте занадто тісного контакту з колишніми, яким би невинним він не здавався. Вам належить розібратися з «підступним» планом таємного завойовника, який усіма правдами й неправдами закликає вас на побачення під виглядом ділової зустрічі та паралельно повернутися у з’ясування стосунків з тим, чий поїзд давно пішов. Ви не маєте ілюзій щодо того, як потайлива людина, що не виконує обіцянки, може змінитися. Але ризикуєте піддатися магії моменту, поринувши з головою у спогади минулого і впустити у своє життя того, хто одного разу пішов, грюкнувши дверима і нічого не пояснивши. Ви зміцніли й стали сильнішими, а вимощена внутрішня гідність не дозволяє вам піти назад і розкидатися шансами. Цього разу ви хочете вийти з гри переможцем і вам це блискуче вдасться. Самотні Терези можуть запросто попрощатися зі своїм вільним статусом, якщо тільки разочок спуститися зі своїх небес побалакати з симпатичним приятелем або колегою по роботі. Знайомства для сім’ї та шлюбу — у будь-який день, починаючи з 5 квітня.

Сюрпризи

_________________

Ви самі станете сюрпризом для себе, а точніше, той талант комунікатора, який відкриє вам потрібні двері зовсім несподіваним чином. Виграти в лотерею або отримати запрошення на престижну премію теж про вас, причому без будь-яких зусиль. 11, 19 квітня — дні удачі.

Повний гороскоп на 2023 рік: Терези: довіртеся янголу-охоронцю

♏️ Скорпіон

Приготуйтеся до довгоочікуваних подорожей та не відмовляйтеся від пропозиції руки та серця.

Фінанси

_________________

Гроші будуть швидше приходити, ніж витрачатися: від коханої людини, бізнес-партнерів, рекламодавців, клієнтів, просто з простору у вигляді бонусів, подарунків, продукції, високих гонорарів або чайових. Висока ймовірність великих вкладень у нерухомість чи продаж свого житла. Також Сонце у четвертому будинку вашого гороскопа говорить про те, що на свій будинок, близьких, їх комфорт та облаштування нового простору ви виділите щедрі ресурси. Цілий місяць ви отримуєте несподіваний прибуток, ніби настав ваш час збирати каміння. У середині квітня вам прийде думка про подорож за океан або до теплого моря. Ви не замислюючись, купите дорогі квитки та забронюєте найкращий готель з VIP-сервісом. Цього місяця світ як ніколи демонструватиме вам вашу обраність, а ви тільки встигайте дякувати вищим силам за таку щедрість. Ідеальні дні для благодійності та вкладень у майбутнє — 4, 6, 10, 12 та 29 квітня.

Скорпіон-фінанси

Здоров’я

_________________

Попри весняні запахи та природу, що прокидається навколо, ви можете підхопити застуду з постільним режимом. Ви відчуєте, що імунітет ослаблений і потребує зміцнення. SPA-процедури, масажі та мінеральна вода допоможуть швидко прийти в норму, відчути бадьорість і приплив сил, які вам незабаром знадобляться.

Цікаво по темі: 5 ідей для spa-вечірки з подругами

Кохання

_________________

У любовно-романтичній сфері відбудеться приголомшлива та несподівана подія. Ви вийдете на новий рівень стосунків із партнером, навіть якщо ви давно і серйозно одружені, а по дому бігають спільні діти. Будьте готові до оновлення стосунків або відзначення річниці з розмахом та розкішними частуваннями. Вільні Скорпіони у прямому сенсі зіткнуться з майбутнім коханням всього свого життя на дорозі, у ліфті готелю чи офісу. Один палкий погляд миттєво вирішить все і ви вже погоджуєтеся йти на побачення з незнайомцем, навіть не спромігшись дізнатися ім’я власника чарівного голосу та зовнішності з обкладинки глянцю. Цього місяця зоною ризику та адреналіну для вас стане територія кохання та особистих перемог, яких буде цілий букет. Кому віддасте своє серце — вирішіть наприкінці місяця, а поки що — ви у центрі дивовижних подій.

Риби кохання

Сюрпризи

_________________

Повною несподіванкою для вас стане новина про чиїсь заручини чи пропозицію руки та серця, свідком якого ви мимоволі станете. Вас приголомшить краса каблучки, якщо пропозицію зроблять вам. Сміливо погоджуйтеся, адже ви так любите хитромудрі повороти та шикарні ювелірні прикраси.

Повний гороскоп на 2023 рік: Скорпіон: розкривайте таємниці

♐️ Стрілець

Будьте щедрими та хапайте своє щастя за хвіст!

Фінанси

_________________

Стрільці обмінюють свій дорогоцінний час на досить великі та масштабні гроші, які дозволяє їм отримати їхня нетривіальна та суспільно корисна діяльність.

Особливо зростуть у доході ті, хто займається консультаційною діяльністю та роботою, пов’язаною із закордоном та іноземцями. Ви закінчите сплачувати рахунки за контрактом та розірвете зобов’язання, вивільняючи кошти. Але як завжди трапляється у вашому житті, цим фінансам вже знайдено застосування. Можливо, ви вкладете свій ресурс у нерухомість або здійсните іншу велику покупку, а може використаєте шанс придбати за приємною ціною предмети колекціонування або розкоші. Багато хто з вас поставиться з розумінням до своїх родичів і щедро поділиться фінансами на операцію або візьме участь у придбанні нового гаджета. Вам не слід позичати гроші, але ділитися тією сумою, яку ви з радістю пожертвуєте — можна. Ви ж знаєте, що саме до вас віддані гроші завжди повертаються в десятикратному розмірі.

Стрілець-фінанси

Здоров’я

_________________

Перша половина квітня буде насиченою спонтанними поїздками, а тому спати доведеться небагато. Режим, що збився, дасть свої плоди у вигляді нічних пильнувань і, як наслідок — відчуття втоми у тілі. Вашим рятівником стане друг чи подруга, які запропонують вам поїхати на відпочинок не галопом, а вдумливо, спокійно та споглядально, у престижне місце для багатих. Недовге перезавантаження та турбота про тіло поверне вам втрачені сили.

Кохання

_________________

Хоча ви не схильні до страждань і швидко забуваєте про любовні переживання, квітень буквально сприяє вашій надмірній чутливості та навіть плаксивості. Це змусить партнера губитися в здогадах і сумнівах: що він зробив не так і чим не догодив цього разу? А вам раптом захочеться веселощів та зміни романтичного градуса. До середини місяця все стане на свої місця, адже хтось ще вміє любити так ви й так яскраво демонструвати свої почуття. Партнер, доведений до сказу, що вже зневірився домовитися з вами, раптом виявить, що у ваших стосунках теж настала весна, а ви — найдивовижніше створення на землі. Він сповниться ніжністю до вас, яка виллється в подарунки та несподівані поїздки. Для вільних Стрільців рекомендації від зірок: не засиджуватися вдома за книгами та романтичними фільмами, а вирушати у книгарню, автосалон чи кінотеатр. У вас з’явиться шанс зустріти цікаву людину, з якою можливі не лише  інтелектуальні бесіди, а й щось більше. Кохання та побачення – 2, 6, 11, 17, 19, 25 та 29 квітня!

Стрілець-кохання

Цікаво по темі: 10 найкращих мелодрам про кохання

Сюрпризи

_________________

Як давно ви не отримували справжніх записок на папері? Квітень здивує вас не лише способом подання любовного послання, а й особистістю відправника. Щастя буквально у ваших руках.

Повний гороскоп на 2023 рік: Стрілець: назустріч коханню та успіху

♑️ Козоріг

Направте ресурс на здоров’я та фінансові накопичення.

Фінанси

_________________

Підраховуючи суми, яка йде з вашого гаманця на оплату таксі, ви серйозно задумалися про покупку власного транспорту. Тому кожну копійку ви маєте намір відкладати на машину, яку пристрасно хочете придбати або обміняти свій автомобіль на нову модель. Але заспокоївшись, вирішили, що нове авто не лише розв’яже питання з таксі, а й підвищить ваш статус у власних очах. З вашим ентузіазмом та цілеспрямованістю, вам вдасться не тільки відкласти велику суму на придбання мрії, але й переїхати в нову квартиру чи офіс у більш престижному районі. Ті, хто працює за найманням, отримають підвищення на посаді та збільшення зарплатні, а також табличку із золотими літерами на дверях кабінету. Небеса рекомендують у другій декаді квітня відкрити накопичувальний рахунок та перебрати папірці у гаманці. У процесі чищення вам захочеться терміново купити новий і обов’язково брендовий, куди поміститься більше грошей.

Козоріг-фінанси

Здоров’я

_________________

Цілий місяць ви боротиметеся із зайвою вагою та шкідливими харчовими звичками. Дехто навіть звернеться за консультацією до дієтолога і розщедриться на особистого тренера з фітнесу. Вже весна, а ви ще не в ідеальній формі! Куди це годиться? Адже у вас великі плани на особисте життя та відпустку з коханою людиною. Якщо не схуднете, то скоріш поїдете дихати гірським повітрям, але ніякого пляжу, адже ви хочете виглядати бездоганно!

Цікаво по темі: Як швидко схуднути: 5 популярних експрес-дієт

Кохання

_________________

У вашому житті настає період, коли потрібно прийняти раціональне та зважене рішення у коханні. Замість вашого звичного стану здорового прагматизму, ви не можете утихомирити емоції, що клекотять, і відчуття несправедливості, що давно поселилося між вами. Хтось намагатиметься відстояти свою правоту, а інший в черговий раз не на жарт посперечається з коханою людиною. Обережніше з різкими висловлюваннями, адже це все підступний провокатор Овен із його вогненною руйнівною енергією. Він — господар місяця, постарайтеся не піддаватися, щоб потім не пошкодувати про сказане і зроблене. На вас можуть роздратуватися і мовчки піти, тоді доведеться діставати з архівів колишніх захоплень того, на кого ви б ні за що не подивилися у своєму ресурсному стані. Неодружені Козороги у своєму новому, легковажному і романтичному образі зустрінуть свою половинку за найдивовижніших обставин. Наприклад, у кабінеті лікаря, у ветеринарній клініці чи зоопарку. Місцем зустрічі також можуть стати прогулянки у парку та декорації дикої природи.

Телець кохання в березні 2023

Сюрпризи

_________________

Ви підпишете контракт, або навіть кілька, у різних сферах із вигідними для себе умовами. Але головним сюрпризом стануть ділові відносини із престижною компанією, яка вважається світовим лідером у своїй сфері. Як же це гріє душу! Ловіть успіх у третій декаді місяця!

Повний гороскоп на 2023 рік: Козоріг: настав час активно діяти

♒️ Водолій

Досягнення бажаного в усіх сферах майже у вас у кишені.

Фінанси

_________________

Знак, який найбільше зазнає змін у всіх сферах і особливо гостро відчує це у сфері фінансів — Водолій. Як купити квартиру чи зробити ремонт? Відкласти на відпустку чи відкрити власний інтернет-магазин? Саме ці питання хвилюватимуть вас протягом усього квітня. Глобальні грошові вкладення та масштабні витрати вам забезпечені, але через партнерські відносини, як особисті, так і ділові. До вас легко і вільно йдуть гроші, головне, правильно і розумно їх інвестувати. Найкращий варіант — вкласти гроші в майбутнє. Наприклад, почати будувати житло за кордоном або створити додатковий дохід через інтернет-ресурси. Намагайтеся весь квітень бути у всеозброєнні й шикарно виглядати, адже від зовнішнього вигляду безпосередньо залежить ваш заробіток і те, на які бонуси ви можете розраховувати. Висока ймовірність, що вам захочеться витратитися на новий одяг та дороге взуття, яке стане важливою частиною іміджу. Завдяки йому ви закриєте велику угоду або вас візьмуть на престижну роботу. Хороші дні для придбань — 14, 26 квітня, а ось 30 квітня можна написати заяву про звільнення, якщо хочете змін раз і назавжди.

Володлій-фінанси

Цікаво по темі: Ідеї весняного декору дому своїми руками

Здоров’я

_________________

Прекрасний час для того, щоб кинути палити та взяти аскезу від кави на місяць. Для того, щоб було легше і приємніше її тримати, заохочуйте себе регулярними походами за смузі або замовте собі детокс-меню з доставкою додому. Маєте в руках шанс кардинально змінити картину здоров’я, яке ви запустили. Зірки також рекомендують вам не зволікати з ідеєю зайнятися екзотичними танцями або заглянути на скеледром.

Кохання

_________________

Ви чарівні й неповторні, нова зачіска додає настрою та впевненості у власній привабливості, а представники протилежної статі з цікавістю дивляться вам услід. Друга декада місяця буде багата на заходи та нові знайомства. Ви тільки встигаєте збирати компліменти, а ваша телефонна книга поповнюється новими іменами, часто іноземними. Цього місяця, як ніколи, актуальні знайомства в інтернеті та романи із присмаком закордону. Комусь із вас запропонують з’їхатися, а сімейні Водолії вирушать з ініціативи коханої людини в екстремальну подорож чи паломницький тур, де теж покажуть себе як зірка компанії. Близька людина образиться на вас через ваш складний графік роботи. Вам належить задобрити його приємними сюрпризами та обіцянками у стилі «я так більше не буду». Звичайно, ви злукавите, але в той момент щиро віритимете своїм словам. Відмінний час для перспективних знайомств із 14 по 17 квітня.

Водолій-кохання

Сюрпризи

_________________

Вас може розчарувати людина з найближчого оточення, яку ви вважали зухвалою акулою, але обставини явили вам милого та беззахисного котика. Ви повинні розбиратися з особистими стосунками пари, де обидва є вашими друзями. Але ви й тут щасливо викрутитеся! Дати успіху — 7, 17, 26 квітня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Водолій: задавайте свій ритм цьому року

♓️ Риби

Турбота про близьку людину та ясність у стосунках стануть пріоритетом.

Фінанси

_________________

Початок місяця вимагатиме від вас чималих зусиль і зосередженості на новій справі, куди ви вкладаєте весь свій запал, сподіваючись, що в майбутньому воно принесе колосальний прибуток. Все обернеться якнайкраще, якщо ви не тільки сподіваєтеся, але й щиро вірите в результат. Напишіть бажану суму на папері, зробіть ритуал чи візуальну практику на гроші. Ці способи спрацюють дивовижним та магічним чином. Ваша сила віри сильніша, ніж у будь-кого. Багато хто з Риб витрачаються на питання здоров’я та краси, причому необов’язково особисті. Протягом усього місяця вам доведеться сплачувати рахунки того, до кого ви прив’язані та з ким відчуваєте глибокий душевний зв’язок. Від цього зв’язку суттєво полегшиться ваш гаманець. Рекомендація від зірок: вкласти фінанси у здоров’я, навчання та купити собі новий гаджет. Хтось із вас почне ремонт, а от чи закінчить? Сприятливі дні для фінансових перемог — 11, 19 та 26 квітня.

Телець фінанси в березні 2023

Здоров’я

_________________

Сатурн у шостому будинку здоров’я та зобов’язань говорить про те, що багатьом з вас необхідно серйозно поставитися до цієї теми та поспілкуватися з лікарями. Комусь буде актуальним «тюнінг» зовнішності, а хтось зважиться на давно заплановану операцію. Тим Рибам, хто не переймається хірургічними втручаннями, захочеться займатися розтяжкою, стрункішати та підкоригувати область портретної зони (уколи краси, новий аксесуар або стрижка). З імунітетом, тиском та самопочуттям все гаразд.

Цікаво по темі: Усе, що ви хотіли знати про стретчинг

Кохання

_________________

Ви відчайдушно наздоганяєте, борючись за увагу того, хто тікає від вас і не прояснює ситуацію ваших стосунків та статусу. Вам набридло чекати та жити у невизначеності, ви хочете і потребуєте ясності прямо зараз. У квітні у Риб одночасно прокинуться гордість, сміливість і рішучість, а партнеру доведеться дипломатично ухилятися від ваших шпильок і непомірних претензій. З дрібних конфліктів ви дізнаєтеся про себе багато нового, партнер вас словесно провокує на сімейний скандал і навмисно виводить вас із себе. Але у вашому арсеналі повно козирів та аргументів. Вільні та не обтяжені сімейним щастям Риби мають високі шанси зустріти статусну людину, яка не здасться такою з першого погляду. Ви познайомитеся за невимушених, неформальних обставин і не відразу роздивитеся того, хто перед вами. Для тих, хто хоче познайомитись в інтернеті, зірки радять розміщувати свої анкети на сайтах 5, 6, 10, 17, 24 квітня. Нехай вам пощастить!

Козоріг кохання березень 2023

Повний гороскоп на 2023 рік: Риби: дивіться у майбутнє, з легкістю відпускаючи минуле

Сюрпризи

_________________

Основним подивом місяця стане розкрита вами таємниця, що стосується найближчого оточення. Ви прибуватимете у розгубленості, виявиться, що вам нема з ким порадитись, окрім карт Таро або астролога. Тому більшістю моїх квітневих клієнтів будуть саме витончені та мрійливі Риби. Ловіть успіх весь місяць і навіть у день затемнення 20 квітня!

Читайте також:

31 Березня / 2023 Гороскопи

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлия

    Всём чистого неба над головой.

VISUAL by EVA