5 ідей для spa-вечірки з подругами

Зустріч з найкращими подругами – це завжди приємно і весело! А якщо ця зустріч відбувається у форматі SPA-вечірки, тоді це не тільки приємно і весело, а ще й корисно.

Ми вірішили поділитися з вами ідеями того, як небанально і без нудьги провести вечір, поєднавши дівочі розваги з ритуалами краси. До Дня жіночої дружби ми підготували 5 різних сценаріїв SPA-вечірки і 5 різних косметичних продуктів для найближчих і найгарніших кращих подруг.

Час читання: 6 хвилин та смузі 🥤

статья доступна на русском языке

Тематична вечірка «Animal Planet»

Перевтілюємось у кумедних звірят.

Маски-звірята – це один з головних beauty-трендів в Instagram, тож ми просто не можемо обійти його увагою. Маски для обличчя Baby Pet Magic Mask Sheet від Holika Holika подарують вам купу приємних вражень і стільки ж веселощів. Підберіть до масочки веселу піжаму кігурумі і у вас готові прикольні образи для селфі.

А розважитися можна за грою у «Крокодила» на звірячу тематику. Щоб гра була цікавішою, радимо загадувати і показувати не просто тварин, а тварин, які роблять щось, що тваринам не притаманне, наприклад: «Вомбат співає йодлем».

Цікаво по темі: ТОП-10 косметики для шкіри обличчя на EVA.UA: поради косметолога

Вечірка з подругами «Героїні у масках»

Вечірка у стилі супергеройського кіно.

Так вже склалося, що супергерої стали невід’ємною частиною сучасної мас-культури, тож чому б не спробувати себе у ролі улюблених персонажів? До того ж ми точно знаємо, що кожна дівчина – це Супердівчина, і у кожної з нас є свої суперсили! Краса – одна з них.

Маски для шкіри навколо очей 7 Days, мереживні чи голографічні патчі цього ж бренду,  маска для губ Eveline чи Tony Moly  допоможуть вам створити справжні супергеройські образи для супергеройських селфі. Будь-яка додаткова супергеройська атрибутика також буде доречною.

Розважаємося переглядом фільмів «Marvel» та граємо у «Хто я?», звісно теж на тему супергероїв.

Цікаво по темі: Як прибрати набряклість з обличчя: 7 перевірених способів

EVA в инстаграм

SPA-вечірка «Операція детокс»

Позбавляємося усього зайвого.

В умовах сучасного повсякдення з усіма його вадами, такими як неправильне харчування, шкідливий вплив довкілля та постійні стреси, наш організм і наша шкіра однаково потребують очищення. Тож тотальний детокс – це прекрасна ідея для вечірки з подругами. Домовтеся дотримуватися легкого «зеленого» меню впродовж першої половини дня, а ближче до вечора вирушайте з подругами до сауни. При собі мати готові детокс-смузі і кисневі маски для обличчя від Eyenlip,  Instagood чи Beauty Derm.

Після таких очисних процедур саме час трішки розважитись і дізнатися більше про своїх подруг за грою у «Я ніколи не…». У ході гри учасниці отримують рівну кількість фішок, а потім по черзі згадують, чого вони ніколи в житті не робили. Наприклад, можна сказати: «Я ніколи не знайомилась з хлопцем першою» або «Я ніколи не цілувалася з дівчиною». Ті з дівчат, хто має такий досвід, повинні віддати вам одну свою фішку, а заразом розповісти про цей епізод у їхній біографії. Та, у котрої скінчилися фішки, вибуває. Виграє володарка найбільшої кількості фішок.

Цікаво по темі: Як позбутися пігментних плям у домашніх умовах?

Загадкова «Fantomas Party»

Вечірка у французькому стилі з детективним сюжетом.

Сценарій для тих, хто не проти поностальгувати за тими часами, коли французький кінематограф бив рекорди популярності, або ж просто бажає ненадовго поринути у атмосферу французьких 60-х – епохи зухвалих викликів, нестримної юності і духу свободи.

Вдягаємо атласні пеньюари або шовкові піжами, наносимо маску для обличчя з зеленою глиною від  GreenWay або Korres, обкладаємося подушками і влаштовуємо сеанс старого французького кіно. Келих вина (звичайно французького і звичайно якщо вам виповнилось 18) та канапки з блакитним сиром чудово доповнять атмосферу.

Альтернативою кіносеансу може стати детективна гра. Якщо у вашій компанії більше п’ятьох осіб, тоді пропонуємо зіграти в гру «Мафія» з персонажами фільму «Фантомас»: самим Фантомасом у ролі головного лиходія, комісаром Жювом, Елен, та іншими. Якщо ж ви зібралися невеликою компанією, тоді можете спробувати себе у якості справжніх детективів у грі «Такнітки», також відомій як «Місце злочину». Правила гри такі: на папірцях записані різні ситуації з загадковими обставинами. Ведучий пропонує учасникам розгадати причини цих обставин. Для цього учасники ставлять по черзі запитання, на які можна відповісти тільки «так» чи «ні», доки не розкриється уся картина того, що сталося. Ось приклад такої ситуації: «У пустелі знайдено тіло чоловіка з рюкзаком. З’ясувалося, що на момент смерті він був абсолютно здоровим. Голод і спрага також не були причиною загибелі. Чому помер чоловік?»

Відповідь: «Ключ до відгадки – рюкзак. Це парашутний ранець. Чоловік загинув внаслідок того, що парашут не розкрився». В Інтернеті можна знайти багато таких головоломок.

Цікаво по темі: Масаж обличчя: створюємо нові beauty-звички

«Om Party» для справжніх подруг

Медитативно-релаксаційна вечірка у східному стилі.

SPA-вечірка у такому форматі стане справжньою віддушиною після виснажливого робочого або навчального тижня.

Важливою частиною підготовки є створення відповідної атмосфери. У цьому вам допоможуть свічки, ароматичні палички та музика для релаксації або звуки природи.

У якості основної процедури наносимо альгінатну маску для обличчя від Librederm чи ABOUT face.

Поки діє маска, пориньте у релаксацію. Ляжте на рівну поверхню, вимкніть усі сторонні думки і спостерігайте за тим, як поступово розслаблюється ваше тіло: від пальців ніг до мімічних м’язів і навіть вух та очних яблук. Паралельно слідкуйте за своїм диханням, воно має бути рівним та глибоким, видих – вдвічі довшим за вдих.

Відновивши сили і душевну рівновагу, переходимо до творчо-медитативної частини. Заваріть чай пуер, бажано у традиційний спосіб, роздайте подругам підготовлені заздалегідь мандали-розмальовки та кольорові олівці, і запропонуйте створити свою власну мандалу для медитації. Обов`язково спробуйте медитацію на мандалу і поділіться вашим досвідом і враженнями одна з одною.

Цікаво по темі: Секрети ламінування брів та вій у домашніх умовах

Що подивитися з подругами?

Романтична комедія або фільм про жіночу дружбу? Сьогодні все дня вас! Обирайте будь-який фільм та насолоджуйтесь!

  • «Пропозиція» («The Proposal»), 2009
  • «Диявол носить Прада» («The Devil wears Prada»), 2006
  • «Любов у великому місті 1-3»
  • «З любов’ю, Розі» («Love, Rosie»), 2014
  • «Почни спочатку» («Second Act»), 2018
  • «Відчайдушні шахрайки» («The Hustle»), 2019
  • «8 подруг Оушена» («Ocean’s 8»), 2018
  • «Шпигун, який мене покинув» («The Spy Who Dumped Me»), 2018
  • «Дуже погані матусі 1-2» («Bad Moms»)
  • «Озброєні та небезпечні» («The Heat»), 2013
  • «В активному пошуку» («How to Be Single»), 2016

Цікаво по темі: Скраби та обгортання, які можна зробити вдома

Плей-лист для вечірки

Так, увесь план готовий, але чогось не вистачає? Звісно, музика! Не забудь увімкнути наш PlayList для незабутньої Girls-party.

  1. Shape Of You – Ed Sheeran
  2.  Girls Like You – Maroon 5
  3. Young – Frank Walker
  4.  Katchi – Ofenbach vs. Nick Waterhouse
  5. Mad Love – Sean Paul, David Guetta, Becky G
  6. Can’t Stop The Feeling – Justin Timberlake
  7. My way – Calvin Harris
  8.  Roses In The USA – Chainsmokers, Miley Cyrus
  9. Castle On The Hill – Ed Sheeran
  10. No roots – Alice Merton
  11.  All My Friends – Snakehips
  12. Adventure Of A Liketime – Coldplay
  13. Final Song – MOMOMOYOUTH
  14. Fill It Still – Portugal The Man
  15. Loca – Shakira
  16. Shake it off – Taylor Swift
  17. Wasted – Tiesto
  18. Stay The Night – Zedd
  19. Enjoy The Ride – Krewella
  20. Leaving You – Michael S.
  21. If I Lose Myself – One Republic
  22. Timber – Pitbull, Kesha
  23. Partition – Beyonce
  24. Get Lucky – Daft Punk
  25. We Can’t Stop – Miley Curys

Обирайте свій сценарій, збирайте найкращих подруг, і нехай цей спільний SPA-вечір стане для вас незабутнім!

Читайте також:

13 Квітня / 2021 Догляд за тілом

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Татьяна

    Отличная идея!

  2. Ольга

    Подруга для мене дуже рідна людина, моя підтримка, порадниця, мій позитивчик!))
    Тому обов’язково відсвяткуємо День Подруги!
    Поради чудові, допомагають згадати всім нам що ми жінки і повинні витрачати час на себе( хоча так складно буває виділити тей дорогоцінний час на себе, коли в тебе сімя, а особливо маленька дитина…).
    Дякую за такі поради та цікаві ідеї для відпочинку!
    Любіть себе, цінуйте подруг та виділяйте час для цікавого відпочинку

Рекомендовані статті