Як почуватися на побаченні впевнено та розкуто?

Мені знадобився приблизно рік після розлучення, щоб наважитися на реєстрацію в Tinder, і кілька «перших побачень», щоб відчути себе розслаблено і впевнено на будь-якій зустрічі. Як? Пропоную читачкам Єва блог вісім опорних точок.

Одягайся правильно

Якщо ви домовилися повечеряти, а потім прогулятися містом, взуття на підборах краще залишити для іншого випадку. Взимку краще бути одягненою тепло і комфортно, ніж в шовк і шифон — крім випадків, коли, наприклад, плануєш приїхати та повернутися на таксі. Взуття нехай буде зручним, багато разів взутим, одяг — за розміром, а не «головне — застібнути».

Пам’ятай про доречність. У театри, звичайно, давно пускають і в джинсах, але більш підходящим мені здаються плаття. На вечерю одягайся, орієнтуючись на заклад. У ресторан можна більш нарядно ніж зазвичай, в кафе і кав’ярні я ходила в джинсах і білій шовковій сорочці, джинсах і светрі, платтях в стилі casual. Влітку — топи та спідниці, сарафани та сукні, тому що я люблю хвилясті тканини. Одягай те, що для тебе звично і зручно, щоб не відчувати себе скуто через незвичайний фасон або невідповідний розмір.

Цікаво на тему: Просто та елегантно: образи для побачення 14 лютого

Зроби улюблений макіяж

Тут я теж «за» звичне. Якщо ти ніколи не носила червону помаду, а перед побаченням вирішила воскресити колись куплений тюбик — не варто. Якщо ніколи не малювала «стрілки» і немає досвіду робити це добре, краще практикуватися у вільний час, без поспіху і зайвих очікувань. Косметика далеко не головне в твоєму образі, важливіше, чи схожа ти на саму себе.

Цікаво на тему: Шість помад для пристрасних поцілунків

Підбери відповідний аромат

У моєї подруги в студентські часи були «щасливі» парфуми — маленький флакон, куплений в першій поїздці в Європу. Вона говорила, що цей аромат асоціюється у неї з тієї поїздкою і повертає відчуття свободи і втіхи від життя. У дні важливих подій (іспит, побачення, співбесіда на роботу) вона наносила їх і це надавало їй впевненості й оптимізму. Ти можеш вибрати будь-який приємний аромат і наділити його особливим змістом, а можеш користуватися давно улюбленим. Я багато років експериментую з ароматами, але незмінно улюбленими залишаються ті, які і «ношу» на побачення — ніжний Lanvin і ледь вловимий, але такий приємний Masaki Matsushima.

Цікаво на тему: Парфуми для побачення: аромати, що приваблюють чоловіків

Не йди голодною

Якщо ви домовилися гуляти (йти в кіно, на виставку), ситий шлунок не видасть ані звуку в невідповідний момент. На зустрічах в кафе мені, наприклад, комфортніше спілкуватися, коли я неспішно їм салат і потягую вино, а не мрію в одну мить з’їсти суп, основне блюдо і замахнутися на десерт. Коли всередині все стискається від голоду, я хочу їсти, а не розповідати про себе або обговорювати цікаві для співрозмовника теми, а ти?

Цікаво по темі: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

Зніми «рожеві окуляри» — він теж людина

На перших зустрічах все може бути незграбним, тому що багато людей хочуть виглядати кращою версією себе. Це породжує багато напруги, тому не варто нікого, в тому числі і себе, ідеалізувати. Якщо чоловік неправильно вимовив слово, не користується ножом під час їжі або розповів анекдот, який віддає сексизмом, спробуй побачити за цим живу людину. А у випадку з анекдотом можна акуратно з’ясувати, чи розуміє він, що саме висміює, і чи дійсно це смішно.

Створи позитивний настрій

Якщо попередній досвід побачень або стосунків залишив гіркий осад, постарайся не тягнути його в новий контакт. Той, хто запросив тебе на побачення, не має ніякого відношення до попереднього хлопця, не відповідає за минулі помилки або погане ставлення до тебе. Ти навряд чи хочеш нести відповідальність за те, як обійшлася з хлопцем його колишня дівчина, а, значить, не роби так сама. Настроюйся на позитив і відкритість, це допомагає розслабитися і завойовує прихильність твого співрозмовника.

Продумай теми для розмови

Студіювати всі новинні портали за годину до зустрічі необов’язково, але подумати, про що хотілося б запитати, що обговорити, що розповісти — бажано. На випадок, якщо розмова не виникне сама собою, ти можеш повернутися до свого уявного списку і оживити діалог цікавим запитанням або темою.

Цікаво на тему: Як приймати компліменти

Пам’ятай про свою цінність і залишайся собою

Впевненість народжується з відчуття своєї цінності. Нехай воно завжди буде з тобою, і дозволяє тобі поводитися природно, не прикидаючись кимось іншим. Пам’ятай про свої кордони — як з тобою можна і як не можна, залишайся собою, пам’ятай про те, що ти — унікальна, значима, іншої такої жінки немає.

Побачення бувають різними. Довгоочікуваними і спонтанними, вдалими і не дуже, багатослівними і наповненими довгими паузами. Деякі запам’ятаються на багато років, а деякі захочеться забути відразу після прощання. Нехай перших буде більше! І нехай на них не буде місця скутості і невпевненості.

Тобі можуть бути цікавими статті:

  1. Закохати в себе: 7 якостей, які підкорюють оточуючих
  2. Місце зустрічі: де шукати своє кохання
  3. П’ять простих кроків для підвищення самооцінки
5 Лютого / 2021 Натхнення

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Олена

    Дуже цікава стаття. Усі поради дуже життєві. Я думаю, та дівчина або жінка що досі боїться ходити на побачення, після неї обов’язково змінить свою думку. Я навпаки така людина, що любить заводити нові знайомства з легкістю, хоча в дитинстві була дуже сором’язливою. Але змінила свою думку завдяки тому, що впевнела себе, що нові знайомства ще дуже цікаво і допитливо пізнавати інших людей 😉