Знову разом: 7 ідей, які неодмінно варто реалізувати з подругою після карантину

Днями я побачила рекламу нової колекції суконь одного українського бренду. І подумала: «Ось же воно, моє майбутнє літо!». У цій сукні я побачила все, що так люблю і чого так гостро хочеться цієї весни: довгі прогулянки вечірнім містом, те особливе відчуття, коли спека нагрітого за день міста обволікає відкриті плечі, зустрічі з подругами, радість, обійми, жарти, сміх, спогади, мрії та відчуття, що нам ніяк не наговоритися.

Трохи пізніше в один день продалися кілька моїх книг, і, забавно, це була якраз та сума, скільки коштувало плаття. Я замовила його, і тепер чекаю. Чекаю посилку, чекаю тепла, чекаю зустрічі з подругою. Прогулянок, можливості обійнятися і неможливості наговоритися. У мене в планах як мінімум сім занять для нас двох. Розповім про них і вам.

Снова вместе: 7 идей, которые непременно стоит реализовать с подругой после карантина | EVA Blog

1. Побачення

Збиратися на зустріч, як на побачення. Одягти сукню, зробити зачіску і макіяж, підібрати прикраси.

Бюджетний варіант: просто гуляти по місту. Пройтися по місцях, з якими пов’язана ваша історія. Згадати, скільки хорошого вас пов’язує, і скільки важких моментів ви пережили удвох.

Дорожчий варіант: екскурсія з гідом. Дізнатися більше про місто, в якому ви живете, подивитися на звичні місця по-новому. Випити кави в улюбленій кав’ярні або ігристого вина на відкритій терасі кафе.

Свидание | EVA Blog

2. Пікнік

Бюджетний варіант: приготувати вдома сендвічі, заварити чай в термосі, взяти пледи. Якщо захочете провести весь день на повітрі, можуть стати в нагоді гри, книги або фотоальбоми, які ви не дивилися разом або це було так давно, що ви і забули.

Дорожчий варіант: накупити в супермаркеті улюблених делікатесів. Ми в останній раз брали на пікнік багети, сири з пліснявою, варення з інжиру, фрукти і круасани з шоколадом, а в найближчому до парку кафе замовили каву з собою. Чудовий видався ранок!

Пикник| EVA Blog

3. Вечеря і кіно

Бюджетний варіант: замовити доставку їжі додому і подивитися комедію або кілька епізодів із серіалів про жіночу дружбу

Читайте також: “Жіноча дружба на екрані: ТОП-5 серіалів”

Дорожчий варіант: подивитися новий фільм в кінотеатрі і повечеряти в кафе, обмінюючись враженнями від фільму і обговорюючи паралелі з життям.

Ужин и кино| EVA Blog

4. Співати і танцювати

Бюджетний варіант: дискотека вдома під улюблені хіти і під гаслом «танцюй, ніби ніхто не бачить». Може стати продовженням попереднього пункту і хорошим завершенням вечора.

Дорожчий варіант: піти в бар або паб, де виступають кавер-групи, послухати живу музику і потанцювати. У деяких закладах після виступу буває караоке, теж розвага — в такому випадку краще зібрати компанію побільше.

4. Петь и плясать| EVA Blog

5. Разом зайнятися спортом

Так, в заняттях фітнесом вдома є свої переваги. На Youtube можна знайти найрізноманітніші тренування і спробувати все: пілатес, йогу, зумбу, боді-балет і танці. Можна займатися з тренерами селебрітіз і з відомими балеринами, танцювати з хореографами і качати прес в компанії моделей. Але, якщо займатися фітнесом в компанії подруги, та ще й на повітрі, вам гарантована не тільки користь, а й більше задоволення і менше шансів, що ви «зіскочите».

Бюджетний варіант: піші прогулянки або пробіжки, якщо ви живете умовно недалеко один від одного і можете це організувати.

Дорожчий варіант: басейн, заняття йогою — у багатьох містах в теплу пору року можна знайти групи, які займаються на свіжому повітрі. Або відвідайте будь-які групові заняття в студіях, які вам давно цікаві, але самі ви не наважуєтеся.

Заняться спортом вместе | EVA Blog

6. Шопінг

Бюджетний варіант: пройтися по магазинах, чітко знаючи, що вам потрібно, і купити тільки це. Подруга не дасть вам купити зайвого, і підкаже, наскільки вдало сидить річ.

Дорожчий варіант: оновити гардероб, вибрати щось для інтер’єру та/або відправитися на полювання за новими парфумами або помадою.

Шопинг | EVA Blog

7. Фото на пам’ять (відмінно доповнює всі інші пункти)

Скільки часу пройшло з моменту, як ви зробили останнє фото разом? Темне селфі з концерту, де ви обидві розмиті, або скріншот розмови по Zoom не рахується. Ми звикли робити фотозйомку в дні весілля, під час вагітності або на річницю, на дні народження дітей, але фотосесії з подругами — рідко або ніколи. Пропоную виправити це!

Бюджетний варіант: у всіх сучасних телефонах є досить непогані фронтальні камери і функції таймера. Подивіться ідеї для позування з подругою на Pinterest, наприклад, і пофотографуйтесь удвох. Спочатку може бути непросто вибудовувати кадр і не кожен кадр вийде з першого разу, але в процесі вам гарантовані веселощі і багато сміху.

Дорожчий варіант: найняти фотографа. У цьому випадку варто визначитися, чи хочете ви студійну зйомку або, скоріше, репортажну, коли ви, наприклад, гуляєте, п’єте каву або вибралися на пікнік, а фотограф непомітно знімає вас в живому процесі.

Фото на память (отлично дополняет все остальные пункты) | EVA Blog

Поділилася планами в надії, що вони відгукнуться в вашій душі так само, як в мені відгукнулася картинка сукні, яка насправді була не про неї.

А про те, що щасливими нас роблять прості речі і маленькі радості. Стосунки. Свобода. І цієї весни ми відчули це, як ніколи раніше.

Гуляти і не боятися за своє здоров’я.

Обніматися з дорогими серцю людьми, і бачити їх за столиком навпроти, а не на екрані ноутбука.

Ділитися хорошими новинами.

Сміятися.

Згадувати.

Мріяти.

Бути поруч. Навіть якщо після зустрічі нас знову забирає вихор справ і турбот, робота, побут, сім’я, життя на різних кінцях міста або навіть землі, так важливо знаходити час і місце тільки для дружби. Підживлюйте її, і вона буде підживлювати вас.

16 Квітня / 2020 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA