Як прожити червень з користю: ​​поради від астролога

Вриваємося в літо! Нарешті вже можна надіти улюблений сарафан, босоніжки, насолоджуватися теплом та будувати плани. До речі, про плани… Щоб перший літній місяць вас не засмутив, а приніс виключно користь, EVA Blog звернувся за порадами до астролога та психолога Василіси Яновськи (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit), яка працює за такими напрямками:

  • авторська методика комбінаторного прогнозу;
  • розрахунки ідеального місця для життя;
  • оригінальні способи вирішення ваших кармічних завдань та виходів із кризових ситуацій;
  • аналіз сумісності та можливостей для реалізації фінансового сценарію.

Для читачів EVA Blog Василіса Яновськи підготувала рекомендації стосовно того, як прожити червень з користю.

Час читання: 5 хвили та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Яновски_2 (1)

Коридори затемнень

Коридор затемнень закрився 30 травня в самому невизначеному і двоїстому знаку Близнюків, а це означає, що багато питань так і залишилися висіти в повітрі невирішеними. Багато подій, і особливо у власників явної повітряної карти, ще можуть проявитися на початку червня. Коли проходять затемнення, сила їхньої реалізації все ще працює за наступним аспектами.

Також слід враховувати хвилеподібність коридорів затемнень 2022 року. Їх буде цілих три, а третя фаза стане найпотужнішою. Якщо ви відчуваєте, що на вас ніяк не вплинув період травня, нічого не змінилося у картині життя та ключових сферах, це означає, що подієвість набирає розгін. Слід готуватися заздалегідь і ловити хвилю, де ми можемо бути максимально стійкими.

EVA в инстаграм

Ключові дати місяця

3 червня вихід Меркурія на квадраті до Сатурна, який нещадно руйнує плани, накладає на них обмеження. Саме у цей день не варто закладати наміри, пов’язані з домовленостями, комунікацією та юридичними особами та організаціями. Досягти успіху можуть ті, чия робота і діяльність тісно пов’язана з законом і порядком: тут буквально відбувається неможливе.

Статичний Меркурій до 13 червня гальмує питання транспорту, комунікацій та отримання дозволів.

5-10 червня є чудова нагода сказати «ні» віджилому, закрити наболілі гештальти і порвати домовленості, що заважають росту, тим самим відстоявши свої особисті та територіальні кордони, змусивши референтні групи суспільства поважати вас. Час сильних та чесних лідерів та борців за справедливість.

Порвати домовленості, що заважають росту

Наприклад, ви можете легко продати майно, якщо наперед вирішите віддати 10-20% на благодійність, пов’язану з майном. Ви впевнено виграєте битву, на якому б полі вона не відбувалася, якщо вдумливо і злагоджено, структурно діяли у другій половині травня й укладали взаємовигідні домовленості та контракти.

11-14 червня час допомоги: ті, кому допомагали ви протягом квітня та травня, допоможуть вам. Допомога та сприяння у партнерстві та групах, але!

Час допомоги

14 червня настане повний місяць у Стрільці — слизький, хоч і яскравий за подіями аспект, який можна проскочити, якщо шукати правду в прихованих джерелах, вміти прикрасити свої переваги, діяти в конкурентному середовищі в культурних та соціальних рамках, коли нема до чого причепитися, а техніки гіпнозу та нлп працюють на вас.

На що варто націлитись у червні, а що краще відкласти на потім

Будьте максимально обережні з трейдингом, підписанням договорів про співпрацю, скануйте шахраїв та брехунів. Місяць загалом виведе на чисту воду багато прихованої інформації та таємних інформаторів, подвійних агентів, вибухи у прямому та переносному сенсах: від хімічних до неймовірно скандальних, що руйнують репутацію.

Велика ймовірність розриву партнерських відносин назавжди у всіх сферах, ухід людей науки, релігії, мистецтва та політики. Ключова приголомшлива новина місяця одна й у цій сфері, але вона виявиться частково правдою.

Для пом’якшення дій аспекту слід звільнитися від ідей і переконань, що обмежують, від нав’язливих думок, від зайвого інформаційного сміття, зв’язків і контактів.

Цікаво по темі: Інформаційна гігієна в сучасних умовах: чому не варто сліпо тиснути на репост?

Удача з нерухомістю на батьківщині, придбанням нерухомості таємно і там, де живуть родичі, а також у будь-яких взаємодіях із родичами та близькими людьми, які емоційно та психологічно залежать від вас. Той рідкісний випадок, коли до вас прислухаються і змінять своє життя на краще.

Змінити своє життя на краще

Виявлення правди — новини про полонених та постаті медіапростору будуть приголомшливими. Місяць не буде особливо перевантажений складними аспектами, але все ж таки не варто:

  • з’ясовувати стосунки, якщо ви не вмієте ставити ультиматум та дотримуватись обіцянок;
  • вірити людям, які обіцяють вам шикарне майбутнє (ефемерність та обман);
  • брати кредити (витрати збільшаться у 2-3 рази, а дохід впаде), оскільки це може потягнути нові кредити;
  • не розраховувати на СЕРЙОЗНІ стосунки у нових знайомствах;
  • обманювати себе та дозволяти надмірності.

Точно варто:

  • відкрити таємний рахунок;
  • продати/купити житло (дивіться умови на удачу вище);
  • поїхати до великої води;
  • закрити питання роду та вийти зі складного партнерства;
  • почати платити борги (швидко віддасте).

Розставивши правильно пріоритети й дослухавшись до всіх рекомендацій, ви зможете прожити цей місяць з максимальною користю для себе.

 

Читайте також:

31 Травня / 2022 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *