Щастя як ціль життя: інтерв’ю з Катериною Бойко

Героїня нового випуску #БутиЖінкою — Катерина Бойко — засновниця бренду домашнього одягу Balcony Garment та щаслива матуся. Разом зі своєю командою вона дарує гармонію, затишок і турботу тим, хто цього потребує. В інтерв’ю для #БутиЖінкою ми поговорили з Катериною про те, якими якостями повинна володіти сучасна жінка, яка вона — нешаблонна краса, та як це — бути щасливою кожної миті.

 

Улюблена справа — що це для вас?

Все почалося восени 2012 року, коли я, будучи рішучою та цілеспрямованою дівчинкою, майже відразу після універу зрозуміла, що хочу розпочати власний проект. Я була сповнена сил та енергії й загорілася ідеєю домашнього одягу, оскільки для мене це найбільш щирий та відвертий різновид гардеробу. Я та моя команда вважаємо, що дім — це найближче, найрідніше місце на світі. Я часто жартую, що в мене є дві дитини: одній шість років, маючи на увазі Balcony, а іншій — 11 місяців. Адже власна справа — це робота 24/7, без перерв. На тобі — вся відповідальність, ти приймаєш рішення.

Домашній одяг для мене — це найбільш щирий та відвертий різновид гардеробу.

 

Які ваші сильні якості?

Коли думаю про те, якою я є, то пригадую зазвичай якісь робочі риси. А коли я запитала чоловіка, якою я є на його думку, він сказав, що я хороша мама та дружина. А ще він сказав, що я, маючи гармонію в собі, поширюю її на інших. Тобто маючи всередині себе спокій, впевненість у собі, я можу давати людям довкола щастя та радість.

Я себе вважаю стресостійкою та генератором ідей

 

Що для вас означає жіночність?

Це внутрішнє розуміння того, що ти маєш жити своїм життям, що тобі не треба справляти враження та не треба нікому сподобатись. Це розуміння того, що твоя цінність — в тому, яка ти є. І цей внутрішній вогонь та впевненість у собі можуть допомогти віднайти сили для чогось нового, в тому числі й для власної справи. Коли всі ґештальти закриті, коли тебе нічого не турбує зсередини, ти нікому не заздриш та не хочеш помститися чи щось довести, тоді просто живеш своїм життям, насолоджуєшся ним і так ідеш своїм шляхом, слухаючи своє серце.

Ти маєш жити своїм життям. Твоя цінність — у тому, яка ти є

 

Краса — що це для вас?

Краса людини для мене може бути чимось таким невловимим, особливим, тим, що віднайшла саме я, та що не лежить на поверхні. Це не шаблони або рамки, які може нам диктувати суспільство, а деталі. Якщо говорити про красу людини, то вона йде зсередини. Це світло, яке важко описати, але коли ти це бачиш, то ти просто щасливий саме в цю мить.

Краса — це часто щось невловиме. Те, що не лежить на поверхні

 

Які ваші ритуали краси?

Якщо говорити про догляд, то я його делегую професіоналам. В мене є ряд процедур, які я систематично роблю в різних майстрів. Я здорово харчуюсь, займаюсь спортом тричі на тиждень. Це стало настільки усталено, що я вже й забула, як це — з’їсти смажену картоплю. Років 5–6 не їм м’яса, не фанатію від солодкого. Напевно, тому я та моя дитина здорові й усе гаразд.

Не уявляю свого життя без скрабів. Коли мене питають, що подарувати, я відповідаю: скраби. Їх забагато не буває, й вони справді дають свій ефект, як, власне, і будь-що, чим ти користуєшся систематично. Це довго й потребує певної дисципліни, але тільки так це має успіх.

Чим балуєте себе?

У мене є така фішка: просто так, в будній день, наприклад, у середу посеред робочого дня, я можу піти до свого улюбленого салону на макіяж та укладку. Без жодної на те причини або нагоди — просто мені так захотілося.

Імпульсивні покупки — це часто постіль, навіть не одяг і не косметика. Інколи було б краще, щоб це був якийсь тюбик косметики, але правда життя така, що я люблю побалувати себе новим гарним набором постільної білизни.

 

   

 

Як проходить ваш ранок?

Ранок у мене змінився з появою мого Женечки. Він нас будить, ми намагаємося його вмовити ще поспати, але це не завжди спрацьовує. Потім ми приймаємо ванну, збираємо Женю до початку дня та чекаємо на няню. Снідаю я доволі одноманітно — вівсянкою на воді з медом.

 

У чому, на вашу думку, полягає секрет щастя?

Я вважаю, що щастя — це ціль життя, а бути щасливими кожної хвилини — це нормально та можливо. Дуже круто усвідомлювати своє щастя навіть тоді, коли щось відбувається не так, коли є якась проблема, стрес, негаразд. Певно, це і є секрет щастя: коли всередині є якийсь стержень, який тебе тримає і за допомогою якого ти розумієш, що це мине і це можна подолати. Впевненість, безпека, віра, затишок, душевний комфорт — це те, що реально тримає, дає наснагу рухатись тобі й окриляти інших.

Бажаємо вам натхнення задля того, аби не відволікатися на дрібниці та бути щасливими кожної миті. А ми у EVA Blog будемо готувати для вас нові захопливі статті та інтерв’ю, що допоможуть віднайти енергію для позитивних змін.

27 Червня / 2019 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті