Колесо Фортуни Таро: значення та поєднання карти

Десятий Старший Аркан — Колесо Фортуни. У передбаченнях це ворожильна карта змін, удачі та долі. Основні її тлумачення вказують на події та можливості, про які ти ще не знаєш. Вони можуть бути як корисними, так і несприятливими. Все залежить від твого ставлення та прийнятих рішень. А як аркан Колесо Фортуны впливає на характеристику людини, яка під ним народилась? Дізнайся за кілька хвилин,  одразу після того, як натиснеш лайк!

Час читання: 5 хвилин та цукерочка 🍬

статья доступна на русском языке

Колесо Фортуни: дизайн карти Таро

1-Колесо-Фортуни-дизайн-карти-Таро

Символіка 10 Старшого Аркана майже у всіх колодах має натяки на варіативність розвитку подій. У більшості карт Таро в тому чи іншому вигляді є зображення кола-колеса та елементи, розшифровка значення яких вказує на фактори, що можуть вплинути на ситуацію.

У класичному Таро Райдера Уейта Колесо Фортуни парить в небі поміж хмар, а довкола нього – міфічні істоти. Нескінченне коло людського життя, яке на кожному кроці чекатимуть випробування. Міфічні створіння символізують спокуси та можливості, що зустрічатимуть людину на її шляху.

На карті 10 аркана з колоди 78 дверей побачиш чотири персони, що сидять за круглим столом на спіритичному сеансі. Їх руки утворюють сектори, як у справжнього колеса. Символіка колоди Таро 78 дверей зазвичай підкреслює у передбаченні варіанти виходу з ситуації, що хвилює. Тож якщо випадає Колесо Фортуни, подумай:   чи впораєшся з силою, яку намагаєшся прикликати?

Цікаво на тему: Відлюдник Таро: значення та поєднання карти

Десятий аркан у колоді Таро Шаленого Місяця переносить тебе у цирк чи на ярмарок, де циганка обертає Колесо Фортуни, щоб зробити відвідувачу прогноз на майбутнє. Але фігура диявола на ворожильній карті натякає, що передбачення навряд буде приємним для отримувача.

2-Колесо-Фортуни-дизайн-карти-Таро

У Таро Манара 10 аркан називається не Колесо Фортуна, а Дзеркало. На карті зображена жінка з довгим волоссям, яка одягнена лише у короткий чорний жакет. Нижня частина її тіла оголена. Жінка стоїть у кімнаті з дзеркалами, тож її відображення бачимо багато разів і не можемо бути впевнені, яке з них справжнє. У тлумаченні карти важливим є момент, що кожен рух дівчини впливає на її відображення. Символіка цієї ворожильної карти –  всі дії мають наслідки і змінюють долю.

Шукай EVA Blog в Instagram

Таро Світлого Провидця нагадує про фільм “Доктор Стрендж” з його магічними візерунками. Дівчина стоїть у асані дерева на кількох Колесах Фортуни,  до своїх рук вона притягує світлу та темну енергії. Не відомо, якою стороною обернеться удача, але схоже, що вона буде підвладна героїні карти.

У розшифровці символіки значень 10 Старшого Аркана варто звернути увагу на те, що як би не обертались краї колеса, його центр залишається стабільним та статичним.

Цікаво на тему: Сила Таро: значення та поєднання карти

Загальна характеристика особистості з арканом Колесо Фортуни

Загальна характеристика особистості з арканом Колесо Фортуни

Люди з картою дня народження Колесо Фортуни розуміють варіативність світу та пам’ятають, що їх дії можуть мати різний результат. Не бояться змін, вірять, що всі вони на краще. Зазвичай більше придивляються до можливостей, ніж критикують себе.  Відчувають, що саме від них залежить, яким буде результат крутіння колеса. Не вирішені ситуації, урок від яких не засвоєно, будуть повторюватись у житті знову й знову.

У характеристиці людини з арканом Колесо Фортуни по даті народження зазвичай звучать такі епітети як “авантюрна”, “рішуча”, “відчайдушна”. Нерідко такі особистості діють швидше, ніж встигнуть продумати наслідки. І лише накопичений досвід допомагає прийняти правильне рішення, що зовні виглядає як щасливий випадок.

Цікаво на тему: Що таке аскеза і як вона працює

Аркан Колесо Фортуни у плюсі

Загальна характеристика особистості з арканом Колесо Фортуни

Представники 10 аркана у плюсі швидко адаптуються до змін, не розгубляться в вирішальний момент. Вірять у карму та в те, що все у житті взаємопов’язано. Розуміють життєві цикли, не намагаються їх порушувати, а використовують з користю для себе. У питаннях здоров’я нерідко вдаються до нетрадиційної медицини та інших незвичних схем лікування.

Якщо твій аркан по даті народження Колесо Фортуни, тобі благоволить удача, бо вмієш раціонально розпорядитися часом. Тобі важлива зміна емоцій. Часто опиняєшся у потрібному місці в потрібний час, легко знайомишся з людьми, які корисні для втілення планів.

Рішення та вчинки представників 10 аркана можуть впливати на долю інших.

Цікаво на тему: 8 цікавих фільмів про геніальних жінок

Аркан Колесо Фортуни у мінусі

5-Аркан-Колесо-Фортуни-у-мінусі

Коли енергія 10 аркана проявляється у мінусі, варто чекати повторення подій та проблемних ситуації, які раніше не були вирішені. Доля всіляко зіштовхуватиме з потребою знайти рішення, зробити висновки та крок вперед, а інакше невдачі переслідуватимуть. Проблемні моменти кожного разу відтворюватимуться під новим кутом.

Зовнішні сили, потреби інших починають керувати людиною з 10 арканом по даті народження, коли його енергія проявляється у перевернутому значенні. Постійно руйнуються плани, з’являються непередбачувані обставини, багато змін, але переважно не на її користь. Такі особистості можуть ставати фаталістами, відчувати безсилля перед зовнішнім світом, проявляти інфантильність.

Цікаво на тему: Трикутник Карпмана: що це і як із нього вийти

Естетика 10 аркана Колесо Фортуни у зовнішності

Естетика 10 аркана Колесо Фортуни у зовнішності

Народжені під 10 арканом Колесо Фортуни готові до будь-якого повороту, не бояться привертати до себе увагу. Вони імпульсні, що підкреслює естетика зовнішності. В їх гардеробі є одяг і для розкішної вечірки, і для раптової подорожі. Полюбляють експериментувати, в тому числі з кольором волосся. Часто роблять легкі недбалі укладки, пучки чи плетіння.

Цікаво на тему: Тренди верхнього одягу осінь-зима 2023/2024

Як проявляється в одязі

Як проявляється в одязі

У виборі одягу жінки з арканом Колесо Фортуни не обмежують себе базою, хочуть виділятися. В образі часто роблять акцент на стегна і талію.

Естетику 10 аркана у гардеробі підкреслять:

  • джинси з широкими штанинами;
  • спідниці-сонце;
  • масивні ремені;
  • сапоги та ботфорти на високих підборах.

Зовнішність жінок з цим арканом може витримати насичені, виразні кольори: жовтий, синій, оранжевий, червоний, зелений.  З матеріалів варто звернути увагу на шовк, лайкру, сатин.

Важливе місце в образі займають аксесуари, зокрема окуляри та золоті прикраси у формі кола (підвіски, сережки).

Цікаво на тему: Модний look: як зробити ефект вологих повік

Як проявляється у макіяжі

Як проявляється у макіяжі

Колесо Фортуни – це той Старший Аркан, представниці якого можуть дозволити собі насичені, яскраві макіяжі. У їх косметичці завжди знайдеться місце палетці з виразними оранжевими, блакитними, зеленими й рожевими тінями. Вони активно малюють кольорові стрілки найсміливіших конфігурацій. Завжди ретельно пропрацьовують брови.

Щоб підкреслити естетику аркана Колесо Фортуни у макіяжі, важливо додавати йому легкості, грайливості й трохи авантюрності. Глітери, хайлайтери – надійні помічники у цьому.  Жінки з 10 арканом у косметичці мають багатий вибір помад та олівців для губ, бо це дуже простий спосіб змінити настрій образа.

Представниці цього Старшого Аркана першими тестують новинки та опановують трендові макіяжі.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

  • Тіні GlamBee My Wings Butterfly Effect з 14 яскравими сатиновими та шимерними відтінками гарної пігментації.
  • Палетка стійких підводок для повік Lamel Hope Color Eyeliner Palette для гарних стрілок з насиченими, яскравими кольорами.
  • Набір хайлайтрів для контурування обличчя NYX Professional Makeup Born To Glow , шість відтінків якого допоможуть втілити техніки контурінгу та стробінгу.

Кохання, сумісність

Кохання, сумісність

Якою ж буде характеристика людини з арканом Колесо Фортуни в особистих стосунках? Почнемо з того, що вона полюбляє інтимні пригоди, які додають почуття адреналіну. Може проявити себе як нарцис, фокусуватись лише на своїх відчуттях та задоволенні власних потреб. Жінка з арканом Колесо Фортуни може ігнорувати почуття чоловіка, підкорювати своїм цілям. Партнер у цій ситуації стає лише доповненням.

Якщо в тебе 10 аркан Колесо Фортуни, тобі важливо робити висновки з попередніх стосунків. Що було класно, а що ранило та змушувало відчувати дискомфорт? Причиною розриву стала нещирість почуттів чоловіка чи твої власні страхи та комплекси?  Якщо не вирішиш певну конфліктну ситуацію, вона повторюватиметься знову й знову. Тож роби висновки, щоб покращити наступні особисті стосунки.

У розкладах на майбутнє карта Колесо Фортуни вказує на імовірність змін, зокрема у поєднанні з картою Вежі. Якщо ти шукаєш своє кохання, знай, що Всесвіт працює на твої потреби. Але йому треба допомогти, частіше виходити з дому. У поєднанні з картою Імператриці може вказувати на імовірну вагітність. А якщо ти в стосунках, а карта в перевернутому положенні, варто переглянути, як можна пожвавити та підігріти почуття, щоб або вийти на наступний етап або побачити потребу розійтися.

Цікаво на тему: 10 незвичайних видів сексу, які ти не пробувала

Аркан Колесо Фортуни: призначення

Аркан Колесо Фортуни: призначення

У сфері роботи представникам 10 аркана Колесо Фортуни подобаються ризикові рішення та спірні задачі. Впевнено почувають себе у сферах, схильних до сезонних коливань. Вони готові до програшу, але все ж сподіваються на виграш. Не втратять можливості заробити одразу велику суму грошей. І хоч не завжди удача на їх боці, не припиняють робити спроби.

Людям з арканом Колесо Фортуни подобається своїми вчинками змінювати світ, сприяти прогресу та появі нового.

Професії, які підходять 10 аркану Колесо Фортуни:

  • круп’є;
  • каскадер;
  • фокусник;
  • медіум;
  • біржовий брокер.

Цікаво на тему: Гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

Якщо твій аркан за датою народження Колесо Фортуни, то важливо знайти баланс між покладанням на удачу, вірою у свою долю та призначення, й активними діями з досягнення цілей, “крутінням колеса”. Вчись адаптуватись до змін. Те, як складається твоє життя – результат твоїх рішень. Відчувай цикли життя, сприймай і погане, і хороше їх частиною.  Будуй гарні стосунки з людьми, хто знає, коли вас знову зведе доля. Все у житті пов’язано, але саме ти – центр свого світу!

Читайте також:

13 Грудня / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA