Диявол Таро: значення та поєднання карти

П’ятнадцятий Старший Аркан — Диявол. У передбаченнях на майбутнє це ворожильна карта спокус, тілесних бажань та пристрастей. А як Диявол відобразиться на тих, для кого став арканом по даті народження? У цій статті розберемо прояв у прямому та перевернутому значенні в характеристиці людини, поглянемо, чого чекати у фінансах та коханні. Тож тисни лайк і починаємо!

Час читання: 8 хвилин та шматочок піци🍕

статья доступна на русском языке

Диявол: дизайн карти Таро

1-Диявол-дизайн-карти-Таро

Таро Райдера Уейта зображає Диявола в традиційному уявленні: роги, волохаті ноги-лапи, демонічні крила, дикий вираз обличчя, смолоскип в руках. До підніжжя трону прикуті кайданами жіноча та чоловіча постаті. Але якщо придивитись уважніше до символіки ворожильної карти, можна помітити, що звільнення цілком в їх силах.

Шукай EVA Blog в Instagram

В Таро 78 дверей незвично для цієї колоди досить темний образ. Оголена пара, що стоїть у пентаграмі, викликала диявола. Його димчаста фігура нависає над чоловіком та жінкою. Розшифровка карти підштовхує до теми сексуальних бажань, переважання тілесної сторони над духовною. “Двері” у світ спокус відкриті, та чи варто їм піддаватися?

В колоді Таро Шаленого Місяця образ Диявола хитрий та самовдоволений. Він ніби підкрадається до людини, підштовхує її відкотитися назад у розвитку (адже силует повернутий вліво, а це в символіці Таро зазвичай тлумачиться як рух назад).

Цікаво на тему: Імператор Таро: значення та тлумачення карти

Незмінно еротично зображає 15 аркан Таро Манара. Дияволиця, охоплена полум’ям, відверто спокушає чоловіка, обличчя якого має дивний вираз чи то здивування, чи то клоунської маски. Символіка карти недвозначно відсилає до сексуальних бажань та тілесних пристрастей. І герої піддаються їм з власної волі.

2-Диявол

Таро Світлого Провидця пропонує ще одне досить традиційне уявлення про Диявола. На малюнку побачиш демона з довгим волоссям та оголеним торсом, що ніби затягує тебе в коло своєї спокуси. Під простягнутою рукою силует маріонетки. Символіка карти у розкладах, особливо на особисті стосунки, може вказувати на стан залежності.

Попри те, що Диявол — символ спокус та бажань, це не обов’язково злий персонаж.  Так, він пропонує йти на поводу у порочності та тваринних інстинктів, але остаточне рішення та форма взаємодії — за тобою.

Цікаво на тему: Особисті кордони: як створювати та захищати їх

Загальна характеристика особистості з арканом Диявол

3-Загальна-характеристика-особистості-з-арканом-Диявол

Аркан Диявол розкриває в людині пристрасті, комплекси та схильність до спокус. Їх не треба боятися, але варто розуміти та контролювати. Інакше легко опинитись в маніпулятивних сценаріях, підкоритися поганому впливу чи навпаки, стати аб’юзером.

Для представників 15 аркана Диявол важливе значення має матеріальна забезпеченість. Вони бачать багато спокус та прагнуть піддатися їм, жити за принципом “спробувати все”. Невтримне потакання своїм бажанням нерідко призводить до проблем зі здоров’ям. У розкладах на майбутнє ворожильна карта Диявола вказує на потенційні проблеми з самопочуттям, бо людина захопилась самознищенням та поганими звичками. Але вона цілком здатна повернути контроль та насолоджуватись без шкоди для себе.

Цікаво на тему: Закохати в себе: 7 якостей, які підкорюють оточуючих

Аркан Диявол у плюсі

4-Аркан-Диявол-у-плюсі

Представники 15 аркана Диявол в плюсі — це енергійні особистості, які чудово розуміють свої бажання та вміють насолоджуватись життям. Вони не уникають своєї тіньової сторони, а вивчають її, обертають собі в плюс. Бо тваринна енергія — це не лише про руйнування порядків, а й про жагу до життя. Вони — чуттєві коханці. Будують прив’язаності, але уникають залежностей.

Якщо це твоя карта дня народження, ти не намагатимешся вдавати з себе святенницю, чесно зізнаватимешся у всіх вчинках, і ця природність та щирість підкупатиме, притягуватиме людей. Давай простір негативним емоціям, дозволяй собі гніватись, бути агресивною. І тоді тіньова сторона залишатиметься під контролем.

Цікаво на тему: Як зрозуміти, що чоловік тебе хоче: 10 ознак

Аркан Диявол у мінусі

5-Аркан Диявол у мінусі

Коли енергія 15 аркана Диявол проявляється у перевернутому значенні, людина стає падкою на потакання забаганкам. Цілком можливі нестриманість в алкоголі, переїдання, хаотичні інтимні зв’язки.

Характеристика людини з арканом Диявол у мінусі підкреслює порочність, схильність до маніпуляцій, зменшення уваги до духовної сфери. Може ставати зверхньою, вважати себе кращою за інших. Прагне збагачення заради збагачення.

Варто вчасно відстежувати негативні прояви, повернути собі контроль за життям та бажаннями.

Цікаво на тему: 5 порад, як перестати заздрити іншим людям

Естетика 15 аркана Диявол у зовнішності

6-Естетика-15-аркана-Диявол-у-зовнішності

Зухвала, сміливо відверта, сексуальна, часом навіть провокативна — такою буде естетика жінки з 15 арканом Диявола. Ти з однаковою легкістю  можеш як слідувати за трендами, так і порушувати їх. Єдине, що не відгукуватиметься —  безликість та однотипність. Тебе мають помічати! Пристрасний червоний манікюр, високий хвіст чи бунтарська коротка стрижка, впевнений погляд — ось органічні частини естетики аркана Диявол.

Цікаво на тему: 15 стильних аксесуарів, які доповнять твій образ

Як проявляється в одязі

7-Як-проявляється-в-одязі

Естетика 15 аркана Диявол в одязі смілива та провокативна. Дуже органічно виглядають сексуальні акценти в образі, наприклад, вирізи, підкреслена лінія грудей чи талії. Це рокова красуня, що спокушає чоловіків та розбиває їх серця. Навіть якщо вона обирає строгий діловий стиль, крій речей підкреслює плавні вигини фігури. Вміє грати з багатошаровістю. Надає перевагу насиченим кольорам, зокрема червоному, білому та чорному.

Must have в гардеробі жінок з 15 арканом Диявола:

  • сукні в білизняному стилі;
  • речі зі шкіри;
  • високі підбори.

Важлива складова образу — аксесуари, зокрема прикраси з камінням, ланцюги, шкіряні ремені, чокери та портупеї.

Цікаво на тему: Like a rock-star: як зробити макіяж у стилі гранж

Як проявляється у макіяжі

8-Як-проявляється-у-макіяжі

Зухвалий «smoky eyes», червоні губи, графічні стрілки — жінки з естетикою 15 аркана Диявол вміють привернути увагу. Вони полюбляють робити макіяж, і завдяки постійній практиці мають багато власних лайфхаків. В косметичці представниць цього аркана завжди знайдеться значний вибір олівців для губ та стійких помад для пристрасних поцілунків. Не менш важливим є макіяж очей, який привертає ще більше уваги до впевненості погляду. До речі, якщо Диявол — цей й твоя карта дня народження, спробуй цікавий модний тренд  — зворотну стрілку. І взагалі, не бійся експериментувати!

Рекомендовані товари від EVA Blog:

  • Сатинова помада для губ NYX Professional Makeup Shout Loud у пристрасно червоному відтінку. Не лише порадує насиченою пігментованістю, а й зволожить губи завдяки олії ши та манго. А пакування стане стильною окрасою косметички.
  • Палетка від Eveline Cosmetics Professional у відтінку 04 Casual Nude з забезпечить фантастично спокусливий погляд. Тіні легко розтушовуються, не осипаються, гарно віддають колір, особливо якщо наносити на базу.
  • Підводка-фломастер зі штампом Patricia Ledo Tattoo Seal 2 in 1 Matte Black забезпечить фантастично спокусливий погляд. Тіні легко розтушовуються, не осипаються, гарно віддають колір, особливо якщо наносити на базу.

Кохання, сумісність

9-Кохання,-сумісність

Люди з арканом Диявола зачаровують своєю пристрасністю та прагненням до життя.

В особистих стосунках для них важливе значення мають секс та тілесні задоволення, які можуть переважати навіть над проблемами у спілкуванні. Інколи сексуальні бажання повністю захоплюють представників 15 аркана, відключають розум та емоційний контроль, можуть зруйнувати шлюб.

В плюсі жінки з картою дня народження Диявол завжди мають насичене, цікаве сексуальне життя. Не соромляться експериментувати та відкривати різні грані своєї пристрасності, уважні до почуттів чоловіка.

В залежності від поєднання з іншими арканами по даті народження, можуть зраджувати або створювати любовні трикутники. Нерідко страждають від ревнощів, влаштовують бурхливе з’ясування стосунків з не менш палким примиренням. Повна протилежність попередньому аркану Помірність.

Цікаво на тему: Ерогенні зони у чоловіків та жінок, про які варто знати

Аркан Диявол: призначення

10-Аркан-Диявол-призначення

Для людей з арканом Диявола по карті дня народження дуже важлива матеріальна складова життя. Можуть прагнути грошей заради грошей, і для їх отримання стають показовими трудоголіками. В мінусі схильні до незаконних способів збагачення, до того ж втягнуть у це близьких.

Представникам аркана Диявол підходять професії, пов’язані з грошима, збагаченням та азартом. Ця карта дня народження сприяє творчим проявам у роботі, адже у всьому прагне глибини відчуттів. А от заборони сприймає погано, як виклик.

Цікаво на тему: Недовірливість: що це таке і як її позбутися 

Аркан Диявола по даті народження — це досить потужна карта, енергію якої необхідно навчитись правильно спрямовувати. Важливо чесно зізнаватись собі у бажаннях, бо чітке їх усвідомлення зменшить для інших можливості маніпулювати тобою. Але розуміння та визнання бажань не означає, що варто кожного разу їм піддаватися. Прийми силу своєї тіні та не дозволяй їй зруйнувати тебе!

Читайте також:

30 Грудня / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *