Помірність Таро: значення та поєднання карти

Чотирнадцятий Старший Аркан — Помірність. Під час тлумачення розкладів на майбутнє ця ворожильна карта говорить про баланс, поєднання різних прагнень в єдину систему, гармонію бажань. Рух подій неквапливий, але він завжди є. А якою буде характеристика людини, для якої Помірність — аркан по даті народження? Як його енергія вплине на особисті стосунки, поведінку та фінанси? Тисни лайк та дізнавайся! До речі, як вирахувати свій аркан, читай за цим посиланням.

Час читання: 7 хвилин та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Помірність: дизайн карти Таро

1-Помірність

Легкість, спокій та гармонія присутні в дизайні 14 Старшого Аркана в різних колодах Таро. Розшифровка символіки карти зазвичай підштовхує відшукати необхідний баланс.

В класичній колоді Таро Райдера Уейта ти побачиш янгола у білому вбранні, який стоїть біля озера та переливає воду між двома кубками. Під час тлумачення розкладу на майбутнє символіка карти часто вказує на поєднання протилежностей. Одна нога янгола на березі, інша — у воді. З одного боку від нього зелена рослинність, з іншого починається дорога, що веде до гір, за якими сходить сонце. З багатьох деталей складається цільна картина Помірності.

2-Помірність-дизайн-карти-Таро

Ще одне світле зображення у Таро 78 дверей. Дівчина з заплетеним у “рибій хвіст” волоссям стоїть на колінах перед красивими дверима, на яких замість дверних молоточків розташовано дві рибки. З їх рота, як у фонтанчиках, тече вода, яку дівчина набирає у кухлі. Символіка значення карти — про вміння затриматись у миті та проявити терпіння.

Гарний жіночий образ янгола з крилами, від якого віє спокоєм, чекає навіть в колоді Таро Шаленого Місяця, хоч зазвичай вона і про більш тіньові образи. Чого вартує хоча б малюнок попереднього аркана Смерть з неї ж. А от Помірність викликає приємні асоціації своєю символікою. Вона спокійна і, здається, навіть посміхається, поки переливає воду з одної посудини в іншу. Розшифровка може вказувати на потребу збалансовано використовувати ресурси, що є в наявності.

Цікаво на тему: Справедливість Таро: характеристика людини з картою Правосуддя

У колоді Таро Світлого Провидця Помірність постає в образі чоловіка у простих штанах та майці. Його поза досить розслаблена, а за плечима видніється силует крил, як і в дизайні Таро Райдера Уейта. Стримана, спокійна фігура персонажа вказує на задоволеність наявним положенням справ.

Шукай EVA Blog в Instagram

Аркан Помірність в Таро Манара теж має ніжний дизайн. Оголена жінка, обличчя якої закрите тонкою прозорою хустиною, гойдається на декорованій квітами гойдалці. На руках в неї, ніби дитя, чоловічий силует. Розшифровка символіки говорить про баланс протилежностей:  розслабленість жіночого образу та стриманість чоловічого, відчуття стабільності попри повітряність зображення. Суцільна гармонія. В розкладах на кохання підкреслить, що всі отримують те, до чого прагнуть.

Цікаво на тему: Відлюдник Таро: значення та поєднання карти

Загальна характеристика особистості з арканом Помірність

3-Загальна-характеристика-особистості-з-арканом-Помірність

Характеристика людини з арканом Помірність по даті народження цілком очікувано буде про стриманість у судженнях та поведінці, вміння у всьому знаходити “золоту середину”, здатність знову й знову повертати внутрішній спокій у будь-якій ситуації. Терпіння та раціональний підхід до розв’язання питань допомагають уникати крайнощів та надмірностей, які зазвичай приносять лише клопоти.

Енергія представників Помірності не про певну завмерлість, підвисання у ситуації (як, наприклад, у деяких проявах 12 аркана Повішеного), а про ритмічний, хоч і неквапливий, рух. Ці люди завжди дбають про тілесні потреби, адже поважають важливість догляду за “вмістилищем “душі. Вони гнучкі та терплячі. Поєднують різнопланову інформацію у щось нове й цілісне.

Поруч з представниками аркана Помірність почуваєшся затишно та безпечно, адже їх поведінку легко прогнозувати.

Цікаво на тему: Що таке синдром рятівника і як його позбутися

Аркан Помірність у плюсі

4-Аркан-Помірність-у-плюсі

Люди з картою дня народження Помірність вміють знаходити баланс між різними крайнощами. Зазвичай добре розуміють себе, їм не потрібно досягати кардинальних станів, щоб розібратися у відчуттях.

Прагнуть гармонійно поєднати емоції та стан фізичного тіла. Раціонально розподіляють зусилля та ресурси. Вчасно дбають про здоров’я. У плюсі ніколи не випускають з фокуса уваги, що відпочинок — важлива складова плідної роботи. Тому відновлення сил завжди є в їх плані дій.

Якщо це твій аркан по даті народження, ти як справжній ювелір можеш поєднувати речі та бажання, які здаються абсолютно несумісними. Вмієш бути скромною, слідуєш за своїми переконаннями. Цінуєш порядність та акуратність у справах. Дуже тактовна та емпатична, обережна з почуттями інших. Якщо енергія в плюсі, у твоєму житті панує мир.

Цікаво на тему: Золота середина: що означає — бути амбівертом?

Аркан Помірність у мінусі

5-Аркан-Помірність-у-мінусі

Коли енергія 14 аркана Помірність у перевернутому значенні, і керує тобою з мінуса, готуйся постійно зіштовхуватись з проблемами через порушення балансу. Імпульсивні вчинки, невміння дочекатися вдалого моменту, поспішні висновки — все це привносить смуту у твоє життя.

Характеристика людини з арканом Помірність у мінусі говорить, що вона не може знайти рівновагу, кидається у крайнощі, погано адаптується до змін, нервує та відчуває тривожність. Емоції вирують, настрій скаче то в гору, то в низ.

Коли він у перевернутому значенні, представники 14 Старшого Аркана бувають схильні до переїдання та запізнень. Обманюють самі себе. Лізуть у чужі конфлікти, чого б не зробили, коли енергія в плюсі.

Цікаво на тему: FOMO: що таке синдром втрачених можливостей і як з ним боротися

Естетика 14 аркана Помірність у зовнішності

6-Естетика-14-аркана-Помірність-у-зовнішності

Баланс деталей та загальна гармонійність образу — ключові поняття в естетиці 14 аркана Помірність. Занадто провокативні макіяжі та вбрання залиш Дияволу, мінімалістично стримані — Ієрофанту. Твою зовнішність чудово доповнять виразні, але при цьому легкі та плавні силуети.

Цікаво на тему: Типи фігури: як вдало обіграти свої особливості

Як проявляється в одязі

7-Як-проявляється-в-одязі

Щоб підкреслити естетику аркана Помірність в одязі, у твоєму гардеробі мають переважати натуральні тканини, що дихають. Зокрема, чудово впишуться льон, бавовна, шовк, сатин. А серед кольорів зверни увагу на пісочний, зелений, бежевий та пастельну палітру.

Створювати образи в естетиці 14 аркана Помірність допоможуть:

  • легкі та просторі сорочки;
  • довгі (до п’ят) кардигани з шовку;
  • речі з ненав’язливими, але помітними принтами;
  • акцентний декор з дрібними рюшами, бахромою або джгутами;
  • зручне взуття на низькому ходу (босоніжки, еспадрильї, мокасини);
  • прикраси з натурального каміння, особливо в білому кольорі.

10-Аркан-Помірність

Ніщо не повинно стримувати рухи, комфорт та зручність в пріоритеті. Зверни увагу на стиль бохо.

Цікаво на тему: Як зробити макіяж для фотографії на паспорт

Як проявляється у макіяжі

8-Як-проявляється-у-макіяжі

У макіяжі естетика 14 аркана Помірність також проявляється гармонійною достатністю, відповідністю часу й місцю. Доглянуте обличчя і без косметики має гарний вигляд. Декоративні засоби лиш підкреслюють красу природних рис.

Саме тому чи не найбільшу увагу представниці аркана приділяють ретельному пропрацьованню брів. Адже вони значною мірою впливають на загальне враження від образу.

Жінки з 14 арканом нерідко полюбляють процедуру ламінування вій та брів. Окрім того, тренуються легкими рухами малювати акуратні стрілки (переважно або між віями, або розтушовані). І звісно, не обійтися без ретельно профарбованих вій, щоб вони виглядали довшими та додавали +100 до виразності погляду.

Але не варто думати, що вміння робити ідеальний тон чи тонкощі контурингу носа проходять повз увагу жінок з арканом Помірність. Вони просто настільки делікатно використовують косметику, що помітити її можна лише з дуже близької відстані.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

  • Універсальна палітра тіней для брів Lumene Nordic Chic Extra Stay допоможе легко скорегувати форму. А стійка формула не підведе впродовж усього дня.
  • Тональний крем Eveline Cosmetics Wonder Match має не лише декоративні, а й доглядові властивості. Має приємний аромат та гарне перекриття.
  • Туш  Patricia Ledo Bamboo Collection завдяки щіточці ретельно розділяє вії, допомагає краще профарбувати їх. А техніка нанесення зигзагом підкрутить та підкреслить об’єм.

Кохання, сумісність

9-Кохання,-сумісність

В особистих стосунках люди з арканом Помірність прагнуть взаєморозуміння та душевного комфорту. Вони вміють будувати близьку взаємодію, в якій багато тепла та прийняття. Уникають емоційних гойдалок та палких суперечок з биттям посуду. Надають перевагу спокійному та конструктивному діалогу.

Ті, для кого Помірність є картою дня народження, у стосунках прагнуть рівності та чесності. Не розділяють домашні обов’язки на чоловічі та жіночі, все роблять в парі. Поруч з ними відчувається, що зустріла споріднену душу.

Але якщо карта в перевернутому значенні проявляється, порушити ідилію може відчуття, що ти занадто стараєшся, а партнер того не цінує.

Якщо у розкладі на кохання випала ця ворожильна карта, почуття чоловіка будуть розкриватися поступово, без поспіху та надмірних пристрастей. Але в цілому Помірність має гарну розшифровку у передбаченнях. Вказує на те, що взаєморозуміння з партнером майже в ідеальному стані, а шлюб має бути щасливим.  У поєднанні з картою Імператриці обіцятиме задоволеність сексуальними стосунками, здобуття гармонії або вагітність і народження дитини. Разом з картою Закохані може говорити про потребу проявити терпіння та не хвилюватись завчасно.

Цікаво на тему: 11 тем, які варто обговорити з партнером до заміжжя

Аркан Помірність: призначення

10-Аркан-Помірність-призначення-1

Представники 14 аркана Помірність — природжені посередники та медіатори. Вміють чути інших, допомагають сторонам знайти оптимальне розв’язання їх питань. Чудово справляються з конфліктними ситуаціями. Талановито домовляються та знаходять варіант, який для всіх стане win-win. Хоча, якщо енергія в мінусі, можуть створювати проблеми в колективі.

В роботі всі задачі тримають у порядку, не допускають поспіху. Вміють делегувати та чітко дотримуються зон відповідальності. Пам’ятають про важливість балансу роботи й особистого життя, вчасно відпочивають, щоб не допустити емоційного вигорання.

Представникам аркана також підходять професії, які вимагають акуратності, уваги до деталей. І хоч фінансові заробітки мають не фантастичні, але стабільні.

Цікаво на тему: 11 звичок, які допоможуть бути більш продуктивною

Для людини з 14 арканом Помірність важливо завжди підтримувати стан балансу, знаходитись у “золотій середині”. Схильність до крайнощів виводить енергію в мінус. Не піддавайся на заклики інших арканів розбурхати своє життя, це не твій шлях. Коли всередині тебе спокій та злагода, є чіткість бажань — все складатиметься як хочеться!

Читайте також:

29 Грудня / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті