Як зробити літо на дачі особливим

Багато з нас нехтують літнім відпочинком на дачі через його простоту та невишуканість. Вважаючи такий варіант відпустки прийнятним для любителів шашликів та фермерів. Однак, екотуризм набирає обертів. Дача стає місцем особливої атмосфери, неголосної та прекрасної у своїй простоті, ідеальної для відпочинку від міського галасу.

Сьогодні поговоримо, як урізноманітнити свій заміський відпочинок, щоб це літо надовго залишилось у пам’яті.

Займіться творчістю

Усамітнений відпочинок ідеальний для того, щоб відкрити в собі творчу жилку. Чим саме краще зайнятися на природі? Ви не обмежені у виборі.
До рутинних заміських справ можна підійти творчо. Закриваєте варення на зиму? Спробуйте нові рецепти – із апельсинами, бренді чи горішками.
Можна зайнятися малюванням, і щодня практикуватися у мистецтві пейзажів чи натюрмортів. Спробувати себе в написанні коротких оповідань. Знайти на горищі старенький фотоапарат і познімати природу, домашніх чи навіть автопортрети.

А щоб твори не вкривалися пилом, поділіться ними у соцмережах. Можливо, літній експеримент перетвориться на хобі чи, навіть, справу життя.

Нічні купання

Ваша дача знаходиться далеко від моря, і про літо на березі можна тільки мріяти? Можливо, неподалеку є річка чи ставок. Щоб перетворити буденне купання на авантюрну пригоду, спробуйте поплавати.. вночі. Зберіть подруг та уявіть себе справжніми русалками із народних казок. Чи покличте коханого на романтичне побачення під повним місяцем.

Переконані, тепла, наче молоко, вода і таємниче місячне сяйво запам’ятається вам надовго.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Одна книжка на тиждень

Регулярно обіцяєте собі більше читати, але не можете знайти вільного часу? Відпочинок на дачі ідеальний для неквапливого дозвілля за цікавою книжкою. Знайдіть затишне місце: у гамаку чи бесідці, заваріть собі чашку духмяного чаю та насолоджуйтеся.

Якщо ж за домашніми клопотами часу на читання не вистачає, спробуйте аудіокниги. Сьогодні їх випускають у високій якості, озвучені за ролями, наче справжні спектаклі.

Що саме читати та слухати? Ми склали для вас список ідеальних літніх книжок на різні смаки.

Організуйте вечірку

Відпустка на дачі не означає добровільного самітництва. Запросіть друзів на вихідні та організуйте справжнє свято на свіжому повітрі.
Підійдіть до підготовки творчо. Якщо звичні шашлики набридли, складіть унікальне меню та приготуйте старі страви по-новому. Уявіть себе кулінаром. Можна запекти річкову рибу на ароматних травах, придумати ягідний соус до м’яса, спекти пиріг із садовими фруктами, приготувати домашній лимонад.

Не забудьте прикрасити стіл. Запаліть свічки, зберіть букет із польових квітів, розвісьте ліхтарі чи гірлянди.

І обов’яково продумайте програму розваг: співи, танці та настільні ігри актуальні на дачі не менше, ніж у місті.

SPA-вихідні

Дача ідеальне місце для експериментів із природньою косметикою.

Спробуйте самостійно приготувати натуральні засоби для догляду за шкірою.

Скраб для тіла із кави та морської солі, глиняні обгортання, ягідний пілінг із малиною та смородиною, замість модних патчів для шкіри навколо очей – шматочок огірка.

Підготуйте усе необхідне для SPA-ідпочинку, щоб не відволікатися в процесі. Та запропонуйте подрузі провести дівич-вечір краси. Чи насолодіться тишою і самотністю.

Сподіваємося, наші ідеї прийшлися вам до смаку, і ви спробуєте їх на відпочинку.

А як ви любите відпочивати? Чим цікавим займаєтесь на дачі?

З нетерпінням чекаємо на ваші поради!

28 Липня / 2017 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA