Справедливість Таро: значення та поєднання карти Правосуддя

Одинадцятий Старший Аркан — Справедливість. В деяких колодах зустрічаються й альтернативні варіанти назви — Правосуддя та Юстиція. Розшифровка символіки цієї ворожильної карти зазвичай про баланс та рівновагу. У розкладах на майбутнє аркан Справедливість підкреслює, що всі дії мають наслідки, і за кожне своє слово доведеться нести відповідальність. А як 11 аркан впливає на характеристику людини, для якої стає картою дня народження? Час дізнатися!

Час читання: 7 хвилин та імбирний чай ☕

статья доступна на русском языке

1-Одинадцятий-Старший-Аркан

Цей аркан розглядаємо одинадцятим на основі класичного Таро Райдера Уейта. Але, як розповідали у статті про аркан Сили, у частині колод Справедливість йде під восьмим номером. Різниця з’явилась через те, що Уейт поміняв два аркани місцями, бо на основі свого бачення вважав, що таке тлумачення символіки буде більш точним.Тож якщо по даті народження тобі випав 11 аркан, можеш прочитати опис і у цій статті, і у публікації про аркан Сили, щоб зрозуміти, який з них тобі більше відгукується.

Справедливість (Правосуддя): дизайн карти Таро

2-Справедливість-(Правосуддя)-дизайн-карти-Таро

Символіка аркана Правосуддя часто має меч, терези та закриті очі справедливості.

Таро Райдера Уейта показує владну персону, що сидить на троні та тримає піднятий догори меч. На карті домінують владні, багаті кольори. Колони з двох боків ворожильної карти символічно відсилають до переходу у світ закону вищих сил.

Колода 78 дверей теж відсилає до образу юстиції. На карті зображені величезні двері будівлі суду. Біля них три персони про щось сваряться. Але символіка карти натякає, що у порівнянні з величчю одвічного порядку людська гризня – досить мізерна та несуттєва. Закон та правила вище людських емоцій. Якщо у розкладі на майбутнє випала ворожильна карта Правосуддя, вона вказує на те, що об’єктивність у ситуації важливіша за власні інтереси.

Шукай EVA Blog в Instagram

У Таро Шаленого Місяця, на відміну від Райдера Уейта, аркан Правосуддя йде під 8 номером. Персона судді зображена у чорній мантії з ключами на поясі, в руках вона тримає два мечі. Але можна побачити й третю міцну руку, що визирає з-під одягу та тримає в руках рибу. Символіка карти також відсилає до владності (корона) та подвійності стандартів (дві половинки обличчя, з відкритим та заплющеним оком).

Цікаво на тему: Колесо Фортуни Таро: значення та поєднання карти

На відміну від інших арканів у колоді Таро Манара карта Справедливості досить стримана. Бачимо обличчя жінки у хустині, яка підглядає з-за дверей. Вона відчуває цікавість до нового, бажання спробувати заборонене, але водночас обмежує себе звичними правилами. Символіка малюнку підкреслює спокусу порушити звичний ритм життя, якого звикла дотримуватись. У передбаченнях ця карта пропонує подумати: що спонукає спробувати заборонене?

3-Справедливість-(Правосуддя)-дизайн-карти-Таро

У Таро Світлого Провидця, як і у Райдера Уейта, аркан Справедливість під 11 номером. Образ на карті нагадує класичні зображення Юстиції та Феміди. Темноволоса жінка тримає на мечі чаші, що візуально нагадує терези. Вона заплющила очі й посміхається, але в перевернутому положенні карти бачимо її темне відображення.

Якщо у передбаченнях випала ворожильна карта Справедливості (Правосуддя), варто оцінити свої дії, пов’язані з ситуацією, яка хвилює, та подумати, який урок з неї треба винести. Також розшифровка 11 Старшого Аркана у розкладах вказує на імовірність подій, які похитнуть твою рівновагу, та потребу порівнювати різні варіанти їх розвитку.

Цікаво на тему: Як підібрати парфум за знаком Зодіаку

Загальна характеристика особистості з арканом Справедливість (Правосуддя)

4-Загальна-характеристика-особистості-з-арканом-Справедливість

Характеристика людини з арканом Справедливість каже, що вона поважає закони та правила. Розуміє причинно-наслідкові зв’язки. Завжди дотримується своєї точки зору, навіть якщо більше ніхто її не розділяє. Але якщо це твоя карта дня народження, обережніше у наполегливості, не забудь перевірити, чи правильно ти сама сприймаєш ситуацію. Важливо зрозуміти, які переконання були хибними та нав’язаними (родиною або оточенням). Не діли світ на чорне та біле, пам’ятай про баланс напівтонів.

Представникам аркана Справедливість необхідно нести відповідальність за свої рішення, бо все має наслідки. У ставленні до здоров’я обов’язково відновлювати баланс сил.

Цікаво на тему: Відлюдник Таро: значення та поєднання карти

Аркан Справедливість (Правосуддя) у плюсі

5-Аркан-Справедливість-(Правосуддя)-у-плюсі

Чесні, справедливі, врівноважені, відповідальні — саме такі основні характеристики людини з арканом Правосуддя у плюсі. Вона прагне до ладу у житті. Залишається вірною близьким, друзям, партнерам. Не боїться швидко приймати рішення. Довіряє своїм відчуттям та внутрішньому компасу. Цінує чесність від інших.

Люди з арканом Справедливість (Правосуддя) по даті народження — розумні особистості, мають гарні аналітичні здібності. Вміють зважувати варіанти і їх наслідки. Наділені етичністю, не забувають про моральні принципи. Їм важлива ясність розуму та об’єктивність. Полюбляють порядок в документах та фінансах, завжди відповідають за свої вчинки.

Цікаво на тему: Що таке гештальт і як його закрити

Аркан Справедливість (Правосуддя) у мінусі

6-Аркан-Справедливість-(Правосуддя)-у-мінусі

У мінусі людина з арканом Справедливості стає занадто категоричною, не сприймає уроки з попередніх ситуацій, через що повторює ті самі помилки. Занадто чіпляється за правила, постійно з кимось з’ясовує стосунки. Порушує домовленості й правила, через що стикається з кармічними “покараннями”. Та насправді це спосіб Всесвіту підштовхнути навчитись чомусь у ситуації.

Коли енергія аркана Справедливість (Правосуддя) проявляється в перевернутому значенні, людина стає схильна до нечесності, корупції, прагне уникнути відповідальності. Може поводити себе як диктатор.

Інший варіант проявлення енергії в мінусі —  відчуття, що до тебе несправедливо ставляться, що роблять винною у ситуації, де ти вчинила правильно. Стаєш упередженою, не в змозі поглянути на ситуацію об’єктивно. Програєш, бо занадто довго вагаєшся.

Цікаво на тему: Емоційне вигорання: причини, симптоми та як із ним упоратися

Естетика 11 аркана Справедливість (Правосуддя) у зовнішності

7-Естетика-11-аркана-Справедливість

Щоб підкреслити естетику аркана Справедливість у зовнішності важливо дотримуватись збалансованості образа. Симетричність ліній, врівноваженість верха та низу. Жінки з цією картою народження полюбляють статусні речі, часто вибирають червоний манікюр. Їм важлива якість та репутація бренду.

Цікаво на тему: 15 стильних аксесуарів, які доповнять ваш образ

Як проявляється в одязі

8-Як-проявляється-в-одязі

Представниці 11 аркана Правосуддя полюбляють статусний одяг, що підкреслює їх соціальну роль. Вони часто вибирають дорогі речі, але без показної кричущості й великих принтів з назвою бренду. Про вартість має казати якість, а не ім’я виробника.

У гардеробі жінки з арканом Справедливість мають бути:

  • класичні брючні костюми;
  • корсети;
  • спідниці та штани, що струменять красивими складками;
  • туфлі на підборах;
  • якісні сумки з натуральної шкіри.

Окрім того, якщо це твій аркан по даті народження, ти можеш вдало поєднувати строгий одяг та спортивне взуття.

Щоб підкреслити естетику аркана Справедливість в одязі, зверни увагу на такі матеріали як шкіра, замша та кашемір. Серед кольорів переважатиме класична трійця: чорний, червоний, білий. Доповнювати їх можуть золотий, бордовий та відтінки зеленого.  Не забувай і про аксесуари, зокрема брендові годинники, прикраси у волосся, підвіски у формі терезів чи сережки-мечі.

Цікаво на тему: Як візуально зменшити ніс за допомогою макіяжу?

Як проявляється у макіяжі

9-Як-проявляється-у-макіяжі

Структурні та чіткі по життю, у макіяжі представниці аркана Справедливість (Правосуддя) також схильні дотримуватись правил та вибирати якісні, професійні бренди. Їх не зустрінеш біля басейну з вечірнім макіяжем та не побачиш на діловій зустрічі з кольоровими стрілками. Зазвичай надають перевагу нюдовій палітрі та класичним технікам. Трендові способи використання beauty-продуктів та незвичні новинки можуть потрапити в їх косметичку лиш завдяки вдалому досвіду подруг.

Але не варто вважати, що естетика аркана недостатньо виразна та смілива. Коли є бажання підкреслити свій статус, жінки з картою дня народження Справедливість дуже вдало використовують гру тіней та правила контурингу, вміють розставити акценти. Червона помада, стійка чорна туш та ідеально підібраний тональний засіб – must have у їх косметичці.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

  • Тональний Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation SPF 30 швидко підлаштується під тон шкіри та гарно триматиметься. Допоможе вирівняти мікрорельєф та приховати пігментні плями.
  • Стійка туш Estee Lauder Double Wear Zero-Smudge Lengthening триматиметься до 15 годин, але легко, без тертя змиється спеціальним засобом. З нею вії дійсно неймовірні!
  • Матова помада L’Oreal Paris Color Riche Intense у червоних або нюдових відтінках не пересушить губи. Колір стійкий, а форма стрижня допомагає промалювати чіткий контур.

Кохання, сумісність

10-Кохання,-сумісність

Кармічний баланс — важливий фактор у стосунках для людини з 11 арканом Справедливості. Почуття мають бути зважені та об’єктивні. Брехня та зради не пройдуть безслідно, обов’язково доведеться розплачуватись. Це правило діє і для тебе, і для партнера.

Важливо проявляти уважність до почуттів чоловіка, а з іншого боку вчити його, як треба поводитись з тобою. Не замовчуй незадоволення, не терпи неприємну поведінку, екологічно проговорюй проблемні моменти, щоб знайти вихід з них.

Коли енергія аркана Справедливості в перевернутому значенні, ти можеш занадто піддаватися свіжості почуттів, втрачати об’єктивність сприйняття та цінність своїх інтересів. Важливо уникати злиття, зберігати розуміння самоцінності, підтримувати баланс між своїми інтересами та особистим життям.

Для жінок з арканом Справедливість важливий офіційний статус стосунків. Вони дотримуються погляду, що вагітність має бути у шлюбі.

У передбаченнях на кохання ця ворожильна карта нерідко є символом офіційності статусу особистих стосунків, як вступу до шлюбу, так і розлучення.

У прямому положенні у розкладах на особисте життя карта Справедливості може вказувати на ймовірність романтичного знайомства або на заміжжя зі шлюбним контрактом. А от перевернуте положення карти застерігає про потребу зіштовхнутися з наслідками образ, яки ти нанесла почуттям чоловіка у попередніх стосунках.

Цікаво на тему: 11 тем, які варто обговорити з партнером до заміжжя

Аркан Справедливість (Правосуддя): призначення

11-Аркан-Справедливість-(Правосуддя)-призначення

Представники 11 Старшого Аркана мають потужну енергетику, їм підходять лідерські позиції. Готові брати відповідальність та вести людей за собою. Можуть занадто заглиблюватись у роботу, ігнорувати бажання щастя в особистих стосунках. Тож важливо будувати work-life balance.

Якщо твоя карта дня народження Справедливість, варто вести справи чесно. Підходить юридична сфера та робота з документами. Якщо ж відчуєш несправедливість у ставленні до себе на роботі, з’ясовуйте ситуацію з упором на логіку, без емоцій.

Професії, які підходять представникам 11 аркана Правосуддя:

  • юристи;
  • податківці;
  • держслужбовці;
  • контролюючі органи;
  • працівники суду.

12-Аркан-Справедливість-(Правосуддя)

У перевернутому значенні аркана Справедливість, коли він проявляється у мінусі, людина стає схильна до корупції, махінацій з грошима та порушення правил. І важливо розуміти, що це не пройде безслідно. Те, як впораєшся з наслідками, вплине на подальший життєвий шлях.

Цікаво на тему: FOMO: що таке синдром втрачених можливостей?

Найбільше прагнення людини з арканом Справедливість — це рівновага та гармонія. В її житті важливе поняття кармічного правосуддя, відповідальності за свої вчинки та слова. Якщо це твоя карта дня народження, важливо усвідомлювати життєві уроки й не повторювати помилки. Бо кожного разу граблі, на які наступатимеш, битимуть все сильніше, аж доки не зробиш висновки та не зміниш поведінку. У стосунках з людьми керуйся принципом справедливості й неупередженості.

Читайте також:

16 Грудня / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *