Красиві листівки та привітання з 8 березня

8 березня у багатьох країнах світу відзначають Міжнародний жіночий день. Це неофіційне свято, проте воно є особливим приводом привітати рідних та знайомих дівчат. В цей день прийнято дарувати квіти, солодощі та теплі побажання, які висловлюють твої почуття. Ми, як завжди, подбали про те, щоб в тебе під рукою були красиві листівки і привітання для найважливіших тобі людей. Але спочатку трішки поговоримо про важливість самого свята і його традиції, ти ж не проти? 😉

Час читання: 2 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Твій особливий день

Твій особливий день

Усі дівчата полюбляють увагу. Отже нам потрібен свій особливий день, коли ми купатимемось у приємних привітаннях і подарунках.😈 Саме це передбачає 8 березня — свято, коли можна довше повалятися у ліжку, виділити більше часу на догляд, зустрітися з подружками та обмінятися презентами. В будь-якому разі, що б ти не планувала, це повинно принести тобі задоволення. Навіть, якщо в тебе робочий день, просто дозволь собі більше, ніж у звичайні будні. Але про себе пам’ятай та не забувай влаштувати свято своїм найближчим дівчатам — бабусі, матусі, сестрі та подружці. Нехай це буде просто ранковий дзвінок або прикольна листівка у месенджері, все одно, це приємно. Адже головне, це твоя любов та увага. ❤️

Цікаво по темі: Що подарувати на 8 березня: ідеї подарунків для близьких жінок

Як святкують 8 березня у різних країнах світу

Як святкують 8 березня у різних країнах світу

Як таких, особливих традицій святкування 8 березня в світі немає. Однак цей день не обходиться без приємних сюрпризів. Наприклад, в Ісландії чоловіки обов’язково вітають коханих дружин чашкою ранкової кави і роблять це дуже романтично. Вони приносять сніданок у ліжко і разом проводять трішки більше часу, насолоджуючись міцним ароматним напоєм. В Болгарії прийнято вітати не лише близьких жінок, а й вчителів та колежанок. Найпопулярнішим подарунком, звичайно, є квіти — невеличкі букети свіжих тюльпанів і мімози. У Німеччині та Франції дівчата не чекають на презенти, адже мають деякі особливі справи на порядку денному. Вони беруть участь в масових заходах, присвячених боротьбі за права жінок, що є, мабуть, найбільш важливою традицією цього свята.

EVA y Viber

Але повчитися по-справжньому відзначати жіночий день треба в італійок. Вони не упускають можливості повеселитися наповну! Для цього італійські дівчата збираються великими компаніями, гуляють містом, відвідують кав’ярні та проводять вечори в барах за келихами вина, пліткуючи і обговорюючи чоловіків. 😜

Як святкують 8 березня

Цікаво по темі: Шпигунка на завданні: як дізнатися, який подарунок хоче подруга?

Пропонуємо тобі також не сумувати, а зробити собі маленьке затишне свято або навпаки, галасливу вечірку в компанії подружок. Чому б ні, згодна?😉 А поки ти плануєш свій «особливий день» і маєш трохи вільного часу, подивись, які гарненькі листівочки українською мовою і безліч щирих слів ми підготували для привітань. ❤️

Привітання для найрідніших жінок

Зі святом весни!

Завантажити листівку

У цей прекрасний весняний день бажаю тобі знаходити свої думки і мрії в тиші, силу і красу творення в близьких, радість існування в навколишньому світі, велич натхнення в кольорах, смаках і ароматах, а любов в собі. З 8 березня, люба!

🌷

Привітання з 8 березня

Завантажити листівку

Ти ніжна і прекрасна, як цей березневий день. Хочу підхопити тебе на руки і закружити в пристрасному танці, як легкий весняний вітер кружляє невагомі пелюстки перших квітів. Вітаю тебе з 8 березня, кохана!

🌷

Найрідніша, з 8 березня

Завантажити листівку

Березень дістав срібну монетку. Тепер вона йому знадобиться. До квітникаря березень побіг, щоб купити букет до жіночого дня. У будь-який час, в будь-якому місці, нехай вам буде добре в житті. Нехай удача дарує вам все, про що мріє серце. У цей день березневий вітер облетів усе місто із святковим настроєм. Він заскочив у квітковий магазин і купив букет з тисячі тюльпанів. А на автобусній зупинці вітер зупинився і подарував кожній жінці по квітці! Зі святом весни!

🌷

Вітаю 8 березня

Завантажити листівку

Дорога коліжанко, вітаю тебе з Міжнародним жіночим днем! Залишайся такою ж неймовірно веселою, дотепною і щасливою, як завжди. Міцно обійму тебе при зустрічі та подарую тисячі добрих, щирих та радісних слів, на які ти заслуговуєш більше за будь-кого!

🌷

Happy womens day

Завантажити листівку

З нагоди Жіночого дня, бажаємо кожній з вас, щоб життя було насиченим і цікавим, як розмальовка, яку потрібно розфарбувати. Щоб кожен день супроводжувався співом птахів, що співають для жінок, як для квітів, які щойно розпустилися. Нехай з кожним променем сонця на обличчі зявлятиметься посмішка! Зустрічайте з радістю новий день, даруйте свою любов і будьте навзаєм коханими!

🌷

Зі святом 8 березня

Завантажити листівку

Чуєш дзвінкий пташиний спів, відчуваєш свіжий теплий вітерець? Весна прийшла і принесла із собою чудове свято 8 березня! Вітаю тебе з жіночим днем, бажаю щастя, натхнення і жаги до нових звершень. Нехай кожен твій день буде таким саме радісним і теплим, як сьогоднішній.

🌷

Зі святом весни

Завантажити листівку

Мила матуся, з 8 березня! Ти все моє життя даруєш мені світло радості, ніжність та спокій. Нехай весняне сонечко світить тобі ясно і зігріває кожен твій день. Будь здоровою, сильною, завжди усміхненою. Люблю тебе і міцно обіймаю!

🌷

8 березня

Завантажити листівку

Моя безцінна бабуся! Вітаю тебе зі святом весни! Хочу подякувати за твоє велике серце, уважність, з якою ти завжди ставишся до мене. Бажаю тобі чудового самопочуття, гарного настрою і великої радості, щоб ці почуття сповнювали тебе щодня!

🌷

Зі сятом 8 березня!

Завантажити листівку

Рідна моя сестричко, я люблю тебе в усіх Всесвітах і вітаю з жіночим днем! Посміхайся, радій, живи повним життям і завжди пам’ятай, як ти для мене важлива. Мої тобі найміцніші обійми та найпалкіші поцілунки в цей прекрасне весняне свято!

🌷

Вітаю з 8 березня!

Завантажити листівку

Люба подружко, ти знаєш, як сильно ціную нашу дружбу і спогади, які нас пов’язують вже стільки років, що й не злічити. Що б я без тебе робила? Ти — сонечко у моєму віконці, яке осяює мене своєю посмішкою навіть у найпохмуріші дні. Ти — моя надійна підтримка і, я сподіваюся, що це взаємно. З 8 березня тебе, моя дорога дівчинко!

Сподіваємось, ці рядки зможуть передати всю твою любов і вдячність тим, для кого вони призначені. 

Читай також:

3 Березня / 2023 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *