Як привітати та що подарувати бабусі на 8 березня

8 Березня вже близько, і хочеться порадувати всіх дорогих нам жінок. Тому пропонуємо вибрати подарунок для бабусі — від дорослих онуків та найменших.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Як привітати та що подарувати бабусі на 8 березня

Презенти для бабусі від старших онуків

Вважаєте, що ідеальний подарунок для бабусі — спиці та нитки? А от і ні! Зараз багато сучасних жінок поважного віку не обмежуються веденням домашнього господарства. Тому дорослі онуки можуть порадувати їх:

  • абонементом до спортзалу (танці, фітнес, сауна);
  • квитками на концерт улюбленої групи, у кіно або театр;
  • сертифікатами в лінію магазинів EVA, магазин парфумів або одягу;
  • прикрасами;
  • корисними гаджетами.

Хорошим подарунком для жінки в будь-якому віці стане парфум. Якщо ви знаєте бабусині смаки, можете вибрати її улюблений аромат, а якщо ні, підберіть запах, який асоціюється з нею.

Можна зупинити свою увагу на таких весняних ароматах:

Парфуми подарунок на 8 березня

Звичайно, бабусі сподобається якісна косметика. Наприклад, набори для догляду за тілом і обличчям. Ви можете підібрати засоби для різного віку й типу шкіри.

Наприклад, можна зібрати такий набір:

  • Трансдермальний крем-суфле для обличчя ABOUT face Anti-Wrinkle з ліпосомами — активно живить і зволожує шкіру, пом’якшує її, розгладжує зморшки й відновлює здоровий гідроліпідний баланс.
  • Інтенсивно відновлювальна сироватка для обличчя Mizon Snail Repair Intensive Ampoule на основі равликового слизу — омолоджує шкіру, вирівнює рельєф, активізує синтез колагеново-еластинових волокон і регенерацію епідермісу.
  • Нічний крем для обличчя L’Oreal Paris — активно живить, омолоджує, підкреслює чіткість овалу обличчя і має ліфтинг-ефект.

Доглядальна косметика подарунок на 8 березня

Також дуже популярні товари для ванни: гелі, сіль, бомбочки, зволожувальні креми, крафтове мило. Якщо ви шукаєте скромний, але приємний презент, зверніть увагу на набір бомбочок. Вони перетворять звичайні водні процедури у догляд зі спа-салону. Склад збагачений мінералами, що дуже корисно для шкіри.

Подарунок на 8 березня

Є також набори для душу, що складаються з різних засобів з приємними ароматами. Зручно, що можна підібрати якісний комплект у подарунковому упакуванні в різних цінових категоріях. Але можна зібрати й свій, наприклад, покласти туди:

  • Парфумований гель для душу Moxa’m Enjoy Every Moment засіб має вишуканий аромат, добре піниться, делікатно усуває забруднення, пом’якшує і не пересушує шкіру.
  • Захисна маска для фарбованого волосся Joko Blend Color Protect Hair Mask для підтримки здоров’я і насиченого кольору волосся. Маска запобігає появі ламкості та сухості волосся, а також запобігає появі посічених кінчиків.
  • Бомбочка для ванни Mr. Scrubber Cornflower Bath Bomb це, мабуть, один з найкращих засобів для розслаблення, який чудово доповнить будь-який подарунок.

Якщо бабуся вже в похилому віці, варто подумати про подарунки для здоров’я. Подбайте про неї, купивши тонометр або глюкометр. Перший прилад вимірює тиск, а другий — рівень цукру в крові. Навіть якщо у бабусі немає діабету, цей показник необхідно контролювати. Не забувайте про вікові зміни зору: можливо, настав час купити нові окуляри.

Як подарунок підійдуть предмети для побуту: плед, постільна білизна, килимки, рушники. Якщо готові витратитися, подаруйте бабусі мультиварку чи хлібопічку: вони дуже допомагають у побуті.

Цікаво по темі: Коли часу в обріз: 15 ідей подарунків на 8 березня

Як вибрати подарунок бабусі на 8 Березня

Якщо ви ще не визначилися, що подарувати бабусі на 8 Березня, вам стане в пригоді мінішпаргалка. Враховуйте ці фактори, вибираючи презент на свято:

  1. Вік. У похилому віці не підійде абонемент у спортзалу, а молодій бабусі не потрібен тонометр.
  2. Захоплення. Любителькам рукоділля завжди знадобляться потрібні інструменти й матеріали. Наприклад, схеми для вишивання, якісні нитки, голки. У цій ситуації виручить рукодільний магазин, де вам допоможе консультант.
  3. Характер. Якщо бабуся домосідка, вона навряд чи піде в кіно або театр. Тому це теж потрібно врахувати.
  4. Місце проживання. Коли жінка займається городом чи садом, їй знадобляться садові інструменти, насіння, саджанці. Можливо, вона мріє про лійку або якісні садові ножиці. Також враховуйте цей фактор, даруючи абонемент: їздити з передмістя до спортзалу більше як пів години в один бік — довго і дорого.

EVA y Viber

Не соромтеся запитувати, що бабуся сама хотіла б отримати на свято. Іноді краще запитати напряму, ніж дарувати непотрібні речі. Якщо у вас немає достатньо коштів, купіть щось недороге, але приємне. Повірте, що бабуся зрадіє і букету квітів із солодощами.

Універсальним подарунком вважаються гроші. Це цілком допустимий варіант, але більш знеособлений. Намагайтеся все-таки не обмежуватися конвертом: подаруйте листівку, написану від руки, шоколадку або скромний букет.

Як вибрати подарунок бабусі на 8 Березня

Цікаво по темі: Що подарувати на 8 березня: ідеї подарунків для близьких жінок

Подарунок своїми руками від найменших

Найменші онуки теж можуть зробити приємний та водночас оригінальний подарунок! Причому найцінніший, зроблений своїми руками. Поробки на 8 Березня для мам і бабусь роблять і в дитячому садку, і в школі. Ви можете запропонувати зробити презент разом. Наші варіанти:

  • намалювати гарну листівку або зробити її з кольорового паперу;
  • букет з паперових квітів (оригамі);
  • написати привітання у вигляді вірша;
  • декоративне панно (з різних матеріалів);
  • букет із квітів і фруктів/солодощів;
  • крафтове мило;
  • портрет;
  • вироби з бісеру.

Цей перелік обмежується лише вашими вміннями й фантазією. Якщо ви вмієте в’язати, можна зробити шарф або рукавички. Малюєте — розфарбувати футболку або тарілку, зробити портрет за фото. Захоплюєтеся кондитерською справою — спекти пиріг. Майже до будь-якого процесу можна і треба залучати дітей: уявіть, які вони будуть горді. А як приємно буде бабусі отримати презент, в який онуки вклали душу.

Подарунок своїми руками від найменших

Пам’ятайте, що приділяти увагу близьким потрібно не лише у свята. Тому відвідуйте і радуйте бабусь не тільки 8 березня. Повірте, вони будуть вам раді й без подарунка, аби тільки поспілкуватися з вами. Тому не соромтеся вітати улюблених бабусь навіть символічними презентами.

Електронний подарунковий сертифікат

Читайте також:

20 Лютого / 2022 Материнство

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA