Що подарувати на 8 березня: ідеї подарунків для близьких жінок

Напередодні Міжнародного жіночого свята всі переймаються пошуком подарунків. Звичайно, дівчатам сподобаються квіти та цукерки, але, може, варто підібрати щось цікавіше? Пропонуємо вам кілька варіантів сюрпризів для близьких жінок, яких ви напевно захочете привітати зі святом.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Що подарувати на 8 березня

Подарунок для мами

Ніхто не знає вашу маму краще за вас. Але якщо ви й справді не знаєте, що їй подарувати, то парфумерія стане безпрограшним варіантом. Це корисний і приємний подарунок, адже більшість жінок любить аромати духів.

Подарунок для мами

Можете заздалегідь запитати, які саме аромати подобаються мамі найбільше: цитрусові, квіткові або деревні. Якщо мимохіть дізнатися про вподобання не вдалося, підберіть запах, який вам нагадує про неї. А ще мама напевно зрадіє, якщо ви подаруєте її улюблену помаду або якісний тональний засіб.

Цікаво по темі: Як відсвяткувати 8 Березня: варіанти цікавого дозвілля

Що подарувати бабусі

Часто старше покоління асоціюється з в’язаними шкарпетками, пиріжками та консервацією. Але зараз багато сучасних жінок навіть у поважному віці продовжують вести активний спосіб життя. Якщо ваша бабуся саме така, то їй підійде:

  • сертифікат у СПА;
  • квитки на екскурсію, у театр, кіно;
  • всією родиною сходити до кав’ярні та насолодитися смачними десертами;
  • аксесуари для відпочинку та спорту: смартфон, фітнес-браслет (щоб стежити за активністю).

Бабусям старшого віку знадобляться речі, що полегшують побут. Наприклад, мультиварка, робот-пилосос. Підійдуть предмети, що створюють затишок у домі: теплий плед, термокухлі, хороший чайник або форми для випікання.

Що подарувати бабусі

Вибір подарунка залежить і від віку, і від захоплень. Якщо бабуся живе за містом, можливо, вона мріє про інструменти для саду та городу. Любить займатися рукоділлям? Пошукайте презент у рукодільних магазинах. Є набори для вишивання картин, дорога пряжа або якісний чеський бісер. До речі, можна подарувати набір для художника-початківця, якщо бабуся завжди хотіла спробувати малювати.

Також у містах працюють творчі студії. Під керівництвом майстрів можна спробувати себе в гончарстві, живописі, пісочній анімації, миловарінні. А якщо ви відвідаєте майстер-клас разом із бабусею, вона буде безмежно рада спільному дозвіллю.

Цікаво по темі: Як привітати та що подарувати бабусі на 8 березня

Презент сестрі

Більшість дівчат доглядає за шкірою, тому можна підібрати доглядову косметику для обличчя і тіла. Також є набори для догляду за волоссям. Цей варіант підійде, якщо сестра регулярно фарбує чи випрямляє волосся. Також можна презентувати декоративну косметику чи парфуми, якщо зможете вгадати потрібний відтінок і аромат.

Презент сестрі

Ще ми рекомендуємо подумати про набір пензлів для макіяжу. Це дуже корисна річ, адже зараз доводиться використовувати не один засіб для повсякденного мейкапу. Пензлі допомагають рівномірно нанести засіб на шкіру, не забруднивши руки. З ними вийде нафарбуватися в кілька разів швидше!

Вибираємо подарунок доньці

Дівчата прагнуть наслідувати дорослих, тому доречний подарунок — якісна дитяча косметика. Вона повністю безпечна для молодої шкіри, не викликає алергію та проста у використанні. Перед 8 березня в магазинах точно будуть подарункові набори дитячої косметики, тож можна подарувати один із них.

Відмінний варіант – набори дитячої косметики Honey Bunny Miss. У них дівчата знайдуть безліч класних б’юті-продуктів:

Відкрити світ мейкапу дівчатка зможуть з набором Honey Bunny Miss Мої друзі Коала, в якому є все, про що вони мріять. До палетки входять: 5 соковитих відтінків тіней і блисків для губ, помада, сухі та кремові рум’яна, зручні пензлики та аплікатор, а кофр із дзеркальцем виконаний у формі прикольної коали. Хіба це не справжнє дівоче щастя? 🤩

З наборами від Honey Bunny Miss юні леді зможуть створити цілісний образ із макіяжем та манікюром!

Вибираємо подарунок доньці

Підліткам дуже подобається корейська косметика: вона якісна і продається в оригінальному дизайні. Наприклад, продукція від брендів Tony Moly, Holika Holika, Elizavecca. У цьому віці важливо розповісти та показати, як правильно користуватися косметикою, чому потрібно вибирати якісні засоби та завжди стежити за чистотою палеток і пензлів.

Дорослій доньці можна подарувати прикраси. Дуже милий подарунок — парні кулони, однакові кільця або браслети. З креативних подарунків — фотоколажі, пазли або портрет за фотографією.

EVA y Viber

Презенти на 8 Березня для подруг і колежанок

Часом ми точно не знаємо, яка декоративна косметика подобається подрузі, тітці, кумі чи колезі. Але зробити подарунок у жіночий день все-таки хочеться. Оптимальний вихід — подарунковий набір для догляду за тілом. Можна підібрати комплекти для різних типів шкіри, різного розміру та складу. Це хороший варіант подарунка, який не буде припадати пилом на полиці.

Також підійдуть:

  • гумористичні презенти: чашки, тарілки, подушки зі смішними написами;
  • потрібні речі та декор для дому;
  • символічні та оригінальні подарунки;
  • милі та недорогі аксесуари.

Презенти на 8 Березня для подруг і колежанок

За правилами етикету потрібно утриматися від деяких презентів: спідньої білизни, засобів для інтимної гігієни тощо. Зрозуміло, що таке не варто дарувати начальниці або виховательці. Але якщо у вас достатньо близькі стосунки з подругою, то можна заздалегідь обговорити подібний презент. Або замініть його сертифікатом (наприклад, у магазин спідньої білизни).

Цікаво по темі: Шпигунка на завданні: як дізнатися, який подарунок хоче подруга?

Універсальні подарунки

Підглянути ідеї можна в магазинах подарунків. Там ви знайдете різні презенти на будь-який смак. Насправді універсальних подарунків не існує: не всі дівчата люблять квіти, солодощі, парфуми чи косметику. Тому, навіть обираючи популярний варіант, ви завжди ризикуєте не вгадати.

І це абсолютно нормально, тому що всі люди різні. Ми придумали кілька позицій, які будуть приємними та ненав’язливими:

  1. Напої: натуральний чай, кава, алкоголь — непоганий варіант. У будь-якому разі дівчина зможе взяти їх на вечірку до друзів або на роботу.
  2. Книги. Навіть якщо ви не вгадаєте з улюбленим автором, завжди цікаво почитати щось нове.
  3. Планер. Цим користується майже кожна людина, тому гарний блокнот ніколи не буває зайвим.
  4. Чашки. Їх не буває забагато: виберіть оригінальний посуд і подаруйте в красивому упакуванні своїми руками.
  5. Бюджетні аксесуари для гаджетів: чохли для телефону, навушників. Смартфон має кожен, тому варіант безпрограшний.

Універсальні подарунки

Різноманіття подарунків настільки величезне, що заплутатися в них нескладно. Тому не відкладайте підготовку до свята на останній вечір. Краще заздалегідь вивчити асортимент магазинів і підібрати ідеальний презент для кожної дорогої вам жінки.

Електронний подарунковий сертифікат

Читайте також:

21 Лютого / 2022 Материнство

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Благодійність