Що можна подарувати дитині на Новий рік

Дні у грудні зазвичай наповнені радістю і приємними турботами: підготовкою меню і закупівлею для дітей подарунків, які у своїй упряжці привезе чарівна свита Діда Мороза. Малюки вже запустили зворотний відлік до свята, а значить — саме час наряджати ялинку і готувати подарунки. Сьогодні в Єва Блог ділимося добіркою ідей, чим можна порадувати дівчат і хлопців різного віку.

Час читання: 2 хвилин та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Як вибрати подарунок дитині на Новий рік

Мама, тато і донька на свята

Ви не раз могли помічати, що щастя у дітей викликають зовсім прості, на перший погляд, речі. Дивує сам факт презенту, а не його вміст. Саме тому важливо продумати не тільки що подарувати, але і як піднести. Подарунок — це своєрідний інструмент для спілкування. Оптимально при його виборі враховувати вік та інтереси дитини. Якщо захоплень поки немає, згадайте, яка вона за характером. Посидючих малюків захоплюють настільні ігри, книги або конструктори. Непосид же порадують спортивний інвентар, інтерактивні іграшки та кейси для сюжетно-рольових ігор. Однак є й універсальні варіанти, які завжди актуальні — це засоби для догляду та краси.

Цікаво дізнатись. Звичай обмінюватися подарунками на Новий рік прийшов із Давнього Риму: люди презентували одне одному монети із зображенням богів або лаврові гілочки, які символізували повагу і добробут.

ТОП дитячих подарунків на Новий рік від EVA Blog

Так які ж ідеї презентів на свята варто розглянути в першу чергу? Замовити подарункові набори від улюблених дитячих брендів чи самостійно зібрати класний бокс? Нижче поділимось цікавими варіантами для різного віку.

Іграшки для найменших

Дитина радіє подарунку

Оскільки зовсім крихітки ще не усвідомлюють суті зимового свята, краще поцікавитися у батьків, чого потребує дочка чи синок. Дітей до року захоплюють:

Якщо хочете здивувати і водночас зробити корисний подарунок, розгляньте ідею інтерактивного нічника з функцією проєкції зоряного неба. Заспокійливі мелодії, приглушене світло і зручний таймер — усе це створить потрібну атмосферу для комфортного засинання крихітки.

Цікаво на тему: Ідеї подарунків для дітей до свят

Веселі та корисні розвивальні іграшки

Мама з сином роблять поробки

У дітях ясельного віку і дошкільників прокидаються дослідники. Вони вивчають навколишній світ за допомогою всього: слуху, зору, тактильного контакту і тощо. Тому фахівці з раннього розвитку акцентують на необхідності залучити якомога більше органів чуття. Тут прекрасно виправдовують себе сортери, музичні інструменти, конструктори, м’який пластилін.

Цікаво провести час і трохи побешкетувати можна з пальчиковими фарбами: заняття розвивають дрібну моторику і стимулюють творче мислення. А якщо запропонувати нестандартні техніки малювання зі штампами або бризками, можна зробити дозвілля дуже захопливим для всіх членів сім’ї.

Завжди «заходять» на славу інтерактивні тваринки та іграшки для ванної. До комплекту можна підібрати засоби для веселого купання, які перетворять гігієнічні процедури у свято зі справжніми дослідами.

Цікаво на тему: Ігри з дітьми під час купання з веселими монстрами Crazy Mo

Подарунки для хлопчиків і дівчаток

Дитина купається з іграшками

Практично й ароматно — це про презенти у вигляді косметики для купання. Доповнивши класичний солодкий подарунок яскравим флаконом, де буде зображений улюблений герой, можна здивувати будь-якого малюка. Той випадок, коли оформлення вирішує якщо не все, то багато чого! Набори можна сформувати на будь-який бюджет, не поступившись якості. А ще в багатьох лінійках ідентичні товари випускаються з поділом для хлопчиків і дівчаток:

  1. У Bubchen завжди можна підібрати шампуні, крем-гелі та пінки з якісними складами, які приємно пахнуть і не викликають подразнень. Чудовий вибір для крихт, мрійливих принцес, юних спортсменів і музикантів.
  2. Шампуні та гелі для душу BABE Laboratorios — це стильні пляшки і делікатні формули для комфортних водних процедур.
  3. Бренд Schauma для своїх найменших споживачів випустив засоби для купання із приємними ароматами і нейтральним pH.
  4. Дитячі гелі-шампуні Fa — коли купання в радість і на користь для тіла і волосся. Продукти пройшли дерматологічний контроль.
  5. Засоби Honey Bunny — це якісний, безпечний склад, пакування з улюбленими героями та приємні аромати всіх дитячих лінійок.

Цікаво на тему: Як цікаво запакувати подарунок?

Перша косметика для леді

Дівчинка робить перший макіяж

Подарункові набори Honey Bunny Miss — безпрограшний варіант для маленьких красунь. Наповнення продумано до дрібниць: декоративні палетки доповнені пензликами, а набори для манікюру — декором для дизайну нігтів. З продукцією стильних косметичок осягати ази догляду за собою і мистецтво краси — одне задоволення!

Бренд Lukky радує яскравими пакуваннями, стильними формами футлярів і якісним вмістом. Можна підібрати набори для візажу, манікюру або просто помаду, як у мами.  Спрей-фарба та крейда для волосся надихнуть на творчі експерименти. Блиски для губ забезпечують захисну функцію, оберігаючи губи маленьких модниць від згубних факторів середовища. Зібрати подарунковий набір з товарами бренду можна під будь-який бюджет! 

Цікаво на тему: Новорічний декор з дітьми своїми руками: створіть казковий настрій

Як оригінально подарувати подарунок дитині

Діти граються під час свят

Чарівність новорічної ночі — в очікуванні дива. Тому з врученням подарунків поспішати не потрібно. Радимо продовжити інтригу якомога довше, вибравши нестандартний формат. І так, як оригінально подарувати подарунок на Новий рік дитині:

  1. Зворотний зв’язок від Діда Мороза: у листі дитина отримує завдання квесту або карту для пошукової операції подарунка. Підказки можуть бути різноманітними: від загадок і ребусів до роздрукованих фотографій-пазлів приміщення. Ідеально, якщо вийде персоналізувати завдання під захоплення.
  2. Матрьошка: упакований подарунок поміщають у коробочку, яку після прикрашання також кладуть у коробку вже більшого розміру. Можна повторити цей трюк кілька разів, доповнюючи кожне нове пакування листівками-передбаченнями на наступний рік. Формат буде цікавий дітям-підліткам, які вже не вірять в існування Діда Мороза, але охоче беруть участь в іграх із сюрпризами.
  3. Безпрограшна лотерея — чудовий спосіб вручення кільком дітям невеликих презентів. Заздалегідь готуємо універсальні сюрпризи, красиво пакуємо і поміщаємо в мішок або підвішуємо за допомогою стрічки (за основу можна використовувати вішак для одягу). Із закритими очима пропонуємо кожній дитині випробувати вдачу.
  4. Чарівна кулька. Якщо презент невеликий, його можна помістити в одну з повітряних кульок, усі інші зі зв’язки — наповнити яскравим конфетті або записками з побажаннями. Кульки для цієї вигадки потрібно вибирати непрозорі, бажано новорічної тематики або просто золотисті та сріблясті. Щоб отримати презент, кульки доведеться лопати (можна використовувати зубочистку). Але, як знати, інтуїція може відразу підказати вірний варіант!

Діти радіють святу

Вручайте подарунки так, щоб вони доповнювали найголовніше — живе спілкування, адже для дітей немає нічого важливішого, ніж щира любов та увага дорослих!

Читайте також:

9 Грудня / 2022 Діти

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Светлана

    У нас есть гель для душа ханни банни, очень классный. Любим эту фирму!!!!

  2. Anna

    Подарунок сюрприз у кульці – це кльово

  3. Ольга Миколаївна

    Моя дитина обожнює м’які іграшки! Тому найкращим подарунком буде дитяча валіза з зображенням улюбленого героя з мультфільма “Щенячий патруль” – Скай. Взагалі, я вважаю, що це дуже гарна ідея для усіх батьків! На новорічні свята майже всі ставлять питання один одному: “А що подарувати дитині?” Такий варіант подарунку, на мій погляд, буде дуже доречним, як для дорослих, так і для малечі!

  4. Ольга

    Моя крошка очень любит мульт сериал про щенят) Ходит по дому и спасает всех кого не лень) Ловит злодеев, сажает их в клетку) Ха этим смешно наблюдать) Из щенят у нас есть все кроме Гонщика и зумы, но только мягкие игрушки) Пластиковые фигурки тоже просит. А если увидит детскую кометику с любимыми героями – точно будет хотеть и просить и на празник)

  5. Оля

    Моя дочка очень любит героиню мультфильма Скай и хочет быть похожей на неё. Ещё любим мультики Фиксики, Шрек, Мопсы. От деда мороза ждем волшебства и щенков с Щенячего патруля

  6. Ольга

    Нужно выбрать подарок ориентируясь на возраст ребёнка. Мы дарим конструкторы, настольные игры и от Деда Мороза ждем игрушки Щенячий патруль.

  7. Elena Dor

    Полезная статья, детки любят подарки!

  8. Лідія

    Моя донечка любить набори косметики Hunni Banni, що є у Єві, якісні і ціна доступна. На подарунок супер!

  9. Анастасия

    На новий рік, будь-який подарунок буде в радість, якщо дитина знайде його під ялинкою, в eva доречі багато гарних подарункових наборів для хлопчиків і дівчаток

  10. Наталья

    Щенячий патруль робот

  11. Марина

    Можна подарити щось корисне для своєї малечі

  12. Наталия

    Можна подарувати настільні ігри, пазли, розмальовки, конструктори, фарби, ролики або велосипед, цукерки і ще багатооо іншого)))

  13. Ірина

    Моя донечка полюбляє купатися щодня, тому на Миколая ми подаруємо піну для ванн хіп..а ще бомбочки для ван та гель для купання бюбхен…а ще знижки просто неймовірні.

  14. Света

    Дочці до вподоби Скай. Улюблений мультик “Булька” , ” Маша та Ведмідь”
    Нс Св. Мик замовила мінікухню

  15. Христина

    Розвиваючі сортери,книжечки,а також іграшку Маршала з мультфільма.

  16. Татьяна

    Самий кращий подарунок для дитини це іграшки та продукція із улюбленими героями мультсеріалу. Більшість діток в тому числі і мій син, люблять “Щенячий Патруль”. Приємним подарунком будуть іграшки та засоби гігієни з улюбленими героями “Honey Bunny” та шкарпетками із героями, які є у eva, що і хоче син у подарунок.
    А також любимо мультфільм із кумедними Міньонами, чудовим подарунком будуть і вони.

  17. Вера

    Самый лучший подарок для ребёнка – эмоции !! А кому, как не маме лучше знать, что нравиться её малышу, и принесёт бурю положительных эмоций ! Мы очень любим развивающие игрушки, конструктор и наклейки со Щенячьим Патрулём.

  18. Татьяна

    Моя малявка мечтает о вигваме на новый год, а я хочу, чтобы дедушка мороз принес ей железную дорогу, которая будет ездить вокруг ёлки и вигвама Танечка, 27годиков)
    Была послушная целый год и точно заслужила подарочек

    А вообще сейчас очень большое разнообразие подарков для деток и выбрать очень сложно..

  19. Татьяна

    Такой наборчик , это идеальный подарок для деток)))

  20. Ірина

    Дуже цікаві способи вручення подарунків, особливо сподобався спосіб “МАТРЬОШКА”)))

  21. Ірина

    Синочок дуже любить розвиваючі мультики про рибок, тваринок, комах. На Новий рік попросив Діда Мороза принести динозавра на пульті управління. А ще дуже любить Свинку Пеппу і Маршала з Щенячого патруля

  22. Кристина

    Спасибо, чудесно расписано, подчерпнула для себя несколько идей!!!
    Думаю племяшка и крестники будут рады))

  23. Анастасія

    Найбільше нам подобаються інтерактивні іграшки та книжечки.
    Також ми любимо мультфільми, такі як “Щенячий патруль” та пісеньки ” З любовью до дітей”.

  24. Анастасия

    День и ночь…
    Вам помочь…
    Летит патруль Щенячий…
    У меня двое сыновей, эту песенку в день я слышу сотни раз! Так что с подарком особо не заморачивались. Фигурки любимых героев, настольные игры и серия шампунь-мыло-паста с героями “Щенячий патруль”.

  25. Тетяна

    Лего это тема

  26. Юлія

    Я думаю, можна подарувати дитині щось із дитячої серії Honey Bunny. З таким подарунком їй завжди буде цікаво проводити час в ванній кімнаті .
    Мій син дуже полюбляє дивитися мультик “Щенячий патруль”. Він завжди уявляє себе на місці героя Алекса Портера.
    Цікаво спостерігати за цими моментами.

  27. Надія

    Синочок полюбляє лего набори. Ми йому їх купляємо із задоволенням.

  28. Юлія

    На Новий рік вже купила подарунки для сіоїх синочків!
    Старший написав листа до Діда Мороза та замовив гру “Стоматолог” та улюблених героїв з Щенячого патруля. Також підготую улюблені солодощі.
    А меншому сину – розвиваючу іграшку.
    Та незмінною традицією є подарунки-книги. Знайшла декілька класних книг відповідно віку

  29. Юлія

    Ми кожного року замовляємо Дід Морозу пупса. У нас вже ціла колекція новорічних дитинчат. Мандаринки і цукерки – це невід’ємне доповнення.

  30. Саша

    Досенька ждет Микки Мауса

  31. Катерина

    Моїй донечці 5 років, і вже їй кортить мати свою косметику, прочитавши блог, я вирішила порадувати її на Новий Рік, першою косметикою для леді, від бренду Принцесса.
    Дякую ЕВА, щоб я без вас робила.

  32. Оксана

    Набір “Щенячий патруль” піду купляти своїм дітям.

  33. Ірина

    Варіантів маса, що аж вибрати складн. Але я в цьому році зупинилася на конструкторі з лабіринтом та 3д ручці.

  34. Ольга

    Подарки для ребёнка нужно подбирать ориентируясь на возраст ребёнка. Мы дарим конструктор, настольные игры. А ещё ждем игрушки из мультфильма Щенячий патруль. Ребёнку очень нравится мультфильм и его героиня Скай.

  35. Кристина

    Ой, слава богу в наше время огромное разнообразие подарков!!! Любой каприз за ваши деньги! На этот НГ мы скорее всего остановимся на игре дочки-матери и приобретем куклу со всеми приборами для маленькой мамули, в роли которой будет моя дочь хотя ещё тот любитель новенького и всяких Sale, может ещё что нибудь подберу!!! Напишем письмо деду Морозу и буду знать, что нужно дочке наверняка!)

  36. Инна

    Нам принесёт Святой Николай,мягкую игрушку скай ))
    А вот на Новый год ,благодаря статье ,идеи уже есть для подарка )

  37. Инна

    Сын ждёт в подарок любимых героев из щенячего патруля и конечно же сладости

  38. Марина

    Так багато ідей в статті. Дякую. В мене в планах ще є бінокль по запиту )

  39. Алевтина

    Мой ребенок очень любит мультик зенячий партуль
    Подарить ребенку можно набор мягких игрущек дюбимых героев из мульт фильма любимый персонаж из мультика это Скай .

  40. Наталья

    Улюблена Скай!Тому думаю що ця косметика це гарний подарунок для моєї доні!

    • Алла

      Наш хлопчик просто в захваті від мультсеріалу “Щенячий патруль”, кожного разу радіє подарункам з логотипом на якому зображені герої цього мульту. Улюбленим героєм його вже давно є Маршал. Підозрюємо, що він асоціює себе з ним, тому що далматинчик беспосередній, веселий, завжди готовий до нових пригод, як наш синочок)

  41. Ганна

    Советы хорошие, спасибо!
    Главное дарить, то что по душе ребенку и тогда эмоции через край гарантированы!

  42. Христя

    Дуже любимо цей мультик синові і мені особисто теж наш любимий мультик навіть день народження синочку святкували у такому стильні Щеннячий патруль ❤️

  43. Олена

    Какая классная статья, обязательно возьму на заметку, и куплю из этого что то своим девочкам

  44. Светлана

    Сынок очень любит мультик Щенячий патруль, особенно Крепыша. Ещё любит смотреть мультсериал “Три кота”. Подарки ещё не заказывает, но мы уже приготовили для него набор с героями Щенячего патруля.

  45. Наталия

    Для мальчика шампунь, гель, малыш наш с восхищением любит щенячий патруль

  46. Валерия

    Очень крутая статья – много идей, спасибо большое ☺️
    Я собирала сыну и крестнице подарок – и к младостям положила всякие интересные штучки с магазина Ева!

  47. Надежда

    Каждый родитель рано или поздно становиться перед выбором покупки подарка своему малышу, очень важно что б подарок был не только полезным, но и по душе ребёнку. Статья очень информативная! С наступающими праздниками!

  48. Ольга

    Буду тепер знати. Дуже дякую.

  49. Марія Анатоліївна

    Цікава стаття Донечці подобається Скай зі Щенячого патруля А на кожне свято вона загадує солодощі та ляльки

  50. Юлия Козачек

    Мой сынок ждёт от Деда мороза парковку для машин )

  51. Оксана

    В выборе подарка я ориентируюсь на вкусы, увлечения и нужды своего ребёнка. Часть должна быть полезной, а часть для удовольствия. Учитывая, что она ещё котеныш, любит синий и обожает слаймы, мы заказали огромный слаймобокс в синем новогоднем оформлении. Ей будет празднично, в то же время есть место для проявления фантазии и творчества. А за полезной частью я естественно отправилась в Еву. Собирать «тайный сундучок» для взрослеющей принцессы. Здесь и детские духи, интимная гигиена, которая подходит даже совсем малышкам, уход за кожей, волосами, в общем мамы девочек меня поймут. И тигрят туда, и игрушечных тролей. Чтоб не так буднично смотрелось. Кстати, духи lcf c котиком просто прелесть. Пришлось купить пару штук, потому что мне тоже . До нового года ещё не раз вернёмся, так как я запланировала новогодний квест по квартире, а в ближайшей Еве просто мимишная посуда, которая мне тоже нужна. Спасибо за скидки. Всем огромных кучь подарков!

  52. Юлия Козачек

    Супер интересная, а самое главное полезная информация особенно перед новогодними праздниками когда каждый родитель ломает голову над подарком для своего малыша )

  53. Анна

    Синочок дуже полюбляє дивитися мультики “Щенячий патруль”. Найулюбленіший герой у нас Роккі і Гонщик.На новий рік замовив набір Щенячий патруль.Полюбляє ще дивитися герої в масках та три богатирі

  54. Олена

    Цікава стаття!!!
    Всім рекомендую прочитати)

  55. Anna

    Класні пропозиції , нада деяки взять на замітку

  56. Юлія

    Супер стаття. Беру га замітку

  57. Наталія

    Наш улюблений герой Скай,на Миколая замовив робота,полюбляє ще мультик маша та медвідь

  58. Анастасия

    Сын любит Роки,зуму и гонщика. В мультике больше всего нравится Роки благодаря этому персонажу он научился убрать за собой и сортировать игрушки и помогает сортировать мусор. Любит ещё мультик ( герои в масках). Каждый день с радостью ждёт щинячий патруль и героев в масках !

  59. Ліана

    Вибираючи новорічні подарунки, кожен з батьків хоче, щоб дитина отримала задоволення та позитивні емоції від знайденого під ялинкою.
    Подарунки з улюбленими героями “Щинячий патруль” принесуть величезну радість моїй донечці, вона дуже любить цей мультик.

  60. Валентина

    Сколько классных вариантов подарков. Некоторые варианты даже в голову не пришли бы. Супер ))))

  61. Таня

    В мене дитина обожнює Скай і Гончика й чекає у подарунок на свята м’яку іграшку когось із героїв. Зараз наближаються новорічні свята і а цю тематику дуже полюбляє мультик “Грінч”

  62. Вероника

    Здравствуйте, если честно никогда не понимала почему родители спрашивают у посторонних людей для ретенка, что ему подарить, ведь кто как не мама знает, что её ребёнок любит. Так же ребёнка можно завлечь, расспросить, нарисать письмо деду морозу. Моей дочке 4 года и все 4 Нг я знаю что она хочет. Советую поговорить со своим ребёнком, он лу, ше всего знает, чего хочет, а что нужно, вы можете доложить уже на свое усмотрение, спасибо

  63. Анастасия

    Замечательные советы, нужно будет приобрести деткам своим на подарочки

  64. Таня

    Все цікавіше і простіше вибирати подарунки старшим від 5 років, прислухатися до побажань. Пишемо лист Діду Морозу.

  65. Анна

    Крутий варіант подарунку для дитини на свято
    Мій малий був би у захваті

  66. Людмила

    Подарунки обираємо в залежності від віку, та вподобання дитини. Для синочка це іграшки з улюблених мультфільмів, похресникам одяг, солодощі.

  67. Наталия

    Син любить мультик “щенячий патруль”, улюблені герої це: гонщик, маршал, рокки, крепиш. Ще мій син чекає тоботів у подарунок під ялинкою.

    • Юлия

      Очень хорошие советы. Моей дочери 4 года, в этом году в письме к Деду Морозу попросила детскую косметику Frozen, с другим подарком ещё не определилась.

  68. Ангеліна

    Чудові ідеї

  69. Анастасия

    Дочь любит гонщика)
    Любимый персонаж)

  70. Valery

    Кожен з батьків задається питанням, що подарувати дитині на свято , але з продукцією Honey Bunny , проблеми зникають!
    Особливо зараз з новинкою “Щенячий патруль” для дівчаток героїня Скай стає прикладом, а для хлопчиків Маршал.
    Якщо ваша дитина полюбляє цей мультфільм , то проблема з вибором подарунка зникає!

  71. Аліна

    Синочок дуже любить Щенячий патруль,особливо Гонщика та Трекера!

    • Татьяна

      Моему сыну 2 года, с выбором подарка пока не замарачиваемся, главное от души. Щенячий патруль смотрим и произносим имя Скай. Всех с наступающими праздниками!

  72. Ольга

    Подарки конечно нужно выбирать ориентируясь на возраст. Моей девочке 5 лет и она очень любит конструкторы, в этом году дарим настольные игры и опять же новый конструктор. Ещё обожаем мультфильм Щенячий патруль и его героиню-Скай. Очень яркий, добрый персонаж. У Деда Мороза попросила Игрушки Щенячий патруль с машинками. Из мультфильмов смотрим Фиксики, Щенки мопсы, старые мульфильмы Disney – Маугли, 101 долматинец, Король лев и др.

  73. Інна

    З кожним роком все важче вибрати подарунок дітям, хоче щоб і корисним і цікавим був подарунок, тому дуже цікава стаття. Моїй доці подобається мультик щенячий патруль а особливо Маршал, маємо таку іграшку. Любимо дивитися мультфільми про принцес або тваринок.

  74. Інеса

    Дякую за цікаві ідеї та корисні поради)

Благодійність