Чим відрізняються підгузки для хлопчиків та дівчат?

Коли вперше купуєш дитячі підгузки, то часто губишся від вибору. Особливості посадки, матеріалів, виробників. І кожен намагається запропонувати якісь свої, цікаві фішки. Але поступово вчишся розбиратися в розмірах та відмінностях лінійок. І EVA Blog завжди готовий тобі у цьому допомогти! 

Час читання: 2 хвилини та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Тож сьогодні поговоримо про те, чим відрізняються підгузки для хлопчиків та для дівчат. А допоможе нам у цьому бренд JOY!
Оновлена лінійка Joy Soft Protection

Цікава новина! Нещодавно бренд JOY випустив оновлену лінійку дитячих підгузків Soft Protection, яку ти легко знайдеш у магазинах EVA! Шукай нову упаковку вже на полицях! 

Коли з’являється різниця у підгузках для хлопчиків та дівчат?

Веселий хлопчик з підгузками

Зазвичай, у підгузках для новонароджених розділення немає. Це обумовлено і тим, що їх випорожнення не надто об’ємні, і відсутністю значної активності рухів. 

Цікаво на тему: Коли дитина починає тримати голову?

Та дитина росте, виділення стають об’ємнішими, а періоди активності довшими. Зростають вимоги до захисту від протікань

  • рідина має швидко та бажано рівномірно всмоктуватись;
  • після наповнення не повинно виникати перекосів у посадці;
  • підгузок має витримувати активні рухи та ігри.

Малюк у памперсі

Рівномірне розподілення рідини – важлива складова зручності та надійності дитячого підгузка. Звісно, унісекс моделі також можуть цілком вдало виконувати цю задачу. Проте коли враховані індивідуальні анатомічні особливості, використання підгузника може значно відрізнятись по ступеню комфорту.

Зазвичай, розділення лінійок для хлопчиків та дівчат з’являється з 3 або 4  розміру (в залежності від розмірної сітки виробника). Воно може бути і для моделей на липучках, і в підгузках-трусиках.

Цікаво на тему: Регрес сну у дітей: що це таке та як пережити?

У чому різниця в підгузках для хлопчиків та дівчат?

Різниця у підгузках для хлопчиків та дівчат

Анатомічно дівчатка та хлопчики трохи по-різному роблять свої справи. У хлопчиків струмінь зазвичай спрямований уперед, в той час як у дівчаток – вниз або назад. 

Цікаво на тему: Набір ваги та збільшення росту у дитини: що важливо знати

Тож головні відмінності підгузків для дівчат та хлопчиків наступні:

  1. Розташування шару, що вбирає. В памперсах для хлопчиків важливо, щоб більш активно всмоктувальний шар працював спереду, у напрямку животика. В моделях для дівчат – щоб надійно розташовувався посередині та в напрямку сідничок. 
  2. Крій. Анатомічно хлопчикам зручніше, якщо посадка підгузка є більш вільною спереду. 

Різниця в дизайні упаковки на зручність підгузків не впливає. Вона, скоріше, допомагає швидше відрізнити необхідний вид на полиці магазину. 

Цікаво на тему: Як не зриватись на дитині під час капризів та істерик?

Чи можуть універсальні дитячі підгузки мати переваги окремих моделей для дівчат та хлопчиків? Так! Тож прямо зараз розповімо вам про оновлену лінійку Soft Protection від JOY.
Клуб Щаслива мама инстаграм

Цікава новинка підгузків від JOY

JOY Soft Protection розмір 3

Постійні покупці EVA давно знайомі з цим брендом. Приємний баланс ціни, якості та асортименту розмірів. А головне – активне вивчення змін у потребах матусь та їх малят, щоб бути надійним помічником у захисті від протікань.

Оновлена лінійка Soft Protection, що виробляється в Чехії, вже з’явилась на полицях оффлайн магазинів EVA, та скоро буде доступна для замовлення онлайн на eva.ua. 

Особливість нових моделей у покращеній анатомічній формі. Вони мають два спеціальних канали, завдяки яким рідина рівномірно розподіляється по підгузку. Ці канали враховують різні анатомічні потреби хлопчиків та дівчат.

Канали розподілення рідини у підгузку

Час поглинання рідини – усього секунда. А це значно знижує ймовірність дискомфорту від вологості та натирань.

Важливо, що підгузки JOY Soft Protection тоненькі та м’якенькі, тож  навіть вага наповненого підгузка не заважатиме дитині весело грати. На спинці є спеціальна резинка для більш зручної посадки. До речі, індикатор наповнення підкаже, коли варто змінити підгузок на новий. 

Цікаво по темі: Безпечні іграшки від 0 до 3: на що звернути увагу

JOY Soft Protection розмір 4

Окрім якісних показників, нова лінійка JOY Soft Protection має приємну економіку у перерахуванні на 1 штуку. Оцініть самі:

 Знайти нові упаковки дитячих підгузків досить легко, на них є вся детальна інформація про особливості лінійки.

JOY Soft Protection розмір 5

Вибір дитячих підгузків – це завжди пошук найзручнішого та найвигіднішого варіанту, що підійде саме вашій дитині! Тож як добре, що EVA завжди готова допомогти порадою, зручною доставкою та різноманітним асортиментом!

 

Читайте також:

10 Лютого / 2023 Діти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *