Огляд новинки: підгузки-трусики від Lucky Pin

Уже знайомий багатьом батькам і малюкам бренд підгузків Lucky Pin розширив свій асортимент. І тепер випускає продукцію для активних непосид, які пізнають світ, — підгузки-трусики. М’які та повітряні, як хмаринка. Надійні, як мамині руки. За доброю традицією ми в Єва Блог презентуємо новинку, щоб у деталях розповісти про всі особливості.

Цікаво на тему: «Як вибрати підгузки?»

На чистоту: про зручність підгузків-трусиків для дітей

Рухливість і прагнення малюка до активностей — це перший дзвоник для батьків про те, що як альтернативу класичним підгузкам можна розглянути трусики. Точний вік тут не назвеш. Але є один чіткий сигнал. Як тільки енергійність дитини заважає надіти на неї звичайний підгузок із бічними липучками, можна пускати в хід іншу «артилерію».

Для зміни одноразових трусиків не потрібно укладати непосиду на спину. Це особливо зручно на прогулянці, у дорозі або в гостях. Поглинальний шар з абсорбентом добре утримує рідину, перетворюючи її в гель — принцип роботи ідентичний з підгузками для немовлят. Як зазначає більшість матусь, трусики допомагають у привчанні до горщика: їх потрібно всього лише приспустити, а не повністю знімати. З певного віку дитина зможе це робити самостійно.

Основні критерії вибору:

  • резинка — має бути м’якою і добре розтягуватися;
  • висота посадки і фіксуючі елементи — якісні трусики виготовлені з урахуванням будови і рухів дитини, тому не натирають і не тиснуть;
  • розмір підбирайте залежно від вагової категорії дитини;
  • внутрішній шар — поверхня має бути м’якою і гіпоалергенною, а сорбент швидко поглинати вологу;
  • додаткові «фішки» — наприклад, індикатор зорієнтує по ступеню наповнюваності. 

Порада від Eva Blog: між кожною зміною трусиків дотримуйтесь гігієнічних правил, влаштовуючи повітряні ванни протягом 10 хвилин.

Огляд підгузків-трусиків від Lucky Pin

Новинка Lucky Pin — підгузки-трусики, які зустрічають по одежі! Саме з яскравої упаковки із зображенням анімацыйних звіряток починається перше знайомство з продукцією бренду. Приємний бонус малюкам від виробника — це добірка ігор-малюнків зі зворотного боку кожної пачки. Їх можна використовувати під час захопливих занять для розвитку пізнавальних процесів. Словом, функціонал обгортки дуже продуманий.

Цілком виправдовує очікування і внутрішній зміст. У трусиків Lucky Pin дуже м’яка поглинальна поверхня, яка пропускає до шкіри повітря. А для захисту від протікань передбачені спеціальні манжети.

Також буде цікаво: «Дитяча косметика: якими повинні бути способи догляду за новонародженими»

Підгузки-трусики Lucky Pin представлені у 3-х видах.

  1. Зелена упаковка Lucky Pin 4 розмір — 46 підгузків розраховані для дітей вагою 9–14 кг. На звороті упаковки зображені барвисті картинки — чудовий підручний матеріал для вивчення кольорів. Гра може тривати і довше, якщо запропонувати згрупувати картинки за темами (наприклад: овочі, фрукти, тварини, рослини тощо).
  2. Помаранчева упаковка Lucky Pin 5 розмір — 42 трусиків підходять малюкам вагою 12–17 кг. Картинки захоплять оригінальною подачею теми «Протилежності». Розглядаючи образи для зіставлення, малюк навчиться розрізняти розміри, стани, смаки тощо.
  3. Бузковий пак Lucky Pin 6 розмір — це 38 трусиків для дітей вагою 15–25 кг. Зображення зі зворотного боку також допоможуть зайняти малюка на якийсь час, адже знадобиться перерахувати стільки предметів!

Переваги трусиків Lucky Pin перед іншими виробниками:

  • вони практично не помітні під одягом — інноваційна технологія AirLaid робить вироби тонкими;
  • еластичний поясок надійно фіксує, але не обмежує рухів дитини під час активностей;
  • їх зручно знімати: достатньо розірвати бокові шви;
  • індикатор наповнення сигналізує про наповнюваність: коли жовта смужка тьмяніє і повністю зникає, необхідно змінити підгузок.

Також цікаво: «Як заохотити дитину чистити зуби»

І ще один приємний момент — учасниці Клубу Щаслива мама часто отримують додаткові знижки на продукцію бренду Lucky Pin. Тому якщо ви ще не з нами, обов’язково приєднуйтесь, щоб першою дізнаватися про знижки. Всі актуальні пропозиції клубу зібрані в одному місці.

Lucky Pin — це товари, які викликають довіру з першої покупки. Та головне: дозволяють малюкові пізнавати цей світ із комфортом!

1 Березня / 2021 Діти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *