Ігри з дітьми під час купання з веселими монстрами Crazy Mo

Дитячі забавки у ванній — це справжнє розвивальне середовище за умови, коли батьки розділяють хвилини радощів та пропонують щось особливе. Це нам, дорослим, подобається приймати ванну наодинці, насолоджуючись моментами тиші та релаксації. Діти ж, навпаки, радіють, коли хтось складає їм компанію. Тому у ванній кімнаті обов’язково мають мешкати особливі іграшки, які пірнатимуть з малюком у повітряну піну та ба більше — відкриватимуть цікаві таємниці. А з відкриттями допоможуть засоби для купання Crazy Mo!

Час читання: 3 хвилини та чашка зеленого чаю ☕

статья доступна на русском языке

Ви тільки подивіться на добродушні обличчя шалених монстрів. Хіба можна боятися купання, коли на яскравих пакуваннях посміхаються кумедні створіння, які точно щось замислили. Розкажіть малюкові історію про те, як відважні монстри допоможуть побороти страх води і перетворять процес купання на сеанси чаклунства. Адже кожний монстрик має власну магічну властивість.

Розважальні засоби для купання

Бомбочки для ванни полюбилися багатьом дорослим, а що вже казати про дітлахів. Шипять, тріщать, булькотять та ще й фарбують воду. Але і тут дива не закінчуються! Усередині кожної бомбочки Crazy Mo є подарунок-іграшка, яка поповнить колекцію маленького непосиди.

Ідея прихованих сюрпризів завжди захоплює. Адже важлива не сама іграшка, що знаходиться всередині, а емоція, яку викликає ефект несподіванки та процес розпакування. Уявіть, скільки вражень викличе мило-желе з ароматом манго або стиглої груші, де схований восьминіг. А приємним бонусом стане дбайливий догляд за ніжною шкірою дитини: рецептура засобу збагачена зволожувальними компонентами. Поки малюк грає, мило-желе очищає та доглядає!

Порада від Eva Blog: Гігієнічні процедури можна використовувати у навчанні дітей таймінгу. Домовляємося «на березі». Наприклад, можна поставити у ванній кімнаті пісочний годинник, завести будильник або увімкнути музикальний трек. Купання добігає кінця, коли закінчилася музика, пересипаний пісок або пролунав сигнал.

Ви ще на шляху формування у дитини звички стежити за гігієною? Так, сучасним дітлахам однієї казки про Мойдодира вже недостатньо. Тож презентуємо, чим замотивувати частіше мити руки: мило-пластилін з сюрпризом подарує величезний простір для творчості та забезпечить належний догляд. М’яка текстура мила відразу реагує на дотики маленьких рученят, приймаючи різні форми. Фахівці врахували той момент, що заняття захопить малечу, тож зробили формулу такою, щоб зберегти в шкірі оптимальний рівень вологи. Малина, Бабл Гам або манго — обирайте аромат та підключайте фантазію. Море позитивних емоцій, розвиток дрібної моторики та уяви гарантовано!

Цікаво по темі: Веселі бульбашки: чим порадувати дитину під час купання?

 Лабораторія юних винахідників: експерименти у ванній

Ванна кімната — ідеальне місце не тільки для прояву творчих здібностей, а й для наукових дослідів. Під час купання з товарами Crazy Mo на дітей чекають перші відкриття: спостереження за реакцією нейтралізації, розуміння принципів змішування кольорів. Цікаво буде дізнатися, що предмети, які плавають на поверхні, важать менше води, а якщо іграшка тоне, то її щільність більше. А допоки карапуз пізнаватиме хімічні та фізичні закони на практиці, ви зможете ретельно помити маленького винахідника.

Хрусткі кристали для купання — засіб № 1 для чарівних наукових експериментів, що розвивають допитливість. Здатність мислити абстрактно з’являється у дітей, як правило, у шкільному віці. Але практичний досвід, отриманий саме у дошкільному віці, допоможе згодом легше засвоїти теорію. Тому так важливо пропонувати якомога більше дослідів! Кристали з ароматом стиглої ожини при взаємодії з водою видають тріски та шипіння, а потім повністю розчиняються. Забавка припаде до душі не тільки дітям, але й дорослим.

Можливо, ваша дитина вже проявляє художні здібності? Чому б замість розмальовування шпалер не помалювати гель-фарбою на кахельній плитці у ванній. Можна намалювати квітучу галявину, а дітям старшого віку ускладнити завдання, запропонувавши схематично зобразити, наприклад, карту маршруту в школу. Імідж — наше все! На час купання за допомогою яскравої фарби малюку можна намалювати полоски тигреня або вусики, створивши милу мордашку кошеняти. Фарба безпечна для шкіри і легко змивається водою.

Піна для купання, що змінює колір, стане ще одним цікавим поповненням вашого арсеналу для ігор у ванній. У її складі  є не тільки компоненти, що ретельно дбають про чистоту шкіри,  а й ті, що розкривають цікаві властивості при контакті з водою. Завдяки спеціальним пігментам, що вступають в реакцію з нейтральним pH води, забарвлення піни змінюється. Це перетворює купання на веселий та захоплюючий досвід! Тож залишається вибрати, який монстрик складе компанію: помаранчевий з мандарином  чи малиновий з шоколадом ? А для створення фігурок з піни для ванни, зверніть увагу на формат продукту в аерозольному балоні.

А чи знали ви, що існує три основні кольори, які неможливо одержати ніяким змішуванням: жовтий, червоний та синій. Усі інші — це, по суті, результат їх поєднання. Фарби-таблетки, в асортименті яких саме базові відтінки, допоможуть розуміти принципи змішування кольорів. Запропонуйте малюкові зробити воду схожу на цитрусовий фреш! Для помаранчевого знадобляться червона та жовта таблетки. А щоб отримати зелений, просто розчиніть у воді таблетки Crazy Mo жовтого і синього кольорів. Інтенсивність бажаного відтінку залежатиме від кількості того чи іншого основного кольору. Тож експериментуйте!

Цікаво по темі: Що варто знати про мікробіом шкіри немовляти

Безпека понад усе

Купання малюка має бути не лише цікавим і корисним, головне — абсолютно безпечним. Візьміть за правило декілька порад:

  1. Перед початком процедури огляньте ванну кімнату і приберіть усі потенційно небезпечні предмети: ножиці, бритви, скляні вироби тощо.
  2. Покладіть гумовий килимок на дно ванни, який не дасть дитині посковзнутися і впасти.
  3. Переконайтеся, що температура води складає приблизно 35–38°С, перевіривши комфортність кінчиком ліктя.
  4. Набирайте води стільки, щоб вона не перевищувала рівень пупка дитини, яка вміє сидіти.
  5. Перевірте, щоб у приміщенні зберігалась комфортна температура повітря і не було протягів.
  6. Усі іграшки для ванної використовуйте після ознайомлення з інструкцією, слідкуйте, щоб дрібні деталі не потрапляли до рота.
  7. Не залишайте дитину без нагляду та пам’ятайте, що тривалість водних процедур не має перебільшувати 30 хвилин.

Веселого купання, захопливих розваг та вдалих експериментів! Зрештою, що таке мокра підлога та розмальована плитка в порівнянні з пізнавальною грою та задоволенням від купання?

 

Читайте також:

Краска-таблетки для воды Crazy Mo

109.00
Купити

Гель-краска для ванны Crazy Mo синяя

59.90
Купити

Мило-пластилін з сюрпризом Crazy Mo для ванної з ароматом Бабл Гам

65.90
Купити

Желе для ванны с сюрпризом Crazy Mo с ароматом манго

64.90
Купити
20 Лютого / 2021 Діти

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Настя

    Наши детки наверное как и все малыши очень любим купаться,чтоб было много-много пены и чтоб побольше игрушек плавало
    PALMOLIVE KIND ещё не пробовали,если честно то даже и не видели на полках магазина.
    С удовольствием попробуем

  2. Наталія

    Цікаве купання – те, що треба)

  3. Наталія

    З такими засобами купання стає цікавим)

  4. Катерина

    Вже купили міні пластилін. Синочок просто в захваті!

  5. Наталія

    Хочемо спробувати мило-пластилін)

  6. Екатерина

    Мой малыш любит купаться с уточками,но почитав статью,мне захотелось ему купить мыло-пластилин. Это же как интересно!!))

  7. Наталія

    Цікаві засоби для купання. Корисні поради.

  8. Алена Ляховец

    Моя доченька обожает бомбочки для ванной, хочу ей купить жиле с сюрпризом

  9. Катерина

    Тільки чула схвальні відгуки, але ще не користувалися. Обов’язково придбаємо.

  10. Олена

    Бомбочки для вани це наша любов завдяки ним ми і полюбили водні процедури. Дуже подобається ще таблетки. Хочу ще спробувати мило-пластилін із сюрпризом. Це те що потрібно для розваг у ваній. Рекомендую спробувати

  11. Марія

    Цікаво спробувати фарбу.

  12. Тетяна

    Давно хочу синочку якісь розваги, щоб веселіше було купатися. Синочку рік, не знаю чи підійде для такого віку…

  13. Алла

    Хочу обов’язково спробувати бомбочки у ванну,я думаю моєму малюку сподобається)

  14. Аліна

    Кламні новинки!Обов’язково куплю для синочка!

  15. Вініченко Євгенія

    Під час купання дітей бавимося коли миємо голову шампунем:з піни робимо бороду, шапку, з волосся смішні зачіски

  16. Анастасія

    Вау! Мило пластилін з сюрпризом – це дійсно знахідка! Моя донька обожнює водні процедури) Дякую за цікаву статтю.

  17. Наталія

    Дуже любимо бульбашки у ванній а також приємні аромати) Тому бомбочки для ванні це супер винахід, а також спеціальні фарби для малювання у ванній кімнаті!

  18. Ірина Стешенко

    Цікаві засоби для вани.Дітям буде радість.Треба брати!!!

  19. Дарья

    Мой ребенок просто обожает бомбочки для ванны. Они для нас просто универсальная игрушка ( и мячь и сюрприз, и игрушка для ванны). Надо ещё испробовать желе.

  20. Олександра

    Нам обов’язково треба придбати ці іграшки для ванної, бо синуля дуже полюбляє бавитися у воді

  21. Анна

    Чудові засоби. Користуємося пластиліном та желе. Неймовірний аромат та маса задоволення.

    • Анастасія

      Обов’язково куплю гель-фарбу, адже у ванній можна не стримувати творчий політ фантазії дитини (все відмиється без проблем)