Ідеї ​​подарунків для дітей до свят

Діти люблять отримувати в подарунок іграшки або солодощі. Але здивувати таким презентом все складніше. Тому, якщо вам хочеться влаштувати казку і справжній сюрприз, пропонуємо подивитися на подарунки для дітей на новорічні свята під новим кутом. Разом з Клубом Щаслива мама підготували ідеї, якими презентами порадувати свого сина чи дочку. До речі, на багато брендів, про які йтиме мова, для учасниць Клубу часто бувають спеціальні знижки!

Рейтинг ідей дитячих подарунків на Новий рік

Ці ідеї подарунків підходять не лише до Нового року. Їх можна дарувати і на День святого Миколая, і на Різдво. Варіанти легко поєднувати один з одним, доповнювати іграшками та солодощами, щоб отримати багато цікавих ідей на різний бюджет.

Веселі засоби для купання

Яскравий і незабутній дитячий подарунок для хлопчиків і дівчаток різного віку.

У бренду Honey Bunny є ціла колекція в стилі мультиків Trolls. А якщо ви ще не бачили його, заплануйте перегляд під час новорічних канікул і покладіть під ялинку шампунь, гель, мило або зубну пасту з героєм, що сподобався.

Інший варіант — мегацікаві засоби для купання Crazy Mo. У бренду є багато незвичайних продуктів для ігор у ванні: желе з сюрпризом, мило-пластилін, з якого можна зліпити будь-які фігурки, шипучі бомбочки, фарба для води у форматі гелю чи таблеток.

Цікаво на тему:

Перша косметика

Будь-яка дитяча мрія стане реальністю з косметикою для маленьких модниць з колекції Honey Bunny Miss. Особливе захоплення — яскраві набори з блискітками, бальзамами, рум’янами, мерехтливою ​​пудрою та іншими аналогами дорослої косметики. Це навіть краще, ніж у мами!

Що подивитися:

  • Набір блисків для губ «Чарівні ельфи» — три ніжних відтінки у веселих ельфійських шапочках.
  • Б’юті-бокс «Маленький візажист», що складається з лаку й пилочки для нігтів, накладних нігтиків і блиску для губ у стильній валізці.
  • Косметичний набір «Мої друзі» — яскравий помічник в освоєнні азів макіяжу: 15 різних тіней, блиск-помада, пензлі та аплікатор у складному кофрі-тигреняті.
  • Бальзам для губ «Лисеня» сподобається мамі доглядальними властивостями, а дитині — яскравим оформленням і приємним фруктовим ароматом.

Завітайте до найближчої EVA, щоб купити дитячий подарунок, гідний юної принцеси. Продукти Honey Bunny ексклюзивно представлені в EVA.

Цікаво на тему: Мій перший макіяж: дитяча косметика Honey Bunny Miss

Дитяча біжутерія і аксесуари

Мами дівчаток знають, що прикрас забагато не буває! Різноманітні аксесуари для волосся, кольє та браслети завжди викликають радісні почуття й прекрасно доповнюють будь-які дитячі подарунки та образи. Щось можна подивитися на EVA.UA, але найбільший асортимент дівочих штучок — в магазинах EVA.

Багато дівчаток люблять блискітки, і це привід подарувати стайлер для прикрашання стразами волосся, одягу, взуття.

А ще шкарпетки. Прекрасний дитячий подарунок, якщо вони яскраві, веселі й у красивій коробці. Прямо як набір AmIGO для маленьких кошенят з імітацією котячих лапок та антиковзаючими наклейками на підошві. Або ці шкарпетки зі смішними картинками.

Дитячі парфуми

Чого вже точно не позичати маленьким модникам і модницям, так це бажання пахнути, як мама або тато. Тому дитячі парфуми стануть дорогоцінним дитячим подарунком під ялинку й не тільки.

Що вибрати:

  • Стильний цитрусовий парфум «Апельсин» — для хлопчиків і дівчаток.
  • Ще одна універсальна туалетна вода від LCF з запахом малинового варення.
  • Туалетна вода для дівчаток Honey Bunny Pretty Bear з фруктовим міксом з полуниці, смородини, малини та ананаса.
  • Парфум для хлопчиків Little Rabbit з цікавим запахом із цитрусів і морських акордів.

Цікаво на тему: Парфумерія як ідея для дитячого подарунка

Гарно оформляємо новорічні подарунки

З дитячими подарунками визначилися, тепер саме час подумати про святкову упаковку. Можна не заморочуватися та просто загорнути коробочку в принтований папір з бантиком. А якщо бажаєте подарувати справжнє диво, спробуйте один з таких варіантів:

$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3

Ще ідеї:

  • Якщо планується невеликий презент без коробки, його можна запакувати прямо в папір. Вирізати дві однакові ялинки або зірки за розміром, покласти всередину дитячий подарунок і склеїти або зшити по краях.
  • Подарункові упаковки для маленьких ласунів можна прикрасити цукерками або печивом в обгортці. А на коробочку для юного автолюбителя замість бантика приклеїти машинку. Щоб декор легко знявся, його можна акуратно прикріпити на двосторонній скотч.
  • Якщо дитячий подарунок невеликий, його можна прив’язати стрічкою до спини іграшки-тварини або кузова машини. Вийде так, ніби слон чи вантажівка самі принесли презент.

Цікаво на тему: Як цікаво запакувати подарунок?

Здається, тепер ми знаємо рецепт створення щастя, адже з такими милими дитячими подарунками радісні посмішки та обійми гарантовані!

Не забудьте також про акції для учасників Клубу Щаслива мама, що діють у всіх офлайн-магазинах EVA. Чудовий спосіб заощадити й порадувати сина чи дочку з вигодою для сімейного бюджету.

14 Грудня / 2020 Діти

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Наталія

    Машинки-конструктори- те, що треба для малюків)

  2. Ірина

    Скринька маленького візажиста-це супер подарунок для маленької принцеси

  3. Наталія

    Для хлопчика- трансформери.

  4. Катерина

    Хочу придбати парфуми із зайчиком синочку. Думаю, це буде цікавий для нього подарунок.

  5. Олена

    Цікава ідея щодо прив’язування невеликого подарунка до кузова іграшкової вантажівки, нібито вона і привезла презент, спробуємо

  6. Наталія

    Конструктор- те, що треба!

  7. Екатерина

    Очень понравилась идея привязать игрушек к кузову машины) А для девочки,самым лучшим вариантом,конечно, будет детская косметика))

  8. Наталія

    Чудовий подарунок – пазли.

  9. Алена Ляховец

    Дочке подарю набор детской косметики.

  10. Юля

    Любимо книги про динозаврів. А ще конструктор.

  11. Катерина

    Дякую за цікаві ідеї для подарунку.

  12. Олена

    На новорічні свята купили під ялинку сину Трек з машинками і палатку. Та все думала як оформити цікаво, але прочитавши вашу статтю тепер точно як саме оформлю. Дуже цікава і корисна стаття. Дякую за підказки)

  13. Марія

    Дарувала дитячу косметику. Донька в захваті

  14. Тетяна

    Синочку рік, хочу подарувати бізіборд.

  15. Алла

    Я вважаю,що дівчинці слід подарувати косметику,тому що “дівчинка”в будь-якому віці дівчинка)

  16. Алла

    Я вважаю,що для дівчинки слід подарувати косметику,тому що “дівчинка”,вона у будь-якому віці дівчинка)

  17. Аліна

    Набори просто супер!Синочок обожнює купатись з каченятами!

  18. Вініченко Євгенія

    Донька обожнює дитячу косметику і дуже радіє коли отримає в подарунок дитячі блиски для губ, лаки для нігтів.

  19. Ярослава

    Добрый день, моя доченька ждет Новый год как-то особенно. В предновогоднюю ночь, уже традиция идти купаться, одевать красивое новое платье, а по выходу ждать приход Дедушки Мороза. В этом году ждет Барби И Кена, меховой блокнотик, канцелярию и косметику. Помощник Дедушки Мороза( мама) почти все уже прикупила.

  20. Наталія

    Дуже полюбляємо чистити зубки, купили на подарунок електричну щітку орал бі тачки та зубну пасту Тролі))))

  21. Оксана

    Дякую за хороші ідеї подарунків. Бо дуже тяжко обрати подарунок, який би сподобався б.

  22. Олександра

    Хочу подарувати племіннику конструктор та гарно запакувати. Дякую за чудові ідеї

  23. В'ячеслава

    Я купила сину інерційну машинку

    • Анастасія

      Дякую, цікава стаття!
      Ідея з подарунком для мої маленької донечки завжди є причиною моїх безсонних ночей)До Нового року уже придбали подарунки :дитяча косметика, книжки, іграшки) І як кожна дівчинка вона захотіла безліч прикрас для волосся) ну просто невід’ємний атрибут для неї! ☝️

  24. Вікторія

    Хорший варіант – подарувати дівчинці першу дитячу косметику

  25. Ольга

    Безпрограшний варіант подаркнка для хлопсика – машинки або констркктор

  26. Ольга

    Для синочка взяла водичку (кролика) і вона така классна. Ми з ним у захваті, беріть синочкам не пожалкуєте. Аромат сподобається.