Красиві листівки з Днем батька

День батька — це прекрасне родинне свято, яке відзначається не лише в Україні, а й в усьому світі. Привітай свою рідну людину з побажаннями та красивими листівками українською мовою від EVA Blog!

Святкування Дня батька

Святкування Дня батька

Всі чудово пам’ятають, що в травні святкується День матері. Але наступного місяця ми також вшановуємо своїх татусів. У 2024 році День батька відзначають 16 червня. В Україні це свято було впроваджене у 2019 році. Воно неофіційне, але є чудовим приводом привітати батька з його днем та подякувати за все, чим ми зобов’язані йому у житті.

Цікаво по темі: День матері: як привітати найважливішу жінку?

Вперше з Днем тата почали вітати в Америці. На початку 20 століття жінка на ім’я Сонора Додд вирішила офіційно подякувати своєму батькові за те, що він самостійно доглядав шістьох своїх дітей, які росли у любові та взаєморозумінні. Це сталося 19 червня 1909 року і саме з цього почалася історія святкування цього дня. Але по всьому світу свято розповсюдилося у 21-у столітті.

Подарунки до Дня батька

Традицій святкування Дня батька як таких не існує, але рідну людину завжди можна привітати приємним презентом. Це може будь-який знак уваги: необов’язково дарувати щось суттєве або дороге. Це навіть може бути красива картинка та привітання, відправлені у месенджері. Головне, висловити свою увагу до тата і просто зробити йому приємно.

Цікаво по темі: Що подарувати татові на День батька

Привітання з Днем батька

Ти навчив мене тільки найкращому! Дякую, таточко!

Завантажити листівку

Любий тато! Вітаю тебе з твоїм днем. Бажаю тобі великого щастя, удачі в усіх справах та міцного здоров’я. Нехай кожен день буде сповнений радістю та приносить тільки позитивні емоції!

🎉

Happy Father’s day!

Завантажити листівку

Ти — найкращий батько у світі. Усім, чого я досяг у житті, я зобов’язаний саме тобі. Адже ти завжди підтримував та надихав мене. Дуже вдячний тобі за твою любов та уваги. З Днем батька!

🎉

Дякую за те, що завжди поруч у найважливіші моменти життя!

Завантажити листівку

Таточко, вітаю тебе зі святом! В цей чудовий день поспішаю обійняти тебе та надсилаю свої найкращі побажання здоров’я, щастя та успіхів. Хай все в тебе буде добре!

🎉

Кожен день з тобою — свято! З Днем Батька!

Завантажити листівку

Батьку, хочу подякувати тобі за життя, яке ти подарував мені. Без тебе я не став би гарною, порядною та розумію людиною, бо ти є моїм головним вчителем. Ти навчив мене всього, що я знаю та вмію. Прими мої вітання з Днем батька!

🎉

Моєму мудрому та розумному батьку! Зі святом!

Завантажити листівку

Дорогий мій тато! Вітаю зі святом, бажаю щастя та міцно обіймаю тебе! Сподіваюсь, що в цей день, як і в кожен інший, ти відчуваєш мою повагу та любов. Всього тобі найкращого!

🎉

Люблю тебе! З Днем Батька!

Завантажити листівку

Татусю, твоя донечка вітає тебе з міжнародним Днем батька! Сьогодні особливий день, коли я можу від щирого серця сказати, як я тебе люблю та ціную твою підтримку. Нема таких слів, які б описали мої почуття до тебе, але ти все це чудово знаєш та відчуваєш. Гарного дня тобі!

🎉

Татусю, вітаю з твоїм днем!

Завантажити листівку

Тато, памятаєш, коли я була маленькою, ти носив мене на руках і тільки так я засинала? Я згадую ці чудові часи з теплом та любов’ю. Сьогодні, в День батька, спогади особливо яскраві. Дякую тобі за них!

🎉

You are the best dad in the world!

Завантажити листівку

Любий батьку, з твоїм днем! Нехай життя приносить лише радість, ніщо не засмучує та не розчаровує. Твої син та донька люблять тебе! Просто знай, що ми завжди поруч з тобою!

🎉

Батько — мій головний вчитель, дякую за це!

Завантажити листівку

Як мені пощастило бути твоєю донькою! Ти добрий, турботливий та веселий, про кращого тата годі й мріяти! Бажаю тобі здоров’я та надхнення кожен день життя!

🎉

Тато, дякую за твою турботу!

Завантажити листівку

Татусю, вітаю! Ви з мамою — найцінніші люди в моєму житті! Я обожнюю збиратись разом з вами на родинні свята і саме сьогодні є чудовий привід для цього. Я відчуваю себе щасливою та любимою і дякую вам за це!

🎉

1 Листівки с Днем батька (193)

Завантажити листівку

Любий тату! У цей особливий день хочу сказати тобі величезне спасибі за всю твою любов, турботу і підтримку. Ти завжди був для мене прикладом мужності та доброти. Бажаю тобі міцного здоров’я, щастя і здійснення всіх бажань. З Днем батька!

🎉

Наостанок скажемо, що твої теплі слова в День батька — це не менш важливо, ніж коштовний подарунок. Тож якщо ти любиш, цінуєш та поважаєш свою рідну людину, яка подарувала тобі життя і зробила його щасливим, то не забудь привітати його разом з EVA Blog!

Читай також:

12 Червня / 2024 Натхнення

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Анастасія

    Всі дистівки якось більше пасують хлопчикам))

Рекомендовані статті