З Днем матері 2023: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу, ніжність і захист, які вони дарують нам завжди. Маленькими ми отримували мамину ласку і турботу, дорослими ми розраховуємо на їхні мудрі поради й підтримку. І щороку ми дякуємо їм за це у День матері — тепле сімейне свято, яке відзначають у другу неділю травня. З цього приводу ми приготували чудові листівки з оригінальними вітаннями українською мовою, які ви знайдете за посиланнями наприкінці цієї статті. Зберігайте красиві картинки собі та подаруйте своїм матусям, порадуйте їх теплими словами любові та вдячності! Але поки ви обираєте листівки, ми коротко нагадаємо історію свята.

Час читання: 2 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Святкування Дня матері у світі та Україні

Святкування Дня матері у світі та Україні

День матері є неофіційним святом, однак, для кожної держави, зокрема й України, цей день має величезне символічне значення. Образ мами є втіленням захисту і духовного виховання своїх дітей. Завдяки їй вони знають про своє походження і національну спадщину. Саме з матері починається усвідомлена любов до батьківщини. Тому щороку, другої неділі травня, ми вшановуємо наших матусь.

Клуб Щаслива мама инстаграм

Вперше про День матері заговорили в Америці на початку 19 століття. Трохи згодом, після Першої світової війни, до святкування приєдналася більшість європейських країн. Великобританія давно відзначала цю подію по-своєму. В останній тиждень Великого посту вони шанували Материнську неділю — день усіх матерів країни.

Подарунок мамусі

Цікаво по темі: Традиції святкування Дня матері в різних країнах світу

1928 року свій перший День матері відзначала українська громада в Канаді. Через рік свято прийшло до Львова і стало популярним у західних регіонах країни. У цей час громадські організації влаштовували концерти та фестивалі для всіх охочих. Проте, радянська влада вважала за потрібне заборонити свято, попри його загальну підтримку. День матері повернувся вже в незалежну Україну і з того часу, щороку, ми тішимо матусь зворушливими словами подяки.

Святкування Дня матері

Цікаво по темі: Що подарувати дитині на День захисту дітей

Вітання до Дня матері

Не знаєте що подарувати мамі на свято? Згадайте про її захоплення і виберіть невеликий приємний сюрприз. Неважливо, що це буде — форма для випічки або подарунковий набір, головне, щоб від щирого серця! Пропонуємо кілька варіантів привітань та гарних картинок, якими ви можете доповнити свій презент.

З Днем Матері, моє серденько!

Завантажити листівку

Від щирого серця вітаю найчутливішу, дбайливу і ласкаву матусю! Головне, щоб ти була здорова і щаслива! З Днем матері тебе, рідна!

🌼

Надії, добра, тепла і великого щастя тобі, найкраща мама на світі!

Вітаю з твоїм днем, Матусю!

Завантажити листівку

🌼

Мамуся, люба, ніколи не сумуй! Нехай у такі хвилини тебе зігріває моя любов і турбота! Хочу, щоб у тебе в душі завжди була весна і радість!

🌼

Я обіймаю тебе сьогодні, твій день, люба матусю! Нехай моя любов до тебе підтримує незгасний вогонь у твоїй душі, радує і дарує надію. Зі святом, і будь щаслива!

Любій Матусі від донечки!

Завантажити листівку

🌼

Мамочка поруч — щаслива дитина

Мама завжди тебе захистить.

З матусею радісна кожна година

І всі проблеми зникають у мить!

Цікаво по темі: Найкрасивіші та найрідкісніші імена для дівчаток та хлопчиків

🌼

Бути мамою — це непросто, але щастя, яке приносить дитина, сильніша за будь-які труднощі. Бажаю Вам насолоджуватися цією роллю!

З Днем Матері, рідненька!

Завантажити листівку

🌼

Кажу тобі слова подяки,

За чуйність і ніжність твою.

За те, що ти зі мною поряд,

Тебе я міцно обійму!

Мамочко, ти - мій Всесвіт! Зі святом!

Завантажити листівку

🌼

Від душі вітаємо всіх матусь, бажаємо завжди бути щасливими та освітлювати своєю добротою життя ваших дітей! ❤️

Читайте також:

9 Травня / 2023 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *