Колісниця Таро: значення та поєднання карти

Сьомий Старший Аркан — Колісниця. Основні його тлумачення зазвичай пов’язані з волею, яка підштовхує до дій. Ця карта Таро про розум та рух вперед. Люди з 7 арканом прагнуть створювати щось своє й готові докладати для цього необхідні зусилля. А які ще риси властиві опису особистості, якій по даті народження випав Сьомий Старший Аркан Колісниця? Як підкреслити його сильні сторони та які негативні прояви можливі? Став лайк, і будемо розбиратися!

Час читання: 5 хвилин та стигле яблуко

статья доступна на русском языке

Колісниця: дизайн карти Таро

Колісниця: дизайн карти Таро

У символіці ворожильних карт Таро аркан Колісниця зазвичай має фігуру візника (відсилання до розуму), що керує колісницею (тлумачиться як фізичне тіло, зовнішній світ). Вони невіддільні одне від одного. На малюнку карт з різних колод зазвичай  немає збруї та віжків, що вказує на управляння силою думки, волею та власною цілеспрямованістю. У передбаченнях Колісниця тлумачиться як рух вперед.

Ворожильна карта з Таро Уейта показує чоловіка у часткових обладунках. Він від’їжджає з міста, рухається до нового. Герой карти Таро Райдера Уейта стоїть у колісниці, яку тягнуть два сфінкси, чорного та білого кольору. При розшифровці передбачень їх постаті вказують на суперечність натури, яку треба тримати під контролем, щоб рухатись уперед.

А от в колоді Таро Тота візник не просто в обладунках. Він у міцній броні з опущеним забралом, тримає у руках щит, що дуже схожий на мішень. Має войовничий вигляд, хоч тлумачення пози і робить відсилання до духовних практик.

Цікаво на тему: Гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

На контрасті легкою виглядає ворожильна карта Колісниця у Таро Світлого Провидця. Чорний та білий кінь скачуть перед фургоном, на даху якого сидить хлопець. Немає жорсткої збруї та віжків, відчувається якась магічність руху, особливо якщо розглядати елементи на задньому плані як воду та хвилю, що підштовхує вперед.

Шукай EVA Blog в Instagram

А от наступна колода допомагає у передбаченнях відкрити потаємні, тіньові сторони особистості, підсвітити свої страхи. Колісниця Божевільного Місяця за формою схожа на шолом обладунків, в середині якого бачимо обличчя з досить недобрим виразом очей. На шоломі зуби вздовж забрала та роги-димарі. Візник та його транспорт буквально стали одним цілим. Колісниця Божевільного Місяця не має рушійних фігур типу левів, сфінксів чи коней, що відсилає до необхідності людині самостійно робити якісь дії, що рухатимуть її вперед (бо персонаж дивиться вправо).

Цікаво на тему: Як підібрати парфум за знаком Зодіаку

Загальна характеристика особистості з арканом Колісниця

Загальна характеристика особистості з арканом Колісниця

Особистості з 7 арканом Колісниця — це впевнені, зухвалі та прямолінійні люди, які вміють за себе постояти. Можуть бути схильні вирішувати конфлікти фізичним впливом та психологічним тиском. Полюбляють виділятися. Прагнуть до влади, мають масштабні плани. Інколи їх амбітність межує з нерозсудливістю.

Заради досягнення бажаного представники аркана готові трудитися та докладати зусилля. Не втратять своє. Цінують дружбу. Захистять близьких, якщо тих спробують скривдити.

Воля, розум, наполегливість та регулярність дій допомагають людині з 7 арканом Колісниця рухатись до успіху. Вона не лише продукує ідеї, а й втілює їх у життя. Вважає, що доля у власних руках. Пристрасно рухається у майбутнє. Легко прощається зі старим, бо відчуває радість позбуватись зайвого.

Якщо це твоя карта дня народження, то ти честолюбна й прагнеш до свободи дій. Але зважуй доступні ресурси, бо важливо не переоцінити свої сили. Не дозволяй успіху запаморочити тобі голову.

Цікаво на тему: Що таке аскеза і як вона працює

Аркан Колісниця у плюсі

Аркан Колісниця у плюсі

Коли енергія 7 аркана Колісниця у плюсі, тобі вдається вибудовувати баланс між різними бажаннями, гармонізувати тіло й дух. У твоєму житті завжди багато ідей, планів та подій. Амбітність підживлюється вмінням використовувати можливості. Тримаєш хід справ під контролем, швидко реагуєш на зміни та адаптуєшся під ситуацію.

Особистість з 7 арканом йде до цілі крок за кроком, не сходить зі шляху, навіть якщо виникають перешкоди. Її розум та пристрасть змінюють матеріальний світ для отримання бажаного. Має сильну волю, проявляє наполегливість, не здається, якщо не вийшло з першого разу. Але часом може проявляти нетерплячість, якщо щось йде не так, як хочеться.

Цікаво на тему: Позитивні афірмації на кожен день для жінок

Аркан Колісниця у мінусі

Аркан Колісниця у мінусі

У перевернутому значенні аркан Колісниця проявляється то надмірною імпульсивністю, то повною пасивністю. Людина легко втрачає бажане, якщо невірно оцінить ситуацію. Важливо звертати увагу на деталі, щоб зробити правильний вибір.

Якщо це твоя карта дня народження, ти можеш забагато думати, раціоналізувати, але нічого не робитимеш, щоб досягнути змін. Не вистачатиме мотивації. Або ж навпаки, діятимеш імпульсивно, не враховуватимеш об’єктивні можливості, прагнутимеш отримати бажане тут і зараз. Нетерплячість додаватиме нервовості.  Через поспіх можеш невірно оцінити шанси й не отримати потрібний результат.  До того, ж так поспішатимеш з точка А в пункт Б, що спочатку втрачатимеш задоволення від процесу, а потім розчаруєшся й у меті.

Коли аркан Колісниця проявляється в мінусі, людина спочатку намагається охопити одразу багато дій, але врешті решт взагалі завмирає в бездіяльності. Тож не дивно, що врешті решт відчуває незадоволення життям.

Іншим значенням аркана Колісниця у перевернутому положенні стають зверхність та гординя. Така особистість може йти по головах, якщо люди стануть перешкодою на шляху до цілей.

Цікаво на тему: Погані думки: звідки беруться і як їх позбутися?

Естетика 7 аркана Колісниця у зовнішності

Естетика 7 аркана Колісниця у зовнішності

Представники цього аркана регулярно тренуються, щоб підтримувати себе у гарній формі. Можуть проявляти дуальність натури, поєднувати декілька протилежних стилів одягу у зовнішності. Вміють справити необхідне враження. Можуть настільки зживатися з образом, що він стає фундаментальною частиною особистості (як в Колісниці Шаленого Місяця). Приділяють увагу зачісці, навіть недбалі локони — то, зазвичай, чітко продумана історія.

Цікаво на тему: Як сформувати гардероб по архетипу?

Як проявляється в одязі

Як проявляється в одязі

Гардероб людини з 7 Старшим Арканом Колісниця легко впізнати по елементах мілітарі, шкірі та щільних тканинах. Така особистість часто поєднує протилежності:

  • спортивний стиль з речами, що підкреслюють фігуру;
  • сукні, в тому числі міні, з грубим взуттям;
  • мілітарі зі шпилькою або високими підборами.

Головне правило образу — має бути зручно. Перевагу мають наступні кольори: хакі, чорний, охра, пісочний, оливковий, бежевий, сірий. Обов’язковим елементом зовнішності є масивні аксесуари, які акцентують на собі увагу.

Коли вирушає у подорожі, які є обов’язковою частиною життя людей з 7 арканом, ніколи не бере речі хаотично, має продумані капсули для поїздок.

Цікаво на тему: Зворотна стрілка — новий тренд у макіяжі

Як проявляється у макіяжі

Як проявляється у макіяжі

В залежності від місця та особистих потреб представниці аркана Колісниця можуть робити як виразний макіяж з цікавими акцентами (стрілки, глітер на обличчя, ніби бойове розфарбування воїна, виразні червоні губи переможниці), так і стриманий денний мейк. Приділяють увагу якості тону, володіють прийомами контурингу.

Інколи можуть використовувати макіяж як маску, щоб приховати внутрішні сумніви та справити необхідне враження. Якщо впізнала у цьому себе, будь уважною! Не пропусти той момент, коли почнеш ховати за макіяжем себе справжню.

Але використовувати мейк, щоб підкреслити сильну енергетику свого аркана по даті народження, варто. Приділяй увагу бровам та макіяжу очей. Бажано опанувати техніки розтушовування та натренуватися робити сміливі стрілки. І не соромся час від часу використовувати глітери та дуохромні олівці.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

Кохання, сумісність

Кохання, сумісність

Особистості з картою дня народження Колісниця у коханні рішучі та ініціативні. Жінки з цим арканом, якщо мають почуття до чоловіка, не соромляться першими про це казати. Хоча буває й інший варіант: у коханні дотримуються  образу, який має сподобатись. Але часом він не щирий, а штучний, і відіграє роль захисту, зовнішньої броні.

Якщо це твій аркан, у стосунках тобі важливо зберігати індивідуальність, уникати злиття, щоб мати свободу самореалізації. Тож не поспішай до кардинальних рішень, наприклад, до квапливого шлюбу. Придивись до почуттів чоловіка. І лише коли будеш впевнена, роби наступний крок.

До речі, у розкладах карта Колісниця може випадати, коли тебе чекають оновлення в особистому житті. При цьому ти можеш як вирватись зі старих стосунків у нові, так і подолати рутину, оновити нинішні. У поєднанні з арканом Закохані є сприятливі перспективи розвитку захоплення. А от у разом з Баштою дуже вірогідний розрив. Окрім того, Колысниця у поєднанні з іншими картами може вказувати на необхідність зробити паузу, або спрямувати сексуальну енергію у роботу та творчість (бо відомо, що енергії сексуальності та грошей пов’язані).

А якщо карта  Колісниці перевернута, звірся, чи почуття чоловіка збігаються з твоїми.

Цікаво на тему: Як зрозуміти, що ти — сапіосексуал?

Аркан Колісниця: призначення

Аркан Колісниця: призначення

Людям з 7 Старшим Арканом Колісниця важливо продумувати свої дії, щоб найкраще реалізувати свій потенціал у бізнесі чи кар’єрі. Вони прагнуть успіху, готові діяти та ризикувати. Вміють бути командними гравцями. Не бояться конкуренції, готові рухатись вгору. Але якщо переоцінять свої сили, можуть втратити все. Тож перш ніж приймати рішення, їм треба зважувати всі фактори, що впливають.

Підходять професії з наступних сфер діяльності:

  1. Транспорт та логістичні послуги (водій, експедитор, логіст).
  2. Організація зв’язку.
  3. Продаж автомобілів.

Коли ворожильна карта Колісниця випадає у розкладах на роботу, вона вказує на те, що ти зробиш важливий крок у розвитку.

Якщо твій аркан по даті народження Колісниця, тобі важливо тверезо оцінювати можливості, бути готовою рухатись вперед. Пропрацьовуй внутрішні суперечності. Якщо з’являються проблеми зі здоров’ям, відчуваєш супротив та відсутність енергії, передивись, чи для тебе ще актуальні нинішні цілі. Важливо підтримувати ритм руху: і нерішучість, і надмірна квапливість можуть бути однаково шкідливими. Продовжуй слідкувати за змінами, щоб самовпевненість не позбавила перемоги. Впливай на своє життя, ти маєш для цього всі необхідні можливості!

Читайте також:

30 Листопада / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *