Сонце Таро: значення та поєднання карти

Дев’ятнадцятий Старший Аркан — Сонце. В передбаченнях ця ворожильна карта має переважно позитивні тлумачення. Вона вказує на оптимізм, добробут та сприятливі обставини. Дізнатись, як аркан Сонце по даті народження впливає на характеристику людини, її поведінку у коханні та роботі, допоможе ця стаття. І не забудь залишити коментар, якщо вона тобі відгукнеться!

Час читання: 7 хвилин та смузі 🥃

статья доступна на русском языке

Аркан Сонце: дизайн карти Таро

1-Аркан-Сонце-дизайн-карти-Таро

Символіка 19 аркану Сонце зазвичай має хорошу розшифровку, вказує на плодотворність, врожайність та світлу енергію. Хоча в розкладах деякими колодами може підсвічувати й небезпечні для людини якості.

Верх карти з Таро Райдера Уейта займає великий лик сонця, який освітлює дитину, що їде на білому коні. В руках малюк тримає стяг, що майорить на вітру. Деталі карти при тлумаченні вказують на новий початок та сприятливі обставини.

Шукай EVA Blog в Instagram

Таро 78 дверей теж використовує дитячі образи. Хлопчик та дівчинка граються у центрі лабіринту, що колами розходиться від них та зовні нагадує сонце. Позаду тягнуться врожайні поля. Символіка карти вказує, що для досягнення бажаного (урожай на полі) варто бути в стані насолоди світом (як вміють діти) та відшукати свій шлях (вихід з лабіринту).

Цікаво на тему: Колесо Фортуни Таро: тлумачення 10 аркана по даті народження

А от в Таро Манара на карті 19 Старшого Аркана жінка, ніби Ікар, летить понад хмарами назустріч сонцю. Розшифровка символіки може передавати й захоплення від того, що робиш, й ризик втратити все, якщо станеш занадто самовпевненою та втратиш обережність.

2-Аркан-Сонце-дизайн-карти-Таро

В Таро Шаленого Місяця небесне світило осяює дві темні фігури чоловіків, що ніби танцюють. Ця колода підсвічує тіньові властивості Сонця, які можуть проявлятися у нарцисизмі, прагненні бути підкреслено кращими за інших.

В колоді Таро Світлого Провидця 19 аркан знову в позитивному образі. Небо залите яскравим сонячним світлом, що по периметру переливається райдугою. Жінка стоїть на галявині, підняла руки й погляд догори. Вона чи то приймає в себе це світло, чи то сама є його джерелом.

Цікаво на тему: Місяць Таро: значення та вплив на характеристику людини

Загальна характеристика особистості з арканом Сонце

3-Загальна-характеристика-особистості-з-арканом-Сонце

Особистості з 19 арканом Сонце по даті народження навіть в дуже трешовій ситуації готові робити з лимонів лимонад. Це оптимістичні персони, що позитивно дивляться на світ, відчувають себе його частиною та сміливо використовують його енергію. В компанії їх легко помітити, адже зазвичай перебувають у центрі уваги. В більшості випадків мають міцне здоров’я, вміють вчасно про нього подбати.

Цікаво на тему: Як фази менструального циклу впливають на настрій і самопочуття

Аркан Сонце у плюсі

4-Аркан-Сонце-у-плюсі

Характеристика людини з арканом Сонце у плюсі пов’язана з такими поняттями, як оптимізм, радість, веселощі, успіх, впевненість та ентузіазм. Це особистості-енерджайзери, які вміють налаштувати себе на позитивний лад, та затягують у коло свого світла інших.

Представники 19 Старшого Аркана сповнені сил, прагнуть самореалізації та духовного зростання. Гарно розуміють себе, завжди відчувають, що є потенціал для поглиблення. Задоволення життям допомагає їм примножувати енергію, чітко бачити нові можливості, й завдяки цьому притягувати удачу. Легкі та безтурботні, цінують свободу у всьому, не люблять, коли на них тиснуть.

Цікаво на тему: Як створити сильне оточення

Аркан Сонце у мінусі

5-Аркан-Сонце-у-мінусі

Якщо енергія Аркана Сонце активна у перевернутому значенні, в характеристику людини потрапляють такі поняття як марнославство, зверхність, песимізм. Захмарний ентузіазм зміняється повною апатією. Може здаватися, що робота відбирає свободу.

У мінусі людина з 19 арканом настільки захоплюється відчуттям власної величі, що починає впадати у гординю, зневажливо ставитись до інших та йти по головах. Власне его заважає зрозуміти об’єктивний стан справ. З’являється схильність вихвалятися. Самолюбство погано впливає на всі сфери життя, як на фінанси, так і на особисті стосунки. Відсутність явного захоплення її персоною сприймає як прояв заздрості.

Цікаво на тему: Недовірливість: що це таке і як її позбутися

Естетика 19 аркана Сонце у зовнішності

6-Естетика-19-аркана-Сонце-у-зовнішності

Життєрадісність та оптимістичність, властиві характеристиці людини з 19 Старшим Арканом, знаходять своє відображення і в естетиці її зовнішності. Образу властиві м’які, плавні лінії, ніби марево від літнього сонечка. Одяг та макіяж переважно у світлих або яскравих відтінках.

Це зазвичай доглянуті жінки, яким приємно дбати про себе, турбуватися про здоров’я своєї шкіри.  Полюбляють строгі, стримані зачіски або досить чіткі та акуратні локони. Представницям 19 аркана Сонце нерідко подобаються солодкі та квіткові парфуми.

Цікаво на тему: Модний тренд на «тиху розкіш»

Як проявляється в одязі

7-Як-проявляється-в-одязі

Жовтий, салатовий, білий, бежевий, персиковий — ті кольори, які оптимально впишуться в естетику аркана Сонце. А от чорного варто уникати, він гармонійніше виглядатиме в гардеробі Диявола. Серед тканин перевага буде за бавовною, льоном та кашеміром.

Загалом естетика 19 аркана Сонце в одязі досить літня: грайливі квіткові чи анімалістичні принти, акцент на талію та відкриті руки (хоча б кисті), різноманіття хустин та капелюхів. Варто придивитися також до стилю олд мані.

Для створення стильних луків в естетиці аркана Сонце зверни увагу на:

  • одяг з широкими рукавами або у формі ліхтарика;
  • поєднання довгих спідниць та кроп-топів;
  • укорочені жакети;
  • низ білого кольору;
  • великі ґудзики на одязі;
  • незвичний декор краю спідниці: бахрома, пір’я, плісе.

8-Як-проявляється-в-одязі

Ну і звісно ж, образ не буде завершеним без аксесуарів, зокрема прикрас жовтого кольору. Це можуть бути дорогоцінності з золота, якісна біжутерія або вироби з бурштину.

Цікаво на тему: Латте-макіяж: у чому його фішки і як його повторити

Як проявляється у макіяжі

10-Як-проявляється-у-макіяжі

Естетика 19 аркана Сонце у макіяжі проявляється світлою нюдовою палітрою та відточеною навичкою робити плавні переходи між відтінками. Жінки з цією картою дня народження вміють тонко відчувати баланс між розумною доцільністю та бажанням справити необхідне враження.

Представниці аркана Сонце полюбляють денний або мінімалістичний “макіяж без макіяжу”. Наполегливо опановують тонкощі контурингу, щоб він був не помітним для стороннього спостерігача. В макіяжі очей найчастіше використовують техніки з розтушовкою, бо чіткі графічні лінії не співзвучні натурі жінок-Сонце.

9-Як-проявляється-у-макіяжі

Помади вибирають переважно нюдових відтінків, хоч і мають улюблену червону для особливих подій. До речі, один з популярних лайфхаків у представниць 19 Старшого Аркана — використовувати засіб для губ у якості рум’ян, щоб мати максимальний збіг у відтінках.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

  • Розсипчаста пудра Patricia Ledo Loose Powder зафіксує рідку текстуру тону, додатково матує обличчя. Особливо зверни увагу на 01 прозорий відтінок, що буде максимально непомітним на шкірі.
  • Корейський консилер The Saem Cover Perfection Ideal, що поєднує дві текстури.  Тверда помада, що гарно нашаровується, допоможе візуально приховати пігментацію. А рідка частина консилера попрацює з темними колами під очима. Окрім того, бонусом будуть захисні та доглядові властивості, завдяки SPF-фільтрам та рослинним екстрактам у складі.
  • Палетка тіней Maybelline New York The City Mini Palette у тоні 480 Matte About Town. Її шість відтінків дозволять активно експериментувати у створенні макіяжу різної насиченості.

Кохання, сумісність

Особисті стосунки людини з арканом Сонце сповнені радості, закоханості, позитивних емоцій. Увага до почуттів чоловіка, щирість, вміння почути коханого та поділитися своїми переживаннями допомагають долати кризові періоди.

11-Кохання,-сумісність

Представники 19 аркана прагнуть побудувати гармонійні стосунки, які дарують крила. Вони сповнені внутрішнього тепла, яке з радістю поділяють з партнером. Заряджаються одне від одного. Час разом для них сповнений веселощів, насолоди спільними розвагами. У коханні не втрачають особистість, відчувають себе вільними та натхненними. Загальний піднесений вайб позитивно позначається і на сексі, адже духовна близькість шукає продовження у фізичній.

У розкладах на кохання ця ворожильна карта є щасливим знаком, особливо в поєднанні з арканами Мир чи Зірка. Якщо вирішуєш, чи готова до шлюбу або вагітності, Сонце може бути сприятливим знаком для того. А от в перевернутому положенні в розкладі на майбутнє карта може вказувати на розставання.

Цікаво на тему: 11 тем, які варто обговорити з партнером до заміжжя

Аркан Сонце: призначення

Лідерська енергія, вміння об’єднати та вести за собою команду — важливі риси характеристики людини з арканом Сонце в роботі. Прагне творчої реалізації. Вона легка та переконлива у спілкуванні. Активно заводить близькі контакти, що часто переростають у дружбу.

12-Аркан-Сонце-призначення

Якщо це твоя карта дня народження, особистий бренд має значний вплив на твій професійний розвиток. Оточення хоче наблизитись до твоєї позитивної енергетики. Ти надихаєш ідеями, які люди прагнуть втілити.

Представники аркана Сонце вміють досягати цілей, часто стають відомими. Вкладені у справу зусилля зазвичай дають бажані плоди як в грошовому, так і в репутаційному аспекті. Це ентузіасти, які наполегливо рухаються до успіху та вдало обходять конкурентів.

У передбаченнях про роботу та гроші ворожильна карта Сонця зазвичай є ознакою гарних перспектив.

Цікаво на тему: Життя в гармонії: баланс між роботою, сім’єю та піклуванням про себе

Аркан Сонце по даті народження налаштовує твоє життя на оптимістичний лад. Ти сповнена енергії, прагнеш розвитку та нових висот. Але при цьому важливо звірятися, чи не занадто близько піднялась до сонця, чи не засліпило воно твоє світосприйняття, чи не опалить крила. Будь відкритою можливостям, не втрачай бадьорості духа, фокусуйся на оптимізмі — і удача завжди буде на твоєму боці.

Читайте також:

11 Січня / 2024 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA