Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на травень 2023 року

Травневе тепло приносить нам приємні зміни: ми освіжаємо образ, насолоджуємося прогулянками та відпочиваємо після довгих холодів. А що ж цього місяця обіцяють нам зірки? Наш чудовий астролог і психолог Василиса Яновські (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) розповість, як прожити травень з користю і чого чекати найближчими днями. Читайте гороскоп для всіх знаків Зодіаку просто зараз. 😉

Час читання: 8 хвилин та спагеті 🍝

статья доступна на русском языке

Основні тренди місяця для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на травень

До 5 травня — не піддаємося на провокації, проживаємо період як зону турбулентності: закладається енергія на майбутні 19 років.

3 та 11 травня стануть найбільш знаменними днями місяця і, мабуть, уперше, ці дати стануть позитивними та напруженими одночасно. Найспекотніший і найяскравіший місяць у році, переповнений астрологічними подіями, що кардинально змінюють ситуацію у світі.

Ті проблеми, справи та ситуації, які було започатковано 20-22 березня 2023 року, вирішаться протягом періоду з липня 2023 до січня 2025.

Період до кінця затемнень ставить перед кожним із нас нове надзавдання. 15 травня ретро-Меркурій закінчує свою дію: розв’язано питання переговорів, пересувань і документів, тому можна сміливо починати нові справи.

З 16 травня Юпітер увійде в знак Тельця, а так само на небесах відбудеться завершення коридору затемнень. Це принесе відчутну удачу в питаннях захисту і повернення територій, підвищить обсяги допомоги, подарунків ззовні та патріотичний градус. Радості буде багато!

16, 17, 18, 19 травня — підписуємо документи, укладаємо угоди та договори, запускаємо проєкти, пов’язані з комунікацією, розширюємо вже знайомі позиції, зміцнюємо їх і прагнемо реалізувати сміливі амбіції.

Яновски_1024х500 (1)

Представники знаків Вогню (Овен, Лев, Стрілець) особливо відчуватимуть на собі вплив коридору затемнень. Не всі зможуть впоратися з емоціями, що нахлинули, та імпульсивним бажанням щось змінювати або розривати стосунки назавжди. У коханні варто перечекати бурю і на якийсь час дистанціюватися від явного і гострого конфлікту з протилежною статтю.

Знаки Землі (Козоріг Телець, Діва) зіткнутися з непримиренністю друзів, близького оточення і зрозуміють, що різниця інтересів і цілей не сприяє підтримці приятельських стосунків. Родичі цілий місяць раз у раз проситимуть гроші на важливі питання, яких у знаків Землі буде і так задосить. На побут доведеться серйозно витратитися.

Повітряна Стихія (Близнюки, Терези, Водолій), попри вселенський спокій, теж відчує вплив затемнення і ретро-Меркурія: привіти з минулого, повернення до старих стосунків, які виведуть з рівноваги, але подарують новий виток у творчості. А комусь із представників Знаків Повітря вдасться вдало продати плоди своєї інтелектуальної праці.

Водні Знаки (Рак, Риби, Скорпіон) у травні стикнуться з магією і містикою: віщі сни, дежавю, пророчі слова, інсайти з глибин підсвідомості, доленосні зустрічі. Тут же поїздки, справи, що звершуються як за помахом чарівної палички та несподівані знайомства з потрібними людьми. На них чекають набуття зниклої колись речі, дзвінок із далекого минулого або розкриття таємниці.

EVA в инстаграм

♈️ Овен

Чекайте на вигідні пропозиції та новини, що кардинально змінять ваше життя.

Фінанси

_________________

У грошах Овнам точно варто мінімізувати ризики: не купувати дорогих подарунків знайомим і друзям, не вкладати в занадто привабливі проєкти та не ставати з наскоку інвестором. Зірки пропонують вам охолонути й обміркувати ваші вкладення і витрати, не прагнути пускати пил в очі, намагаючись здивувати інших. Гроші на вітер, щоб уже після 15 травня прийняти вигідну пропозицію, а для неї вам потрібно буде вкласти фінанси у своє навчання або оновлення обладнання, інструментів, програм, необхідних вам для роботи. Діє принцип: проінвестуй у себе, свої навички та допоміжні матеріали, а потім зароби як мінімум удвічі більше, ніж зазвичай. Родичі можуть просити у вас гроші на питання, що стосуються здоров’я, але, якщо не готові втратити, дайте гроші у вигляді подарунка, але ніяк не в борг.

Піджак

Здоров’я

_________________

Протягом першої декади місяця варто вирушити в похід або почати здійснювати регулярні вилазки на природу. Представники знаку, які палять, відчують непереборне бажання кинути погану звичку остаточно і безповоротно. Вам немов не вистачає повітря, а часті застуди турбують із самої зими. Найкраще рішення — додати спілкування з природою, вдихати повітря на повні груди та, нарешті, позбутися згубного впливу нікотину на здоров’я.

Кохання

_________________

Зірки рекомендують не бути надто різкими та вимогливими з протилежною статтю. Вам так і хочеться з’ясувати стосунки на підвищених тонах, хоча ваш партнер не винен у вашому гострому і суперечливому настрої. Ви можете почати порівнювати свою половинку з колишнім. До речі, прийдуть новини та привіти з минулого, що і послужить спокусою і стане причиною конфліктів. У вільних Овнів з’явиться чудовий шанс познайомитися з цікавою персоною на світському рауті або культурному заході, на онлайн-навчанні або в чаті за інтересами. Не варто відразу ж будувати грандіозні плани, навіть якщо людина вам дуже сподобалася. Придивіться і дайте почуттю час дозріти, а людині проявити себе в різних ситуаціях, багато з яких стануть для вас одкровенням у хорошому сенсі цього слова.

Овен-кохання

Сюрпризи

_________________

2, 3, 15 травня у ваше життя увірвуться несподівані новини й повністю змінять ваше життя. Вирішиться питання території, простору, вашого місця проживання. Причому вирішиться найнесподіванішим чином. Будьте напоготові й не пропустіть важливий знак від всесвіту.

Цікаво по темі: Овен: від хаосу до рівноваги

♉️ Телець

Очікуйте на фінансовий успіх і приготуйтеся стати хранителем чужих таємниць.

Фінанси

_________________

На ваш дохід серйозно вплине петля Меркурія в Тельці. Одним із вас дуже пощастить з основною покупкою року саме в цьому місяці. Інші ж зміцнять і без того міцне становище на роботі або в бізнесі. У період з 14 до 30 травня справа, у яку ви вклали багато зусиль і коштів, нарешті, почне зрушуватися з місця. Ви відчуєте, що всі ваші старання не минули дарма. Комерційні підприємства, торгівля, короткі транзакції або перегляд деталей, пов’язаних із фінансами, принесуть відчутний прибуток. Не хвилюйтеся про свої витрати цього місяця. Хоча вони й будуть досить значними, зірки приготували вам грошовий подарунок. Щойно ви витратитеся, фінанси приходитимуть до вас ззовні: бонуси, проєкти, нова робота, підробіток, продаж непотрібних речей за ціною, вищою, ніж ви розраховували. Цього місяця вам посміхається фінансова удача, особливо, якщо ви робите нові грошові практики. Заплануйте їх на 1, 9, 15 травня.

Кольори

Здоров’я

_________________

До свого самопочуття цього місяця не варто ставитися легковажно, думаючи, що ви можете працювати на знос. У другій декаді травня тіло може дати збій у ділянці ніг і попереку і вам доведеться знизити навантаження. Але, немає лиха без добра: за рекомендацією фахівця ви знайдете для себе оптимальний варіант фізичної активності. Наприклад, йогу, пілатес, велопрогулянки та серйозно захопитеся новим видом спорту.

Цікаво по темі: 10 вправ для розвитку рухливості суглобів

Кохання

_________________

У стосунках усе немов завмерло і ви рухаєтеся за течією, попри те, що навколо у всіх усе відбувається бурхливо. Про вашу пару говоритимуть як про найспокійнішу і найврівноваженішу. У такому гармонійному стані ви вмовите кохану людину вирушити в подорож (або, скоріше, відправлять у подорож вас), мотивуючи це тим, що саме такий подарунок до дня народження ви бажали б отримати. Ті з вас, хто перебуває в пошуку, познайомиться за інтригуючих обставин, у які вам не властиво потрапляти. Причиною знайомства може стати кризова ситуація на межі фолу, хоча, здавалося б, це не про Тельців. Що гірше і безглуздіше ви виглядатимете, то яскравіші представники протилежної статі звертатимуть на вас увагу, якої, до речі, у вас у надлишку, особливо починаючи з середини травня. Знайомтеся, але не втрачайте пильності та не розповідайте про себе все й одразу, зберігайте інтригу.

Стрілець кохання березень 2023

Сюрпризи

_________________

Вас запросять взяти участь у фільмуванні або театральній постановці. Ви вплутаєтеся в інтригу і станете хранителем чиєїсь таємниці. Причому з двох сторін: пара або ділові партнери довірять вам свої секрети. Дні удачі — 1, 11, 16 травня.

Цікаво по темі: Телець: на хвилі споглядання

♊️ Близнюки

Будьте уважні до близьких і ловіть удачу за хвіст!

Фінанси

_________________

Не варто забувати оплачувати рахунки та вчасно гасити заборгованості за позиками, інакше до кінця місяця у вас накопичаться понад очікувані витрати, які доведеться оплачувати. Несподівано і вельми вчасно грошима допоможе родич або близький друг, якого ви таким і не вважали. Вас відвідає бажання вчитися і воно буде настільки сильним, що ви негайно запишетеся на найближчу дату курсів, пов’язаних із творчістю, дизайном, а можливо, і з прикладними мистецтвами. Найголовніше, гроші на навчання ви витратите з розумом і раціонально, а освоєння нової навички переросте з хобі в професію. У середині місяця може вийти з ладу побутова техніка або гаджети. Близнюкам доведеться закривати ці непередбачені витрати. Загалом, із фінансами все то густо, то порожньо, у звичному для представників цього знака режимі.

Близнюки-фінанси

Здоров’я

_________________

Зверніть увагу на зуби, адже вони давно потребують гігієнічного професійного догляду. Похід до стоматолога потягне за собою низку візитів і протягом усього травня ви знехотя, але успішно, завершите лікування. Додайте в раціон кальцій і магній, зміцнюйте кістково-м’язову систему й особливо поперек — сидячий спосіб життя минулих місяців дасть про себе знати.

Кохання

_________________

Самотні Близнюки, що саме по собі рідкісне явище, зустрінуть споріднену душу в черзі біля кабінету лікаря, у клініці або аптеці. Ті, у кого є домашні тварини, мають усі шанси влаштувати своє особисте життя через них. Наприклад, ветеринар, підбір пари для свого вихованця або прогулянка в парку. Довіряйте інтуїції та своєму улюбленцю, який, як у кіно, чарівним чином приведе вас просто в руки до вашої долі. Ті Близнюки, що вже зробили свій вибір, зміцнять свої стосунки ще більше, надаючи підтримку з родичами своїй другій половинці. Ви будете об’єднані доглядом за бабусями, дідусями, батьками, які потребують побутової допомоги. Весь місяць, як не парадоксально, саме це стане тлом для ваших романтичних стосунків. Бонуси від коханої людини за проявлену емпатію і турботу не змусять на себе довго чекати та ви отримаєте шикарний творчий подарунок, про який давно мріяли.

Близнюки-кохання

Сюрпризи

_________________

У травні у вас буде ціла плеяда вдалих днів, коли життя у всіх сферах підносить несподіванки та сюрпризи — 1, 3, 5, 7, 9, 13, 15 і 29 травня. Ловіть удачу за хвіст або купіть лотерею!

Цікаво по темі: Близнюки: дорогу творчості

♋️ Рак

Приділіть увагу здоров’ю та відпочинку.

Фінанси

_________________

У травні великі суми підуть на далекі поїздки та розв’язання побутових питань: від купівлі нового пилотяга до ґрунтовного ремонту автомобіля і навіть більше — старту ремонту у своїй оселі або будівлях, що приваблюють. Деякі Раки отримають гарну пропозицію про продаж своєї нерухомості, на яку варто погодитися, особливо, якщо ви давно стурбовані цим питанням. Після 15 травня ваші зусилля буде винагороджено і ви, нарешті, зможете віддати свою улюблену нерухомість у надійні руки та за гідну ціну. Тих, хто працює у сфері сервісу та харчування, запросять на нову роботу або на вищу посаду у своїй організації, а дехто наважиться зареєструвати власну фірму. Сміливості й рішучості у зміцненні та розвитку фінансової теми у Раків удосталь. Вони не вагатимуться й ухвалять чіткі, обґрунтовані та вигідні для себе рішення, які принесуть свої позитивні результати вже за кілька місяців. Найкращі дні для розв’язання фінансових питань — 16, 18 і 27 травня.

Рак-фінанси

Здоров’я

_________________

У травні на вас чекає похід до лікаря, щоб перевірити серцево-судинну систему або зробити кардіограму. Нічого серйозного, крім того, що ви себе добряче заганяли, займаючись багатозадачністю, але поміняєте режим праці та відпочинку тільки після того, як лікар розповість вам про можливі наслідки. Рекомендується відмовитися від кави та алкоголю, як мінімум на місяць, щоб організм перестав жити на допінгах «підбадьорення/розслаблення».

Кохання

_________________

У першій декаді травня Ракам буде не до кохання, адже вони не можуть підняти голови від метушні, що звалилася на них, і від роботи, що не терпить зволікань. Але після 12 травня багато Раків помітять ту людину, яка весь час була поруч, непомітно сприяла і допомагала. Можливо, навіть зав’яжеться службовий роман або хтось із клієнтів проявить себе в особистому плані та покаже свою симпатію до вас. У сімейних Раків усе набагато прозаїчніше: рутина і повсякденні турботи стирають романтизм і спогади про те, як стильно ви двоє були закохані колись.

Рак-кохання

Для того, щоб не дати холоду заповзти в стабільні та міцні стосунки, приготуйте сюрприз своїй другій половинці та підніміть романтичний градус за допомогою викликаних позитивних емоцій. Наприкінці місяця у сфері стосунків усе проясниться як для сімейних, так і для поки що незаміжніх Раків і любовні історії почнуть фонити затишком і комфортом.

Цікаво по темі: Як правильно завершити стосунки з хлопцем

Сюрпризи

_________________

Ви самі станете чарівником для когось із близьких, постараєтеся здивувати та подарувати яскраві враження, нехай усього лише на вікенд. Ідеальні побачення можна організувати 15, 16, 18 і 28 травня.

Цікаво по темі: Рак: прагнення до порядку

♌️ Лев

Налаштуйтеся на перезавантаження і приємні сюрпризи.

Фінанси

_________________

Ви багато працювали всю весну і, на жаль, травень не стане винятком. Але тепер у вас з’явиться висока і досяжна тільки в далекому майбутньому мета, яка буде вашою основною мотивацією. Ви почнете відкладати гроші на якусь істотну покупку, можливо, навіть автомобіль або нерухомість. Так само зірки рекомендують вам вкласти гроші в освіту молодших членів сім’ї: братів, сестер, племінників або дітей. Причому, зайнятися цим варто ґрунтовно. Гроші будуть потрібні не стільки вам, скільки тим, кого ви любите, і ви, самі того не бажаючи, надасте їм фінансову допомогу. У період ретроградного Меркурія вам, як нікому, буде актуальна віддача кармічних боргів або розрив колишніх договірних, ділових або комерційних відносин. Імовірно, на роботі зміниться колектив або вам доведеться міняти саму роботу. Найкращим рішенням стане модернізація вже схем заробітку, що працюють. Саме це і принесе вам грошовий успіх у травні та протягом усього літа.

Лев-фінанси

Здоров’я

_________________

Навіть у найоптимістичніше налаштованих, здорових і невгамовних Левів вже на початку місяця спостерігається спад енергії. Ви не розумієте куди вона дівається і не встигаєте її поповнювати. Самопочуття, на яке ви ніколи не скаржитеся, швидше пов’язане з психосоматикою і токсичними людьми поруч. Не варто в цей період робити ніяких серйозних маніпуляцій з тілом, хіба що почати худнути або вдатися до допомоги апаратної косметології по обличчю і тілу.

Кохання

_________________

Стосунки як на вулкані або пристрасть, що зароджується, а можливо й минулі стосунки в оновленій формі, або емоційні спалахи в давно зрозумілому шлюбі. Причому, розбіжності виникають через дрібниці, що тягнуться з минулого. Ви або партнер неспроможні пробачити образи, хоча минуло досить багато часу. Вам не хочеться виправдовуватися, набридло підлаштовуватися й отримувати «сюрпризи», про які вам «забули» розповісти. У другій декаді місяця, після 16 травня, вашу кохану людину немов підмінять, а поведінка кардинально зміниться на найтурботливішу і найніжнішу. Цього місяця об’єднавчим фоном у коханні й романтичних стосунках стане спільна радість, якась подія, що одночасно поставить у глухий кут і потішить. Вам доведеться приймати спільне непросте рішення. Вільні Леви, частіше бувайте в спортзалі або запишіться на танці — саме там ви зможете зустріти того, хто западе вам у саме серце. Театр, галерея, виставка теж стануть чудовим полем для нового знайомства. Інтернет поки що не ваш коник, навіть із найпривабливішими фотографіями.

Лев-кохання

Сюрпризи

_________________

Травень сам по собі буде сповнений сюрпризів, коли вам не потрібно буде нічого для цього робити та докладати будь-яких зусиль. З 1 по 9 травня — здивує сфера фінансів, а середина місяця відкриє старих знайомих по-новому. Дні удачі — 7, 9, 16, 17 і 23 травня.

Цікаво по темі: Лев: у пошуках балансу

♍️ Діва

Оптимізуйте робочий час і приготуйтеся перейти на новий рівень стосунків.

Фінанси

_________________

З 1 по 4 травня ви купуєте подарунки близьким, родичам, а заодно і собі. Подарунок буде значним або дорогим, але, річ виявиться практичною і прослужить вам довго. Цього місяця витратна частина перевищує доходи, хоча вам і вдасться заробити на своїй постійній, рутинній діяльності та взяти на себе зобов’язання за новим проєктом одночасно. Енергії вистачає на все, а ось у добі всього 24 години. Пояснити цей факт вимогливому начальнику ви навряд чи зумієте. Але в другій декаді місяця сміливо натякайте на премію, понаднормові або надбавку до зарплати. Гроші — єдине, що вас мотивує по-справжньому і допомагає вирішити будь-які складні ситуації на роботі.

Діва-фінанси

Пам’ятайте про те, що вам цього місяця категорично не можна відкладати навіть скромну суму, а ось благодійність або подарунок для дому та сім’ї, якому зрадіють усі, — найкраще вкладення в майбутній спокій і погоду вдома.

Цікаво по темі: Звички, які допоможуть досягти успіху

Здоров’я

_________________

Не намагайтеся побити всі рекорди з дотримання здорового і корисного харчування, інакше ризикуєте обігнати самі себе. Цього місяця вам усе вдається з легкістю, а саме: сісти на дієту, харчуватися за детокс-програмою або почати бігати в один і той самий час. Ви знаєте, що в будь-якій звичці, щоб вона стала корисною, повинна бути регулярність, і дотримуєтеся цього правила. Тим Дівам, хто давно не здавав аналізи, зірки рекомендують заповнити цю прогалину, а також зробити УЗД для загального заспокоєння. Зверніть особливу увагу на ділянку шлунково-кишкового тракту і займіться очищенням організму.

Кохання

_________________

Романтичні стосунки увійдуть у нову фазу або перейдуть на наступний рівень. Невелика, але яскрава зона турбулентності з другою половинкою вам гарантована. На вас чекає довгий список претензій і правил. Ви не зможете стримати своїх емоцій, коли якась нова для вас інформація вийде назовні. Цілком імовірно, що бути хранителем таємниць доведеться саме вам. Особисті зусилля Дівам варто спрямувати на ту людину, якій і ви не байдужі, інакше почуття, що були, так і залишаться нерозділеними, а ви після кількох бурхливих побачень зрозумієте, що вашого інтересу тут більше, ніж в іншої сторони. Нікому не рекомендується бачити представників вашого знака, які затамували образу. Гнів, що прорвався назовні, може осадити кого завгодно, тому не грайте заздалегідь у ту гру, де ви опинитеся тим гравцем, який програв і розчарувався у власних силах. Якщо ви самотні та готові до романтичних знайомств, вирушайте в компанію старих приятелів або зайдіть у гості до сусідів. Хоча ви й не вірите у випадковості, але саме вона подарує вам цікаву зустріч.

Діва-кохання

Сюрпризи

_________________

Нове знайомство за несподіваних обставин або пропозиція зайняти місце колеги, який переходить на іншу роботу, а можливо і те, і інше одночасно. Найкращі дати для починань — 17 і 29 травня.

Цікаво по темі: Діва: уважніше до оточення

♎️ Терези

Приготуйтеся до розкішних сюрпризів, нових б’юті-процедур і романтики.

Фінанси

_________________

Нових надходжень цього місяця у Терезів не передбачається, а ось вкласти гроші в робоче обладнання, інвентар або витратитися на ліки, лікарів доведеться. Лікарі та лікарні можуть знадобитися не вам особисто, а вашим батькам або іншим членам сім’ї. За свою дбайливість і ви отримаєте від всесвіту (або вашого друга, подруги) щедрий подарунок, що відповідає вашому смаку. Річ, однозначно, дорога і брендова або похід на світський раут, концерт, у театр чи консерваторію. Ваш внутрішній естет буде задоволений. Комусь із Терезів надійде пропозиція про роботу, але, пам’ятаємо, що Меркурій ретроградний, тому і робота та, де ви вже успішно працювали. Тим, хто займається бізнесом або працює віддалено, вдасться увійти в новий проєкт або отримати велике замовлення. Це разовий заробіток, але дохід буде значним і ви залишитеся вкрай задоволені виконаною роботою і гонорарною частиною. Братися за нові справи має сенс після 18 травня, коли від затемнення вже не залишиться і сліду.

Терези-фінанси

Здоров’я

_________________

Ви в прекрасному настрої й на здоров’я не скаржитеся. Легкість і впевненість у тілі завдяки тренуванням, до яких ви приступили ще на початку весни. Хтось із вас серйозно займеться поліпшенням стану шкіри та волосся й почне трансформацію зсередини: БАДи, кисневі коктейлі, озонові крапельниці та все, що оновить ваш зовнішній вигляд. Шкіра сяє, а ви на висоті!

Кохання

_________________

Привабливість зашкалює, і у ваші тенета потрапляє той, хто живе по сусідству, їздить або ходить з вами одним маршрутом на роботу. Багато років утримуючи когось на відстані, ви нарешті зрозумієте, що настав час для зближення. Це буде людина, яка кохає вас і залишалася поруч у найкритичніших ситуаціях. Не піддавайтеся на маніпуляції розуму і живіть серцем, відкривши його тому, на кого раніше не подивилися б і ви знайдете скарб за непоказною обгорткою.

Терези-кохання

Заміжні або давно визначені Терези, будьте уважнішими до потреб партнера, особливо, якщо партнер бажає переговорів або висловлює бажання переїхати, зайнятися хобі, про яке мріяв. Підтримайте свою другу половинку всім, чим можете. Відсунувши власні бажання на другий план, ви розкриєте потенціал стосунків і отримаєте приємні сюрпризи від іншої сторони. Сфера кохання приймає найнесподіваніший поворот вже у другій декаді травня, а до кінця місяця ви можете опинитися на морському узбережжі в атмосфері романтичних мотивів. Комусь навіть зроблять пропозицію руки та серця.

Сюрпризи

_________________

Погодившись на авантюру, ви отримаєте набагато більше, ніж очікували та почнете сміливо йти вперед семимильними кроками. Сюрприз у тому, що колесо фортуни нарешті закрутиться з неймовірною швидкістю. Удача і щасливий автобус — 14, 18, 22, 29 травня.

Цікаво по темі: Терези: довіртеся янголу-охоронцю

♏️ Скорпіон

Ловіть успіх у фінансових і любовних справах.

Фінанси

_________________

Травень стане для вас місяцем надій у грошовому еквіваленті. Усе, про що ви мріяли, здійснюється тут і зараз, тож не відкладайте доленосних рішень: продавайте, купуйте, відкривайте, нарешті, свою справу. Доля надає вам можливість попрощатися з негативом і відкрити двері в щасливе майбутнє. Наприклад, нова робота, зміна колективу і парадигми доходів/витрат. Старі схеми отримання фінансів більше не працюють.

Скорпіон-фінанси

Все, що від вас вимагатиметься, це посидючість і наполеглива праця. Заклавши фундамент для перемог, ви зможете почати життя з чистого аркуша. Не перекладайте відповідальність на оточення, інакше ваші успіхи дістануться комусь іншому. Делегуйте повноваження, адже витрачатися в травні ви витрачатимете на людей, які допомагатимуть вам розібратися з рутиною на роботі та в домашньому господарстві. Завдання цього місяця — підняти фінансовий рівень і прийти до достатку. Вдалі дні для вкладень — 15, 18, 19 травня.

Здоров’я

_________________

Пережитий напружений і нервовий період вимагатиме від вас відновлення сил. Аюрведа, розслаблювальний масаж або курс водних процедур — те, що вам потрібно. Найкращим подарунком для себе стане абонемент у басейн, похід у спа або банний комплекс, а також перехід на правильний і здоровий режим споживання води. Хтось із вас і зовсім, відкине в середині місяця всі справи, візьме невелику відпустку і вирушить до теплого моря.

Цікаво по темі: Масаж тіла сухою щіткою

Кохання

_________________

Травень для вас, це період позбавлення від страхів і комплексів з приводу ваших стосунків. Ви не встигнете прийти до тями після святкування річниці або дня народження друга, подруги, як на вас одразу ж накриє хвиля дзвінків і повідомлень від тих, кого ви підкорили своїми промовами та легкістю в спілкуванні. Поки ви копалися в собі, у вас уже встигли закохатися і тепер пропонують вам план втечі від рутини та банальності. Головне, щоб ця людина поділяла ваші смаки та гідно оцінювала ваш кулінарний талант. У стосунках, що зароджуються, ви зробите висновок, що коханню всі віки покірні, ваша яєчня — це кулінарний шедевр і ви любите зовсім інший типаж зовнішності. У вирі феєричних любовних подій закрутяться і ті Скорпіони, які перебувають у міцному союзі. Партнер вас по-справжньому здивує і зробить шикарний подарунок, якого навіть ви з вашими королівськими запитами не очікували.

Скорпіон-кохання

Сюрпризи

_________________

Кохання стане ареною для перемог. Вам вдається подобатися і полонити серця, та так, що зупинитися вже неможливо. Хтось навіть опиниться в любовному трикутнику або отримає привіт із минулого — колишні на горизонті. Дні удачі — 5, 7, 16 і 29 травня.

Цікаво по темі: Скорпіон: розкривайте таємниці

♐️ Стрілець

Займіться своїм здоров’ям і не пропустіть можливість знайти справжнє кохання.

Фінанси

_________________

Цього місяця ваші грошові афірмації нарешті спрацюють і ви знайдете несподівано для себе новий дохід. Хоча, більшою мірою вам доведеться працювати за себе і за того хлопця: безліч офіційних паперів, які вам доведеться підписувати й всі вони будуть прямо або побічно пов’язані з грошима. Астрологічна порада: не поспішайте укладати угоди, договори, надсилати передоплати з 1 до 19 травня, інакше справа затягнеться, потребуватиме багато сил і грошових витрат, а вам складно буде утримати на плаву свій офіційний дохід. Тоді всі сили та фінанси підуть даремно.

Стрілець-фінанси

У п’ятому домі удачі та виграшів у вас складається вдала астрологічна комбінація, і ви буквально отримуєте джекпот, з легкістю і спритністю монетизуючи свої таланти. Перегляд проєкту, який уже показав себе в минулому з хорошого боку, приніс вам дохід і популярність, дасть значне фінансове зростання. Ба більше, закладку на наступні пів року. Ваші доходи в травні зростуть до небес, але родичі звернуться з проханнями про допомогу. Щедрі Стрільці ніколи не відмовляють ні в допомозі, ні в подарунках. Особливо тим, кого люблять. Дні фінансової удачі — 18, 19, 28 і 29 травня.

Здоров’я

_________________

Зверніть вашу увагу на ступні, гомілки та стегна, сходіть до остеопата або зробіть профілактичний курс загальнозміцнювального масажу. Багато хто з вас може відчути втому через занадто сильне розумове навантаження: мігрені та перебої в роботі судин. Поставтеся з повагою до свого здоров’я і дайте собі розслабитися, взяти вихідний. Навчіться пити валеріану, а не шампанське перед сном. Тоді до кінця місяця ваш стан здоров’я прийде в норму і зарядить вас на ще більші перемоги!

Кохання

_________________

Тепер про перемоги. Життя заграє новими барвами та романтична сфера обдарує вас новими знайомствами (ви тільки встигайте обирати!), або приведе до вас ту людину, з якою, як ви вважали, вже нічого бути не може. Білий Місяць у п’ятому домі привносить у ваше життя приємне з усіх боків любовне партнерство, бажання перейти на новий рівень у коханні та навіть декого з вас спонукає завести дитину. Кохання як вихор увірветься у вашу і без того бурхливу особисту сферу. Ви не знатимете, кому ж віддати своє серце, адже за вікном ваш улюблений місяць травень, навколо заливисто співають птахи, а ви відчуваєте, як наближаються чари взаємного кохання. Хтось зі Стрільців вирушить у романтичну поїздку, під прикриттям ділового відрядження, а хтось отримає непристойно дорогий подарунок від своєї другої половинки та буде готовий здатися на цей широкий жест. Ідеальні знайомства протягом усього місяця.

Стрілець-кохання

Сюрпризи

_________________

Період з 19 травня і до закінчення місяця буде для вас справжнім зорепадом, коли не просто загадуєш бажання, а воно ще й одразу ж збувається. Місяць подарунків і оригінальних пропозицій. Удача — 19, 21, 22, 28, 29 травня.

Цікаво по темі: Стрілець: назустріч коханню та успіху

♑️ Козеріг

Бережіть сили та не пропустіть зустріч із вашою половинкою.

Фінанси

_________________

З початку травня витрати на побутові послуги, чималі та досить часті: відремонтувати пральну машину, кран, що протік, посудомийну машину або замінити ванну, що тріснула. Усі несправності пов’язані так чи інакше з водою. Якщо ви самі собі начальник, не зациклюйтеся на надмірній любові до роботи та випишіть собі премію, адже в другій декаді травня вам, як ніколи, захочеться упокорити імідж і витратитися на нові брендові прикраси або окуляри відомої марки, що додасть вам статусності в очах людей, які вас оточують. Сприятливою стане співпраця з представниками знаків Телець і Діва, а Стрілець може дати несподівану і правильну пораду, як вигідніше вкласти ваші фінанси. Наслідуючи цю пораду, на свій подив ви заробите великі гроші й одразу ж придбаєте або нове обладнання для роботи, або відкладете значну суму на автомобіль — купівлю, яка на вас чекає цього літа.

Козеріг-фінанси

Здоров’я

_________________

Зона, схильна до ризику цього місяця — руки, плечі та кисті. Зірки радять бути обережнішими в тренажерній залі, з приладами, колючими, різальними предметами, обладнанням і на виробництві. Психосоматика в Козерогів працюватиме цього місяця сильніше, ніж зазвичай. Дає збій тиск і скаче вага. Нетрадиційна медицина, гіпнотичний і медитативний сон вам на допомогу.  Почніть місяць із впровадження цих звичок і до кінця травня стабілізується вага, тиск, сон і настрій.

Кохання

_________________

Цей місяць принесе вам щастя. У першій половині місяця ви зможете знайти відповіді на всі запитання, розірвати стосунки з людьми, які вас засмучували або боляче образили. Не залишайтеся в чотирьох стінах, частіше прогулюйтеся на природі, адже саме на тих Козерогів, хто перебуває в пошуках кохання, цього місяця очікує перспективне знайомство.

Козеріг-кохання

Будьте уважні, щоб обов’язково зустріти другу половинку. Частіше приймайте запрошення друзів сходити куди-небудь або допомогти їм розібратися з тим, що їм не під силу. Кохання наздожене вас несподівано: коли ви підете виносити сміття, затієте генеральне прибирання, розбирання речей, мотлоху в батьківській квартирі, а вам назустріч вийде привабливий співрозмовник із сусідньої квартири. Спонтанність не ваш коник, ви любите чіткий, узгоджений план, але травень сплутає всі карти та події підуть зовсім по-іншому, розкручуючи романтичний вектор. Одним словом, влітку вам буде з ким вирушити на море або їздити на велосипедах зеленим парком біля вашого будинку.

Цікаво по темі: Як почуватися на побаченні впевнено та розкуто?

Сюрпризи

_________________

17-19 травня на вас чекає підвищення по службі, отримання довгоочікуваних документів або рішення суду, на яке ви так довго чекали. Дні удачі в травні — 6, 19, 26 і 29 числа. Сміливіше в нових починаннях і знайомствах!

Цікаво по темі: Козеріг: настав час активно діяти

♒️ Водолій

Слідкуйте за фінансами та романтичним настроєм.

Фінанси

_________________

Постарайтеся не робити імпульсивних покупок хоча б до середини травня: гроші вам знадобляться на спонтанну поїздку, в яку запропонує їхати хтось із ваших друзів. Якщо погодитеся на авантюрну пригоду за привабливою ціною, то будьте готові ґрунтовно витратитися в самій поїздці, де на вас чекає маса спокус: від шопінгу до ексклюзивного сервісу в готелі. Ваші душа і тіло вимагають свята починаючи з перших днів місяця. Ви залюбки балуєте себе, дедалі більше виходячи за межі бюджету: ще одна кофтинка або пара нового взуття, а може, похід до нового салону. Творчі Водолії отримають солідну пропозицію про продаж своїх робіт або інтелектуальної власності, а в декого з вас сама собою організується виставка або вернісаж. У будь-якому разі, гроші з вашого гаманця витрачаються виключно на задоволення і насолоди. Здавалося б, з таким розмахом вони давно повинні закінчитися, але фінанси чарівним чином поповнюються ззовні. Можливо, ви використовували мою авторську практику «вічний запас» минулого місяця?

Водолій-фінанси

Здоров’я

_________________

Цілий місяць вас не полишає відчуття легкості в тілі, а чудовий зовнішній вигляд тішить вас відображенням у дзеркалі та компліментами, що лунають навколо, від людей, які вас оточують. Але невгамовна натура вимагає трансформацій. Хтось обмежитися курсом освіжальних процедур для обличчя, а хтось складе цілу програму, що закликає повністю оновити організм і зважитися на озонові крапельниці та вітамінні коктейлі для шкіри.

Кохання

_________________

Травень, схоже, йде з вами в ногу — такий самий невгамовний як і ви, так і норовить заманити вас у пристрасний, запаморочливий роман. Будьте обережнішими на поворотах у прямому і переносному сенсах: познайомитися можна на стоянці або завести близького друга в офісі. Довгі переглядання і спільні ланчі, безумовно, призведуть до романтичного продовження, до якого ви, прямо скажемо, не зовсім готові. Перед візитом нового знайомого слід хоча б встигнути прибрати світлини колишнього кохання, що, як ви думали, трапилося назавжди. Двозначні ситуації вас абсолютно не лякають. Романтичне тло додає перчинки у стосунки й дарує настрій на підйомі. Водоліям, навіть тим, у кого вже є пара, нудьга в любовній сфері точно не загрожує. Емоційний діапазон зашкалює, а пристрасті розпалені до межі. Ретроградний Меркурій може принести привіти з минулого і розархівувати когось із колишніх коханих. Не виключений варіант, що ви, остаточно заплутавшись у симпатіях, зробите те, чого від вас ніхто не чекає. Знову з кимось закрутите роман, але це буде зовсім в інших декораціях: десь в екзотичних країнах під південним сонцем.

Водолій-кохання

Сюрпризи

_________________

Хто як не ви станете для коханої або закоханої людини справжнісіньким сюрпризом і здивуєте її нестандартним подарунком, сповненим пристрасті, що зароджується, і серйозних намірів одночасно. Щастя можна зловити — 3, 8, 10, 18 і 23 числа.

Цікаво по темі: Водолій: задавайте свій ритм цьому року

♓️ Риби

Будьте уважні до рідних і заведіть корисні знайомства з іншими знаками.

Фінанси

_________________

Величезних витрат вимагає ваша мама або сестра. Одним словом, весь місяць витрачатися доведеться на жінок, яких ви любите і готові піти на все. Ви не встигнете відійти від ремонту у квартирі, витрат на авто, як тут же дасть про себе знати здоров’я вас або батьків. У травні велика сума піде на медичні процедури, ліки, лікарські маніпуляції. Техніка, особливо телефон виходить з ладу, а може взагалі загубитися, але втіштеся тим, що вам його давно пора було міняти. Дехто з вас придбає хорошу, дорогу техніку і придбає девайс останньої моделі.

Риби-Фінанси

У травні на роботі, у зарплаті все стабільно і спокійно. Вам хочеться здійснювати покупки, дарувати подарунки собі й оточенню, ходити на дні народження навіть до тих, кого не бачили вже багато років, або записатися на консультацію до дорогого, кваліфікованого фахівця. Ось тут і спрацює ваша кмітливість, яка не раз вас виручала: ви придумаєте новий спосіб заробітку або збільшите чек своєї послуги завдяки ексклюзивному бонусному доповненню до неї. Ваші товари будуть хотіти купувати: ви загорнете їх у привабливе упаковування і пройти повз у покупця просто не буде жодного шансу. Укладайте угоди після 18 травня і все у вас вийде.

Цікаво по темі: 11 звичок, які допоможуть вам бути більш продуктивною

Здоров’я

_________________

Не варто закидати спортивний зал, відмовлятися від прогулянок на повітрі та продовжувати палити. Ви підійдете до якогось рубежу по здоров’ю, вам доведеться відмовитися від поганої звички та поміняти режим праці та відпочинку. Так само у ваше життя увійде якийсь екзотичний і трендовий вид активності, що дасть бонусом підтягнуте тіло і загальний тонус. Єдина порада від зірок: лягайте спати раніше.

Кохання

_________________

Ніколи не кажи «ніколи» — девіз цього сонячного весняного місяця. Ви думали, що вже розірвали стосунки та залишили італійські пристрасті в минулому. Але серіал про кохання тільки починається і ви зрозумієте це після завершення першого тижня місяця. Вам відчайдушно захочеться довести свою непорочність, чесність і вірність партнеру, навіть тому, з ким ви тривалий час на відстані або взагалі припинили зв’язок. Замисліться, що таке бажання заволоділо вами неспроста і ви хочете, щоб партнер поводився так само (вірність і чесність, чистота помислів). А чи багато у вашому оточенні таких людей і потенційних кандидатів? Порада від зірок: не зациклюватися на одній якості людини та не робити трагедію, якщо не трапився похід до РАГСу після другого або третього побачення.

Риби-кохання

Вам пощастить у спілкуванні з Близнюками, Терезами, Тельцем і Стрільцем. Особливо у важких ситуаціях вибору, допоможе останній: у такої людини купа знайомих у будь-якій країні та мільйон рішень з виходами з непростих ситуацій. Можете сміливо покластися на такого друга і довірити всі свої секрети (поранене серце і надії на майбутнє). З вами поруч та людина, яка серйозно закохана і готова заради вас на багато що, подумайте про це і ловіть любовну удачу — 10, 12, 16, 18 і 24 травня.

Цікаво по темі: Риби: дивіться у майбутнє, з легкістю відпускаючи минуле

Сюрпризи

_________________

Цього місяця ви познайомитеся з незвичайною і загадковою людиною. Можливо, знайдете свого гуру, наставника, майстра і вчителя, про якого давно мріяли й все в один момент стане на свої місця, а проблеми здадуться несуттєвими. Ловіть удачу — 2, 3, 7, 14, 25 травня.

Читайте також:

28 Квітня / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *