Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на березень 2023 року

Нарешті настала довгоочікувана весна. Саме час перемикатися на позитив, насолоджуватися теплими промінчиками сонця і, звичайно ж, будувати плани на місяць вперед. Але яким буде березень, на кого зі знаків Зодіаку чекає успіх, кому варто подбати про своє здоров’я і хто зустріне своє справжнє кохання?

Час читання: 7 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Наш постійний експерт, астролог і психолог Василіса Яновські (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit), підготувала для кожного знака Зодіаку детальний астропрогноз, який підкаже, як прожити березень з користю.

Яновски_1024х500 (1)

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку

Початок березня ознаменується завершенням феєричного і руйнівного проходження комети поблизу агресивного Марса і зоряної осі катастроф. Це означає, що всім і кожному стане відчутно легше і загалом соціум почне робити колективний, хоча й поступовий видих.

EVA у Telegram

У перший тиждень березня 2023 року Місяць перебуватиме у фазі зростання і сприятиме новим починанням, знайомствам, ідеям і планам.

На початку місяця Меркурій увійде в Риби. Цей знак схиляє нас до душевності, але змусить приховувати свої почуття від оточення.

Після повного Місяця, який відбудеться 7 березня, активність і енергія піде на зниження, що позначиться на загальному настрої.

Тренди для всіх знаків Зодіаку

У березні 2023 року формула неба пророкує спад життєвого потенціалу ближче до другої декади місяця квадрат Меркурія, Сонця і Марса: складні й суперечливі події на світовому та побутовому рівнях.

Прогноз на березень 2023 року свідчить, що 21 березня спостерігатиметься Молодик в Овні й почнеться новий астрологічний рік Сонце перейде в Овна, до Меркурія.

Дні, коли не варто починати нових справ, робити надзусилля і намагатися щось кардинально змінити, а краще виконувати рутинну роботу і слідувати давно задуманому плану 10, 18, 25 і 26 березня.

Астрологічний прогноз на березень 2023

Дати для будь-яких починань, запуску нових проєктів, особливо пов’язаних із рекламою, медіапростором і нішами публічності, а також далекими подорожами й отриманням іноземних документів 1, 2, 3, 7, 8, 11, 19 і 24 березня.

Знаки Вогню цього місяця не знайдуть кращого заняття, ніж розбирати помилки минулого, зосередитися на головному й активно позбуватися другорядного та другосортного. Хтось, попри імпульсивність партнера, серйозно замислиться над своєю поведінкою і вперше висловить почуття так, як очікує друга половинка або давній друг, з яким нещодавно спалахнула вогняна сварка. Виявиться, що бути правим не так уже й важливо.

Знаки Вогню

Представники стихії Землі вже починають вловлювати в повітрі романтичні нотки весни й звернуть увагу на те чи того, хто раніше не краяв серце. Висока ймовірність у такому романтичному та усміхнено-мрійливому настрої… отримати пропозицію про нову роботу або підвищення, про яке давно мріяли. Основним трендом березня стане оновлення у діяльності, знайомствах і гардеробі.

Представники стихії Землі

А ось знаки, що перебувають під владою Повітря, несподівано для себе самих і людей, які їх оточують, заземляться, багато хто почне будувати будинок або робити ремонт у квартирі, відмовившись водночас від пропозиції переїхати за кордон у комфортніші й вигідніші умови. Не спокусившись грошима і гонорарами вищими за ті, які вони отримують зараз, вважатимуть за краще йти за поривами душі та залишитися на такому цінному і до болю знайомому місці.

Знаки Повітря

Знаки стихії Води цього місяця зустрінуться зі старими друзями, однокласниками, а також значно збільшать капітал зв’язків. Ніколи ще життя не було настільки щедрим на можливості істотно і з користю розширити своє коло і зміцнити вже існуючу дружбу. Не виключено, що в середині місяця комусь із рідних або ближнього оточення знадобиться допомога, і ви із задоволенням її надасте.

Знаки стихії Води

♈️ Овен

Березень приготував для вас багато приємних сюрпризів, але разом з тим варто поберегти своє здоров’я.

Фінанси

_________________

Цього місяця варто поберегти свої гроші й не робити великих покупок, навіть якщо вам цього дуже хочеться і нестерпно пройти повз вітрину з річчю, що дуже сподобалася. Трохи пригальмуйте, адже до оновлення гардероба залишилося зовсім небагато: марнотратний і щедрий квітень не за горами. На роботі вам можуть підвищити зарплату, але для цих грошей уже приготована своя ніша вони перекочують у гаманець молодших родичів або дітей, племінників, хрещеників. Весь місяць немов вимагає від вас витратитися, і тільки вам вибирати сферу вкладень. Але пам’ятайте про те, що всидіти на двох стільцях не вийде. Чи є сенс далі залишатися на ненависній роботі, якщо ви видихнулися? Саме це питання ви ставите собі протягом усього березня. Але рішення щодо нього все ще висить у повітрі.

Овен фінанси у березні 2023

Здоров’я

_________________

Аюрведа і дихальні практики те, що прийде вам на допомогу, коли ваша вогняна енергія буде майже на нулі.

Особливо це стосується жителів великих міст, які вічно кудись поспішають. Друга половина місяця досить травматична: будьте обережнішими з суглобами та кінцівками, не перестарайтеся з грубою фізичною працею. Спокій і усвідомленість допоможуть зберегти ваше здоров’я.

Кохання

_________________

Не тисніть на партнера або нового знайомого, особливо напередодні 8 березня: людина і без того не розуміє що вам дарувати. Прийміть подарунок із вдячністю, віддаючи належне увазі, яку до вас виявили. Зайва жорсткість і категоричність у коханні можуть зіграти з вами злий жарт і висвітлити ті недоліки, які вам і так відомі, але ті, що цілком могли залишитися непоміченими. У вільних Овнів реальність виявиться вищою за очікування і запропонує їм дивовижну пригоду і на рідкість вдалі стосунки, що склалися з першого погляду. Але питання в тому, що перших поглядів буде кілька і вам доведеться вибирати між двома чарівними варіантами. Ситуація загостриться вже до 12-15 березня.

Овен кохання у березні 2023

Сюрпризи

__________________

Складність вибору і несподіване знайомство в нетиповому для вас місці. А ще не зовсім формальний сюрприз від колеги з зізнанням у почуттях. 8 березня стане для вас днем приємних здивувань.

Повний гороскоп на 2023 рік: Овен: від хаосу до рівноваги

♉️ Телець

Саме час попрацювати над стосунками з рідними, близькими й коханими людьми. 

Фінанси

_________________

Ким би ви не були, де б не працювали, але без зведення дебету з кредитом і підбиванням балансу не обійтися. Якщо плануєте щось важливе і пов’язане з великими грошима і витратами в березні, то краще зайнятися цим у перші дні місяця. Потім Сонце переміщається у ваш 12 дім. Енергії та бажання для реалізації задуманих планів стане набагато менше. Не перевантажуйте себе офісною роботою і звалюванням на себе додаткових завдань грошей це не принесе, а навпаки, змусить витратитися. А ось створити в першій половині місяця банківський вклад або зробити вклад у своє навчання і комфорт робочого місця, купити новий гаджет буде якраз у самий раз. Якщо хтось слізно просить вас позичити гроші, давайте тільки ту суму, з якою не шкода розлучитися назавжди. У вас просять кредит без повернення! Будьте напоготові.

Телець фінанси в березні 2023

Здоров’я

_________________

У березні можуть турбувати нервова й кісткова системи, а також варто звернути увагу на ділянку очей і слизову в цілому. Рекомендується зробити повний список аналізів і взяти профілактичний курс масажу або мануальної терапії. Пам’ятаємо про те, що кісткова система пов’язана з вашим родом, і неприємні відчуття в хребті можуть сигналізувати про важкість, що накопичилася через стосунки з рідними. Позбутися болю допоможе розмова по душах.

Кохання

_________________

Зірки прогнозують вам зміни в березні, особливо, коли Венера перейде в знак Тельця, а трапиться це в середині місяця, саме тоді все стане на свої місця і любовна плутанина вляжеться.

Вас цікавитиме не тільки комфорт коханої людини, а й ваш власний, а тому неминучі серйозні розмови про майбутнє і налагодження побуту. 

Багато хто почне замислюватися над тим, що вигідного вони отримують у цих стосунках. Особливо сприятливим період для того, щоб розставити всі крапки над “і” виявиться для знаків Землі. Навіть якщо ви висуваєте ультиматум і хочете узаконити стосунки або перейти на новий рівень у вас усе вийде і партнер не зможе сказати вам “ні”.

Телець кохання в березні 2023

Сюрпризи

__________________

 

Основним сюрпризом і темою місяця стануть друзі, стосунки з ними та громадська діяльність, а в останнє ви втягнетесь непомітно і жартома. У середині місяця можуть бути сварки й розчарування, але як виявиться на порожньому місці. “Страшна” таємниця про стосунки виявиться не такою вже й страшною. Хтось отримає довгоочікувану пропозицію руки та серця ближче до 14 березня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Телець: на хвилі споглядання

♊️ Близнюки

У березні Близнюків очікують приємні зміни, які пов’язані з особистим життям і кар’єрою.  

Фінанси

_________________

У першій половині місяця вас приваблюватиме щось оригінальне, куди ви захочете інвестувати свій час і гроші.

Ви по-новому зможете підійти до своєї роботи або погодитеся на новий проєкт із фінансовою перспективою на майбутнє. Особливо плідною буде творча і комерційна діяльність, де ви просто станете фонтанувати ідеями та придумаєте як продати на мільйон.

Активні й значні витрати в другій половині місяця значно спустошать ваш гаманець, а стосуватимуться вони подарунків начальнику і завчасну купівлю квитків у далеку поїздку.

Близнюки фінанси в березні 2023

Здоров’я

_________________

Слабке місце Близнюків легені, а про них слід піклуватися постійно. Особливо сприятливі ранкові прогулянки без телефону десь у глибині парку, що пахне листям, яке прокидається. Для більш активних показаний біг для задоволення і нових знайомств. Також зірки рекомендують 7 і 8 березня кидати палити та вживати борошняне.

Кохання

_________________

Щойно новий астрологічний рік вступить у свої права (21 числа) ви раптово зміните обридлий кабінет на спілкування з друзями, відвідування паломницьких і культурних місць. Ось тут-то на вас і чекають “ці очі навпроти”, вони потраплять у саме серце і дивуватися доведеться ще довго, адже це зовсім не ваш типаж, але зупинитися на крутих і захопливих віражах буде вже не можливо.

Тим же з вас, хто нещодавно вступив у стосунки або давно і міцно засів у них, як у зоні комфорту, доведеться зіткнутися зі справжнім випробуванням на міцність. Але якщо ви постараєтеся беззастережно стати на бік свого партнера, то лише виграєте від цього. Вас винагородять відданістю і вірністю на довгі роки, пам’ятаючи як ви підтримали та пішли на зустріч у потрібний момент.

Астропрогноз для близнюків

Сюрпризи

__________________

Нетривіальне знайомство під час занять спортом, пробіжки або запливу в басейні принесе безліч приємних вражень і змусить вас здивуватися. Друга половинка і колеги по роботі запропонують вступити в союз однодумців і творити з користю для всього світу. Ловіть удачу 10 і 26 березня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Близнюки: дорогу творчості

♋️ Рак

Коли здається, що все налаштоване проти вас, потрібно лише набратися терпіння і перечекати чергову “бурю”. Удача укладе вас у свої обійми. 

Фінанси

_________________

Гроші здебільшого підуть на подорожі та закупівлю господарських дрібниць. У середині місяця, коли фінансовий фарт трохи відступить, цілком можливі й більші витрати на заміну деталей в автомобілі або купівлю нового міксера. Техніка планує ламатися і підводити вас у найневідповідніший момент, але не засмучуйтеся, адже саме ви отримаєте несподівану пропозицію про співпрацю, до того ж там, де вже давно втратили надію на бажаний результат і будь-яке просування справ. Після 27 березня справи фінансові нарешті підуть у гору і ви знайдете ще один, додатковий варіант заробітку. 

Раки фінанси у березні 2023

Здоров’я

_________________

Не нехтуйте в цьому місяці хоча б недовгим відпочинком, пийте більше води та виключіть алкоголь мінімум на 28 днів. З 10 березня зірки радять вам узяти мінівідпустку і зазирнути до стоматолога. Несподівано ви можете виявити, що вам потрібен серйозний зубний ремонт. Але з хорошим лікарем вам у березні точно пощастить.

Кохання

_________________

Кохання схоже на сон у березні ці рядки точно про вас. А от у якому куточку міста буде цей сон? Висока ймовірність переїзду з любовно-романтичних причин. Завдяки планетарним енергіям березня у вас прокинеться величезне бажання творити, любити, приділяти більше уваги дітям як своїм, так і чужим. Хоча для вас чужих дітей не існує. Вільні представники знака Зодіаку можуть завести роман, але чи буде він довгим, покаже тільки якість вільного часу, який ви проводите разом.

Рак кохання у березні 2023

Сюрпризи

__________________

Справжнім подарунком стане для вас купівля або продаж автомобіля угода, яку вам вдасться укласти, буде вкрай вдалою. Тим же, хто поза автомобільною темою, зірки рекомендують з 1 по 9 березня бути у всеозброєнні, адже доля може чекати на вас на дорозі або в транспорті.  Удача чекає на вас 5-8 березня!

Повний гороскоп на 2023 рік: Рак: прагнення до порядку

♌️ Лев

Березень чудовий час для змін, тим паче, що Всесвіт максимально сприяє цьому.

Фінанси

_________________

Для вас, дорогі Леви, цей місяць час трансформації схеми доходів/витрат. Хороший період, щоб закрити борги або розширити свої житлові умови, придумати нові способи отримання, здавалося б, звичного доходу. Не варто брати кредит і давати гроші в борг теж протипоказано. У перший тиждень березня на вас звалиться купа роботи й відпочинок буде лише снитися, але й винагорода буде гідною: ви нарешті купите собі свою мрію. Перша декада березня сприятлива для започаткування спільного проєкту, бізнесу з другом, партнером, з кимось із родичів. У третій декаді можуть виникнути конфлікти на роботі. Особливо якщо ваш начальник чоловік.

Лев фінанси у березні 2023

Здоров’я

_________________

Заняття йогою, детокс-програма і схуднення у вас виходить все, що ви задумали, а оточуючі будуть тільки дивуватися і гадати, звідки у вас стільки енергії? Здоров’я може похитнутися тільки від нескінченних дзвінків, імейлів і повідомлень по роботі. Якщо перетрудитеся, похід до лікаря вам забезпечений. Зверніть увагу на голову і спину ці зони найуразливіші протягом усього періоду березня.

Кохання

_________________

Близькі стосунки, які вам би хотілося продемонструвати всьому світу, а особливо рідним і друзям, знайдуть вас у першій половині березня. А ті ж із вас, хто перебуває в міцному союзі та зрозумілому статусі, заново закохаються у свого партнера.

Дивуватися вам доведеться ще й раптовій щедрості Всесвіту, який раз у раз підкидатиме вам романтичні сюрпризи від колеги, колишнього, від партнера по шлюбу і нового знайомого. У будь-якому разі, на якій би стадії стосунків ви не перебували, на вас чекає новий цікавий виток і ефект розкритих очей. І як ви раніше не помічали, що людина поруч із вами така гідна і чудова, робить заради вас справжні подвиги? Знайомства на мільйон або приємні зміни у стосунках можливі в період з 3 по 12 березня

Лев кохання у березні 2023

Сюрпризи

__________________

Головною несподіванкою березня стане ваша нова роль комунікатора-посередника між людьми. Познайомивши когось один з одним, ви посприяєте з’єднанню романтичного або ділового союзу. Життя вам скаже “дякую” ближче до кінця місяця, і виражатиметься подяка у фінансовому еквіваленті.

Повний гороскоп на 2023 рік: Лев: у пошуках балансу

♍️ Діва

Подивіться на світ під іншим кутом, можливо, саме це допоможе вам знайти себе і досягти тієї самої гармонії, про яку так давно мрієте. 

Фінанси

_________________

На подив для вас і ваших колег, людей, з якими ви перебуваєте в професійному зчепленні, працювати доведеться менше, ніж у попередні місяці, а ось фінансів, навпаки, буде в рази більше, проєкти стануть більшими, масштабнішими. Зірки рекомендують відмовитися від вашої природної ощадливості та зробити собі королівський подарунок, наприклад, дорогий аксесуар або довгоочікувану поїздку. На небесах ваші витрати вже заплановані, тож обирайте вкладати гроші в задоволення і враження чи змиритися з тим, що їх буде списано з вашого рахунку на інші потреби (похід до лікаря або вимушена допомога родичу на медичні процедури, обстеження, операцію). У борг зірки цього місяця давати гроші не радять, оскільки повернутися вони до вас не раніше, ніж через рік. Навіть якщо справа стосується невеликої суми.

Діва фінанси у березні 2023

Здоров’я

_________________

Програма мінімум на березень повний релакс і дотримання водного режиму. Жодних складних фізичних навантажень! Ви надто старанно працювали, часто хворіли на застуди за минулу зиму й організм вимагає заслуженого відпочинку. Якщо не прислухатися до нього, можна отримати регулярні мігрені, як логічний результат порушення режиму праці та відпочинку. Вихідні краще проводити в тиші: більше спати, читати приємне й легке чтиво. Ментальна та фізична системи пов’язані одна з одною й ефективно служать вам, коли тіло та мозок однаково регулярно розслабляються. Пам’ятайте про це!

Кохання

_________________

Не варто виступати в ролі завойовника в романтичних стосунках, інакше це може вивести вашого терплячого партнера з себе в найневідповідніший момент і сюрпризу до 8 березня не вийде. Додайте в союз легкість і більше довіряйте коханій людині, пам’ятайте про те, що ініціатива часто буває караною. Дозвольте другій половинці проявити свої найкращі якості організатора і масовика-витівника, тоді й радість від свята надовго залишиться у вашому серці.

Для вільних Дів зірки приготували цікаве інтернет-знайомство або зустріч із глибокою особистістю на вечірці у друзів. Хоча ви щиро вважатимете, що з невимушеної розмови, нехай і на філософські теми, нічого не вийде, але незабаром переконаєтеся в протилежному легковажний початок деколи призводить до серйозних і міцних стосунків на все життя.

Діва кохання в березні 2023

Сюрпризи

__________________

Відмовившись від запрошення друзів, ви захочете присвятити вечір собі, заплануєте мільйон справ, але у всесвіту свої плани й він відведе вас на простори інтернету, де нічого не значущий серфінг по сектах і скролінг стрічки новин подарує вам доленосний інсайт.

Особливо ймовірно зустріти потрібну людину або інформацію в період з 10 по 24 березня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Діва: уважніше до оточення

♎️ Терези

Терези, настав час змінюватися, адже березень буде вам постійно на це натякати. Зміни в особистому житті, на роботі та турбота про своє здоров’я ключові вектори руху.

Фінанси

_________________

Більше, далі, вище! Вам хочеться активності вираженої у фінансах. Ви відчуваєте, що абсолютно не ростете і не розвиваєтеся, коли просиджуєте на одному, нехай теплому і комфортному робочому місці. У вас накопичилася величезна кількість ресурсу: сил, енергії, задумів, планів та ідей, але для реалізації всього перерахованого вам потрібні фінанси, а у своїй діяльності та системі доходу ви вперлися в стелю. Багато хто з вас кардинально змінить роботу, пропадуть старі або непотрібні речі, почнуть освоювати трейдинг або нову професію в інтернеті. Одним словом, ви зробите все, щоб досягти фінансових результатів, адже Сонце входить у ваш другий дім і ви жадаєте зміцнити своє становище у сфері грошей і заробітку. Як добудувати додатковий дохід, вам підкаже старовинний друг або сусід, з яким ви вирішите поговорити про життя у вихідний.

Терези фінанси у березні 2023

Здоров’я

_________________

У березні рекомендується частіше бувати на свіжому повітрі та спати з відчиненим вікном, адже найвразливіше ваше місце на цей період легені. Відмовтеся від перебування в кампаніях, які палять, і влаштуйте собі діджитал-детокс. Також варто звернути увагу на серцево-судинну систему, оскільки можуть виникнути порушення сну. Трав’яний чай, піші прогулянки та хороша книжка перед сном подіють краще за будь-яку медитацію.

Кохання

_________________

Не виключений варіант, що ви поставите крапку в стосунках, які, хоча ви їх і вважали кармічними, давно віджили своє. Хтось довго тягнув за собою хвіст союзу, що розпався багато років тому. Прийде усвідомлення того, що саме цей стан і був на заваді для побудови нової та щасливої пари. Хто зрозуміє Терези, коли вони самі не розуміють себе? Стрілець, Скорпіон або Близнюки зверніться до них за підтримкою і порадою, адже в коханні вони справжні експерти.

У багатьох Терезів ймовірне знайомство з людиною здалеку, представником іншої культури чи навіть релігії, але це вас не злякає, а навіть навпаки. Знайомитися можна на курсах і в навчальних закладах, а також вибігши в перерві на каву в сусіднє кафе. У тих же з вас, хто вже зустрів свою другу половинку в першій половині місяця, може виникнути серйозна розбіжність на ґрунті ревнощів, і вам волею-неволею доведеться виправдовуватися і доводити свою невинність. Напружені дні 9, 11 і 18 березня

Терези кохання у березні 2023

Сюрпризи

__________________

Найприємніший сюрприз вам піднесуть ваші друзі або діти, а полягатиме він у милому, але важливому для вас подарунку, який зачепить ваше серце і змусить розплакатися, як у дитинстві, коли вам дарували щось довгоочікуване і бажане. Удача чекає на вас уже в перші дні місяця 1-6 березня!

Повний гороскоп на 2023 рік: Терези: довіртеся янголу-охоронцю

♏️ Скорпіон

У березні Скорпіони зможуть спіймати удачу за хвіст, тому налаштовуйтеся на правильний вайб. 

Фінанси

_________________

Азартні провокатори Скорпіони весь березень виграватимуть у життя по-крупному, але зупинятися на досягнутому ви так і не зможете “завадить” талант інвестора, що прокинувся. У березні більшість із вас відчують на собі що таке гроші з нізвідки.

Одним словом, приходитимуть подарунки, бонуси та фінанси партнера, якими він із вами щедро ділитиметься, а також простір втягуватиме вас у різні проєкти, кожен із яких сам по собі прибуток. Ті, хто довго був у пошуках доходу, нарешті знайдуть його: хтось через отримання пропозиції про роботу, хтось через здавання нерухомості в оренду, комусь просто спаде на думку монетизувати свої творчі навички й провести майстер-клас або почати вести блог. Дні фінансової удачі 5, 8 і 19 березня.

Скорпіон фінанси у березні 2023

Здоров’я

_________________

Те, що ви запустили здоров’я абсолютно очевидно. Цього місяця особливої уваги до себе потребуватиме шкіра, яка буде вам вдячна, якщо ви зводите її до косметолога. Ніхто не знає ваш організм краще за вас, тому використовуйте інтуїтивну діагностику і чесно приберіть з раціону шкідливу їжу, пийте більше води та подбайте про сонцезахисні засоби. Зірки рекомендують вам кислотні пілінги та кисневі коктейлі. Вдалі дні для процедур 7, 12, 16 і 22 березня.

Кохання

_________________

Події березня можуть внести зміни у сферу дружніх стосунків, які до цього балансували на межі романтики.

З кимось ви закінчите стосунки, не бачачи можливості перейти на наступний рівень, але вам від цього стане тільки легше. У  сфері кохання в другій половині місяця можна очікувати позитивних змін: від запрошення старого знайомого сходити в кіно до пропозиції одружитися.

Сам місяць сприяє різним романтичним пригодам, творчому самовираженню і новому коханню. Тема дітей теж буде актуальною. Весь місяць вас оточують діти або розмови про них, що формують майбутнє. 

Скорпіон кохання у березні 2023

Сюрпризи

__________________

8 березня таємний залицяльник або вже наявний обожнювач засипле вас компліментами та сюрпризами. Здивують неймовірної щедрості подарунки, про які ви потай мрієте. Найкращими датами, щоб досягти успіху і виграти, стануть 1, 2 і 7 березня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Скорпіон: розкривайте таємниці

♐️ Стрілець

Енергійним Стрільцям вдасться задати свій настрій цьому місяцю. 

Фінанси

_________________

Сатурн заходить у ваш 4 дім на 3 роки, а це означає, що ви звужуєте простір будинку або хтось із членів сім’ї залишає ваш спільний дім. Можливий продаж або купівля житла, але в будь-якому разі угода буде вкрай вдалою. Також ви візьмете відповідальність за своє життя у фінансовому плані на себе цілком і повністю, від цього тільки виграєте і час, і гроші.

Березень один із найбільш фінансово сприятливих і ресурсних місяців у році, коли у вас усе вдаватиметься: від рутинної праці до запуску абсолютно феєричних проєктів. Ви зможете втілити в життя свої найсміливіші фінансові бажання, а 8 березня отримаєте королівський подарунок. За витратами березень не особливо відрізняється від лютого, хоча можливий несподіваний, як і все в житті Стрільця, далекий переїзд, який потребуватиме певних витрат, але, на щастя, буде що витрачати.

Стрілець фінанси березень 2023

Здоров’я

_________________

Ви один із небагатьох щасливчиків, які в березні можуть похвалитися відмінним здоров’ям. Спробуйте зберегти бадьорість у тілі й душевний підйом до кінця місяця, оскільки після 20 березня на вас чекають серйозні фізичні навантаження спортивний марафон або підготовка танцювального номера, можливий також спонтанний похід у гори чи велопробіг. Енергії через край і інші заряджаються нею від вас навіть через екран монітора! 

Кохання

_________________

У коханні дві крайнощі: розрив тривалих стосунків, максимально болісний і складний або знайомство зі своєю справжньою парою за дивовижних і нетипових обставин. Хтось із вас зустріне свою долю біля будинку, в домі у друзів, брата, сестри або під час занять спортом. Також знайомство може відбутися біля води: море, озеро, басейн, фонтан, океан.

Окільцьовані Стрільці опиняться в непростій ситуації вибору й ультиматуму, але з урахуванням того, що Стрілець це втілений дух свободи, вибір очевидний: жодних ультиматумів! Хтось із вас залишить безглузду боротьбу з вітряками в романтичній сфері та помчить назустріч новому, а хтось перегляне стосунки, вирішивши перезапустити їх і запалити вогонь кохання з неймовірною силою.

Стрілець кохання березень 2023

Сюрпризи

__________________

Несподіванкою місяця стане грошова сфера схема доходів зміниться в плюс, приємно вас здивувавши балансом на рахунку. Чекайте розкішних подарунків весь березень і особливо 8 числа!

Повний гороскоп на 2023 рік: Стрілець: назустріч коханню та успіху

♑️ Козоріг

Невеликі труднощі, які виникнуть у першому місяці вени, змусять подивитися на життя інакше і приведуть вас до нових досягнень.

Фінанси

_________________

На роботі та в професійній діяльності чекають великі зміни: Сатурн входить у другий дім гороскопа, а це означає, що настав час скоротити витрати або попрощатися з кимось із клієнтів, а можливо, як би вам складно не було це визнавати, розлучитися з насидженим місцем роботи. Ваш партнер по шлюбу може втратити роботу або заробити цього місяця значно менше, ніж зазвичай.

Побутова техніка почне ламатися відразу після святкування 8 березня, і ви із задоволенням купите новий фен або чайник. Також витратитися доведеться на меблі або інші предмети побуту, які зіпсують тварини або гості з маленькими дітьми, які несподівано набігли. Одним із серйозних вкладень стане ваша професійна діяльність: хтось оновить інструменти, а хтось купить навчальний курс, на який давно відкладали гроші. Фінансова удача – бонуси або віддача боргу чекає на вас 7, 8 і 13 березня.

Козоріг фінанси березень 2023

Здоров’я

_________________

Якщо вам ліньки пити БАДи щоранку і робити по 100 присідань на день, то не варто розраховувати навесні на квітучий зовнішній вигляд і похвали оточуючих.

Висока ймовірність набору зайвих 5-8 кілограмів за зиму, але, якщо ви з властивою вам наполегливістю візьметеся за себе, щодня здійснюючи пішу прогулянку, то легко поміняєте їх на 5-8 кілометрів упевненості в собі й вже до квітня позбудетеся зайвих кілограмів, ставши порядком стрункішою.  

Кохання

_________________

Оптимізм у вас цього місяця, схоже, актуальний тільки на роботі, а ось тема стосунків серйозно провисає. Ваш девіз: “Займайтеся особистим життям так само ретельно і відповідально, як займаєтеся кар’єрою!”. Впровадивши його в життя, замість того, щоб пускати все на самоплив, пожинайте плоди вже в другій декаді березня. Кохана людина викличе вас на серйозну розмову, якої ви давно уникаєте.

Для самотніх, але не зневірених зірки рекомендують самостійно брати бика за роги, тобто знайомитися і проявляти ініціативу в романтичних стосунках, більше фліртувати та помічати знаки уваги. Висока ймовірність зустрічі в місцях, де витрачають і примножують гроші магазини, банки, торговельні центри та ринки. Особливо талановиті з вас цього місяця спочатку влаштують скандал у черзі, а потім встановлять дружній контакт із тією ж людиною. Такий інцидент не тільки приверне до вас увагу незнайомця, а й приведе вас за столик найближчого кафе. А далі, хто знає? Удача у коханні 1, 7, 9, 19 березня.

Козоріг кохання березень 2023

Сюрпризи

__________________

Дивувати в березні вас зібралися колишні, які казна-звідки взялися: немов змовилися всі вимовляти одну й ту саму фразу “я все пробачу”. Але не тут-то було! Ви Козеріг і ні перед ким не вибачаєтеся, оскільки не порушуєте етикету навіть у гніві й узагалі, це ваша фраза: якщо хтось і має перепрошувати, то вже точно у вас.

Повний гороскоп на 2023 рік: Козоріг: настав час активно діяти

♒️ Водолій

Ох, вже ж, ці Водолії. Весь місяць у куражі й в справах. Як же не випустити з уваги щось дійсно важливе, наприклад, здоров’я? 

Фінанси

_________________

Як не витратити всі гроші за перший тиждень, коли вам потрібно купувати подарунки 25 жінкам подругам, дружинам колишніх, милій сусідці, мамі, сестрі та тітонькам, начальниці та колегам, та й просто важливим дамам у вашому бурхливому житті? Поки ви ходите по магазинах у пошуках чогось особливого і незвичайного, навколо трапляється ще стільки спокус, і ви ризикуєте витратити всі свої заощадження на новий одяг, книжки, ароматичні свічки або настільні ігри, замість того, щоб подумати, а чи потрібні вам чергові модні джинси. Ваше завдання зберегти хоч якісь фінанси до 8 березня, адже до кінця місяця ще далеко.

Одного вечора до вас загляне сусідка і попросить позичити гроші. І ви доставите з гаманця “залишки розкоші” і з легкістю передасте їй, благаючи не повертати: адже для Водоліїв друзі, сусіди й весь їхній світ найдорожче. А після 15 березня Сонце у вашому сьомому домі подарує вам нових клієнтів, замовлення і проєкти, а партнер або батьки підкинуть фінансовий подарунок. Що більше ви щедрі зі світом, то більше він вам повертає! 

Водолій финанси березень 2023

Здоров’я

_________________

Голова йде обертом від кількості справ і ви геть забуваєте поїсти. Харчування має бути здоровим і збалансованим, особливо у тих з вас, хто веде надто активний спосіб життя. Займіться впровадженням корисних продуктів у раціон, інакше низький гемоглобін і нестача життєво важливих елементів в аналізах крові, які ви здасте тільки тому, що прямо у вас під будинком відкрилася ультрасучасна лабораторія з приємними цінами, призведе вас до кабінету суворого доктора, який відправить вас на УЗД і до дієтолога. До речі, хороші дати для профілактики здоров’я 1, 4, 6, 12 і 28 березня.

Кохання

_________________

Скільки б ви не ухилялися від серйозних стосунків, ваша кохана людина нізащо не захоче втрачати такий ласий шматочок, як ви. Останнім часом на вас дедалі частіше звертають увагу, ваші рейтинги серед протилежної статі зростають і здорова конкурентна боротьба за вашу увагу стає дедалі більш інтенсивною. Поки партнер думає, що вам подарувати, як утримати біля себе і чим вас здивувати, ви спокійно відповідаєте колишнім, що між вами давно все скінчилося, але приймаєте милі, ні до чого не зобов’язуючі подаруночки й компліменти від колег.

Цього місяця ви сама чарівність і в романтичній сфері все складеться так, як ви мрієте, варто про це лише натякнути. Шикарні подарунки, великий потік щирого кохання — успіх окрилює вас, де б ви не знаходилися.

Навіть ті, хто цього місяця вирішить вирушити в подорож наодинці, не залишаться без пари. Найкращі дні для знайомств 3, 4, 8 і 30 березня.

Водолій кохання березень 2023

Сюрпризи

__________________

Вас приємно здивує близька людина, піднісши емоційний подарунок-враження. Хтось із вас сам стане організатором такого сюрпризу вечірка на роботі або в колі друзів, звісно, ваших рук справа. Веселитися на славу і ловити удачу можна з 1 до 12 березня, хоча й останні числа місяця теж гарні для виграшів і ділових переговорів.

Повний гороскоп на 2023 рік: Водолій: задавайте свій ритм цьому року

♓️ Риби

Ловіть хвилю приємних змін.

Фінанси

_________________

Повною несподіванкою для вас стане позитивний баланс на рахунку, адже минулого місяця, та й загалом за зиму, довелося пристойно витратитися на автомобіль, курси, поїздку, а цього місяця на подарунки сородичів Риб, яких у вас, як виявилося, не мало. Гроші приходитимуть у вигляді гонорарів, виплат, допомоги рідних і нових, несподіваних проєктів, але затримуватися вони у вас не стануть. Витрати можуть статися на телефон, який давно пора міняти, на візит до лікаря або допомогу на ремонт батькам. Ви захочете до свого Дня народження оновити гардероб або купити новий аксесуар. Наприклад, дорогий годинник або браслет. Іміджева штучка допоможе вам знайти пристойну роботу з високою ставкою, на яку ви навіть не претендували у вас з’явиться більше впевненості в собі, і ви використаєте шанс правильно і своєчасно. Ваші невеликі інвестиції зростуть, а старі речі легко продадуться навіть вище очікуваної вами ціни.

З грошима в березні буде впевнено і стабільно, головне візьміть ініціативу у свої руки й знаходьте нові можливості. Витрати також можливі на дорогих і коханих, яких ви бажаєте вразити широтою розмаху.

Риби фінанси березень 2023

Здоров’я

_________________

Гастроентеролог та інші фахівці з центру тіла цього місяця ваші друзі. Але не тривожтеся даремно, адже це тільки планова перевірка організму, на якій наполягатиме мама або сестра, старша подруга. Одним словом, небайдужа до вас жінка, яку варто послухати. Спокій вам тільки снився і в минулі три місяці ви жили зовсім не за режимом, заганяючи себе в жорсткий дедлайн. У березні ваш організм благає про відпочинок і професійне очищення водою. Дні для процедур 2, 3,4, 5 і 11 березня.

Повний гороскоп на 2023 рік:  Риби: дивіться у майбутнє, з легкістю відпускаючи минуле

Кохання

_________________

У партнера складеться враження, що ви ходите по колу один за одним і ніяк не можете зустрітися і поговорити. Адже ж у вас накопичилося багато ситуацій, які варто було б обговорити. Але ви свідомо ухиляєтеся від відповідей, найімовірніше, тому що відчуваєте свою провину за кинуті в гніві слова. Не хвилюйтеся! Організуйте романтичну вечерю або яскраве і чуттєве побачення, яке ваша половинка не забуде ніколи. Спа, басейн або пікнік біля води, а може спільне прийняття ванни? Всі ідеї гарні! Дайте волю своїй фантазії та завоюйте серце коханої людини, змусивши його битися швидше. Ваше завдання налаштувати пульс у стосунках і підтримувати емоційний контакт.

Для вільних Риб рекомендується частіше бувати в театрах і на виставках, у місцях, де пахне мистецтвом. Шанси познайомитися і захопитися зростають у період з 5 по 9 березня, а також 23 березня. Зухвалий образ вам на допомогу!

Риби кохання березень 2023

Сюрпризи

__________________

Однакові шанси здивувати та здивуватися, але основні декорації сюрпризу концерт музичного гурту або виставка молодого художника, де на вас чекає доленосна зустріч із продовженням банкету. В меню кохання і пристрасть! Дні удачі весь березень!

 

Читайте також:

28 Лютого / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *