♎️ Терези: довіртеся янголу-охоронцю

Завдання року – довіритися своєму ангелу-охоронцю, яким виявиться покровитель або наставник. Життєвий досвід, набутий у 2022 році, неоціненний, і завдяки йому ви пройдете по краю слизьких і небезпечних ситуацій, не вплутавшись у них.

Час читання: 1 хвилина та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Бажано залишити глобальні проєкти на початок 2024 року. Дуже актуальна жіноча тема, співпраця та будь-яка взаємодія з жінками. В їх особі світ частіше підкидатиме вам як опонентів-конкурентів, так і провокаторів-подруг та колег. Важливо зайнятися своїм здоров’ям, почати займатися спортом та переглянути харчування — опрацьовувати Венеру-Марс, тим самим допомагати всесвіту гармонізувати стосунки з протилежною статтю та налагодити партнерство.

Астропрогноз для знаку Зодіаку Терези

Кохання

___________________________

❤️️Кохання. Ну, Терези, тримайтеся! Познайомитися для особистих стосунків можна гуляючи у парку із собачкою, вплутавшись у конфлікт чи у лікаря. Вибирайте, що вам більше до вподоби. Маркером змін в особистому статусі так само стануть тварини й будь-які взаємодії з ними: відвезли хом’ячка подруги до ветеринара або залишили кота мамі — і те, й інше спровокує появу романтичного захоплення. У Терезів, що знаходяться у тривалих та міцних відносинах, виникнуть складнощі у розумінні з партнером, але спільне хобі допоможе вирішити будь-який конфлікт.

Ризики року

___________________________

Ризики року лежать у площині фінансів та інвестування у незнайому вам сферу. Щоб уникнути грошових втрат, прислухайтеся до того, кого вважаєте своїм гуру, учителем, а також побудуйте виважений план і вкладайтесь у фінансовий інструмент, де заздалегідь готові втратити, але невелику суму. Наприклад, внесок із плаваючим відсотком або 10€ на покупку NFT, акцій. Навіть незначна сума нівелює ризики. Тримайтеся подалі від Козерогів або принаймні не вступайте з ними в конфлікт і не сперечайтеся. А ось Риби доведуть вас до сказу!

Цікаво по темі: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

Важливий період 

___________________________

Важливим періодом стане літо 2023 року. Особливо спекотним буде серпень місяць, адже саме він змінить ваше життя назавжди, і вам доведеться приймати рішення, що давно зріє. Розслабитись можна буде лише у новому році, тоді ж і відбудеться ще одна глобальна зміна у кар’єрі.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Овен астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Телець астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023