♈️ Овен: від хаосу до рівноваги

Основне завдання року — направити свою кипучу енергію на встановлення порядку у власному будинку та самопізнання, всупереч бажанню завойовувати та керувати. Концентрація на такому завданні допоможе вам легко вирішити питання переїзду та нерухомості.

Час читання: 1 хвилина та коктейль 🍹

статья доступна на русском языке

Примноження та жорсткий контроль над фінансами принесуть гармонію у сфері сім’ї та дозволяють діяти поодинці. Важливо допомогти тим, у кого немає житла чи є проблемні питання у цій сфері, включившись у процес пошуку квартири, а також важливо стати комусь психологом і вислухати болі людини, поговорити до душі, направити, щоб у весняний період вирішити ваше питання даху над головою та додаткового доходу.

Овен: від хаосу до рівноваги

Кохання

___________________________

❤️️Кохання — зірки радять Овнам не стояти над партнером із таймером, вимагаючи негайного укладання шлюбу чи інших вимог, а сфокусуватися на його потребах. Вільним же Овнам пощастить познайомитися з цікавою людиною під час занять спортом, а далі (хто знає?), можливо, спільна пробіжка чи похід у зал, обернутися походом до загсу.

EVA в инстаграм

Ризики року

___________________________

Ризики року — бажання прибрати конкурентів зі свого шляху, які, за великим рахунком, такими не є: інформація може бути невірною та спрямованою на те, щоб пустити вас неправдивим слідом. Не брати на себе надзавдання і довіряти світові, не бути жорстким стосовно оточуючих, йти по головах, інакше вам загрожує зміщення з професійних та соціальних позицій.

Цікаво на тему: Тест: Яка ви парфумерна парочка?

Важливий період

___________________________

Важливий період — весна, за два тижні до вашого дня народження, час, коли життя буде до вас прихильним, якщо ви допомагали іншим. Також гострий період початок лютого та травень — не варто починати конфлікти і краще віддати данину роду та минулому.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Близнюки астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Телець астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023